AssassiN Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ами, навярно, че за да си учител, трябва да си доста по-спокоен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Би ти написал и обяснил...., ако и той знаеше как се направи, но понеже не знае, за това не обяснява... Иначе нямаше да ти се размине.... A не, тя си питаше теоретично, пък и ми се спеше... иначе верно бих обяснил ... Галя, избухваш от едното нищо. И да, съвсем нормален си беше въпроса на мирката. Ти точно толкова нормално можеше да го попиташ кое точно е било студено и да се разберете къде може да е причината и да не би той да е проверил колко е студено или топло 15 минути по-късно (примерно), само че ти веднага му скочи на веждите. А другия ми коментар си беше закачка, но си признай ако искаш само за себе си, че мине-се-не-мине ти реагираш прекалено остро за няма нищо. С какво е свързано не знам но отговаря на стария лаф: "от дума капитал прави" Ах! Като ги видя тия 4 букви написани по тоя начин и ми се свива стомаха. Ъъъъ що? Tedy си е душица бе. Особено IRL... Ще се обиждаме ли, к'во? Я ми обясни какво имаше предвид, че да не си вадя грешни изводи... Супер гадно беше това. Нямам думи. Абе Галя, ти първа почна да викаш и да подскачаш като ощипана мома. И след като човека ти каза че не се е заяждал с теб ти продължаваш с пяна на уста да обясняваш как всички останали ти дължат извинение едва ли не. Присъединявам се към Ваньо, ако случайно станеш учителка пусни едно предупреждените, че не искаме децата ни да ги учи човек, който от едното нищо се афектира толкова... вземат да се приберат с насинени очи, защото са те гледали подигравателно или с насмешка, нищо че не са ти казали нищо, ама то интонацията за теб е по-важна, пък веднъж изградила си мнение то е единственото вярно, нищо че човека ти казва друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ррррррррррррррррррррррррррррр.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Много обичам глобални заключения. Тези, които правите от 3 думи, които сте си казали с някого или от изказвания за проблеми на работата. Двойни стандарти. Многократно е имало изказвания във форума за някакви глупости, които са се случили на нечия работа, обаче само мен ме изкарвате виновна. За другите има някакво разбиране. Ок, виновна съм. Аз съм лоша касиерка, хич не си разбирам от работата. Както и за учител не ставам. Абе за к'во ли ставам според вас? Големите пи*ки, големите пачки, явно не се вписвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Е, сега я ядосахте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Отново поне 3ма човека ти казаха, че реагираш прекалено. Вместо това ти пак се цупиш и обясняваш, как целия останал свят е в грешка но не и ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 дедо, за втори път ставаш LEET, този път дори LEEET. Поздравления. Много малко хора го могат това. Галче, наистина много навътре ги приемаш нещата. Карай го по-спокойно. Или ако мога да се изразя по друг начин. Ако не можеш да си го преместиш от единия крачол в другия, поне ги сложи от единия сутиен в другия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Имам само един въпрос - при някой от форума стои ли въпросът дали е в грешка? Защо само при мен трябва да стои? Нещо съм по-специална ли? Ей такива генерални заключения не мога да ги приема спокойно, като се нахвърлихте на професионалните ми качества, без дори да сте ги видели. Тук визирам Николай особено. А около качествата на който и да е, има и много променливи : контекст, ситуация, работна атмосфера и т.н. И понякога те оказват влияние, но в никакъв случай винаги. Значи аз мога да си задам въпроса какво ми е, с какво съм нагрубила някого, а вие може да си нагрубявате и обяснявате едно към безкрайност каквото ви дойде? Била съм кофти учител. Това особено, кой, как, къде и кога го разбра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ако станеш даскалица, кажи къде, за да не си пращам децата там.