Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Видене, обесих сланината да съхне, ще видим как е станала след две седмици, само да задържи студено...

leopard-drool.png

Бах мама му и лудницата дето е по магазините! Тоз народ е пощурял! За последен път излизам по магазини в празнични дни!

Преди малко се прибрах от софийския К*рфур. По мое мнение днес са направили поне един милион печалба...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Преди малко се прибрах от софийския К*рфур. По мое мнение днес са направили поне един милион печалба...

Те сигурно само в Пловдив са направили толкова (Галя ако е била на работа може да каже). Днес в МОЛ Пловдив, Илиянци и Халите се беше събрало цялото войнство на СМ, РА и Х. За капак точно влизах в подземния паркинг на мола и някъв чифут с общинска жилетка се изпречи пред мен сложи конусче и ми каза, че нямало повече места в паркинга. Тъпа работа, във Варна моловете поне имат броячи и ти казват отдалеч дали има свободни места...

Секс по вълчи...

Между другото, за какъв бяс се влачите в големите магазини да пазарувате? Ако не трябваше да си купувам малко консумативи/ един комплект пилички, шкурка и прочие/ хич нямаше да се завлека до мола. Ма на - наложи се.

Между другото, за какъв бяс се влачите в големите магазини да пазарувате? Ако не трябваше да си купувам малко консумативи/ един комплект пилички, шкурка и прочие/ хич нямаше да се завлека до мола. Ма на - наложи се.

:confused

Aбе, пилички и шкурка не продават ли и другаде, освен в Мол-овете? Мисля, че в повечето железарии без проблеми могат да се намерят? :ph34r:

Ти колко железарии знаеш, дето работят в събота, срещу Бъдни вечер и продават часовникарски пили и профили?

Аз не помня да съм слагал кавички... :P

Това са долни инсинуации! :lol:

Хапни малко риба - казват, че подобрявала паметта. :P

Какви инсинуации - това направо си беше компромат! И да не беше слагал, аз щях да ги сложа...:laughing:

Секс по вълчи...

Между другото, за какъв бяс се влачите в големите магазини да пазарувате?

Като имаш племенник, който се казва Христо, племенница, родена на 26 декември и тъща, която се казва Христина се налага да се мъкна по магазините за подаръци :pirate

Пробвай да не уважиш тъщата и ще видиш какво става :lol:

Пробвай да не уважиш тъщата и ще видиш какво става :lol:

Ми..кво да става. Откривам вълшебното копче за изключване на говор на жените biggrin1.gif Иначе за именниците - мдаа....

По новините съобщават докъде бил стигнал дядо Коледа. Абе тия държави нямат ли си ПВО, та още не освиткали тоя нагъл дъртак?

По новините съобщават докъде бил стигнал дядо Коледа. Абе тия държави нямат ли си ПВО, та още не освиткали тоя нагъл дъртак?

Лети твърде ниско, за това не го засичат радарите ;)

Те сигурно само в Пловдив са направили толкова (Галя ако е била на работа може да каже). Днес в МОЛ Пловдив, Илиянци и Халите се беше събрало цялото войнство на СМ, РА и Х. За капак точно влизах в подземния паркинг на мола и някъв чифут с общинска жилетка се изпречи пред мен сложи конусче и ми каза, че нямало повече места в паркинга. Тъпа работа, във Варна моловете поне имат броячи и ти казват отдалеч дали има свободни места...

За печалбата не знам колко е общо. Аз бях на топла витрина днес и пак си беше лудница. На косъм бях да си пребия (до болка тъпия) колега. Иначе сме били рекорди по оборот миналата година на 30.12. Очаквам тази година да минем миналогодишния рекорд. Народът е луд... Кебапчета и кюфтета в 20 ч. на Бъдни вечер. Е, това за мен (меко казано), не е нормално. Пожелайте ми успех. На 30-ти и 31-ви пак съм втори смени.

Лети ниско и не го лови радара. А дори и да го хване - изхвърля подаръци и залъгва ракетите. Имаше един епизод на "Dexter's Laboratory" по темата. Беше доста забавен :D

Иначе... мара Пловдиииив! Бири, мири, м?

Лети твърде ниско, за това не го засичат радарите ;)

Бе не знам... Долната граница на вертикална проекция на С-300 беше 18м ако не ме лъже паметта...

Баси, не си е работа да правиш профилен отвор 2мм със златарска пиличка...wacko.gif

Честито рождество драги съфорУмници!Желая ви предимно здраве и наздраве,а другото ще си дойде само или ще си го направите вие!

Галя и Жоро : Честита Коледа на всички! Да сте живи и здрави! И всички ваши близки хора! Хубаво изкарване!

Днес Лора Крумова ме разсмя с един виц (без лоши помисли).

Един незрящ човек хванал шкурка и си прекарал пръстите по нея, казвайки : "Абе, кой ги написа тия глупости?!"

Честит Рожден Ден на Blitz^^! Жив и здрав, много успехи и щастие :)

Бе не знам... Долната граница на вертикална проекция на С-300 беше 18м ако не ме лъже паметта...

Баси, не си е работа да правиш профилен отвор 2мм със златарска пиличка...wacko.gif

Мда, ама човека има цял чувал с примамки, ако случайно вземе някой да го стреля със зенитка... :laughing:

А от къде да знаеш, може да е имплементирал хитрецът на шейната си и някои технологии от типа Стелт, че да е невидим за радара... :laughing:

п.п Какви отвори правиш със златарска пиличка бре? То златото не беше ли мек метал(чистото)...

Стържа кокал за гард на нож. Профила е равнобедрен трапец с горна основа 4,5мм и долна основа 2,3мм. Между другото - стана. Има малка разлика, ма не е фатално, като първия път..

Ред. За С-300 съм сбъркал, минимума е 25м. Но пък може да следи 100, а да унищожи едновременно 12 цели...

Пий бе. Ако има с кой.

Аз отивам да си изпия тъгата. Или да я удавя по-скоро. Дано се получи, че иначе обратния ефект е ужасен.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...