Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

По повод извратените ориентации и мене напоследък ме влече към едни циганийки. И ще ви ги споделя, за да се приобщя един вид. То верно, че към педерастията няма как да ме приобщите, но поне да си повярвате, че има защо да се чувствате ... там както се чувствате. ;)

Циганийка номер 1:

http://www.youtube.com/watch?v=qZBYJ8xPU2k

:love

Циганийка номер 2:

http://www.youtube.com/watch?v=zsG8NiP3suU

:wub:

Пхах, днеска получавам няколко поледователни еврейски есемеса (стрели) и накрая ядосан почвам директно на битка и някъв отсреща ми вика "не ми дръж такъв тон"... оказа се, че било във връзка с жалбата за откраднатото ми колело. Та след като му повторих всичко, описано във жалбата, поиска да му занеса копие от гаранционната карта... Е, все нещо правят де..

По повод извратените ориентации и мене напоследък ме влече към едни циганийки. И ще ви ги споделя, за да се приобщя един вид. То верно, че към педерастията няма как да ме приобщите, но поне да си повярвате, че има защо да се чувствате ... там както се чувствате. ;)

Циганийка номер 1:

:love

Циганийка номер 2:

:wub:

ммм горе-долу стават, малко ми напомнят на па-па-американо, ама все едно го пее някое Айше :laughing: :rolleyes:

Днес тествах зимните гуми и останах очарован, нито веднъж не можа да обади ASR-a. Жестоки просто... Чак в 20-на санта сняг се усети, че е зима...devil.gif

---------------------------

Колегите с поръчаното вино да намерят начин тази вечер да си го вземат! ph34r.gif

Днес тествах зимните гуми и останах очарован, нито веднъж не можа да обади ASR-a. Жестоки просто... Чак в 20-на санта сняг се усети, че е зима...devil.gif

---------------------------

Колегите с поръчаното вино да намерят начин тази вечер да си го вземат! ph34r.gif

Седни на дясната седалка и дай да пробвам :D :D :D

Чакай да са врежа тематично!

http://www.youtube.com/watch?v=by81h49kCOo&feature=related

Иначе напоследък съм се юрнал да събирам подобни хави:

http://www.youtube.com/watch?v=7UCm6uyzNE8&feature=fvwrel

Ааа..., да! И забранявам всякакви спорове на тема ракия с Танас! Готов съм да удавя в плюнки и да прегриза гърлото на всеки който му каже нещо нАпреки за ракии!

Някой има ли проблем със CNET? Под Opera откакто я обновиха/страницата на CNET, не браузера/ по някаква причина забелязвам страшен лаг и нетърпимо забавяне.(да се разбира като 100% натоварване на CPU)

Все пак, не съм с Pentium2...

Ужас...Ама то някой израстнал в подобна система едва ли е толкова трудно да му се промие още от малък ума...

Тъй тъй. Ти продължавай да четеш Капиталът... въпреки, че като се замисля е хубаво че ги има Корейците та да служат за нагледен пример до какъв идиотизъм се стига благодарение на "добрите идеи"

Тъй тъй. Ти продължавай да четеш Капиталът... въпреки, че като се замисля е хубаво че ги има Корейците та да служат за нагледен пример до какъв идиотизъм се стига благодарение на "добрите идеи"

Имам правото да придобия поглед над различни възможни гледни точки, нали? Нека ги оставим тия корейци намира и да погледнем и нашата ситуация.

А що иде до Капиталът, не мисля че от едно време нататък е почнал да играе значителна роля в политическите интриги и борбата за власт в строевете, които на теб не ти допадат. To обаче и неолибералистичната политика не води до особено хубаво, ама нейсе... Мисля, че тази тема не е подходяща за продължаване на темата?

Ааа..., да! И забранявам всякакви спорове на тема ракия с Танас! Готов съм да удавя в плюнки и да прегриза гърлото на всеки който му каже нещо нАпреки за ракии!

Га почерпи тогава :tongue Пък и такава кръвна обида изтърси той по мой адрес за уискитата...

