RaptoR Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 По-вероятно е да е Даниела, но така или иначе ви се чудя на акъла како толкова гадаете. Нали й виждате подписа? Хем така, хем честитки чакала... Па се и връзвате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 По-вероятно е да е Даниела, но така или иначе ви се чудя на акъла како толкова гадаете. Нали й виждате подписа? Хем така, хем честитки чакала... Па се и връзвате... Ъхъм..., тва с ракията и мезето... и аз не го вярвам (много).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Тея с Фиат са толкова закъсали, че за няколко модела в България ползват части от Рено http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=80767&highlight=&sid=e2bb7b2c05e96bf5c24615e076ca2a92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Има хора тук, дето ми знаят името! А има и рисърчъри, дето знаят всичко вече - телефони, адреси, снимки... само за видеото с по-еротичните ми моменти в живота още не съм установила, че ги знаете, ама няма да се изненадам ако и това ви е известно. Така че не се брои нищо, дето се измъквате повечето. Знаете всичко! Остава да ви запомня и по имена, ама онези, дето си ги ползвате от време на време и дето нищо не ми говорят на мене; и последно - да измислим нещата с изприпкването и носенето на ракията и мезето и сме готови! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Aми те са в една категория, нормално е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Има хора тук, дето ми знаят името! А има и рисърчъри, дето знаят всичко вече - телефони, адреси, снимки... само за видеото с по-еротичните ми моменти в живота още не съм установила, че ги знаете, ама няма да се изненадам ако и това ви е известно. Така че не се брои нищо, дето се измъквате повечето. Знаете всичко! Остава да ви запомня и по имена, ама онези, дето си ги ползвате от време на време и дето нищо не ми говорят на мене; и последно - да измислим нещата с изприпкването и носенето на ракията и мезето и сме готови! Аз тъкмо се бях наточил да ти искам направо голите снимки и еротичното видео и ти прочетох подписа. ЯзЪк. След гадна вечер в която трябваше да пия някакъв Балантаис (с торта), най-накрая си имам Водка-водочка. Обожавам водка! Поздрав за всички почитатели. http://www.youtube.com/watch?v=e7kJRGPgvRQ EDIT: Ще ми кажете ли как се слага спойлер в поста? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Тея с Фиат са толкова закъсали, че за няколко модела в България ползват части от Рено http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=80767&highlight=&sid=e2bb7b2c05e96bf5c24615e076ca2a92 без да отварям линка - термостат ли ползват? За други част само от Рено 5 GT , другото е шкарто Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 без да отварям линка - термостат ли ползват? За други част само от Рено 5 GT , другото е шкарто Ъхъ от Рено 5. Толкова ли продават боклуци по магазините? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 без да отварям линка - термостат ли ползват? За други част само от Рено 5 GT , другото е шкарто Ъхъ от Рено 5. Толкова ли продават боклуци по магазините? Абе момчета вие нямате ли си автомобилна тема. Ние тук обсъждаме по-възвишени неща, като алкохол, правопис, еротичното видео на Triti и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 EDIT: Ще ми кажете ли как се слага спойлер в поста? Почти по същия начин, по който се слага клип като този от поста ти: Схвана ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Благодаря Пламене, схванах го! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Благодаря Пламене, схванах го! Добре, че ми го каза. И една точка щеше да бъде напълно достатъчна. Я кажи ти гледа ли онзи филм на BBC, на който ти пратих линка на ЛС? Естествено...аз такива филми дори си ги качвам на дискове, за да не ги търся като ми се прище да ги гледам пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Ама аз така го тествах. Я кажи ти гледа ли онзи филм на BBC, на който ти пратих линка на ЛС? Моята котка е пълен идиот! Бяга из хола, блъска се в стените и после като не я гледам, бърка с лапата в чашата ми с водка и я облизва. И най-вече я облизва с кеф!!! Посегна на най-ценното нещо в живота ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Посегна на най-ценното нещо в живота ми! Проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Айдеее...