Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Честита Нова Година!

Пожелавам на всички здраве, щастие, късмет и много успехи в професионален и личен план!

Честито на всички, като се качи клипчето от локалния конфликт в София, ще го пусна.

Честита Нова година на всички с пожелация за много здраве и късмет! Аз тепърва започвам да я посрещам, даже барбекюто не сме запалили още. :)

http://www.youtube.com/watch?v=VJ5V6vMlYEE&feature=youtu.be\

Ша ма прощаате за лошото качество...Иначе снимките станаха добре.

Гласът зад кадър не е само моя. Аз само халбата си търся beer.gif

Не центърчето дивечите от Мастило ли са били....кметчето започна с фал старт майна. :D :D

Всъщност, според мен започна много добре кметчето. Поне първите му няколко наредби бяха адекватни.

Да ви е честита новата 2012 година, с пожелание за много здраве, късмет и любов.

Не центърчето дивечите от Мастило ли са били....кметчето започна с фал старт майна. :D :D

Кво кво? Я обасни като за отшелници като мен?

Какво съм признал?

Японците се обличат като педерасти. За едни чорапи да ме причисляваш към тая група - няма да стане.

Чефо е ядосан на кмета, че тая година на площада са сложили някакви забранителни и предупредителни знаци от рода на - 71136_150732079774_5121728_q.jpg.......50352_169905236379215_5529929_q.jpg......22234683.jpg...и други подобни. :P

ахахахаха браво на кмета...ако може цял мандат да забрани чалга...и да затвори чалга дупките ...тва второто малко фантастично звучи,обаче аз си го пожелавам да стане един ден реалност :beer:

Ти па откога стана фолк-тупалка? Сега почни да си тупираш косата и си сложи подплънки в сутиена и ще цепиш мрака.

Снимка от снощи.

402695_2352264058736_1614192719_2069792_674464584_n.jpg

Утре като имам клавиатура такъв пост ще ви лепна за тоя идиотизъм с чалгата, че ум ша ви зайде на тия кат Трибалеро и Чармок!

Ще тръпнем в очакване до утре. А до тогава поздрав с това. :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=nM__lPTWThU&feature=results_video&playnext=1&list=PL59DBAE2F9E192DFA

Аз пък се завръщам от баташкото клане, празнувахме с Крива Спица и мога да кажа, че това беше една от най-хубавите нови години до момента!

За много години! Друзя, желая ви да сте живи и здрави, спокойни, уравновесени и по-малко агресивни :Р Успехи във всяко начинание и късмет, когато наистина е нужен! И с риск да бъда обявен за хипи - желая ви много любов!

Не съм, бе, Наско

Уф, отдъхнах си, честно. Иначе налагането на забрани за чалга може да се разглежда като ограничаване на определен тип свобода.

Аз пък се завръщам от баташкото клане, празнувахме с Крива Спица и мога да кажа, че това беше една от най-хубавите нови години до момента!

За много години! Друзя, желая ви да сте живи и здрави, спокойни, уравновесени и по-малко агресивни :Р Успехи във всяко начинание и късмет, когато наистина е нужен! И с риск да бъда обявен за хипи - желая ви много любов!

Абе, това същият Антарес ли е!? :)

Всъщност, според мен започна много добре кметчето. Поне първите му няколко наредби бяха адекватни.

Да ви е честита новата 2012 година, с пожелание за много здраве, късмет и любов.

Видяхме

Не ми се занимава. От пусто в празно не ми се налива(не се заяждам ;)). Получава се същото като някой ми говори за казармата. За мен това е абсолютно и тотално губене на време и пари и ако ще самия Христос да ми се яви и да ми каже друго - нЕма да му хвана вяра ;)

Иначе налагането на забрани за чалга може да се разглежда като ограничаване на определен тип свобода.

Просто има нещо, което се пропуска умишлено. :) Утре, утре...

Чефо е ядосан на кмета, че тая година на площада са сложили някакви забранителни и предупредителни знаци от рода на - 71136_150732079774_5121728_q.jpg.......50352_169905236379215_5529929_q.jpg......22234683.jpg...и други подобни. :P

Ако трябва да бъда честен - боли ме к*ура. Такива изкуствени глупости като неговите ненавиждам, а още повече мразя някои НЕслушащ такава музика да се има за нещо повече.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...