Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

взех си електронна не вярвах че върши работа ма е факт 3 дена даже не съм помислял за истинска , ся съм си врътнал с вкус на диня и мента екстра е

от кутия и половина парламент на тая си е направо подвиг.

Върши и то перфектна, особено новите моделчета, които докара колегата Runner. Васе, аз отказах човек (всъщност той сам се отказа разбира се) от 3 кутии на ден още със старите с капането. Сега новите, в които си слагаш течността във филтъра са супер удобни. Иронията е, че отказах маса хора с тия цигари, а аз продължавам да си пуша като пийна... Но като нищо ще си взема от новите скоро...

Пламене, я ме светни какви пари излиза един пълен комплект качествена ел. цигара. защото много сериозно съм се зарибил и сега проучвам нещата.

100 лв, ако те пратим да го вземеш откъдето требе!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

109лв е еГо-Т който уж е най добрият

в комплекта има

2 изпарителя

2 батерии 650mah

7 резервоарчета (мущук)

10мл никотинова течност

калъфче и зарядно

дебрличка е моята на не може кура до края и гъза в рая....

100 лв, ако те пратим да го вземеш откъдето требе!

Комплект от 2 цигари (Joye510), 5 пълнителя и зарядно за 220 волта - доста, доста по-малко. :))

P.S. И на Васил комплекта от 2 бр. EGO - пак...доста по-малко. :P

P.P.S.....ама вие и двамата сте баровци, знам си аз.....а пък дедо ако си купи отнякъде, сигурно ще му струва 202 лв. :lol:

Седя и се чудя защо мъжкия полов орган пишка е в женски род ( една пишка ) , а женския полов орган клитор е в мъжки род ( един клитор )?

Правилната терминология е "мъжки полов член" или "мъжка полова система". Това последното включва много неща, не е само пениса, а още: семенници, надсеменници, Кауперова жлеза, простата, семенно мехурче, семепровод, семенен канал, скротум, пубична кост, пещеристи тела, гъбичесто тяло и препуциум. (А андролозите включват в тази мъжка полова система и някои други "интересни" части като ректум и анус... ;) )

При жените правилната терминология е "женска полова система" и "женски полови органи" (все множествено число). Това включва най-общо външни и вътрешни полови органи.

А за странното писане, в латински и старогръцки думата "пенис" е в среден род, ако и да си има характеристиката на мъжки род. :)

а пък дедо ако си купи отнякъде, сигурно ще му струва 202 лв. :lol:

Само дето дедо ви не пуши, защото баща му беше от хората, на които цигарата не слиза от устата - 2-3 кутии на ден и пепелниците във всички стаи просто преливат. Оттогава съм намразил тази миризма и още се чудя защо хората пушат след като смърди отвратително. Да не говорим пък от пепелника как смърди - на мен чак ми се повръща от миризма на застоял пепелник. Що мацки съм отсвирил след като ги видя да пафкат с настървение...

Комплект от 2 цигари (Joye510), 5 пълнителя и зарядно за 220 волта - доста, доста по-малко. :))

P.S. И на Васил комплекта от 2 бр. EGO - пак...доста по-малко. :P

P.P.S.....ама вие и двамата сте баровци, знам си аз.....а пък дедо ако си купи отнякъде, сигурно ще му струва 202 лв. :lol:

Аз марка и модел точен не знам, но ще попитам Митко по въпроса, понеже нещо отворен го раздаваш devil.gif

Ина че комплекта си е комплект и съдържанието му е ясно.

Получих лично писмо от този жалък страхливец jjjjjk. Казвам, че е жалък страхливец, защото веднага след като ми го е изпратил, го е изтрил, за да не му отговоря. Защото, вероятно, го е страх от отговора, който ще му дам. Сладкото ми мушмулченце, бееее....

Няма да коментирам очеизбождащия комплекс за малоценност, който демонстрираш в писмото си. Ще изкоментирам само последния ред:

Най-лесно е да игнорираш някого' date=' който ти разваля картинката и представите в собственият ти ум.

[/quote']

Ти ми разваляш картината, защото измежду мнения на хората се появява твоето постче, което е просто един жалък опит да привлече внимание. А ако ти споделя представа ми за теб в собствения ми ум, няма да ти стигне целия Silent Hill, за да можеш да си го нарисуваш.

Единствената причина, поради която не съм те изял с парцалките е, защото си на 20 и след 6 месеца като си прочетеш идиотизма, ще кажеш:

"Лелееее, че мое ли съм таквъз кифличка?"

