w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Бах та в човека, майна! Цикламеното не ти ли стига, та чак и розово? Не си си изпускал газовете днес ми се струва. Освен далтонизъм и дислексия се наблюдава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Кучки...някой да дойде да пием...ваща кожа нечестива.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Не си си изпускал газовете днес ми се струва. Освен далтонизъм и дислексия се наблюдава... Живвеййии, беее... сега мисля да си сипя едно диджестивче и да си подготвям нещата за утре. Ако се чувстваш загрижен за изпускателната ми система... намери време да наминеш и да подишаш малко, дет са вика, може да стигнеш до някои вдъхновени прозрения и да споделиш и други твои наблюдения... Пък аз винаги съм отворен и към чуждите гледни точки! П.п. Ще взема наистина да ги постна тези снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 КРАЙНО ВРЕМЕ Е!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Живвеййии, беее... сега мисля да си сипя едно диджестивче и да си подготвям нещата за утре. Ако се чувстваш загрижен за изпускателната ми система... намери време да наминеш и да подишаш малко, дет са вика, може да стигнеш до някои вдъхновени прозрения и да споделиш и други твои наблюдения... Пък аз винаги съм отворен и към чуждите гледни точки! П.п. Ще взема наистина да ги постна тези снимки. Не. Благодаря ти за милата покана. Моето пръцкано най си ми харесва. Ти приемаш много вредни вещества и най-вероятно няма да мирише на прясно изпечени курабийки, като моето. Постни ги снимките, да го видим тва цикламено, дето май е лилаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Не. Благодаря ти за милата покана. Моето пръцкано най си ми харесва. Ти приемаш много вредни вещества и най-вероятно няма да мирише на прясно изпечени курабийки, като моето. Със сигурност няма да мирише на кУрабии, нито пресни, нито спаружени, както няма да докарва и на теменужки или лубрикант, можеш да бъдеш сигурен в това Постни ги снимките, да го видим тва цикламено, дето май е лилаво. Не, не..., не е лилаво..., пеерастко цикламено е или женско. Зависи кой ги носи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Със сигурност няма да мирише на кУрабии, нито пресни, нито спаружени, както няма да докарва и на теменужки или лубрикант, можеш да бъдеш сигурен в това Не, не..., не е лилаво..., пеерастко цикламено е или женско. Зависи кой ги носи. Аз съм сигурен. "Най-вероятно" го добавих от куртоазия, за да не рискувам да нараня крехката ти личност. Цветовете са фиксирани за твое съжаление и си имат имена. С тях не можеш да спориш и да вадиш аргументи за казармата в защита на тезата си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Кучки...няма ракия за вас.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Казармата е загуба на време. По-полезно е стрелянето по депутати, не по мишени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Казармата е загуба на време. По-полезно е стрелянето по депутати, не по мишени! RELEASE THE KRAKEN ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 RELEASE THE KRAKEN ! ! ! Хахахахахахахахаахахахахахахахаха п.п Водка или виски...хммм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Ъхъ от Рено 5. Толкова ли продават боклуци по магазините? Не знам. Аз имам два. И двата се перфектни...а имам два щото бях забравил за единия и купих втори На Фиатите термостата е нормално да им е много пари(на мен ми излезе 70лв. от Евро 07), защото е като октопод има сигурно 10 маркуча дето излизат от него, свързан е с всичко и се разглобява половината кола за да се смени та това оскъпява допълнително процеса... Иначе като отидох да питам в сервиз и на мен ми казаха 130лв. само за термостата без труда, ама един познат майстор ми го купи и с ремонта ми взе 100лв. Начи съм късметлия. Моя е 20 лева...монтажа не помня колко беше ама....е на лесно място и става за 15 мин...ако не скъсаш болт Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Начи съм късметлия. Моя е 20 лева...монтажа не помня колко беше ама....е на лесно място и става за 15 мин...ако не скъсаш болт От по - старите коли, ако не се лъжа, на фиатите са най - отвратителни за смяна и скъпи, на брат ми, на пасата, също му беше 20-30лв термостата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 RELEASE THE KRAKEN ! ! ! Любимата краставица Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Всеки път се правиш на интересен. Ами не, попита момчето най-културно. Мързи ме да ровя колко време мина от последното ти избухване ей тъй без нищо и да проверим дали е кратно на 28 или близо до това, но мирката си попита най-културно ти моментално му скочи на веждите.. айде по-кротко Хората нямат никакво уважение към персонала (донякъде оправдано), обаче само който не е бил на мястото на човека, на който крещи, само той не знае колко е гадно. Обяснявах ли преди време че се ЗАПОЧВА с извинение (повтаряйки думите "съжалявам" и "извинявам се", дори да не съжаляваш и грам и да си наясно, че човека е в грешка). Това моментално го поставя в друга позиция. В момента в който му се изрепчиш и става страшно. Айде разбери го най-сетне това. И времето на "Нейно Величество