djadomraz Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Аз пък днес сключих "бонусния" договор при Гаров (за 14.40 на месец) и възнамерявам да инвестирам спестените 130+лв в добавяне на още 3 инча към 24-инчовия монитор, който имах намерение да взема утре. П.П. Вървя по стъпките на дедо, макар да съм наясно, че и срещу него да тичам, пак не мога да го стигна. Якоооо. Апетита идва с яденето Ти кой модел си избрал? А ще успееш ли да го навреш там където мислеше да го слагаш понеже нали беше ограничен откъм място? ПС: Ангеле, зависи какво искаш. Аз се вманиачих в IPS мониторите покрай смотания дисплей на по-предния ми лаптоп, но на десктоп мониторите не е толкова зле. Имам един 15" който не криви много а е доста стар. Имам и един 24" самсунг LED-нещо си, който гаранция е ТN, като му знам цената, a е доста приличен. Та 27" си е мноооооого добре. Особено ако не държиш толкова на цветовете, а гледаш основно текст и графика може ама грам да не ти пука. А и ТН-а криви най-много във вертикала а Пламен смята да го гледа все от една и съща височина (докато аз се излягам назад и това променя с едно 10 см височината, от която го гледам и затова ме дразнеха по-неудобните. Отделно, че големия като го взимах от този размер имаше само IPS ПС2: Пламене, чудя се дали някой МАС няма да ти върши работа. 27-инчовия е уникална машина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 А ще успееш ли да го навреш там където мислеше да го слагаш понеже нали беше ограничен откъм място? Имаше доста меренe с рулетката на сухо по размерите от манунала и се наложи да поразместя предварително някой и друг миксер...най-вече основния 24-канален, понеже той трябва да ми е централно разположен, срещу "прозореца" (към студиото). А иначе днес погледнах един с LED подсветка - добър е, макар и да не ме впечатли кой знае колко, в сравнение с друг до него без LED подсветка (пуснах им сервизните програмки на Nokia и NEC). Предложиха ми на много добра цена и едно 27" LG с тунер, но се отказах, понеже ако е за тунера, по-добре да си взема телевизор (какъвто в момента не ми е необходим). Няма да казвам все още на какво съм се спрял (не е Samsung ), за да не ме урочаса някой, пък и ако излезе някой боклук...да не ми натривате на главата още 1 година, че не съм ви послушал. Само ще кажа, че в един руски сайт има подробни тестове на всякаква компютърна техника, вкл. и монитори - тестват ги с най-различни професионални уреди за измерване неравномерността на осветяване, цветността и какво ли още не. За този модел бяха написали в анонса и в заключението, че това е единственият TN модел, който е показал такива данни при тестовете и който спокойно може да се сравнява в дадените резултати с повечето от масовите IPS монитори - единствено ъглите му от 176° отстъпвали от тези на IPS-те, но точно пък ъглите никак не ме вълнуват ; за сметка на това след калибрация картината с всичките му осветявания, цветови гами и т.н. била перфектна и равномерна, а дори и преди калибрацията пак си била задоволително добра и равномерна (а и това даже не ме касае чак толкова). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Ако видите на запад ярка светлина и след това усетите ударната вълна - аз нямам нищо общо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Весело посрещане довечера, живот и здраве ще се видим от другата страна ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Айде мили другарчета, аз поемам към планините. Пожелавам ви весело посрещане на новата година и една прекрасна, ако ще и последна 2012. Бъдете живи и здрави! Лично за себе си си поставям две задачи за идната година - да продължа да се развивам и да стана по-добър човек. Айде, със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Shut up! От теб и от дедо вече няма да приемам съвети за монитори - и двамата сте твърде извратени и сте out of this world! Това е същото все едно аз да ти кажа, че правиш DJ-ските ти сетове с разни детски играчки и се самозаблуждаваш, че изобщо имаш няк'ва апаратура....ама не го казвам....