Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз бях на топла витрина днес и пак си беше лудница.

Малко късно, ама да питам - това горе дето е до подправките ли? И може да си вземеш и извън магазина? Ако е то имам въпрос - защо му викат топъл бюфет, като сервират студена храна?!?!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Малко късно, ама да питам - това горе дето е до подправките ли? И може да си вземеш и извън магазина? Ако е то имам въпрос - защо му викат топъл бюфет, като сервират студена храна?!?!

Да, за него става дума. Може да си вземеш храна за вкъщи и отвън. Самите витрини се поддържат на 70 градуса. Не знам защо, но понякога храната изстива. Отделно си има и студена витрина, където са закуските и сандвичите (които трябва да се държат на студено). Така че, ако си вземеш нещо оттам, не се учудвай, че е студено. Мисля, че температурата беше 4 градуса. И тонът ти не ми харесва. Като имаш оплаквания, има си бюро Информация и книга, в която се пише. Аз не съм адвокат на Карфур, че да ми се правите на интересни. Аман от такива мрънкалници.

Чакай малко. Ти си обслужващ персонал. Шъ праа кот си искам!

Ахам, мога да изслушам някой, ама мен лично да ме държи отговорна едва ли не, да ми се прави на интересен... Има си хора, които се занимават с проблеми, тип "Защо това е така?", това не съм аз. Аз само мога да го пренасоча, както и направих. Аман.

Галче, пак нещо не си в настроение, аз лично не намирам никъв лош тон у който и да е било. Странно чувство имам, всеки който спомене Карфура с нещо отрицателно ти го приемаш супер лично и после се дистанцираш...

Чефооооооооооооооооооооооооооооооооо!

Чефо, честит ти имен ден! Жив и здрав, любов и секс,друго не ти трябва!

jjjjk,, телевизиите и те за пари работят, ако не са решили ТЕ да се пуснат online, няма как да очакваш кой-знае какво качество, а цената на цифровата в БГ си е доста ниска.

woox, три пъти си мълча вече, ама се пише рОптая, да го ева...

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес. Желая ви здраве, късмет, щастие и обич! Друго не ви трябва :laughing: Весело изкарване :beer:

Днес денят обещава да е глупав и натоварен. Мразя това.

Чефич, честит имен ден.Мнооо' ти здраве и на 3-ти те чакам с някоя жълта Модена... :lol:

Нищо не разбираш, той ги рупа :lol:

Честито на имениците!

Честито на Стефчо и Стоил.

Мерсиии....весело изкарване на всички и...НАЗДРАВЕ :)

Ред: Тоя потребител Google няма ли да напише нещо вече, само зяпа :lol:

Да! И аз го чакам тоз манЯк да напише нещо. Даже му писах гневно лично съобщение! :unsure:

vote450a.jpg

Поздрав за Галчето. :)

http://www.youtube.c...h?v=lyl5DlrsU90

И не на последно @вООкс.

Уоксе, кое от изброените долу е вярно :) :

а/ имах впредвид

б/ имах предвид

в/ имах в предвид

г/ имах напредвид

д/ имах на предвид

ПС. На Чефо много пари и курви му пожелавам в чисто ново Ферари (червено)! :)

И не на последно @вООкс.

Уоксе, кое от изброените долу е вярно :) :

а/ имах впредвид

б/ имах предвид

в/ имах в предвид

г/ имах напредвид

д/ имах на предвид

В. Колко пъти ще ме поправиш за това точно. :)

Ъмфмфъмф...

http://www.youtube.com/watch?v=CJB30rLoftI

Класика!

П.п. Пък аз съм на бачкане мамицата му.... :cry

---------------------------------------------------------------------------------------

Ахам, мога да изслушам някой, ама мен лично да ме държи отговорна едва ли не, да ми се прави на интересен...

Щом са те турили там, ти си отговорна, я! Няма шифт-мениджърите ви да търчат и да проверяват термостатите и работното състояние на бенмари-тата ви. Чие задължение е това, ако не твое!?

В. Колко пъти ще ме поправиш за това точно. :)

Колкото трябва, щот си неграмотник! РУптая - бах ма'аму, РангИлье...

Относно българския правопис - има толкова неща, които нямат никаква логика, че дори не можете да си представите.

Като думите, които имат "аудио", "видео", "моно" и т.н. чуждици в тях.

Или тиретата, или кавичките (тези, които съм написал горе са грешни), или новите правила за Ви и ви, или новите правила за запетая пред като...

Вместо да опростят езика и да въведат единни правила, те го правят още по-сложен. Мамичката си е*али наще българици.

А относно заяждането с Ангел...

Въпреки, че:

1. Носи шарени чорапи

2. Не са му изпивали жизнения сок

3. Е дървен философ

4. Е доста ограничен

5. Е доста банален

6. Е на 26, а е още дете

7. Е селски гъзар

...

Хм, забравих какво щях да кажа.

:lol:

Абеееее, готин е. :)

Стефчо, наздраве!

http://www.youtube.com/watch?v=elXx2OO5m1c

И Стоян да ни е жив и здрав! beer.gif

378661_2450128125380_1017290857_32677390_1922128412_n.jpg

Сипал съм си една ракийка...щото не съм на работа и надигам чашката по същия начин :D

Maйка ми пък има рожден ден...та и тя да ми е жива и здрава :)

Колкото трябва...