А що иде до Капиталът, не мисля че от едно време нататък е почнал да играе значителна роля в политическите интриги и борбата за власт в строевете, които на теб не ти допадат.

Не, наистина няма, но цялата работа е лов на шарани. И тъпото е че голяма част от най-глупавите се връзват и вярват и сляпо като овце следват техния Вожд.

To обаче и неолибералистичната политика не води до особено хубаво, ама нейсе... Мисля, че тази тема не е подходяща за продължаване на темата?

Крайните мнения винаги са грешни.

Колкото и да не ти се иска, дори в днешно време лично аз не виждам средната позиция наистина действаща някъде.

Големите корпорации мачкат хората и т.н и т.н, доста примери, които не мисля, че се вписват в "златната среда"

Мисля да преименувам раздела на "Размисли и педерасти" поради ред основателни причини....

Ъ..., педерасти..., никви педерасти не могат да бъдат! Една предколедна оргия не ебават да спретнат....

П.п. А, ти що така тактично пропусна да се врежеш с дясното рамо напред?

... Пък и такава кръвна обида изтърси той по мой адрес за уискитата...

Тебе си те знаем, че си чувствителна душа и ти е позволено да си мрънкаш... от време на време...

По повод извратените ориентации и мене напоследък ме влече към едни циганийки. ....Циганийки са, но няма простащина вътре, а и като е направено професионално и смесено добре - няма начин да не се хареса (втората малко бих я "подобрил" хармонично, ама карай...) :music

То верно, че към педерастията няма как да ме приобщите, ....Не бъди толкова сигурна - тука сме способни на всичко. :devil

П.П. А аз чета в търговския раздел обявата на един, дето явно е открил начин да се пренася напред във времето: "- Днес разчиствах и случайно намерих едни забравени неща: 1. Телефон Сименс, батерията държи 3 дена....."......

А сега си представи кака й, на тая, младата. И аз като ти казвам,че са пеераси, ти не вярваш.

П.П. А аз чета в търговския раздел обявата на един, дето явно е открил начин да се пренася напред във времето: "- Днес разчиствах и случайно намерих едни забравени неща: 1. Телефон Сименс, батерията държи 3 дена....."......

Може би преди време е държал по 3 дена, а днес е успял дори да го намери... :D

п.п Колко хубави жени има, а тука се намерили някакви да изпедерастяват...пфф...ашкулсун бе... :blink:

Ъ..., педерасти..., никви педерасти не могат да бъдат! Една предколедна оргия не ебават да спретнат....

Защо така естемаро се изключваш от компанията бе, г-н Краставица?

----------------

Одеве почнах да си миксирам такъв и ей ся свърших. 5 часа. Всичко ме боли, ама сета ми за утре е почти готов. Някой ще ме посети ли към 23:00 - 23:30? :) *акхм Иван акхм* *акхм Гено и Стойо акхм*

Одеве почнах да си миксирам такъв и ей ся свърших. 5 часа. Всичко ме боли, ...

Откога на злобарките им викат миксове? :lol: .....5 часа - няма да те боли ли......

Може би преди време е държал по 3 дена, а днес е успял дори да го намери... :D

Абе мани....за толкова години в тоя форум на какво съм се нагледал....Ето в момента отгоре седи една обява за продажба на телевизор - "Продавам еди какъв си телевизор - има вход за антена..." - ебаси "екстрата"...то оставаше и да няма...

Защо така естемаро се изключваш от компанията бе, г-н Краставица?

Щот съм бил в казармата, щот съм обучаван за джедай, освен това дървото се гъне докът е младо, пъки по мое време тази тенденция за всеобщо изпеерастяване я нямаше, та не съм прихванал маицата...

П.п. Да не говорим и, че не разбирам от чорапи и изобщо не съм на ясно кои гащи са cool...

.....5 часа - няма да те боли ли......

Ти за крем "Дунавски вълни" не си ли чувал? (това за ръцете, а за пикалото... там вече не знам)

П.п. А миксове може да им викат ако се редуват различните чешити. Примерно "Хайдушка с приклякане и подсвиркване" и "Обикновена анадолска злобарка"...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...