Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Минава ми праз главата, че след 2 дена яко бачкане, каране колкото позволяват възможностите на пътя бързайки за разни срещи и разстоянията варират между 100 и 450 км. и общо навъртяни към 1200 км. в тва кофти време, тука отварям запетая в сряда към 6 сутринта по магистралата към чирпан яка мъгла и -14 градуса навън като пръсна да си изчистя съклото и директно замръзваше на него, а съм с течност за - 30, тука затварям запетаята, и изпити малко повече питиета тая вечер утре поне до обяд смятам да си почивам.

Не че следобед нещо ще може да се свърши де, ама утре ми е ден за пазаруване за нова година и ще гледам да го направя в работно време да не са пълни магазините.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ти само ще трябва да се обадиш на небезизвестния Бат'Иво да ораганизира тряпезата

Наскоро с тъга научих, че Хъшове вече не работи... unsure.gif

Не знам за вас ама като малък колкото пъти съм смесвал боичките на листа с идея да се получи нещо по-интересно, общо взето винаги е добивало "гомняно-кафяв" цвят. Правя-струвам - взема ли да ги смесвам все лайняно ставаше - ей това ми е останало от часовете по рисуване.

...

Тука получих петминутен хилежен пристъп. То си е направо за темата с лафовете.

Тука получих петминутен хилежен пристъп. То си е направо за темата с лафовете.

Но пък е вярно.

Между другото, за пребиваващите в Шопландия - ще посрещаме НГ на една обзорна площадка между Бистрица и Железница. Ако някой иска - добре дошъл. При нас има едно място.

Дубрутру.

Вярно е.

Но понеже не исках да развалям настроението, не цитирах втората част от поста. Обаче и аз се въртя нощем и се чудя как, аджеба, да възпитавам децата си та хем да им дам нещо стойностно, хем да не ги обричам в ролята на вечния губещ.

Ти как мислиш, Танасе?

Хъм...интересен въпрос...понеже след малко застъпвам на дежурство и не мога да си развия цялата теза, ще ти го кажа така: учи ги на уважение, обич към България, да са честни и да помагат на другите. А на подлеците да дават един в мутрата. И да използват главите си за мислене, не за носене на шапки.

Не е много..Но не е и малко.

Искам да ви пожелая тука хубаво изкарване на новогодишните празници, приятни хора около вас и запомнящи се моменти. :)

Пък за новата 2012-а лично аз си пожелавам тук да отсъстват изперкалите от агресия, вторачвачите, буквалните буквалисти (не, че нещо лошо има в тях, ама май вас ви дразнят) и всички да сме едни добри, мили, позитивни българи.

Отивам да празнувам предстоящите празници и отсега още ви казвам наздраве! (мжд. това последното било едновременно наречие и междуметие :lol:)

Ще се върна догодина и ако още ме помните, пак ще си пия кафето с вас. :)

Ииии две задни бузи.....намазани с вазелин. :lol: :rofl:

Ъм... Да не би и на форумната аперитивка да дойдеш намазан с вазелин? Щот не, че нещо..., ама горко ще страдаш...

П.п. И който разправя, че печената гарга не може да се консумира с червено вино, нека ми донесе една и туба с вино пък аз поемам ангажимента да му покажа, че може...

Няма бре, споко.Не гледаш ли че се бъзикам.... :lol:

Жалко..., аз тъкмо се чудих с какво да захраня едно пневмо моторче за тресажна маса (търкала ми се тука), та да си начешеш крастата по вазелина. Хем е едно такова продълговатичко, обличко..., пък и като му събереш максимално балансите и така започва да тресе, че ще ти 'чупи ръцете ако го държиш просто така...

Казах, че няма да дойда намазан.Но това не означава, че няма да имам тубичка вазелин у мен. :lol:

Така..., така. На ли го знаеш оня, дето за - Какъв бил ритуалът на младите руснаци преди да тръгнат по заведенията вечерта?

Дето пръскали с дезодоранта един път под всяка мишница - Заради жените.

После тъкмо да оставят флакона, па се сещат и пръскат един път отпред в гащите - За всеки случай.

След като излязат от вратата, па тоу се връщали и си пръскали и по един път в гащите отзад, щото случаи ставали всякакви...

П.п. На руски в оригинал звучи много добре.

Аз пък днес сключих "бонусния" договор при Гаров (за 14.40 на месец) и възнамерявам да инвестирам спестените 130+лв в добавяне на още 3 инча към 24-инчовия монитор, който имах намерение да взема утре. :bgrin:

П.П. Вървя по стъпките на дедо, макар да съм наясно, че и срещу него да тичам, пак не мога да го стигна.;)

Аз пък днес сключих "бонусния" договор при Гаров (за 14.40 на месец) и възнамерявам да инвестирам спестените 130+лв в добавяне на още 3 инча към 24-инчовия монитор, който имах намерение да взема утре. :bgrin:

П.П. Вървя по стъпките на дедо, макар да съм наясно, че и срещу него да тичам, пак не мога да го стигна.;)

Няма да е добра идея. Нищо качествено 27 инча не можеш да вземеш за под 800-900лв.

Няма да е добра идея. Нищо качествено 27 инча не можеш да вземеш за под 800-900лв.

Shut up! От теб и от дедо вече няма да приемам съвети за монитори - и двамата сте твърде извратени и сте out of this world! :woot

Това е същото все едно аз да ти кажа, че правиш DJ-ските ти сетове с разни детски играчки и се самозаблуждаваш, че изобщо имаш няк'ва апаратура....ама не го казвам....щото все още мога да диференцирам нещата около мен. :))

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...