щото все още мога да диференцирам нещата около мен. Аз даже не знаех, че продават 27" екрани под тая цена..... А това за детските играчки ми е ясно напълно и не го отричам, но кажи ми как да дам 2000лв за техника с която не вадя пари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Например заради ужасния интернет, с който ме наказват? И постоянните загуби на пакети? Абсолютно! А при мен тук има интересна тенденция вечер да спира изцяло. Ей така - за спорта. Ако видите на запад ярка светлина и след това усетите ударната вълна - аз нямам нищо общо. Аз тази година съм по-слаб. Само една батерия и 4 римски по метър... Няма никаква хава просто... Но догодина имам планове да озаря Пловдив от покрива на блока! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Аз след малко също поемам към балкана. Предвидената огнева мощ е впечатляваща, но ще и се радваме само аз, семейство и тесен кръг приятели. Иначе относно новата година.... Не знам защо, но в главата ми непрекъснато изплува финала на Пикник край пътя от Стругацки - Щастие за всички даром..., и нека никой да не бъде пренебрегнат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Ако видите на запад ярка светлина и след това усетите ударната вълна - аз нямам нищо общо. Аз тази година съм по-слаб. Само една батерия и 4 римски по метър... Няма никаква хава просто... Но догодина имам планове да озаря Пловдив от покрива на блока! Хммм...а аз просто си помислих, че Атанас е пръднал след като е ял нещо снощи и сега чакаме ехото...явно съм се излъгал...издишаш Танасе.... По тоя случай те поздравявам с едно клипче...и да тренираш, ей! http://www.youtube.com/watch?v=D-04Vo5FyJE ------------------------------------------------------------------ Весело прекарване на всички и внимателно тия, дето са на планината, че гле'й какво време е вънка...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 5 вида салати, чиста гроздова, 5кг свински бут по кубински..... Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Много стойностно и окуражаващо клипче, но все пак ми идва леко в повече! Задавам си въпроса щеше ли да е същият ако имаше ръце и крака и защо само чрез мъката и нещастието успяваме да израстнем силни духом!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Боже мили господи!!! При всичкото ми уважение към японската нация, повдига ми се от това, което видях преди минути... Минавайки през каналите, стигам Попкор и замръзвам при вида на картината.... Гледа - топ 10 - номер 1!!! Песента (всъщност не тя е важна) е това: http://www.youtube.com/watch?v=jKWuYS98RSc Обърнете внимание на облеклата!?!?!?!?! Ангеле, ти си за Япония, брат! Там ще си в силата си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 GG 2011 GL HF 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Весело посрещане на новата година на всички. Ние тази година по традиция, пак я посрещаме с ром. Почваме с един Admiral Vernon - 54 градуса, пък ще видим до къде ще стигнем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Ангеле, ти си за Япония, брат! Там ще си в силата си! Японците се обличат като педерасти. За едни чорапи да ме причисляваш към тая група - няма да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Ангилеееее! Идиш ли, мамин златен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Сумарна мощност на експлозивите - около 4кг тротил Но те са запазени за Атанасовден. Ние след малко заминаваме за Копитото, за нощна фотография. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Японците се обличат като педерасти. За едни чорапи да ме причисляваш към тая група - няма да стане. Значи най-после призна за чорапите!!! Сумарна мощност на експлозивите - около 4кг тротил Но те са запазени за Атанасовден. Ние след малко заминаваме за Копитото, за нощна фотография. Ако събудите детето ще се караме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tKIwhUW0uNY&feature=fvwrel Поздрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Айде! Да ви се увеличат доходите и да ви намалеят данъците! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 За много години!!! Булфорум започва десетата си година такъв, какъвто го познавате! Нека винаги бъдем заедно и всички мечти да се сбъдват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Честита Нова 2012 година! Живи и здрави всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Здраве и берекет през новата 2012 и нека старата година да е била най-лошата Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Живи, здрави, влюбени и фрашкани с кинти! ЧНГ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.