И децата на приятелите си. Галя, сериозно, за учител се иска търпение, разбиране и спокойствие. Три качества, които не просто нямаш. Ако трябва стойността им при теб да се мери по десетобалната система, резултата ще е отрицателен... И далеч не го казвам с цел конфронтация, макар че знам, че ще скочиш на бой. Казвам си откровеното мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Не е ли хубаво, когато всички те изкарват некадърен и нямащ нито едно положително качество, че да упражняваш която и да е професия... Мислейки (вероятно), че така ще израснеш като личност, а всъщност не прозирайки дълбочината и гадостта на обидите, които са отправили към теб? Как да не го обичаш тоя форум... Мерси на всички преуспели, завършени персони, които имат само добри черти, че се включиха. Признавам, че тук са най-големите пи*ки и най-многото изкарани пари. Изобщо няма човек във форума, освен мен, който да не се е реализирал дотолкова, доколкото е искал. Всички сте постигнали мечтите си. Честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Не е ли хубаво, когато всички те изкарват некадърен и нямащ нито едно положително качество, че да упражняваш която и да е професия... Мислейки (вероятно), че така ще израснеш като личност, а всъщност не прозирайки дълбочината и гадостта на обидите, които са отправили към теб? Как да не го обичаш тоя форум... Мерси на всички преуспели, завършени персони, които имат само добри черти, че се включиха. Признавам, че тук са най-големите пи*ки и най-многото изкарани пари. Изобщо няма човек във форума, освен мен, който да не се е реализирал дотолкова, доколкото е искал. Всички сте постигнали мечтите си. Честито. Гале, take it easy... To и мен нещо подобно ме изкарват, мъ не ми дреми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Галче, не ги слушай..."боят изгражда, а не разгражда", така че ако станеш учителка - бой по каската, те днешните деца са такива, защото не са бити когато е трябвало. ------------------------------ Абе някой ще ми каже ли как става тоя "фокус" на клипчето - открадна го, хубаво, ама къде го набута? И най-вече ме интересува...преди да го набута, какво всъщност прави? П.П. Атанас и останалите рускоговорящоразбираещи да прочетат коментарите под клипчето - там се дават известни насоки и предположения къде може да се е прибрало онова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Смазка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Трябва да е много специална смазка....с нея май и тебе ще прибере вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Имайки предвид какво прави тази смазка - и доброволно ще ида. Винаги съм искал да накисна ташаците със скоростния лост на едно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Баш на тая ли бре?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Хората от Тракия нямат право на глас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Имам само един въпрос - при някой от форума стои ли въпросът дали е в грешка? Стои, естествено. И когато повече от един човек ми каже, че не съм прав се замислям, а не почвам със сопата наред докато не си променят тяхното мнение и не признаят, че аз съм бил правия. Както и да е. Не ми се заяжда, исках да кажа, че реагира прекалено остро, ти пак ни убеждаваш че си била права да постъпиш така и колко голямо извинение ти дължат всички. За учителстването - казаха ти го няколко пъти - ако толкова лесно си изпускаш нервите не си за тази работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Хората от Тракия нямат право на глас. Сега като се замисля... В Тракия има ли циганско гето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 http://www.google.bg/search?q=Punta+Kana&hl=bg&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=pRD7Tt62I-PV4QS9muT6BA&ved=0CDkQsAQ&biw=1062&bih=742 Това е от подписа на Психара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 То там май сам тря'а да си носиш курвите... Така не е интересно... Т'ва е за поста на Чефо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 За учителстването - казаха ти го няколко пъти - ако толкова лесно си изпускаш нервите не си за тази работа. Ако-то мирише. Едно е да ми поставяш нещата с думата "ако", друго е да констатираш, че не ставам за тази професия, без дори да имаш наблюдения или каквито и да е впечатления за конкретното нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 10 агресивни поста в рамките на 24 часа. Колко повече вчипатления искаш? И т'ва е в Интернет-а. Ко ли остаа на живо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Не знам, какво ли остава на живо... Някой направи ли си труда да разбере? По срещи или във всяка друга форма на виждане (или лична комуникация) с някого от форума, да съм се държала агресивно, дори да са ме предизвиквали? Каквото повикало, такова се обадило, Иване. Злобни намеци и забележки, да не говорим за обиди, трябва да доведат до какво точно (от моя страна)? Усмивка? Щастие? Явно владея нещо като 2 в 1. Нападам, докато се защитавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.