BlackGuardian Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Май ще си продавам акаунта на WoW Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Май ще си продавам акаунта на WoW Е те тва се нарича проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 ^_^Ае, дано да имаме една истинска снежна и студена зима, защото от 1 година имам нова дъска за сноуборда и още не съм я сефтосал! Пич, имам пълен комплект ски, като само обувките може евентуално да са ми омаляли, а не съм карал този век...Знаеш ли как ме сърбят колената да понамачкам витошкия сняг!? Редакция: И това ми минава през главата - отново съм в спамерския бизнес :Р Втора редакция: Ти мани, аз ски не съм карал от 3 години, яд ме е, че си продадох старите :/. Тази зима усещам, че ще разцепя и сноуборда и ските :].В този ред на мисли си нямаш идея как ми се е прикарало лекичък "freeride"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Пич, имам пълен комплект ски, като само обувките може евентуално да са ми омаляли, а не съм карал този век...Знаеш ли как ме сърбят колената да понамачкам витошкия сняг!? Ти мани, аз ски не съм карал от 3 години, яд ме е, че си продадох старите :/. Тази зима усещам, че ще разцепя и сноуборда и ските :]. "freeride"... На неотъпкан сняг? ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Само да не си останете с очакванията...че и тазгодишната зима може да е с температури от порядъка на 20 С Ех,тва глобалното затопляне е голяма хава и много планове обърква по принцип Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Толкоз дълго се би във гърдите, че му станаха гръб.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 На неотъпкан сняг? ;] Може и да е отъпкан, ако някой друг дивак е минал преди мен. Просто извън пистите, места, където няма да се блъскаш с други скиори... Най-много да те отнесе някой бордист, щото извън пистите са като у дома си ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Не мога да си намеря екипировка, не мога да си намеря екипировка,не мога да си намеря екипировка,не мога да си намеря екипировка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Няма значение какво/къде правиш важното е с кой го правиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Няма значение какво/къде правиш важното е с кой го правиш. и сам войнът е войн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Нееее... И сам войнът е сам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Вие тука усещате как ша разцепите пистите със ските,а ние с още един приятел кроим планове как ша разцепем с моторите по къра и по пътя .Като ни умръзне да дрифтим и да падаме решението е лесно-яко вериги навити по гумите и глей ко стаа Тая зима ще е разцепваща-моля се само за мноооого мноооого сняг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Dubrutru na kochinata.Deniat e super, makar che vali, kafeto si struwa, jenata do mene se okaza kuchka(shto li se uchudvam)...Abe wsichko e nared! Pojelavam vi priqten den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Молете се да не реша да карам пак сноуборд тази зима. Последно карах преди 2 години. Имах толкова уникални изпълнения... Няколко инструктора се учудиха че съм жив след паданията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Ти тва го знаеше още преди да тръгнеш с нея... Минаа ми през главътъ, че тряа си плата гражданската отговорност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 много мераклии се събрахме тука цяло чудо е ,че и аз тая година се моля за сняг,но съм твърдо решена да й разкажа играта на тая дъска до мен искам да си стоя в нас на топлоооооо никъде не ми се ходи в тоя дъжд а трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 ей този дъжд много ме мори , нека си е мрачно или да се извали , к'во е тва лигавене само в т'ва кафе да няма кокаин ,много странен вкус има някой е отмъкнал мехурчетата на този спрайт П.П. Ай честото инфлацията !!! Лек и усмихнат ден на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 много мераклии се събрахме тука цяло чудо е ,че и аз тая година се моля за сняг,но съм твърдо решена да й разкажа играта на тая дъска до мен В момента в Сараево какъв сняг вали не е истина. Може би от години не съм виждал толкова. За капак съм с летни гуми на колата а зимните ми са в Пловдив. Вечерта ако имам интернет ще кача и малко снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Минава ми през главата, че е обяд, а още никой не ми е прозвънил телефона с проблем... нещо не е наред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 нещо не е наред... Spokojno, shte stane i po-losho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Зарибих се по Deathstars. Ако харесвате Рамщайн, ще харесате и тях, гаранция :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 А аз откривам една руска група - Алиса...Много яка... Ну а мы, ну мы - пидерасты,Наркоманы, нацисты, шпана, Как один социально опасны И по каждому плачет тюрьма. Мы пена в мутном потоке Пресловутой красной волны. Так об этом пишут газеты, А газеты всегда правы. Все это Rock-n-Roll. Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 чета си книжката и съм повече от доволна ,че след няколко часа благодарение на тази книжка ще съм щастлив непушач Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 ММММММММхм, само така ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Чудя се дали да кандидатствам за работа в Афганистан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.