jjjjjk Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Само дето не говорим за чисти чорапи, а за миризливи чорапи. Освен ако не си открил пералня, която да ти пере чорапите докато са ти на краката и в обувките цял ден. Тая тема изпросте твърде много... Отивам да пиша тема за теоретична физика... п.п Ти ако знаеш някой, който си продава чорапите за биологично оръжие, добре...Моите са си ок(разбирай не миришат) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Има възможност от PayPal да си прехвърлиш парите към картата. Не е голяма таксата. Така е, стандартна опция на Пейпал - на малки суми не се усеща, ама над 500-600 паунда напр. вече прави впечатление...ама няма начин ако имаш нужда да си ползваш парите за нещо друго, освен онлайн покупки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Знаете ли какво? Вчера малко се загледах в стари теми в този форум. Така - от скука реших да ви видя творчеството през годините, както се казва. И имате една тема за най-секси мацка и там сте понаредили снимки, предимно на тинейджърки с наджолени физиономии, повечето от които не се виждат вече, но основно от флиртче бройкани. Че после и обсъдени, коя къде живее, на кого каква роднина се пада и т.н, , и т.н. Като в село на мегданя се усетих. Което си е добро преживяване. Оценявам го високо. Почти като в сайта на с. Айдемир. Обаче и знаете ли друго какво ми направи впечатление? (Тъй като внимателно изпълнявам готовността си да ви запомня кой, къде, защо и т.н.) Единственият мъж тук, който си е сложил негова снимка в тема за най-секси мацка, е познайте кой? (емотиконка с повдигащи се многозначително вежди; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Пешо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Пешо! Пак не позна - оная снимка на Вокса, дето я обсъждахте, че я е правил с фотошоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Какво!??!?!?! Я дай, дай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Така е, стандартна опция на Пейпал - на малки суми не се усеща, ама над 500-600 паунда напр. вече прави впечатление...ама няма начин ако имаш нужда да си ползваш парите за нещо друго, освен онлайн покупки. Ееее. Как така бе. Над 600 паунда са. Пишеше, че ако искам да си ги пусна към картата, таксата е 2 евро. Само дето още не са се появили нещо... Пак не позна - оная снимка на Вокса, дето я обсъждахте, че я е правил с фотошоп. И аз не се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Какво!??!?!?! Я дай, дай! На! Само дето още не са се появили нещо... След няколко дена ще се прехвърлят...особено пък и сега с тези неработни дни. Само дето с тия 2 евро нещо ми се вижда не както трябва - миналата година прехвърлях 800+ паунда и имам спомени, че таксата беше доста голяма....ама може и да се лъжа и това да е била таксата на Ибей за продажбата ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Теди?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Не, Теди е доста по-грозна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 След няколко дена ще се прехвърлят...особено пък и сега с тези неработни дни. Само дето с тия 2 евро нещо ми се вижда не както трябва - миналата година прехвърлях 800+ паунда и имам спомени, че таксата беше доста голяма....ама може и да се лъжа и това да е била таксата на Ибей за продажбата ми. Ми 2 евро пишеше. Да не си прехвърлял към банкова сметка? Пък и не са били от продажба тия. Този, който ми ги е пратил е платил такса. Можеби затова. Ще ги видя... Най-много да ги изхарча някъде през PayPal. Теди?!? Не. 6 годишната ми връзка е това. Бивша. Не, Теди е доста по-грозна. Чак пък доста по-грозна.... Мен си ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 ................ Off/ .... а това, дето ти го поръчах, наистина е малко по-размер, защото както знаеш (и се вижда на снимката) са във вид на ключодържатели: Item: Transformers Robot Model Keychains Set (4-Pack) Dimensions: 1.65 in x 1.38 in x 1.34 in (4.2 cm x 3.5 cm x 3.4 cm) Weight: 4.16 oz (118 g) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Така е, стандартна опция на Пейпал - на малки суми не се усеща, ама над 500-600 паунда напр. вече прави впечатление...ама няма начин ако имаш нужда да си ползваш парите за нещо друго, освен онлайн покупки. Не е висока таксата. Тази година по - този начин прехвърлих няколко хиляди паунда. Ееее. Как така бе. Над 600 паунда са. Пишеше, че ако искам да си ги пусна към картата, таксата е 2 евро. Само дето още не са се появили нещо... Ще отнеме няколко дена да се появят. Също така и банката ти ще ти вземе някаква такса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Тия пък ще ми разграбят бонуса... Ще взема да го похарча някъде онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Тия пък ще ми разграбят бонуса... Ще взема да го похарча някъде онлайн. Aлчен народ, ей...600паунда +/-20, кво толкова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 След няколко дена ще се прехвърлят...особено пък и сега с тези неработни дни. Само дето с тия 2 евро нещо ми се вижда не както трябва - миналата година прехвърлях 800+ паунда и имам спомени, че таксата беше доста голяма....ама може и да се лъжа и това да е била таксата на Ибей за продажбата ми. Таксите на Ибей са няколко и са доста дърварски. w00x, ако не ти е спешно началото на идната година мога да ти го осребря пък ти ще ми ги преведеш на моя paypal, ама подозирам че дотогава ще си ги похарчил вече Ако не - пиши ми на лични Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Aлчен народ, ей...600паунда +/-20, кво толкова... Казах, че са повече от 600 паунда, а не, че са 600 паунда. Тва си е моя бонус. Що пък ще го давам на PayPal и разни банки в такси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Правилно...Тръмп не е натрупал милиарди, раздавайки кинти на ляво и на дясно...и то за глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 WTF кви са тея стари теми Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Казах, че са повече от 600 паунда, а не, че са 600 паунда. Тва си е моя бонус. Що пък ще го давам на PayPal и разни банки в такси... Евах го и бонуса... Абе верно ще излезе, че тук всички карате Бентлита и Ферари-та... п.п Бившата ти е хубава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Чак пък доста по-грозна.... Мен си ме кефи. Абе! Аз за тази ли те карах онази миналогодишна, зимна вечер? П.п. Не, че нещо..., ама ако е било за тази..., да бях те закарал при истинска жена.... П.п.2 Някой има ли идея до къде я докараха руснаците с онази сонда, дето се бъгна и отпраши на майната си? Нещо не намирам нова информация из нета.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Тук може да гласувате за най-красив гол на 17-ия кръг в Англия.Т.е. за Берба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 п.п Бившата ти е хубава... Те и двете са ми бивши. За съжаление. Абе! Аз за тази ли те карах онази миналогодишна, зимна вечер? П.п. Не, че нещо..., ама ако е било за тази..., да бях те закарал при истинска жена.... Да. За тази. На мен си ми харесва - казах! За нея беше и дискусията онази вечер преди 2 месеца у Виден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 w00x, не че искаш мнението ми, ама онова първото момиче изглежда много по-приятно (мило, кротко и тем подобни) от Теди Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 w00x, не че искаш мнението ми, ама онова първото момиче изглежда много по-приятно (мило, кротко и тем подобни) от Теди Така е. Теди е пълна кучка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.