Аз марка и модел точен не знам, но ще попитам Митко по въпроса, понеже нещо отворен го раздаваш devil.gif

Алооооуууу....от 2 години половината Китай работи за мен...къде отиваш ти, може би.... :woot

Имам нужда от помощ. Дали има някой във форума който да използва микро сим карта на Глобул или Виваком? Трябва да направя един тест за 2 минути с моят телефон.

Като научиш основните цветове ще си говорим за чорапки, г-н Далтонист. Хубаво, че не си сапьор, че щеше да си изгърмял на тренировките още.

Ангеле, честно, майна... осъзнаваш ли каква простотия изръси за това с основните цветове!? На мен лично, много рядко ми се е случвало да чуя или видя подобна на нея като калибър, да не говорим за по-голяма. Колко и кои са основните цветове бе, г-н не далтонист и чорапен шперц!? Отговаряй бързо, ама без да питаш Гугъл! Щото знам, че не го знаеш отговорът на този въпрос, та леко ще те улесня. Основните цветове са три и са както следва - жълт, червен и син, а останалото са нюанси! Айде сега, след като толкова напъваш за тези основни цветове, би ли обяснил за широката аудитория (щото на мен ми е ясно, че нищо не ти е ясно) кое, аджеба, е общото между основните цветове и педерастко лилавото, цикламено, наречигокаксищеш което се наблюдава върху чорапите ти!?

Сега следва да се позанимая и с едно друго твое твърдевие, относно дългото време прекарано в изцяло мъжка среда и дали то е предпоставка за изпедерасяване.

Изключая новобранската рота, 45 дена, не ми се е случвало да прекарам по-дълъг период без женска компания от промеждутъците между гарнизонните отпуски (за полагаемата няма да споменавам), а именно от 6 до 13 дена. Гарнизонките ги даваха в Събота или Неделя, зависи от дежурствата и нарядите. Та, дали едно младо и яко момче би имало проблем с намирането на нещо за доебаване в град като Бургас с току що откритият по онова време свободен университет, освен ако не е пълен смотаняк? Отговорът е не. И панеже тонът ти в онова твърдение е крайно убеден и категоричен, аз мисля, че има нещо дълбоко сбъркано с теб или поколението ти... Чесно, наистина ли ако останеш за повече от една седмица до десетина дена без женска компания, вместо да лъснеш юнашки бастуна, започваш да се боцкаш в дупето...? Което веднага навежда на втори въпрос - дали това важи само за теб или по принцип е характерна черта на всички онези които така се гордеят, че не са били в казармата? И тук изскача и трети въпрос... Дали пък наистина..., цялото това юркане което отнасяш е толкова безпочвено?

П.п. При неясноти и за допълнителни разяснения относно основните цветове и е ли е предпоставка казармата за възникването на педерастия, не се стеснявай да попиташ с удоволствие ще ти обяснявам.

Ти така ли се оправдаваш? Я не съм педал, манафо съм.... :lol:

Ако решиш да продаваш стария - свиркай!След като ни разказа еротичните си фантазии, можеш да ни разкажеш и за детството си.

И двамата сте прочели написаното от мен, както дяволът - евангелието...

Иначе, Пеше, сигурен съм, че ти има какво да споделиш за своето детство (като се имат предвид невротичните ти изблици на определени "дразнения")... Не се стеснявай, казват, че споделянето помагало... Щото моето беше скучно безоблачно и прекарано по знайни и незнайни ВЕЦ-ове и юзини из балканите и практикуми по ветроходство на яз. Батак и морето. Скучна работа ти казвам...

http://www.ebay.com/itm/New-DG-men-BRAND-CASUAL-Sneaker-shoe-300-US-Size7-12-/220920707325?pt=UK_Men_s_Shoes&var=&hash=item79160b4b4a

Баси каръщината...има ли ги в Пловдив, че поне да пробвам кой размер да поръчам. Имам маратонки от Америка номер 10, обувки 41-ви номер, обувки 41, които ми стискаха и колкото и да ми казваха, че ще се отпуснат още...не се престраших. Имам и маратонки 43 номер...каръшка работа майна.

