Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Много хубаво, но на мен диджейството ми е хоби. Музика слушам всякаква, а онова горе дето те е афектирало беше сарказъм. Кой е ограничен сега?

Не разваляйте хубавият бой с кавга.

И ако питаш мен, доста ограничено е мисленето, че ако метълът изчезне, всички метълки ще станат чалгарки...И това, че няма хубави и готини метълки. Чалгарките не са излъскани визуално, те са прототип на ориенталски уличници.

А тъй като по-рано зачекнах електронната музика, благодарение на теб, ще кажа че не бяха малко дрогираните на Какао Бийч...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Много хубаво, но на мен диджейството ми е хоби. Музика слушам всякаква, а онова горе дето те е афектирало беше сарказъм. Кой е ограничен сега?

О.К. затапи ме. Хайде наздраве, някой ден ще се радвам да те заведа на някой метъл фестивал с мен, да се нагледаш на "грозни" метълки.

О.К. затапи ме. Хайде наздраве, някой ден ще се радвам да те заведа на някой метъл фестивал с мен, да се нагледаш на "грозни" метълки.

По улиците се виждат достатъчно. Няма какво да им гледам. И ще е хубаво да прочетете саркастичното ми изказване още един път.

Факт е, че в един клас в Българско училище, хубавите момичета - слушат чалга. Не толкова хубавите момичета се отцепват и се разграничават от "чалгарките", слушайки друг стил музика. В голяма част от случаите, тази музика е метъл. Просто защото тя е най-контрастна с чалгата.

Лисни една кофа вода на която и да е патка от Пайнер, изскуби и силикона и пак каже, че е хубава...Ква беше оная приказка...Их, че ми избяга от главата...Ако искам да шибам силикон, ще си купя надуваема кукла. Или направо ще си го пъхна в един флакон със силикон....Баси, нема една чалгарка, дето да е убава по без грим. И като ми напраат ония прически тип Фарт Вейдър бит с лопата... Или пък като опитат да наврат гъз 2 декара в ония кратките гащи...Да му се догади на човек...Метълките поне не се опитват да се правят на това, което не са.

За чалга-тъпанарките - ей тва имам предвид.

40739_109127599154981_107079399359801_59978_6559350_n.jpg

По улиците се виждат достатъчно. Няма какво да им гледам. И ще е хубаво да прочетете саркастичното ми изказване още един път.

Факт е, че в един клас в Българско училище, хубавите момичета - слушат чалга. Не толкова хубавите момичета се отцепват и се разграничават от "чалгарките", слушайки друг стил музика. В голяма част от случаите, тази музика е метъл. Просто защото тя е най-контрастна с чалгата.

Хубаво е да престанеш с клишетата, защото вече ставаш смешен.

EDIT: Гарантирам ти, че има хиляди красиви жени слушащи метъл, без да се обличат така. Работещи жени. Мога да те запозная със съпругата ми, по никакъв начин няма да познаеш, че е човек слушащ такава музика. Ще я разбереш, едва когато я видиш на някакъв фестивал.

Не, нискоинтелигентни напудрени кифли и уличници слушат чалга. Това, което ти каза, е толкова нелепо и толкова голяма глупост, че нямам думи да го опиша.А аз съм виждал такива металки, от които ще ти падне ченето и с които никоя чалга кифла не може да се конкурира.

И най-важното, метълките освен че са хубави, не се държат или обличат като уличниьи. Ако търсиш обаче в една жена да е напудрена уличница, то чалгарка ще ти приляга най-добре.

Лисни една кофа вода на която и да е патка от Пайнер, изскуби и силикона и пак каже, че е хубава...Ква беше оная приказка...Их, че ми избяга от главата...Ако искам да шибам силикон, ще си купя надуваема кукла. Или направо ще си го пъхна в един флакон със силикон....Баси, нема една чалгарка, дето да е убава по без грим. И като ми напраат ония прически тип Фарт Вейдър бит с лопата... Или пък като опитат да наврат гъз 2 декара в ония кратките гащи...Да му се догади на човек...Метълките поне не се опитват да се правят на това, което не са.

За чалга-тъпанарките - ей тва имам предвид.

+1 Омръзнало ми от тъпи нискоинтелитентни кифли, които се държат като уличници. Искам стойностни хора, не пачаври около мен.

Това не са клишета, а лични наблюдения.

Не, това са пълни глупости.

Галине, понеже съм спокоен, си удуших малко свинско с лук и черен пипер, и сега се успокоявам още повече, като го промивам с винце..

Лъхни и малко пресен праз сега, а след това и някое яйце и ще пърдиш на пор, дето е парясан от поровицата заради смръдливост...

Всъщност не прозвуча като сарказъм, а като поредният ти опит за тъпо опониране или безшумен, но миризлив напън да блеснеш...

