gado Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Той ся ще каже, че са му духали, но не са гълтали... Еее..., че кво духане е това, тогава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Нинам! BTW, намерих еднакво прост еквивалент на Пазу! jjjjjk! И двамата са неповторимо интелигентни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 В. Колко пъти ще ме поправиш за това точно. Само на мен ли ми прави впечатление, че В не е правилния отговор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Не, ама не ни се занимава да се навираме между граматиките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Само на мен ли ми прави впечатление, че В не е правилния отговор? Правилния отговор БЕШЕ. Просто някой си е губил времето да променя постовете, че да ме изкара крив. Само дето вместо да беше сменял и моят цитат и поста с отговорите, можеше да смени само отговора, който съм сложил. Да го има предвид следващия път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 WTF?! Виден, Иван или Пламен са си направили мегаташак с теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 I missed that sooo much! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Ебати...четете през 3 поста май (или пък сте ме игнорнали всичките ) - нали съм си го написал в поста ми по-горе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Чак зга зацепих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Ебати...четете през 3 поста май (или пък сте ме игнорнали всичките ) - нали съм си го написал в поста ми по-горе? Аз те видях и те разбрах, но не ми се занимаваше да се връщам назад, за да гледам какво и как си променил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 хаха, вярно някой е разместил отговорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 хаха, вярно някой е разместил отговорите Айдеее...и тоя ме е игнор-нал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Мдааа, гоУеми са от Еуратек! Те турбота НЕ ремонтират! За сметка на това предлагат рециклирани по 2300 лева... Вече бях избухнал в смях, та не попитах какво искат за нови... Оказа се, че се е скъсала мембраната на турбото което е абсолютно поправимо за нЕколкостотин лева... ГлЕм екшън в GP2 на Spa! (нЕк'ъв запис по Филм+) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Днес много народи се оказва, че празнуват. Да им е честит именият ден! Да са живи и здрави! Мжд. на мене никой от вас не ми честити имения ден... мрън, мрън, мрън... А празнуващите днес са: Стефан, Стефанка, Стефания, Стефко, Стефка, Стоил, Станимир, Стоян, Стоянка, Венцислав, Венцислава, Цанко, Цанка, Китан, Китана, Венко, Венка, Стоимен, Стоимена, Стоичко, Фани. (Само се чудя какво общо имат: Стоил, Станимир, Стоян, Цанко и Стоимен с венци, китки и прочее оплитания на цветя?) За странно пишещите се думи в нашия език, винаги съм се питала защо "камион" се пише така?! Нито е чуждица, нито се подчинява на правилото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Ми честит ти имен ден. Как да ти адресираме поздрав като не те знаем как се казваш Честито и на останалите именници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Ми честит ти имен ден. Как да ти адресираме поздрав като не те знаем как се казваш Предполагам Цанка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Фани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Ам'ба! Най-малко Китана е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Китана би било по-интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Мжд. на мене никой от вас не ми честити имения ден... мрън, мрън, мрън... На теб, аз лично ще ти честитя именният ден (да, пише се точно така!) когато му дойде времето, а днес, ти такъв нямаш. И изобщо к'ва беше хавата с тази ти претенция, че нещо не зацепих ? П.п. Освен ако и ти все още ни си под въздействие на оназвечершните алкохолно-кулинарни ексцесии... (тогава би било разбираемо) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Признавам си откровено, че не разбирам защо се пише "именния ден". Нали е уж "имен ден", не е "именен ден"?! А и днес нямам - така е, ама имах наскоро и тогава гледах тука дали някой не ми го е честитил, с надежда и малкото хора, които ми знаят името да са се сетили... ама - на - винаги нямам късмет в тези неща... (мрън-мрън..) Та затова мрънкам, Gado, имах си наскоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Признавам си откровено, че не разбирам защо се пише "именния ден". Нали е уж "имен ден", не е "именен ден"?! А и днес нямам - така е, ама имах наскоро и тогава гледах тука дали някой не ми го е честитил, с надежда и малкото хора, които ми знаят името да са се сетили... ама - на - винаги нямам късмет в тези неща... (мрън-мрън..) Та затова мрънкам, Gado, имах си наскоро... Добре де, Китана. Кажи си името, че да знаем за другия път. Поне ако забравим да мрънкаш с основание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Признавам си откровено, че не разбирам защо се пише "именния ден". Нали е уж "имен ден", не е "именен ден"?! А и днес нямам - така е, ама имах наскоро и тогава гледах тука дали някой не ми го е честитил, с надежда и малкото хора, които ми знаят името да са се сетили... ама - на - винаги нямам късмет в тези неща... (мрън-мрън..) Та затова мрънкам, Gado, имах си наскоро... Олеее..., верно.... Не е било много скоро, но все пак е през този месец. Ама, така е! Като не се врязваш вече като хората... и ей го на, народа хем няма с кой да се яде, хем малкото които знаят кога ти е именния ден не се сещат да ти го честитят... П.п. Честит имен ден (на патерица... до края на месеца се брои), квот са сетиш (хубаво) - да ти се случва, от здраве да'н са отървеш и т.н. (Да видиш, че и тук от време на време ставаме хора) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Кольо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Христина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.