Абе той пак не позна ако се вгледате по-внимателно....

П.П. Бах маа му, сложили са ме на такава длъжност, че да мога да манипулирам времето...тежко бреме...:bgrin:

На Чефо, Стоил и Стоян (и на още някои ако съм ги забравил) - честито и внимателно с пиенето! :punk

Въпреки, че:

1. Носи шарени чорапи

3. Е дървен философ

4. Е доста ограничен

5. Е доста банален

6. Е на 26, а е още дете

7. Е селски гъзар

...

С 4,5 и 7 няма как да се съглася. Много ще ме извиняваш. Особено пък 7.

Чефо, честит ти имен ден! Жив и здрав, любов и секс,друго не ти трябва!

jjjjk,, телевизиите и те за пари работят, ако не са решили ТЕ да се пуснат online, няма как да очакваш кой-знае какво качество, а цената на цифровата в БГ си е доста ниска.

woox, три пъти си мълча вече, ама се пише рОптая, да го ева...

Aми, нормално е щом има търсене на услуги, да има предлагане. Точно върху това размишлявам.

Аз нямам цифрова телевизия, няма цифрова телевизия където съм в момента, няма аналогова кабелна телевизия и т.н. Единственият вариант е Булшитком и подобен род.

Да плащам инсталации, някой да ми обикаля из къщи, да плащам и оборудване може би и т.н...Ами за 3-4канала айде нема нужда...Иначе-да, ще си платя.

Относно българския правопис - има толкова неща, които нямат никаква логика, че дори не можете да си представите.

Като думите, които имат "аудио", "видео", "моно" и т.н. чуждици в тях.

Или тиретата, или кавичките (тези, които съм написал горе са грешни), или новите правила за Ви и ви, или новите правила за запетая пред като...

Вместо да опростят езика и да въведат единни правила, те го правят още по-сложен. Мамичката си е*али наще българици.

Въпреки, че:

1. Носи шарени чорапи

3. Е дървен философ

4. Е доста ограничен

5. Е доста банален

6. Е на 26, а е още дете

7. Е селски гъзар

...

Умник...

...А относно заяждането с Ангел...

Въпреки, че:

....

2. Не са му изпивали жизнения сок...

Искаш да кажеш, че на Аню не са му духали!?!

Щото ако е така...., това обяснява много неща, относно напрегнатостта му и на моменти невротичното му поведение...

П.п. Викам да вземем наистина да му наемем някоя жена дето гълта...

И тонът ти не ми харесва. Като имаш оплаквания, има си бюро Информация и книга, в която се пише. Аз не съм адвокат на Карфур, че да ми се правите на интересни. Аман от такива мрънкалници.

:confused :confused :confused

Нещо пак си яхнала метлата ми се струва, или си я включила на турбо. Щях да го подмина, ама като си решила пак да търсиш под вола теле. Зададох обикновен въпрос и изведнъж имам лош тон, имам оплаквания, правя се на интересен, мрънкам???

Ако давам пари за нещо нямам право да се оплаквам, защо не получавам каквото трябва за тях ли? Ще харча и ще мълча? Поне сега знам, че е към Карфур, че да знам къде да търся кой отговаря следващия път. Интересно, дали ще излезе, че хората на щанда са виновни, че не ги гледат тия работи. Защото да ми кажеш, че държи 70 градуса, а да сервират 4 различни неща студени, нещо не баш както трябва ми се струва. Аз не съм длъжен да знам дали се отоплява или не тая витрина и въобще как работи. Затова попитах защо е топъл, понеже като си поръчах храна(различни видове) всичката беше студена и се учудих на името. Нямам навика да ходя да ям в Карфур, че да знам кое как работи и че е обикновенно храната е трбвало да седи топла(до 70 градуса).

А аз ако исках да тонът ми да не ти хареса, да се оплача, се направя на интересен и да мрънкам щях да питам така:

"Шшшшш ма оууу, какви са тия боклуци дето продавате там бе1,какво му е топлото на тоя бюфет, като само студено ядене давате2? За какво си давам парите, какво лъжете хората, вземете си оправете нещата3? Само се подпирате на бюфета и си чешете квото има да си чешете4!"

Но не го направих така, нали? Има лека разлика ми се струва. Ако първия ми въпрос ти се е сторил по писания от теб начин, за този втория дори не ми се мисли как ще го оприличиш.

1. Лош тон, за нехаресване.

2. Оплаквам се

3. Мрънкам

4. Правя се на интересен.

И тонът ти не ми харесва. Като имаш оплаквания, има си бюро Информация и книга, в която се пише. Аз не съм адвокат на Карфур, че да ми се правите на интересни. Аман от такива мрънкалници.

Ти работиш за Карфур и в момента който си на смяна си лице на тази магазин. Ще ти държи тон и ще ти вдига скандали колкото си иска клиента и ти нищо не можеш да направиш! Ако не ти харесва винаги можеш да си подадеш молба за напускане.

Искаш да кажеш, че на Аню не са му духали!?!

Щото ако е така...., това обяснява много неща, относно напрегнатостта му и на моменти невротичното му поведение...

П.п. Викам да вземем наистина да му наемем някоя жена дето гълта...

Той ся ще каже, че са му духали, но не са гълтали.. Аз се опитах да обясня, че това никакво духане не е, а само вятър на устата са си правели, но... Не ми беше повярвано.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...