AssassiN Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Изключително острите недостатъци в твоите очи са незначително малки подробности сравнени с извращенията на другата алтернатива. Айде моля моля. Пич, ако ми беше пред очите досега дори с риск да си ме ошамарил щях да съм ти скочил. Опитай се да вникнеш в настоящата криза, която промени толкова много съдби. Разбери как точно се случи и кой беше виновен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Аз съм виновен! Поемам вината! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Айде бе полицията? Къде сте да кажете, че темата тука е за пиене и акане, а не за физика? Кво са се заговорили господата за някви тесли тука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Айде бе полицията? Къде сте да кажете, че темата тука е за пиене и акане, а не за физика? Кво са се заговорили господата за някви тесли тука... Виж ся! Ще ти го напиша мнооого бавно..., щото явно четеш трудно. За шибания Уиндолс, за шибаните браузъри, както и за шибаните антивирусни си има едни обособени и доста скучни теми..., сеш'са, нали!? Или пак не разбра точно кой котлон е включен? П.п. Онзи странния индивид ми е ясен, той просто си търси внимание и явно това е начинът му да го прави. Ти от друга страна, демонстрираше по- висок IQ, но може и да бъркам..., балиго....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Виж ся! Ще ти го напиша мнооого бавно..., щото явно четеш трудно. За шибания Уиндолс, за шибаните браузъри, както и за шибаните антивирусни си има едни обособени и доста скучни теми..., сеш'са, нали!? Или пак не разбра точно кой котлон е включен? П.п. Онзи странния индивид ми е ясен, той просто си търси внимание и явно това е начинът му да го прави. Ти от друга страна, демонстрираше по- висок IQ, но може и да бъркам..., балиго....? Е аз до колкото знам форума не е достигнал лимит на съществуващи теми. Могат и нови да се отворят. За физика примерно. On another note шефовете ми изръсиха супер солиден коледен бонус. По PayPal обаче. Ся да се чудя как да си го дръпна в банката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Абе, вазелина му е майката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Абе, вазелина му е майката... Ама къде си го слагаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Навсякъде, по всяко време и за всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Навсякъде, по всяко време и за всичко. Сега всеки ден , всеки час , навсякъде си слагай вазелин . magdanoz4o ти от вчера си го зачекнал тоя вазелин. Да не ти е свършило бурканчето ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Е аз до колкото знам форума не е достигнал лимит на съществуващи теми. Могат и нови да се отворят. За физика примерно. Ам'чи отвори една де! Също така и една за акане и пиене (комбинирана), както и една за модните тенденции при гащите, ризите и чорапите (тъкмо място където да се премести цялото юркане дето го отнасяш). Ред. Току що ми хрумна брилянтна идея! В името на форумният мир, дай да си приказваме за миризливи чорапи, а!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a6QyH0RHPLg&feature=player_embedded Хита на 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Ам'чи отвори една де! Също така и една за акане и пиене (комбинирана), както и една за модните тенденции при гащите, ризите и чорапите (тъкмо място където да се премести цялото юркане дето го отнасяш). Ред. Току що ми хрумна брилянтна идея! В името на форумният мир, дай да си приказваме за миризливи чорапи, а!? Аз да отворя? Аз да не съм иконом. Дори не участвам в дискусията. На мен не ми пречи. И се запри с тия гащи и чорапи. За по-остроумен те смятах, а ти дъвчиш едно и също от няколко поста. Колкото до миризливите чорапи - говорете си. Моите чорапи не миришат. Никога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Румене, Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Изключително острите недостатъци в твоите очи са незначително малки подробности сравнени с извращенията на другата алтернатива. Айде моля моля. Пич, ако ми беше пред очите досега дори с риск да си ме ошамарил щях да съм ти скочил. Абе, освен ако Тесла не е бил комунист, не мога да разбера по каква линия продължаваме да говорим за комунизма? п.