Не, нискоинтелигентни напудрени кифли и уличници слушат чалга. Това, което ти каза, е толкова нелепо и толкова голяма глупост, че нямам думи да го опиша.А аз съм виждал такива металки, от които ще ти падне ченето и с които никоя чалга кифла не може да се конкурира.

И най-важното, метълките освен че са хубави, не се държат или обличат като уличниьи. Ако търсиш обаче в една жена да е напудрена уличница, то чалгарка ще ти приляга най-добре.

Не, това са пълни глупости.

Прочети какво съм написал пак.

И от къде знаеш, че са пълни глупости? Кога за последно беше в училище и беше около ученички, за да наблюдаваш развитието им като личности?

Всъщност не прозвуча като сарказъм, а като поредният ти опит за тъпо опониране или безшумен, но миризлив напън да блеснеш...

Не си търси оправдания за буквализма си, ако обичаш.

Да просто метълката не слага 500кила грим и изкуствена коса.Има си доста хубави метълки.Сега че не си ги виждал това е отделен въпрос :D

Кога за последно беше в училище и беше около ученички, за да наблюдаваш развитието им като личности?

Що ти кога за последно беше там, че и ти се случи да ги наблюдаваш как се развиват като личности? Питам просто, ей тъй... нещо, отново звучиш доста категорично и осведомено (като да е от първа ръка), та успя да ме заинтригуваш... Викам, ако искаш да поспорим малко по темата, а!?

Виж ся..., точно ти, ама никак не си в добра позиция, та да експлоатираш темата "буквализъм", сеш'са, нали?

Да просто метълката не слага 500кила грим и изкуствена коса.Има си доста хубави метълки.Сега че не си ги виждал това е отделен въпрос :D

Аз предлагам и за метъла да се въведе, щото повечето метълки не са готини, пък като не са готини, за какво са ни? Ако се забрани метъла, метълките ще почнат да слушат чалга и тогава поне ще се излъскат визуално.

И не. Изобщо не слагат 500 кила грим и изкуствени коси. Те са си черни около очите от безсъние в слушане на възвишената музика. И фон дьо тен изобщо няма...

Викам, ако искаш да поспорим малко по темата, а!?

Виж ся..., точно ти, ама никак не си в добра позиция, та да експлоатираш темата "буквализъм", сеш'са, нали?

Ако си способен да спориш по тая тема:

1. или имаш много сериозен психически проблем

2. или няма да си обективен в спора си

Да отидеш да вземеш дъщеря си от училище не описва много правилно ситуацията, която аз описвам.

И не. Ти пък на тема "буквализъм" се дъниш в последните няколко седмици като кифладжия. Като сложим и факта, че аз съм набеден буквалист, защото сте буквалисти и сте разтълкували грешно изказванията ми - сещаш се, нали?

И от къде знаеш, че са пълни глупости? Кога за последно беше в училище и беше около ученички, за да наблюдаваш развитието им като личности?

Беее, за теб жена, която има толкова грим, колкото е теглото й, е хубава, така ли? Знам, че са глупости и съм уверен в това.

Аз теб да те питам-Ти такива кифли ли си търсиш? Само да ти кажа, не се знае колко още като теб са минали през нея същата вечер...

Аз ти казвам, че има хубави метълки, ти продължаваш да твърдиш, че всички хубави ученички са били единствено чалгарки. Чалга->проста уличница, която се кълчи на ориенталски ритми. Аз пък такива не харесвам.

Не знам дали са хубави, ама са със 1тон грим и мозък, колкото пиле.

Да просто метълката не слага 500кила грим и изкуствена коса.Има си доста хубави метълки>Сега че не си ги виждал това е отделен въпрос.

+1 :)

Нещо странно има във въздуха сигурно. Спрях се за момент и гледам последните 3 страници са си чиста проба заяждане. Че и аз се включих даже.

И с майка ми се сдърпах вчера за едното нищо... не че тя не пропуска да ме дразни но за толкова години трябваше да съм свикнал... пък и принципно границата ми на търпимост е доста висока а напоследък леко е паднала и съм тръгнал да "оправям света" и да обяснявам на хората откъде изгрява слънцето, като че ли има някакво значение...

Както е тръгнало май до края на тази година ще се изпоизтрепем един друг бе хора... я пийте по едно хубаво питие, отпуснете се... порадвайте на жените и децата си (който ги има, който не - да поработи по въпроса)... олабете един вид.. ей аз като го направих толкова по-спокоен съм сега...

ПС: И друго си мислех - разсъждавайки за вкусовете на Дон Чефо (чалга, ферари и т.н) можем да стигнем до 2 извода - човека харесва леки жени и бързи коли.. това го чух за себе си преди 15тина години :lol:

Ай наздраве от мен и да олабите леко!

