RaptoR Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Ванка, колко скъпа я искаш тая щипка за коса? Че мога да ти предложа два-три вариатна, ма са наистина скъпи... Най-добре виж тук , аз от тях копирам модели за жената. Погледнах го тоя линк... Па си мисля.... Ангеле, това как ли ще ти стои? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Втората грешка беше допусната от него, след като му казах учтиво да върви на майната си. Реши да правим дискотека и взе да че ме бутна така нали по раменете, както започват всички селски побоища по кръчмите... След втория шамар установихме, че всеки трябва да слуша каквато музика го кефи, но без да пречи на хората в съседните къщи. Сравнително разумен човек излезна, предвид факта че слуша Азис. Ако беше посегнал след първия шамар, серията дето му бях подготвил щеше да го...мммм... изкара от равновесие за известно време И така, повече проблеми не съм имал с кофти музика от комшиите След една такава случка, въпросния комшия искаше да ме съди, щото след като ме бутна по рамото с думите "чуйш ли кво ти казах уе, спирай тея жици", беше доста сериозно бошониран от моя страна. Проблема е, че като почна трудно спирам и съответно човека беше доста посинен. Никога в моя живот не съм отказвал молба или услуга на човек, който дойде и помоли като нормален, но такива селски бекове, които ми тръгват направо с рогата напред, си получават каквото са си посяли. Радвам се, че в този форум мога да общувам с нормални и интилегентни хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 След една такава случка, въпросния комшия искаше да ме съди, щото след като ме бутна по рамото с думите "чуйш ли кво ти казах уе, спирай тея жици", беше доста сериозно бошониран от моя страна. Проблема е, че като почна трудно спирам и съответно човека беше доста посинен. Никога в моя живот не съм отказвал молба или услуга на човек, който дойде и помоли като нормален, но такива селски бекове, които ми тръгват направо с рогата напред, си получават каквото са си посяли. Радвам се, че в този форум мога да общувам с нормални и интилегентни хора. Ми тоя реши да постъпи правилно и да не ме съди А и аз не съм го пребил. Само два шамара. На втория вече проблема беше решен и беше постигнато стабилно разбирателство между нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Ако това не помогне, иди и му разбий муцуната - обикновено помага. Е, аз какво съм казал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Cannibal Corpse И така, повече проблеми не съм имал с кофти музика от комшиите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Случайно да знаеш коя зодия е? Ако е "скорпион" - работата е ясна...като опция може и да е "близнаци" (на жена ми зодията). Стереотипи. Не ги вярвам тия неща със зодиите, но много други са обсебени. Много често, като ме питат коя зодия съм и като кажа скорпион, реакциите са - мусене, гримаси, вайкане и т.н. Особено при жените, тъй като те вярват повече на такива глупости. В родата ми сме седем скорпиона и кажи-речи сме много различни един от друг. Четейки поУста на гусин мобо, се замислих, аджеба, какво стана с промяната при главната буква при официалното обръщение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 ахааааа. то имало конкретика. след разглеждане на внесените от Вас допълнителни разяснения и обосновка, вече съм склонен да се съглася със Вашето становище, въпреки че имам известни възражения относно необходимото условие "натрупан опит" за изпълване със съдържание на термина "кучка", защото така пренебрегвате фактора "вроден талант". п.п. радвам се и че възприемате нови политики по неизнасяне на информация, некасаеща широка аудитория. Факторът "Вроден талант" в тази област е генетично заложен у всеки индивид от женски пол и пред вид това обстоятелство, аз мисля, че той не бива отхвърлян или пренебрегван от горното, необходимо условие. Фазата "Пикла" е част от жизненият цикъл на всяка една жена, нещо като имаго-то при насекомите, а в какъв подвид ще се развие, зависи от доста фактори в околната среда (също като при пчеличките, работник, търтей или царица, зависи от методът на хранене). П.п. Аз също се радвам за Вашата радост, относно политиката ми за не разпространяване на информации, не касаещи широката аудитория, но бихте ли ми позволили да Ви задам един въпрос от лично естество? Ти..., мене..., за к'ъв ме мислиш, бе!