п Ако от незначително малките подробности зависи дали някой ще яде или няма да яде днес, то незначително малките подробности са незначителни само за теб.... Има го момента че колкото нещо е по-сложно толкова е по-грешно. Най-гениалните неща са най-простите. Нали знаеш, че има пределна граница на опростяването на нещо, след което то е неспособно да свърши адекватно работата, за която е създадено? При условие, че Алберт Айнщайн е подхванал толкова много неща, нима се очаква теорията да е проста? Айде бе полицията? Къде сте да кажете, че темата тука е за пиене и акане, а не за физика? Кво са се заговорили господата за някви тесли тука... Воооксе, ще се караме! К'во й има на теоретичнатъ физика? 'Найш ли колко е интересна... Според мен теоретичната физика в темата е по-добре отколкото темата за изпедерастяването, ама нейсе... Остааам ви да си говорите за вазелини... Опитай се да вникнеш в настоящата криза, която промени толкова много съдби. Разбери как точно се случи и кой беше виновен... Колапса на една система с големи недостатъци, предизвикан или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Приза "буквалист на годината" се връчва на jjjjjjjjjjjjjjjjk. Поздравления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Аз да отворя? Аз да не съм иконом. Дори не участвам в дискусията. На мен не ми пречи. Е..., хуу, де! Можеш ли да ми обясниш, що, аджеба, подскачаш като ощипано девойче, тогава, хъ!? П.п. А темата за гащите и чорапите ще спра да я експлоатирам едва когато спреш да се впрягаш..., което според мен няма да е скоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 С тази песен закрих фирменото парти, закривам и последния за годината работен ден. Лека работа на всички трудещи се, с някои от вас може би ще се видим в Пловдив. Аре http://www.youtube.com/watch?v=p2SFBy76Sc4&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Е..., хуу, де! Можеш ли да ми обясниш, що, аджеба, подскачаш като ощипано девойче, тогава, хъ!? П.п. А темата за гащите и чорапите ще спра да я експлоатирам едва когато спреш да се впрягаш..., което според мен няма да е скоро... Ти взимаш втора награда за буквалист на годината. Колкото до гащите и чорапите, аз не съм сигурен за какво впрягане говориш, но на мен ми е по-скоро досадно вече, отколкото обидно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Онзи странния индивид ми е ясен, той просто си търси внимание и явно това е начинът му да го прави. Странният индивид поне все още не ръси простащини и не говори за миризливи чорапи, казарми, с&ане и всякакви подобни. Или темата съществува, за да се пишат гнусотии? Аз да отворя? Аз да не съм иконом. Дори не участвам в дискусията. На мен не ми пречи. И се запри с тия гащи и чорапи. За по-остроумен те смятах, а ти дъвчиш едно и също от няколко поста. Колкото до миризливите чорапи - говорете си. Моите чорапи не миришат. Никога. Браво..Открил си чудото на техниката, наречено Пералня, а ако не, то по-старото човешко откритие-Сапун... Приза "буквалист на годината" се връчва на jjjjjjjjjjjjjjjjk. Поздравления. Все едно... То онзи коментар не беше буквализъм, ама нейсе...Кой как го разбрал... п.п Харесвам жени. Само да се подсигуря, че нищо не знае знае тука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Браво..Открил си чудото на техниката, наречено Пералня, а ако не, то по-старото човешко откритие-Сапун... Чесно?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Чесно?! Не ве, чуек, не те иронизирам...То и аз ходя с чисти чорапи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Време е за потегляне... Тази година мисля да дам почивка и на двете машини докато ме няма... Заслужили са си я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Време е за потегляне... Тази година мисля да дам почивка и на двете машини докато ме няма... Заслужили са си я. Ще караш ски ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Не ве, чуек, не те иронизирам...То и аз ходя с чисти чорапи... Само дето не говорим за чисти чорапи, а за миризливи чорапи. Освен ако не си открил пералня, която да ти пере чорапите докато са ти на краката и в обувките цял ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 шефовете ми изръсиха супер солиден коледен бонус. По PayPal обаче. Ся да се чудя как да си го дръпна в банката... Има възможност от PayPal да си прехвърлиш парите към картата. Не е голяма таксата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.