Ангеле, честно, майна... осъзнаваш ли каква простотия изръси за това с основните цветове!? На мен лично, много рядко ми се е случвало да чуя или видя подобна на нея като калибър, да не говорим за по-голяма. Колко и кои са основните цветове бе, г-н не далтонист и чорапен шперц!? Отговаряй бързо, ама без да питаш Гугъл! Щото знам, че не го знаеш отговорът на този въпрос, та леко ще те улесня. Основните цветове са три и са както следва - жълт, червен и син, а останалото са нюанси! Айде сега, след като толкова напъваш за тези основни цветове, би ли обяснил за широката аудитория (щото на мен ми е ясно, че нищо не ти е ясно) кое, аджеба, е общото между основните цветове и педерастко лилавото, цикламено, наречигокаксищеш което се наблюдава върху чорапите ти!?

Стига бе! Аз пък къде съм казал, че лилавото е основен цвят? Буквалист! Буквалист! Споменах основни цветове, защото ти си толкова далтонист, че и тях не познаваш. За което свидетелства и категоричното ти изказване, че основните цветове били 3.

Добре г-н художник. 3 да бъдат. Капни си една капчица водица върху CRT-то у вас и ми снимай жълтичкия пиксел. Също така си отвори цветния принтер и ми покажи трите боички. Ама без черничкото. И без цикламеното. И много искам да видя червената боичка.

Основните цветове се различават в зависимост от приложението им. Има различни модели. Няма универсален модел.

За цветове ще ми говори...

http://www.ebay.com/...=item79160b4b4a

Баси каръщината...има ли ги в Пловдив, че поне да пробвам кой размер да поръчам. Имам маратонки от Америка номер 10, обувки 41-ви номер, обувки 41, които ми стискаха и колкото и да ми казваха, че ще се отпуснат още...не се престраших. Имам и маратонки 43 номер...каръшка работа майна.

Нищо каръшко няма в правилната номерация.

8 UK ти е 42.

А обувките от линка не са оригинални.

Добре г-н художник. 3 да бъдат. Капни си една капчица водица върху CRT-то у вас и ми снимай жълтичкия пиксел. Също така си отвори цветния принтер и ми покажи трите боички. Ама без черничкото. И без цикламеното. И много искам да видя червената боичка.

Основните цветове се различават в зависимост от приложението им. Има различни модели. Няма универсален модел.

За цветове ще ми говори...

Хаааахахахаааа...хахахаха.... Пич, престани! Излагаш се грандиозно. Почти толкова грандиозно, колкото и с твърдението ти, че онези сайтове били за мъжки (в пълният смисъл на думата) чорапи или в така дълбоко убедените ти (почти като от първо лице) твърдения за казарменият живот...

Бялото и черното не са цветове в смисълът в който го употребяваш бе, отворкооо...

Хаааахахахаааа...хахахаха.... Пич, престани! Излагаш се грандиозно. Почти толкова грандиозно, колкото и с твърдението ти, че онези сайтове били за мъжки (в пълният смисъл на думата) чорапи или в така дълбоко убедените ти (почти като от първо лице) твърдения за казарменият живот...

Да да. Пък ти щото си чел учебниците по Изобразително изкуство на дъщеря ти си най-осведомения. Да си гледаш работата... И да престанеш да ми говориш за мода и стил, щото хич те няма.

Нищо каръшко няма в правилната номерация.

8 UK ти е 42.

А обувките от линка не са оригинални.

Ако знам кой точно ще ми стане - прав си. Ама имам в нас от 41 до 44.

Не ми пука, че не са оригинални. Грабне ли ми окото - край :D

Ако знам кой точно ще ми стане - прав си. Ама имам в нас от 41 до 44.

Не ми пука, че не са оригинални. Грабне ли ми окото - край :D

Номерацията ако е правилна - е правилна. На 6 марки обувки имам и номерацията е еднаква постоянно.

Тези китайските в случая не бих ги купи, защото:

1. голяма вероятност има номерацията да не съвпадне с другите (въпреки, че има таблица в обявата. ако са я мерили - ще стане и може да си налучкаш номера).

2. Прекалено скъпи са за китайски боклук.

3. Ще им падне лака и ще мясат на галоши

4. Подметката им изглежда прекалено твърда и ще ти строши краката.

Да да. Пък ти щото си чел учебниците по Изобразително изкуство на дъщеря ти си най-осведомения. Да си гледаш работата... И да престанеш да ми говориш за мода и стил, щото хич те няма.

Не, не на дъщеря ми... Някога доста сериозно наблягах на рисуването и скулптурата с цел влизането в съответните учебни заведения, но животя се завъртя по друг начин...

П.п. С цел предотвратяването на по-нататъшното ти тотално излагане и омаскаряване, съветът ми е - Спри да говориш за неща от които имаш съвсем бегла представа!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...