Grimjaur Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Хъм...има и някои плюсове човек да е женен...Например, като се прибере, има с кой да си каже наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Мисля си, че в последно време станаха леко вулгарни нещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Треснаха те без вазелин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Ама аз като им разправям за вазелина.., те си мислят, че се шегувам и се бъзикат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 спрях да пуша кафето не ми върви пиенето не ми върви не мога да пална след вечеря/секс не мога да пуша нервно на мачове на барса обичам да пуша незнам в тема да пусна поста за хвалене или оплакване Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Стискай зъби! Това е най-хубавото нещо, което един пушач може да направи за себе си. Да спре да пуши! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 В една от темите пуснаха виц как се бори тютюнопушенето - седиш по цял ден до бензиноколонка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Злоба, като ги спрях фасовете, първите месец-два бяха най-тежки. Преминеш ли ги - става по-лесно. Само имай предвид, че разликата между бившия и настоящия пушач може да е една дръпка. Или една цигара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 взех си електронна не вярвах че върши работа ма е факт 3 дена даже не съм помислял за истинска , ся съм си врътнал с вкус на диня и мента екстра е от кутия и половина парламент на тая си е направо подвиг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 взех си електронна не вярвах че върши работа ма е факт 3 дена даже не съм помислял за истинска , ся съм си врътнал с вкус на диня и мента екстра е от кутия и половина парламент на тая си е направо подвиг. Искаш да кажеш, че от кутия и половина (аналогови ) сега се справяш само с една електронна? За бивш, с над кутия на ден ти трябват поне две, иначе ще прецакаш атомизатора за нула време...а той всъщност си е консуматив де...както всичко останало. Аз от половин година също съм на електронни - първоначално бях купил няколко от тия най-евтините, които хич не бяха трайни и не изкарваха достатъчно дим. Като се изпоразвалиха, взех за проба 2 бр. от Joye510 и като се убедих, че са добри, взех още 2 и за жена ми. След това инвестирах наведнъж една по-голяма сума в консумативи и течности...накупих доста батерии, атомизатори, празни филтри, най-различни аромати и 2 USB through-та, че безтуй и двамата седим почти винаги до компютър или лаптоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Седя и се чудя защо мъжкия полов орган пишка е в женски род ( една пишка ) , а женския полов орган клитор е в мъжки род ( един клитор )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 взех си електронна не вярвах че върши работа ма е факт 3 дена даже не съм помислял за истинска , ся съм си врътнал с вкус на диня и мента екстра е от кутия и половина парламент на тая си е направо подвиг. Според мен електронната цигара не може да замени истинската все едно да лижеш захар през стъкло. Представи си сутрин ставаш запалваш си една хубава цигара отпиваш глътка кафе и се наслаждаваш на аромата на цигарата и кафето,после палиш втора.... Спомням си когато гледах Досиета х човекът с цигарите колкото пъти запали цигара толкова пъти и аз палех много сладко пушеше. http://www.youtube.com/watch?v=-N9CShisD5U&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Седя и се чудя защо мъжкия полов орган пишка е в женски род ( една пишка ) , а женския полов орган клитор е в мъжки род ( един клитор )? Ха, също може да се зачудиш, защо жените казват пишкам, при положение, че нямат пишки, а имат путки. Винаги съм твърдял, че трябва да казват:"Отивам да се изпуткам". Ред. Злобаре, аз спрях цигарите април месец...Палнах само веднъж, и то щото щях да си докарам хипотермия в една дупка и исках поне малко да се сгрея...Не е трудно...Просто пренасочи мерака към нещо друго. Аз например, увеличих чекиите...