и тоя ме е игнор-нал... Вече се обърках Последно - ти ли си бил?!?!?!?!?!? И ако да, как ти даде сърце Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Тея с Фиат са толкова закъсали, че за няколко модела в България ползват части от Рено http://forum.fiat-bg...24615e076ca2a92 На Фиатите термостата е нормално да им е много пари(на мен ми излезе 70лв. от Евро 07), защото е като октопод има сигурно 10 маркуча дето излизат от него, свързан е с всичко и се разглобява половината кола за да се смени та това оскъпява допълнително процеса... Иначе като отидох да питам в сервиз и на мен ми казаха 130лв. само за термостата без труда, ама един познат майстор ми го купи и с ремонта ми взе 100лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 И ако да, как ти даде сърце За Ангел - винаги....на всичко съм готов...даже и да си боядисам чорапите в цвета на неговите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 За Ангел - винаги....на всичко съм готов...даже и да си боядисам чорапите в цвета на неговите. Че какъв цвят са ти чорапите, че ще ги боядисваш черни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Ей затова те бъзикат...щот' се вързваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Всеки път се правиш на интересен. Да вдигаш скандал на някой, който може да направи нещо по въпроса, дадения проблем, и на човек, който е сложен само да продава, са две различни неща. И да ми се накрещи, аз мога само да го пренасоча към по-високостоящи, за да се оплаче. И не е точно така, както го казваш. Хората нямат никакво уважение към персонала (донякъде оправдано), обаче само който не е бил на мястото на човека, на който крещи, само той не знае колко е гадно. Особено в 90 % от случаите, в които хич не си виновен. Не мога да се чувствам лично отговорна за всички глупости, които се случват в магазина. Нито етикети слагам, нито за цени отговарям. Пък нека си крещи. Сигурно ще ти е много яко на теб ако някой ти се развика без причина? Пък после аз съм била мазохист... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Ей затова те бъзикат...щот' се вързваш... По-скоро защото всички като теб си мислят, че се връзвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Моята котка е пълен идиот! Бяга из хола, блъска се в стените и после като не я гледам, бърка с лапата в чашата ми с водка и я облизва. И най-вече я облизва с кеф!!! А моята потвърди теорията за съществуването на извънземни форми на живот. Преди малко изсра нещо, което смърдеше толкова брутално, че се наложи да проветрявам около половин час, а тя, хаванчето, беше толкова погнусена от това дето го изкендза, че не посмя и да го зарие - директно се изнесе, пък аз трябваше да и чистя пясъка по никое време. Източникът на такава смрад не може да има земен произход, деа..., нищо на тази планета не може да вони така. За Ангел - винаги....на всичко съм готов...даже и да си боядисам чорапите в цвета на неговите. Само посмей да си боядисаш чорапите на цикламени и жълти райета... и никога повече няма да се ръкувам с теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Само посмей да си боядисаш чорапите на цикламени и жълти райета... и никога повече няма да се ръкувам с теб! Далтонизъм усещам тука... Жълтото да не стане розово на следващия разказ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Далтонизъм усещам тука... Жълтото да не стане розово на следващия разказ? Бах та в човека, майна! Цикламеното не ти ли стига, та чак и розово? П.п. Не, че нещо..., ама има и снимков материал, шъ знайш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Нинам! BTW, намерих еднакво прост еквивалент на Пазу! jjjjjk! И двамата са неповторимо интелигентни! Oт най-добрият сме се учили-ОТ ТЕБ. Айде у лево! Между другото, МОЛ-овете са бахти и дразнещото нещо. Те то аз к'вото ми трябва си го намирам по малките магазинчета нейде, ама в мола тръгна ли да го търся-нъцки... Тръгна да търся черен чай в Била-нъцки..Е де**ба и тъпаците, за к'во сте отворили магазин, като нямате нищо, каквото му трябва на човек!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.