Grimjaur Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Как няма да зачезнат хората...я какви зверове сме си завъдили, тука е по-зле и от цирк Добро утро. П.С. Някой се обади за казармата, че било загуба на време - със сигурност, ако си свикнал мама да ти обува обущенцата и тате да ти бърше нослето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Щото съм форумен дядомраз и виртуално раздадох подаръците вече. Аз какво получих, виртуално??? Новият Kindle е още по-добър от стария. Може би трябваше да се напъна за Touch, ама ми се видя малко безсмислено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ха, дор'утро. Одеве ми се стори, че на подлеза до Ц.поща, май имаше труп покрит с нещо и суетящи се наоколо парамедици и полицай..., денят започва яко! http://www.youtube.com/watch?v=JwYT_53Kohw Цветовете са фиксирани за твое съжаление и си имат имена. С тях не можеш да спориш и да вадиш аргументи за казармата в защита на тезата си. Ама колко са фиксирани...., колкото онези сайтове, че са за "мъжки" чорапи (които беше линкнал)... или по-малко? Виж ся..., не е добре да се предоверяваш на надписите и етикетите! Понякога зад вратата на която пише "Жени" се оказва, че има кенеф. И да знаеш..., в казармата ме научиха да правя ясната разлика кое е пеераско и кое не.... така, че няма място за спор тука! 2. Наистина ли би очаквал някаква благодарност, ако ми напишеш тука как да паркирам успоредно на заден?! Би ти написал и обяснил...., ако и той знаеше как се направи, но понеже не знае, за това не обяснява... Иначе нямаше да ти се размине.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Първо да те питам - ти виждал ли си ме на работа? Чувал ли си ме как говоря? Да не обяснявам колко малко народ остана, който да се държи нормално в магазина, а не да гледа в тавана като му кажа "Добър ден". Ей така наизуст е много лесно. Като ти дойдат такива клиенти на главата, каквито на мен, тогава ще ми обясняваш къде зимуват раците. Кой ти каза, че не се извинявам на клиенти?! Кой каза, че не използвам думите "извинявайте", "съжалявам". Ама когато от чисто човешка гледна точка съм права, да ми обясняваш как СИ и как да СИ върша работата, при положение, че нямаш впечатления от 1 л. ед. ч., е това не е правилно. Аз седнала ли съм да те уча как да си вършиш работата? Да съм ти обяснила как да говориш на твоите клиенти? Да ти прави впечатление това? Защото не ти се меся в работата. Камо ли да ми говориш какво щяло да бъде ако съм учителка. Големият разбирач. Всеки се спасява както може. Оцеляла съм дотук. Винаги, когато някой има нужда от помощ, съм му помогнала, дори на цената някой да се размрънка. Супер човешки се държа, винаги когато мога, за разлика от някои клиенти, които явно имат доста проблеми и са твърдо решени да си изкарат нервите в магазина. Виждала съм как някой вика наистина без причина. И съм успокоявала такива клиенти. Неколкократно. Особено удовлетворяващо е някой нахакан и "голям" да дойде да ти се прави на интересен, но когато срещне добро отношение, да омекне и да започне да се усмихва. И това не ми се случва рядко. Обаче повечето хора се държат адски глупаво. Да му говориш, той да не ти отговаря. Да го питаш, той да мълчи. Или в другите случаи - да го питаш с нормален тон, той да ти вика. Тук дали аз трябва да се чувствам виновна? И ПРЕСТАНИ С ТОЯ МЕНЗИС. ЖЕНА ТИ Е В МЕНЗИС. Г*З ТАКЪВ. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, КАЛЕНДАРЧЕТО МИ ЛИ ДА СНИМАМ, ЧЕ ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ НАСТРОЕНИЯТА МИ СА НАСТРОЕНИЯ КАТО НА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК, А НЕ СА СВЪРЗАНИ С КРЪВ. БАСИ НАГЛОСТТА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 имам въпрос - защо му викат топъл бюфет, като сервират студена храна?!?! И тонът ти не ми харесва. Като имаш оплаквания, има си бюро Информация и книга, в която се пише. Аз не съм адвокат на Карфур, че да ми се правите на интересни. Аман от такива мрънкалници. ... Обаче повечето хора се държат адски глупаво. ... Или в другите случаи - да го питаш с нормален тон, той да ти вика. Тук дали аз трябва да се чувствам виновна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 "Имам въпрос - защо му викат топъл бюфет, като сервират студена храна?!?" Тия знаци за нормален тон ли ги възприемаш? Някаква констатация, тип заяждане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 От по - старите коли, ако не се лъжа, на фиатите са най - отвратителни за смяна и скъпи, на брат ми, на пасата, също му беше 20-30лв термостата... От чисто любипотство - няква снимка, дори от нета...може ли. При мен е много просто, един маркуч и два болта по диагонал, които го хващат в блока(след 4-ти цилиндър). Махаш въздушния филтър и акумулатора и си ти. Aко е за Пунто - продавам един за 10 лева. След НГ обаче(той и целия ми стар мотор ако някой не го вземе де) отиват в Надин едит: като се карате - карайте се за казарма, музика или виндовс....