Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Е, колко пък е ужасно да се давиш в собственото си повръщано...на всеки му се е случвало поне веднъж.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Е, колко пък е ужасно да се давиш в собственото си повръщано...на всеки му се е случвало поне веднъж.

Тва не е верно...Не се е случвало на всеки... :ph34r:

Да си повръщаш пиенето е като да си повръщаш парите. Затова винаги повръщайте мезето.

Пий бе. Ако има с кой.

Аз отивам да си изпия тъгата. Или да я удавя по-скоро. Дано се получи, че иначе обратния ефект е ужасен.

Пий с удоволствие! Ако се удавиш - не го прави в обувките на ближния. Може да е с мъжки чорапи на финтифлюжки..

============================

Честита Коледа на всички! beer.gif

Уникален ликьор пих до преди малко. Не е много правилно да се казва, че е ликьор, но това пише на етикета. 40% е алкохола. Съставките му са 51% коняк и разни добавки. Има вкус на портокал. Уникално питие е.

Очаквам и разни компрометиращи снимки да се появят покрай употребата на този ликьор.

edit:

GrandMarnier.jpg

Пий бе. Ако има с кой.

Аз отивам да си изпия тъгата. Или да я удавя по-скоро. Дано се получи, че иначе обратния ефект е ужасен.

В началото колата ми беше скъпа и мислех да не пия, ама след т'ва ми се отвори глътката и я заебах в стария град и утре ще ходя да си я прибирам :D Иначе тъгата беше толкова успешно удавена от една червенокоса мадама, че не е истина :D

Честита Коледа на всички! Аз се разсипах от квалитетни питиета. Тази вечер опустоших почти цяла бутилка The Peated Malt Old Ballantruan. Запомнете едно от мен - никога повче не пийте blended уискита!

Егати и смешните цени на алкохола в южните щати.

0010000028867_xl.jpg

Ако поне един път в седмицата не се давя в собственото си повръщано, значи седмицата е отишла напразно! :laughing:

Хахааххаахах :)

Пий с удоволствие! Ако се удавиш - не го прави в обувките на ближния. Може да е с мъжки чорапи на финтифлюжки..

Друго имах предвид под "обратен ефект". Вместо да удавя мъката с алкохола, да я усиля и да ме избие на чувства.

Ама не се случи де. Добре беше. :)

Дори завързах контакт. Да видим само до къде ще стигне тоя контакт.

Ми обикновено, след контакта идва щепсела... :lol:

Godfather, ние за блендет уискитата знаем, ама малко соленичко ни(ми) идват сингълите, та се ограничавам малко... :laughing:

Гадни инженери, мамка му дейба! Нали така, Румене, Галине? Проклети ви казвам!!! Тия инженери ГРЪМ ДА ГИ УДАРИ! Проклетниците!

Да, особенно от тия, дето ако си изгубят дипломата и няма да могат да си намерят работа...:D

Ми обикновено, след контакта идва щепсела... :lol:

Абе то хубаво като уцелиш контакта с щепсела, ама понякога точно в сублимния момент гадният ЕВН решава да прави профилактика, спира тока и.....:hump::sick

Ред. За С-300 съм сбъркал, минимума е 25м. Но пък може да следи 100, а да унищожи едновременно 12 цели...

На ПРВ Слон-17, Танасе, най-долната отметка по височинната скала, съответства на височина 50 метра (това в стандартен режим на работа). Интересното е, че имаме и режим специално предназначен за ниско летящи обекти, при който огледалото се колебае в рамките на 20 градуса (ако не ми изневерява паметта вече). Проблемът се корени в това, че съществува т.н. роза на местниците, която поставя в радио сянка обектите намиращи се зад нея. Поради тази причина, на стратегически места, потенциално предразполагащи към проникване на ниско летящи обекти се разполагат специални РЛС, чиято единствена цел ранното оповестяване на такъв род атаки. В тези случаи единствената реална защита и 100% точно водене до целта на защитните средства, предлага единствено сателитното наблюдение или напълно автоматизираните защитни установки. Това всичкото естествено е в зоната на чистата теоретика защото на практика, първите цели при една мащабна атака са именно радиолокацията и комуникациите на врага, а маломащабните операции се правят едва след задълбочено и дълготрайно проучване на радиолокационната мрежа на врага, така, че да бъдат открити максимален брой зони невидими за локаторите, като на база тези наблюдения се планират и коридорите за проникване и изтегляне (ако се налага такова).

Гадни инженери, мамка му дейба! Нали така, Румене, Галине? Проклети ви казвам!!! Тия инженери ГРЪМ ДА ГИ УДАРИ! Проклетниците!

Така, Ваньо, така.... Чумата да ги тръшне, повърнато да ядат - циментови бордюри да кендзат, слончета да им се раждат - къщите да им изпотрошат...

Дори завързах контакт. Да видим само до къде ще стигне тоя контакт.

Гледай само да не е до кожно-венеричният диспансер или до членство в предните редици на Джемини.

Ей това е истински мъж (и жена-фен). :laughing:

Купувам нещо от официалния екип на ЦСКА или добро копие- трябва ми за подарък на жена ми.

От Пловдив съм

П.П. Аз пък нещо голям мързел съм станал напоследък....преди малко си поръчах микро SD карти от Китай, вместо да отида до ЕРА да си ги взема на място. :ph34r:

Днес се зачудих дали да не пусна един коледен фиш на Ефу - ей така, празнично - но като послушен анонимен гемблър не си позволих. Сега гледам, че льольовците Челси са изтървали мача срещу Фулъм. Сто лева - спестени!

Пффф... Много ядене се изяде (за ужасТ на форОмните диетолози - бъкано с холестерол) и много пиьенье се изпи (пак за още по-голям ужасТ на същите), изпозаядох се с де-що ми се мярна някой пред очите... на мен самия, също ми сипаха подобаващо... И сега... скука :huh:

П.п. Гледам, че и у форОма, mobo отказва да отговаря на така поставените ми въпроси... Още по-голяма скука :cry

П.п.2 Скуката е толкова велика, че сега ще гледам френски филми.... thrant.gifcrysmiley2.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...