ov3rm4n Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Взехме си котенце... от тук - http://www.kotkibezdom.hit.bg/ Много е яко - порода Мейнски Куун (Maine Coon)- ето такова: За съжаление не мога да го снимам, защото е много плашливо още... Тъжното е, че от всички котенца на този сайт само това и още едно си е намерило дом Едно дори го взели и пак го върнали след две седмици Котетата са страхотни, ваксинирани, обезпаразитени, с паспорти... Бих ги взел всичките ако имаше как... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 чета си книжката и съм повече от доволна ,че след няколко часа благодарение на тази книжка ще съм щастлив непушач Не знам точно как от една книжка щеможеш да спреш да пушиш! щом си сигурна в това..то аз ти пожелавам успех! Що се отнася до мен и мислите, които ми минават през главата...е...чудя се дали няма скоро да откъсна главите на курсистите си и дали следващият път ще си напишат домашното, за да не се налага в сряда да проверявам 1.3h домашно , но..вече свърших работа и сега си почивам , така че мисля да оставя тези мисли за утре сутрин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Ако книгата се казва "Аз вече не пуша" на Алън Кар - може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Guten Abend, пийпъл! Аз отивам да спя..., не че ще заспя веднага...а може и да ми се случи, защото днес се надвиквах с 20 души и съм изчерпана...сега едно душче и хоп...в леглото с книга в ръка...е тя няма да ме отказва от цигарите, защото не пуша, но ще я препоръчам на един приятел, който пуши като комин! Чао,сладури и сладурки! Лека нощ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Лекичка... и аз след малко се хоризонтирам с книга - някаква за някакви неразрешени загатки - сигурно е пълна фантастика, но такова ми се чете - леко, да не ме замисля... и без друго ми е самотно. По-добрата ми половина е на има-няма 1000+ километра от мен и ми е едно половинчато и празно в леглото... така ще е до събота. Тихо.. мноо тихо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 ov3rm4n, много ти завиждам за котето А тази книга-наистина ли дава ефект? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Шшш... Тоя фински няма научаване O_o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 всичко е въпрос на вътрешна готовност... ако си узрял да спреш, но ти е трудно - книгата е перфектна. много убедителна и в нея няма нито ред за това колко, видиш ли, е вредно пушенето. не те плаши с картинки на изсъхнали бели дробове, не ти привежда медицински факт и отвлечени статистики... дори още в самото начало автора те МОЛИ да не спираш да пушиш докато не прочетеш цялата книга... всъщност книгата просто ти показва колко е лесно да откажеш цигарите. ако имаш нужда - прочети я. самият факт, че вече над 10 години е на пазара и се преиздава най-редовно значи, че хората я четат и им помага, препоръчват я на други и тя е търсена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 мдаааам същата книга-златна е четох я преди години-спрях,не пуших близо година и половина и след това наруших основното правило и айдееее киреча отново тоя път вече нема мърдане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Взехме си котенце... от тук - http://www.kotkibezdom.hit.bg/ Много е яко - порода Мейнски Куун (Maine Coon)- ето такова: За съжаление не мога да го снимам, защото е много плашливо още... Тъжното е, че от всички котенца на този сайт само това и още едно си е намерило дом Едно дори го взели и пак го върнали след две седмици Котетата са страхотни, ваксинирани, обезпаразитени, с паспорти... Бих ги взел всичките ако имаше как... Много ясно, че първо това ще си намери стопанин. Мейн Куун е доволно скъпа котка. Имай предвид, че все пак това е най-голямата порода котки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Абе вие сега с тази книга ме зарибихте! Ще си я купя и ще я прочета!!! Дано наистина да има ефект и ако има ще черпя - по една цигара Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 ухаааааааааааа какво кафеееееее, направо само като го опитах и прилив на енергия , направо ми изправи косата ( тя и без това е нагоре) , очите ми изкочиха Лек и спорен ден на всички работливи и "мързеливи" , не забравяйте да се чуете с половинката си и да й кажете една нежна дума Мда, и мойто кейфънси стана много брутално...Направо ми пораснаха косми по езика...Уф, след 2-3 часа заминавам за болницата какво да кажа освен да ти стискам палци да излезеш бързо от там , не е приятно да си в болница, очакваме те на линия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Мда, и мойто кейфънси стана много брутално...Направо ми пораснаха косми по езика...Уф, след 2-3 часа заминавам за болницата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Къв ша го дъвриш там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Размина ми се...Под домашен арест съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Размина ми се...Под домашен арест съм. защо си под арест ве? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Щото е калпазанин Кой знае какво е взривил Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Искам си телефона! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Искам си телефона! къде ти е телефона , че си го искаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 В джоба ми е, но го спряха заради висока сметка. Минава ми през главата, че в живота има Важни Моменти, когато всичко става Сериозно и Сложно... а когато се натрупат няколко Важни Момента, става Страшно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 ... само да дойде петък вечер, така ще се напия......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 I want to say "I love you"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Тези от "комедийното" предаване Аламинут са по-дебилни и от Къци Вапцаров! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Тези от "комедийното" предаване Аламинут са по-дебилни и от Къци Вапцаров! Стига бе няма по-дебилен от Къцко Иначе подкрепям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 И аз с вас Умрели са от глад тез хора... Kъв пак със смайлита напипах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.