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Ангеле, това как ли ще ти стои? На кое да си го сложа това предлагаш? Никой ли не ми чу сета бре? Ейййй, лоши хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Чух го още снощи, но бях доста изморен и недоспал, че да пиша. Само искам да попитам - по време на сета (който предполагам ти е записан), ти какво правиш, когато си наживо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Чух го още снощи, но бях доста изморен и недоспал, че да пиша. Само искам да попитам - по време на сета (който предполагам ти е записан) ти какво правиш, когато си наживо? Е, как кво!? Пуска (каквото и да означава това) и се дуе, че може да музицира! На кое да си го сложа това предлагаш? Веднага мога да ти дам две-три идеи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Чух го още снощи, но бях доста изморен и недоспал, че да пиша. Само искам да попитам - по време на сета (който предполагам ти е записан), ти какво правиш, когато си наживо? Миксирам песните. Как така - какво? Те не са предварително миксирани все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Друго имах предвид....То е ясно, че местиш плъзгачите, но от чисто визуална гледна точка, ти как изглеждаш - танцуваш ли, скачаш ли или само си клатиш главата в ритъм? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Друго имах предвид....То е ясно, че местиш плъзгачите, но от чисто визуална гледна точка, ти как изглеждаш - танцуваш ли, скачаш ли или само си клатиш главата в ритъм? Танцувам си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Е че нямаш ли няк'во видео...толкова народ е имало и никой да не е снимал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Стойо снима. Ама не знам кво е снимал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Хммм...За Windows разбирач много музикален си... Шегувам се... Мога ти пожелая само успех... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lil2cnRi_x4 ------ весели празници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 @Grimjaur, около 40-50 лева. Аз си мислех, че за тези пари ще има с разни камъни... Но май нема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Хммм...За Windows разбирач много музикален си... Шегувам се... Мога ти пожелая само успех... Аз (като модератор) мога да виждам в лога кой какво е писал и какво е редактирал...я кажи сега защо първоначално беше сложил кавички на думите "разбирач" и "музикален", пък после реши да ги махнеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 За зодиите искам и аз да се изложа. Изглежда няма да съм много кратка, затова си пригответе малко подкрепителни, ако възнамерявате да ми прочетете излагацията. Обаче ще го направя в моята си тема. Защото тука като нищо да задръстя пейзажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Уф...така яко съм загубил тренинг..за разлика от половин милиметър сега почвам цялата работа наново...Видене, обесих сланината да съхне, ще видим как е станала след две седмици, само да задържи студено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Аз (като модератор) мога да виждам в лога кой какво е писал и какво е редактирал...я кажи сега защо първоначално беше сложил кавички на думите "разбирач" и "музикален", пък после реши да ги махнеш? Това са долни инсинуации! Аз не помня да съм слагал кавички... п.п Хмм..Я вземете я спрете тая опция..Аз съм я спрял в контрол панела, че нещо задръства DB-то с не особено полезна информация.. За зодиите искам и аз да се изложа. Изглежда няма да съм много кратка, затова си пригответе малко подкрепителни, ако възнамерявате да ми прочетете излагацията. Обаче ще го направя в моята си тема. Защото тука като нищо да задръстя пейзажа. Скапана работааа, мен все сухар ме изкарват по зодия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Бах мама му и лудницата дето е по магазините! Тоз народ е пощурял! За последен път излизам по магазини в празнични дни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Бах мама му и лудницата дето е по магазините! Тоз народ е пощурял! За последен път излизам по магазини в празнични дни! Aбе то бахти и комерса, всичко е изкривено...Целта на празниците едва ли е била да се блъскат хората по магазините като безмозъчни озверели същества... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 .... Ти..., мене..., за к'ъв ме мислиш, бе!? отказвам да отговарям на така поставеният въпрост. весела коледа на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.