Psihara^^ Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Язенце тамън приключвам днешния работен ден с 1 голяма Перла още от офиса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 http://www.novini.bg/news/40370-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0-20-%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%84%D0%B8.html Тръгвам за другите ТОНОВЕ... А изречението, че изтеглил 4...ТОНА и 500 млн направо ме съсипа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Пффф... Много ядене се изяде (за ужасТ на форОмните диетолози - бъкано с холестерол) и много пиьенье се изпи (пак за още по-голям ужасТ на същите), изпозаядох се с де-що ми се мярна някой пред очите... на мен самия, също ми сипаха подобаващо... И сега... скука П.п. Гледам, че и у форОма, mobo отказва да отговаря на така поставените ми въпроси... Още по-голяма скука П.п.2 Скуката е толкова велика, че сега ще гледам френски филми.... /me доволен. пъклен план "убий гадо със скука" - win! [/insert random evil laugh here] Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Честита Коледа на всички! Аз се разсипах от квалитетни питиета. Тази вечер опустоших почти цяла бутилка The Peated Malt Old Ballantruan. Запомнете едно от мен - никога повче не пийте blended уискита! Егати и смешните цени на алкохола в южните щати. Тихо бе. Сега ще ти обяснят, че нищо не разбираш, щом не пиеш домашнярка, ами гледаш да пиеш скъп алкохол, а не хубав. Тва уискито за нищо не става, само да се периш, че пиеш скъпо. Нъл тъй? ПС: А това за бленд-а колко пъти го повторих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 /me доволен. пъклен план "убий гадо със скука" - win! [/insert random evil laugh here] Поправка! last report пъклен план "убий гадо със скука" - not win![/insert random sad emoticon here] Гадо се изхитри да приложи номерът на онзи древен понтийски цар и направи хватката митридатизация спрямо скуката, чрез гледане на цял, френски филм (на един път)... Ся с нови сили ще си издам едно разрешително за добро настроение, написано на кристална бланка в най-добрите традиции на shodō. Тъй, че мое са пукнеш от яд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Не знам за вас, ма аз специално умрях от скука, закопах се сам, стана ми скучно, откопах се и възкръснах...И пак ми е скучно... Но пък как се изсрах в служебния кенеф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Бахти идилията, седя и си пия сам някакво уиски с торта, която майка ми донесе за децата, ама незнайно защо те не я харесват. Жена ми е на работа, а хлапетата в тяхната стая гледат Кунг фу панда 2 и се бият. Те моите са две момчета и при тях боя е като дишането, затова аз не се намесвам докато няма кръв и разбита глава. А най-тъпото е, че аз не обичам уиски, но водката ми свърши, а ме мързи да ида до магазина. Всъщност, надявам се, че жена ми знае, че нямам водка и ще ми донесе от Лидъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Пробвай торта, крем карамел, шоколад с Paddy и ме заплюй ако не ти хареса . Аз ближа крем карамел с Падинце ся . Че след 1 час имен ден май имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 .... Тъй, че мое са пукнеш от яд! шъ отложим за догодина, ако маите не решат друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Специален поздрав за gado http://www.youtube.com/watch?v=B5SWxpExeV8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Аз ближа крем карамел с Падинце ся . Че след 1 час имен ден май имам Честит имен ден от мен, да си жив и здрав и всичко хубаво за което си мечтаеш да ти се сбъдне и най-вече да не бягаш от голи каки. Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Скука, каквато никога до сега не е била...И се дразня че няма никъде свестен сайт със стриймове на телевизионните канали, например FoxCrime, Discovery и т.н... Но направо се ядосвам на идиотите, които правят сайтове за "online tv", а реално на почти всичките сайтове от подобен род стриймовете идват от трети места, често едни и същи и освен да ги пльоснат некадърно на free хост, да накичат 1000реклами и да се тупкат в гърдите-"Иам сайт за тиви, бро", нищо друго адекватно. Голямо геройство да крадеш стриймове...И реално 1000сайта, а нищо смислено и стойностно и РАБОТЕЩО, където да си изгледам някое предаване от Discovery, като "Старт от скрапа" Само Sopcast платформата е мъничко по-добре положението, но и там нищо не е стабилно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Голямо геройство да крадеш стриймове... Голямо геройство, да руптаеш, че не ти дават възможност да гледаш качествено и безплатно телевизията за която се плаща по принцип. Вместо да дадеш 10лв на месец за кабелна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Голямо геройство, да руптаеш, че не ти дават възможност да гледаш качествено и безплатно телевизията за която се плаща по принцип. Вместо да дадеш 10лв на месец за кабелна. Ами тогава да спрат да ги правят тия безсмислени сайтове за "online tv" като реално всичко е bull shit, това ме дразни.Ами добре, наречи го моето българска работа, ама е безсмислено да има 1000 сайта с едни и същи източници и реално нищо кадърно, освен inhatch.com(който не работи в момента)... И да, ма*ка му, ще си платя с SMS там 4,80 за месец, например, само да бъдат пуснати нещата, които искам КАДЪРНО. Но да си слагам Булсатком за 4-5 канала максимум ми се вижда нелогично. A и телевизора не мога да си го местя от стая в стая и прочие... п.п И без това ме е яд, че плащам интернет на абнормални цени... п.п Единственият платен сайт за online телевизия, който знам е bgtelevizor, ама много здраве ще имат-да плащам за ефирни телевизии, които си излъчват стриймовете и за чалга канали-няма да го бъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Чефооооооооооооооооооооооооооооооооо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Тихо бе. Сега ще ти обяснят, че нищо не разбираш, щом не пиеш домашнярка, ами гледаш да пиеш скъп алкохол, а не хубав. Тва уискито за нищо не става, само да се периш, че пиеш скъпо. Нъл тъй? ПС: А това за бленд-а колко пъти го повторих... Понеже в момента се подвизавам на другия край на континента и не мога да си обясня невероятната разлика в цените на алкохола (пък и на всичко останало). Затова съм се заел да унищожа всички супер квалитетни питиета в близкия магазин, които са на цената на обикновения блендед скоч в нашата загубена провинция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 супер квалитетни питиета в близкия магазин, които са на цената на обикновения блендед скоч в нашата загубена провинция. 17лв? Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 17лв? Добро утро. Е, не е в лева ами в американски долари, ама горе-долу от там започват. Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Яко. Аз самият съм на мнение, че да пиеш бленда е като да омешаш водка, гроздова и сливова и да му сипеш малко есенция за цвят и мирис...Все си е спирт, ма е гадно. О, и честито на именниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Чефо, честит ти имен ден! Жив и здрав, любов и секс,друго не ти трябва! jjjjk,, телевизиите и те за пари работят, ако не са решили ТЕ да се пуснат online, няма как да очакваш кой-знае какво качество, а цената на цифровата в БГ си е доста ниска. woox, три пъти си мълча вече, ама се пише рОптая, да го ева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Честит Имен Ден на всички празнуващи днес. Желая ви здраве, късмет, щастие и обич! Друго не ви трябва Весело изкарване Днес денят обещава да е глупав и натоварен. Мразя това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 woox, три пъти си мълча вече, ама се пише рОптая, да го ева... Добре. Кой празнува днес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Чистача и Чефоооооооооооооооооооооооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Чистача и Чефоооооооооооооооооооооооо Аз като имена питах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.