кви са тия храни Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ами Tedy? Ах! Като ги видя тия 4 букви написани по тоя начин и ми се свива стомаха. Ама колко са фиксирани...., колкото онези сайтове, че са за "мъжки" чорапи (които беше линкнал)... или по-малко? Виж ся..., не е добре да се предоверяваш на надписите и етикетите! Понякога зад вратата на която пише "Жени" се оказва, че има кенеф. И да знаеш..., в казармата ме научиха да правя ясната разлика кое е пеераско и кое не.... така, че няма място за спор тука! Следващото нещо на дневен ред с което да спори gado: точните науки. Кажи сега как те научиха в казармата, че математиката е относителна в зависимост от гледната точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Аз по-големи пеераси от мъжете, които са били в казарма, не съм виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Хахаха.... мдам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Аз по-големи пеераси от мъжете, които са били в казарма, не съм виждал. И аз. То само с мъже за толкова голям период, човек сигурно се преоткрива. Като те закарат в захарната фабрика се учиш да ядеш само бисквити. Като няма какво друго... и ти харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Аз по-големи пеераси от мъжете, които са били в казарма, не съм виждал. Ахам... мноо обичат да шибат пухкави дупета, особено пък на такива дет не са били там... И аз. То само с мъже за толкова голям период, човек сигурно се преоткрива. Като те закарат в захарната фабрика се учиш да ядеш само бисквити. Като няма какво друго... и ти харесва. Шшш... алоууу..., мъжът с цикламено и жълто рарираните чорапки! Би ли обясни от гледна точка на богатият си опит..., по-точно за колко голям период от време става дума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 От чисто любипотство - няква снимка, дори от нета...може ли. При мен е много просто, един маркуч и два болта по диагонал, които го хващат в блока(след 4-ти цилиндър). Махаш въздушния филтър и акумулатора и си ти. Aко е за Пунто - продавам един за 10 лева. След НГ обаче(той и целия ми стар мотор ако някой не го вземе де) отиват в Надин Горе долу така изглежда х) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ахам... мноо обичат да шибат пухкави дупета, особено пък на такива дет не са били там... Ми да де. Пеераси пълни. И ти ли си от преоткритите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 По-скоро - от тези, които са ги преоткрили... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ей тва беше едитнато..., ама кой да чете да го еа... И аз. То само с мъже за толкова голям период, човек сигурно се преоткрива. Като те закарат в захарната фабрика се учиш да ядеш само бисквити. Като няма какво друго... и ти харесва. Шшш... алоууу..., мъжът с цикламено и жълто рарираните чорапки! Би ли обясни от гледна точка на богатият си опит..., по-точно за колко голям период от време става дума? Ред. Освен това, не е добре да бъркаш пеерастчетата с гьотчиите де ги онождат... Не, че нещо, ама има малка разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ти така ли се оправдаваш? Я не съм педал, манафо съм.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Шшш... алоууу..., мъжът с цикламено и жълто рарираните чорапки! Би ли обясни от гледна точка на богатият си опит..., по-точно за колко голям период от време става дума? Ред. Освен това, не е добре да бъркаш пеерастчетата с гьотчиите де ги онождат... Не, че нещо, ама има малка разлика. Като научиш основните цветове ще си говорим за чорапки, г-н Далтонист. Хубаво, че не си сапьор, че щеше да си изгърмял на тренировките още. Ти така ли се оправдаваш? Я не съм педал, манафо съм.... Точно това и аз щях да кажа. Има ли съприкосновение пенис/мъжки анус, става въпрос за двама обратни. Нас дето не сме ходили в казармата, така са ни учили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Новият Kindle е още по-добър от стария. Може би трябваше да се напъна за Touch, ама ми се видя малко безсмислено...Ако решиш да продаваш стария - свиркай!Ахам... мноо обичат да шибат пухкави дупета, особено пък на такива дет не са били там... След като ни разказа еротичните си фантазии, можеш да ни разкажеш и за детството си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Горе долу така изглежда х) има "малка" разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 "Имам въпрос - защо му викат топъл бюфет, като сервират студена храна?!?" Тия знаци за нормален тон ли ги възприемаш? Някаква констатация, тип заяждане... А може ли да изразяват питане с учудване? Т.е да питам, чудейки се, един вид с интерес, а не само ей така да си питам. Или за теб комбинацията ?!? е признак за заяждане? Все едно няма значение какво съм написал/питал, важно е само как съм го завършил като пунктуация? То така излиза, че: Ти тъп/а ли си? е по-незаяждащо от Какво правиш?!? или Как си?!? Първото е нормален въпрос със спокоен тон, а другите са гадни, целящи заяждане, мрънкане и т.н въпроси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ако решиш да продаваш стария - свиркай! Стария е счупен и трябва да го върна на Amazon. gado не спори за казарма с хора, които не са били там. Както и за чорапи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Пунктоацията и интонацията понякога са по-важни от съдържанието. Пък и на самия въпрос, който беше задал, ти отговорих доста подробно. Не ми хареса начина, по който беше зададен обаче. Това е все едно да ти направят комплимент с интонация на подигравка и да се чудиш как да го приемеш. Като сарказъм или нещо хубаво. Дано си ме разбрал вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ако станеш даскалица, кажи къде, за да не си пращам децата там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ще се обиждаме ли, к'во? Я ми обясни какво имаше предвид, че да не си вадя грешни изводи... Супер гадно беше това. Нямам думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.