А сега сериозно - наистина се пренасочи към нещо друго. Например оригами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 и аз така мислех ма е факт ме даже с кафето пуша електронната. не ми се и пушат от истинските даже с алкохол верно не е същото но се свиква. мидексе аз еГо-Т си взех , пишеше че е най доброто моята е с резервоарче и се ползва лесно взех си и картомайзери дето се накапва ма не мога да нацеля пропорциите и си ползвам резервоара с атомизатор или там квото се казва. цената е последното което ме притеснява 13.99 е карал 3 седмици , шишенце никотин е май към 8лв , резервоарчетата са стотинки , батерията само ми идва леко къса ма си поръчах 900mah че не ми се занимава да я сменям през деня. абе общо взето за 15тина дни я избивам . ся само трябва да си намеря комбинация от никотините че като е само безвкусен ми остава кофти вкус в устста ма с малко плод и мента е екстра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Седя и се чудя защо мъжкия полов орган пишка е в женски род ( една пишка ) , а женския полов орган клитор е в мъжки род ( един клитор )? Женският полов орган е вагината. Не клитора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Седя и се чудя защо мъжкия полов орган пишка е в женски род ( една пишка ) , а женския полов орган клитор е в мъжки род ( един клитор )? Добре, ама женския полов орган не е клитора, хахаха... Всъщност е пенис и вагина, та всичко е нормално, не се притеснявай! Сега се присетих, снощи гледах малко Карлин... "Cocksucker means a bad man. It's a good woman... How do they do that?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Женският полов орган е вагината. Не клитора. Их, пак уби майтапа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Според мен електронната цигара не може да замени истинската все едно да лижеш захар през стъкло. Представи си сутрин ставаш запалваш си една хубава цигара отпиваш глътка кафе и се наслаждаваш на аромата на цигарата и кафето,после палиш втора.... В голяма грешка си. Така е само в началото, докато привикнеш към начина на пушене на електронната цигара и докато си намериш ароматите, които ти допадат (има около 100 най-различни, между които да избираш). Много важно е обаче да попаднеш на добър модел цигара, защото ако не пуска достатъчно дим или бързо се разваля, още в началото може да останеш разочарован и да се откажеш бързо. Повярвай, казва ти го човек, който е пушил 25 години единствено Kent Deluxe 100', по простата причина, че никой от ароматите на останалите цигари (вкл. и всички останали разновидности на Kent) не ми харесваше...а мога да те уверя, че съм изпробвал почти всичко произведено по света и у нас. В момента пия ежедневното си капучино и удоволствието от комбинацията цигара&капучино е точно толкова, колкото беше, когато го комбинирах с Кент-а, с тази разлика, че не ми трябват пепелник и запалка, не си умирисвам стаята, мога да си позволя да изпуша не само 2 цигари (колкото пушех тогава с капучиното), а 5-10...или колкото ми е кеф и то без да паля цигара от цигара. Ако решиш да опитваш с ел.цигара - след като си намериш "златното сечение" (подходящ модел цигара & харесвани аромати) и попушиш няколко месеца, пробвай пак да запалиш "аналогова" за сравнение. ------------ @Васко, аз също се чудех между 510 и Ego, но ония много дебели ми идват. Нямам оплаквания от моите...всичките батерии (и USB through-тата също) реших да ги взема "ръчни" (с копче), а не "автоматични" и не сбърках. Намерил съм си 4 аромата (Almond, Tobacco, USA Mix, 555) дето ми харесват и си ги менкам като ми омръзне някой от тях...други вече не са ми необходими. Жена ми също обича да разрежда с мента някои от нейните аромати, щото самостоятелно мента да "пушиш", не става...много е силна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Их, пак уби майтапа.... Кой ви е виновен, че не знаете... Midex, +1 за капучиното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Кой ви е виновен, че не знаете... Я пак си помисли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Я пак си помисли... Безсмислено е да му обясняваш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Я пак си помисли... Ами...Добре...Мисля си, как вие не знаете... Казармата ви е едно, ама живота друго... Шегувам се, спокойно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Пламене, я ме светни какви пари излиза един пълен комплект качествена ел. цигара. защото много сериозно съм се зарибил и сега проучвам нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Пламене, я ме светни какви пари излиза един пълен комплект качествена ел. цигара. защото много сериозно съм се зарибил и сега проучвам нещата. ОК, ама нека продължим на ЛС, че на останалите тука сигурно няма да им е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Тъй...баси...вече никой ли не прави аналогови стереомикроскопи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.