Продавачката" беше преди 20 години, вече е обратното "Негово Величество Клиента" е важния. ПС: Не се заяждам, просто ти казвам как изглежда отстрани, и че според мен са прави и 2мата. Мирката съвсем нормално те попита ти избухна. После обясняваш, че без значение от текущата ситуация мнението ти за него е еди какво си и следва да не ти казва нищо, защото според теб той винаги се прави на интересен. Ако недай-си-боже някой ден станеш учителка, тежко и горко на децата, за които си изградиш някакво мнение - независимо дали са се оправили или не, ти винаги ще ги третираш по някакъв начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 djadomraz, има много хора, които не умеят да се извиняват. Просто им е нехарактерна и неусвоена проява на смирение. Това да се извини човек е трудна работа днес, особено ако не го е тренирал добре и ако не си е дал сметка, че самото извинение, чисто като процес, не е някаква кой знае каква унизителна постъпка, а по-скоро обръщение към собствените си способности за смирение. Това последното се надявам да не го бъркате с примирение, нито да го причислявате към някакви религиозни системи. А има и такива, дето се извиняват трудно на определени хора. Ето, например, сега си мисля, че и аз не мога да се извинявам добре на всички. От 100 км. съкс моето извинение, особено ако е към човек, който по някакъв начин има значение за мене. За неважни познати, не ми е проблем да се извиня дори за това, че по улиците има лед, дупки, шофьори-леваци, велосипедисти-самоубийци, бабички - пресичащи по всяко време и място с патерици, бастуни... Ама за някой, дето знам, че ми чака извинението и има значение за мене като човек, някак съм зле с искреността и убедителността в извинението си. Та не, че нещо искам да се бъркам, просто направих аналогия с една моя скорошна случка, че искрено извинение по-трудно излиза към по-близки на сърцето хора. Което е успокоително един вид... т.е. искам да кажа, че все пак има положителен момент в цялата патаклама. Мжд. ти не си никакъв djadomraz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Та не, че нещо искам да се бъркам, просто направих аналогия с една моя скорошна случка, че искрено извинение по-трудно излиза към по-близки на сърцето хора. Има разлика наистина да се извиниш и да запонеш дипломатично някой разговор. А Галя като гледам пак тръгна от позицията "аз съм единствено права в случая и другите ми дължат извинение, че изобщо са си посмислили, че аз може да съм виновна за нещо". Това последното пак ще го третира като заяждане, вместо да се замисли поради каква причина го казвам и как изглеждаше нейното одевешно избухване отстрани, но някой ден може пък и да се замисли какво съм ѝ казвал и да ми благодари, знам ли... Поне вече не кара колелото си по възможно най-грешния начин, след като 5 човека я дъвкахме каква глупост е това, но още не ни е благодарила, че ѝ спасихме живота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-f6X71ab1OM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 За Галя изобщо не говоря аз, не я познавам момичето, но допускам всеки да има моменти, в които различно реагира на едни и същи неща. Пък ти, djadomraz, те моля тази вечер, ако не е много нахално от моя страна, да ми отговориш на 2 въпроса: 1. Защо не раздаваш подаръци като всички достойни дядомразовци?! 2. Наистина ли би очаквал някаква благодарност, ако ми напишеш тука как да паркирам успоредно на заден?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ииинтересен ден беше днес. Да изпратим един прекрасен ден, лека нощ, другарки и другари. ----- Колко ли време трябва да мине, за да може думата 'другар' да започне да се възприема като приятел? А не като натрапено обръщение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Колко ли време трябва да мине, за да може думата 'другар' да започне да се възприема като приятел? А не като натрапено обръщение? Между 20 и 30 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 1. Защо не раздаваш подаръци като всички достойни дядомразовци?! Щото съм форумен дядомраз и виртуално раздадох подаръците вече. 2. Наистина ли би очаквал някаква благодарност, ако ми напишеш тука как да паркирам успоредно на заден?! Не, но не бих очаквал отговор в стил "абе ти що не вземеш да се гръмнеш бе многознайко такъв, аз ще си паркирам както ми е кеф и няма да ми обясняваш как да го правя, защото знам по-добре от теб какво и как да правя" И в интерес на истината не знам защо си губя времето да отварям очите на хората... сигурно съм прекалено добър човек и чат-пат не ми се прави това, което трябва да правя и гледам хем да се разсея хем да помогна малко някому или да се посмеем на някой бъзик... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Щото съм форумен дядомраз и виртуално раздадох подаръците вече. Той дедо все гледа да минава виртуално. Абе къде изчезна малкия Стенли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Абе къде изчезна малкия Стенли? Ами Tedy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ами аз и за него те питах преди седмица...sandman-а също зачезна...Титанчо и той....и не само той. Оня ден обаче си поприказвах с Лорд Гудо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.