И не. Изобщо не слагат 500 кила грим и изкуствени коси. Те са си черни около очите от безсъние в слушане на възвишената музика. И фон дьо тен изобщо няма...

Приятелю, 80 -те отдавна отминаха!!! :blink: Кажи къде ги виждаш тези метълки, за да ида и аз да ги видя?

Беее, за теб жена, която има толкова грим, колкото е теглото й, е хубава, така ли? Знам, че са глупости и съм уверен в това.

Аз теб да те питам-Ти такива кифли ли си търсиш? Само да ти кажа, не се знае колко още като теб са минали през нея същата вечер...

Аз ти казвам, че има хубави метълки, ти продължаваш да твърдиш, че всички хубави ученички са били единствено чалгарки. Чалга->проста уличница, която се кълчи на ориенталски ритми. Аз пък такива не харесвам.

Не знам дали са хубави, ама са със 1тон грим и мозък, колкото пиле.

+1 :)

Абе няма да отговарям на всеки едно и също по отделно. За какви се мислите, че да получавате такова лично внимание. А ма ха... Вземете четете.

Ако си способен да спориш по тая тема:

1. или имаш много сериозен психически проблем

2. или няма да си обективен в спора си

Спри се докато е време! Изобщо не си наясно какво говориш. Това, че известно време една тинейджърка те водИ за носа, съвсем не означава, че си наблюдавал някакво развитие на личност. Щото ако наистина беше наблюдавал такова нещо, нямаше да получиш онова изненадващо усещане за дълбоко забит изодзат, среден пръст! Или греша, а?

И не. Ти пък на тема "буквализъм" се дъниш в последните няколко седмици като кифладжия. Като сложим и факта, че аз съм набеден буквалист, защото сте буквалисти и сте разтълкували грешно изказванията ми - сещаш се, нали?

И, не..., ти отново доказваш, че ако беше риба, нямаше да е никакъв проблем някой да те хваща N на брой пъти с дръжката на чадъра.... (ще ми се да вярвам, че ще помислиш върху това, какво се опитвам да ти кажа, но А - Знам, че няма да го направиш или ако опиташ, няма да успееш и Б - Не, няма да ти го обяснявам в прав текст, щото ще си разваля хубавото забавление...)

Или греша, а?

И, не..., ти отново доказваш, че ако беше риба, нямаше да е никакъв проблем някой да те хваща N на брой пъти с дръжката на чадъра.... (ще ми се да вярвам, че ще помислиш върху това, какво се опитвам да ти кажа, но А - Знам, че няма да го направиш или ако опиташ, няма да успееш и Б - Не, няма да ти го обяснявам в прав текст, щото ще си разваля хубавото забавление...)

Грешиш. Аз изобщо не говорех за това. Все ми се струва, че съм имал съученици и съученички, познати ученици по-скоро отколкото ти си имал.

И не... ти отново доказваш, че едно и също си блееш и тва му то. То ако знаеше какво искаш да кажеш, да го кажеш в прав текст, ама ти като не знаеш, се правиш, че знаеш. Яли сме ги тия краставици..

Все ми се струва, че съм имал съученици и съученички, познати ученици по-скоро отколкото ти си имал.

Което доказва, какво? Една недооформена личност е наблюдавала как други такива се недооформят? И това трябва да се приема за пряко наблюдение и трезва преценка на този процес? Или може би ти си бил толкова преждевременно узрял, че си можел да правиш трезва преценка и наблюденията ти не са въз основа само на това което се е случвало в тесният ареал обитаван от теб и съучениците ти? Честно, твърде несериозно е да правиш генерални заключения на основата на нищожна фактология.

И не... ти отново доказваш, че едно и също си блееш и тва му то. То ако знаеше какво искаш да кажеш, да го кажеш в прав текст, ама ти като не знаеш, се правиш, че знаеш. Яли сме ги тия краставици..

Най-забавният момент от един майтап е когато бъзиканият се усети. И тъй като ти не даваш никакви признаци, че този момент наближава, значи забавлението ще продължи още доста. В този ред на мисли..., няма начин, сам да съсипя кулминацията.

Ако имах достатъчно пари, бих направил магазин за такива неща. Не, че някой ще си купи нещо, но ще е един вид лично удовлетворение.

Аз бих! Даже си мислих от Aмерика да си взимам, ама трябваше преди т'ва да се обаждам в летището, да го декларирам, да се разправям и т.н. А и нямаше да ми се събере в куфарите. :D

Ако имах достатъчно пари, бих направил магазин за такива неща. Не, че някой ще си купи нещо, но ще е един вид лично удовлетворение.

Всъщност, може би и аз бих си купил... :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...