Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

w00x, не че искаш мнението ми, ама онова първото момиче изглежда много по-приятно (мило, кротко и тем подобни) от Теди :)

+1 (Like :lol: )

Те и двете са ми бивши. За съжаление.

Eeee, стига деее... :))

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

w00x, виж си фейса. Ако няма места, когато дойдем, сядам на пулта, да знаеш.

Нямаш проблем бе. Като ида в 10:30 ще запазя всички готини маси за мойте хора. :)

Абе като стана дума за бивши, щях да покажа една, ама като се замислих, има форуми, в които можеш направо от харда, а тук в такава разправия се забърквам, че направо се отказах...

... а тук в такава разправия се забърквам, че направо се отказах...

Животът стана много труден....;)....ти кога ще се обадиш за онова, дето го искаш....или пак забрави? :P

@Midex, некво инфо га ша кацне?

Обикновено е от 2 до 3 седмици, но по това предпразнично време - напълно неясно. От DX даже все още не съм получил пред-пред-пред последната ми поръчка, направена на 23.11, а твоята гледам, че са я изпратили на 05.12. Има шанс до Нова година да дойде, но нищо не се знае (по спомени за поръчките ми от миналата година по това време).

Тея дни, ако си в града, можем да го уредим...

Тук съм си и вече съм по-свободен. Не исках да те пресирам, но понеже на ЛС от няколко дена вече ме питат за този и онзи амулет или медальон дали са свободни....та да знам. Ей сега се върнах от Еконт, понеже пращах на двама до В.Търново и София.

Така е. Теди е пълна кучка.

А според мен не е кучка, а пикла..., ама кой ли ме пита мен, де... Нищо, де, аз да си кажа, пък...

А според мен не е кучка, а пикла..., ама кой ли ме пита мен, де... Нищо, де, аз да си кажа, пък...

и как точно негативно асоцииран поведенчески модел би й спрял на физиологичните функции?

накратко: що пък ако ша е кучка да не мое да е и пикла? човещинка си е.

Пешо!
БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Тамън и аз си мислех "да, сигурно баш аз съм се врязал" :lol:

и как точно негативно асоцииран поведенчески модел би й спрял на физиологичните функции?

:rofl: :rofl:

Гадо ма, някво развитие? Аз в момента мисля как да обеся сланината, таман е докарало перфектната температура.

Защо у нащо форумченце няма емотиконка трол? :confused С нея ще е мноого лесно да започва човек пост с цел тролене и така тези на които не им се занимава направо ще го пропускат!Примерно като моя пост сега :laughing:

Уместен въпрос... Хъм..., според моето скромно мнение..., за да бъде кучка в пълният смисъл на думата и е необходим известен житейски опит, така да се каже обиграност.... Като го гледам това създанийце и като се има предвид, че имам известна, бегла представа за реалната и възраст. Като се има предвид и общото впечатление което създава визията и (а и нЕкоя и друга странична информация която имам и не касаеща широката аудитория)... по-скоро е от онзи тип кифли за които важи максимата - То и се припикало, пък тя си помислила, че и се е приебало...

Така, че продължавам да съм на мнението, че нарицателното "Кучка", твърде много надхвърля мащаба на скромната и персона... и си е просто една пикла.

Гадо ма, някво развитие? Аз в момента мисля как да обеся сланината, таман е докарало перфектната температура.

Иизи..., иизи...

Аз сланини няма да беся. Днес си взех едно сериозно количество, правено по лична моя поръчка в един месокомбинат... с който имам известни взаимоотношения (разбирай - сланинката е вълшебна). Заредих се и с още 10 литра каберне+мавруд (от същият чучур от който налива и Виден) от последната реколта (мисля, че предната беше по-добра).... и ся мисля да минавам в дълбока нелегалност (кроя едни пъклени планове включващи телешки и свински шол, сланина и тънко нарязан бекон плюс известно количество синьо сирене и букет от подправки). Бахти..., цЕл живот да е така, пък нека ме чакат да УмрА....

Първото ми официално участие като DJ завърши. Благодаря на присъствалите. На който му е интересно, утре ще кача и сета. 2 часа и половина е.

Edit: Ето го.

Така, че продължавам да съм на мнението, че нарицателното "Кучка", твърде много надхвърля мащаба на скромната и персона... и си е просто една пикла.

Не я познавам, не мога да кажа нищо, само да ти кажа че не си виждал истинска "зла жена". Един път в живота съм си виждал толкова злобно, заядливо и отмъстително същество хем беше на има-няма 25 момичето... до момента води класацията - не съм видял друго такова "чудо". Вервай ми - с такова не искаш да си имаш работа.

Ако има Господ то той явно има странно чувство за хумор - като ей този тука:

why-god-created-jerks.jpg

...Вервай ми - с такова не искаш да си имаш работа.

Случайно да знаеш коя зодия е? Ако е "скорпион" - работата е ясна...като опция може и да е "близнаци" (на жена ми зодията). :devil

Няма по-проклети жени от телетата, особено като вирнат рогата.

Добро утро, шашкъни.

Не съм 100% сигурен но май баш скорпионче беше. Една такава слабичка и дребна...обачеееее....

Тоя кретен в кооперацията, който си е пуснал музиката така силно по това време сабахлента (когато ми се пада да заспивам, но е така от поне 3часа насам), триста коня да го изнасилят и след тях още толкова мазни анадолски манафи! :angry1

Процедираш по следния начин - изнасяш се някъде другаде и оставяш да бичи у вас пълното творчество на Бах, Вагнер или нещо от тоя род. На пълна мощност. Ако това не помогне, иди и му разбий муцуната - обикновено помага.

Уместен въпрос... Хъм..., според моето скромно мнение..., за да бъде кучка в пълният смисъл на думата и е необходим известен житейски опит, така да се каже обиграност.... Като го гледам това създанийце и като се има предвид, че имам известна, бегла представа за реалната и възраст. Като се има предвид и общото впечатление което създава визията и (а и нЕкоя и друга странична информация която имам и не касаеща широката аудитория)... по-скоро е от онзи тип кифли за които важи максимата - То и се припикало, пък тя си помислила, че и се е приебало...

....

ахааааа. то имало конкретика.

след разглеждане на внесените от Вас допълнителни разяснения и обосновка, вече съм склонен да се съглася със Вашето становище, въпреки че имам известни възражения относно необходимото условие "натрупан опит" за изпълване със съдържание на термина "кучка", защото така пренебрегвате фактора "вроден талант".

п.п. радвам се и че възприемате нови политики по неизнасяне на информация, некасаеща широка аудитория.

Процедираш по следния начин - изнасяш се някъде другаде и оставяш да бичи у вас пълното творчество на Бах, Вагнер или нещо от тоя род. На пълна мощност. Ако това не помогне, иди и му разбий муцуната - обикновено помага.

Бах и Вагнер правят хубава музика, която макар и да не може да бъде оценена от селски бек, все пак е много слабо наказание. Тука на село имах такава процедура, две колони за озвучаване на дискотеки и т.н., поставени на отворен прозорец и насочени към източника на проблема. Проблема беше селски бек, дето по някаква причина беше решил , че и аз искам да слушам Азис, след като него го кефи. Аз реших, че след като тая помия го кефи , би трябвало и Cannibal Corpse да са му на сърце. Оказа се , че не го кефят чак толкова и след само 15 минути човека реши, че трябва да се погрижи за музикалното ми образование и дойде да ми направи забележка. Както се оказа по-късно, това беше първата грешка. Втората грешка беше допусната от него, след като му казах учтиво да върви на майната си. Реши да правим дискотека и взе да че ме бутна така нали по раменете, както започват всички селски побоища по кръчмите... След втория шамар установихме, че всеки трябва да слуша каквато музика го кефи, но без да пречи на хората в съседните къщи. Сравнително разумен човек излезна, предвид факта че слуша Азис. Ако беше посегнал след първия шамар, серията дето му бях подготвил щеше да го...мммм... изкара от равновесие за известно време ;) И така, повече проблеми не съм имал с кофти музика от комшиите :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...