Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

ПС: Майната му на виното, някой да ми обясни тия къде да набутали тези 16гб памет. Че още помня как 1гб беше на едни огромни плочки а това вероятно е и по-бързо от онези хем онези бяха ДДР нещо си а това е флаш... ебати технологиите как се развиват.

tumblr_lwi8fsSDSO1qi0yeao1_500.jpg

Един истински EPIC MALL - The Mall Of Malashevci

Харесах си много работи!!! laughing.gif

Но там отивам само с Наско или с 2112... ph34r.gif

---------------------------

Абе гледам постовете от колажа насам и си мисля, че всеки един от участниците малко по малко си признава, че е гей! devil.gif

плашещо е че отделяте толкова много време в шеги за шибани безгръбначни педерасти , шега или не гейовете поемат мъжки паламарки отзадЗе и самото им коментиране е притеснитеснително...особено придружено с колажи и снимки и разтегнато на близо две страници.....

Верно е, че на подобен пазар намираш почти всичко от което имаш нужда и на много приятна цена, но като цяло е тъжна картинката

Аз даже си харесах разни неща! :laughing: Някой ден може да се съберем дружно от форума и да идем да си напазаруваме. Като гледам, може някой да изкара и фосили на Спинозавър за Пламен (Midex)

Имал съм честта да бъда на димитровградския пазар, когато е в разгара си. Там наистина имаше всичко - от коли, през прасета, крави, та до руска нанотехника :D. Култово.

плашещо е че отделяте толкова много време в шеги за шибани безгръбначни педерасти , шега или не гейовете поемат мъжки паламарки отзадЗе и самото им коментиране е притеснитеснително...особено придружено с колажи и снимки и разтегнато на близо две страници.....

Васе, нещо притеснява ли те? Не си ли МЕТРОсексуален? Плаши ли те розовото, чорапките на райенца и точки, гей парада? laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Имал съм честта да бъда на димитровградския пазар, когато е в разгара си. Там наистина имаше всичко - от коли, през прасета, крави, та до руска нанотехника :D. Култово.

Аз все още ходя до там, купувам си предимно тениски на много интересни цени, последния път си вземах 4-5 тениски от X-plicit линията с 60-70% off от цената, която ги видях тука 6 месеца по-късно

...Като гледам, може някой да изкара и фосили на Спинозавър за Пламен (Midex)

А защо не и цял скелет (на мястото на оня чупения през '44-та). :bgrin:

А бе вие у ред ли сте бре - к'ви са тия снимки, к'ви са тия цинизми в постовете. :blink: Като гледам май следващата форумна среща ще е в "Синята стрида".:wub:

-------------------------------

Баси, днес 5 пъти обиколих града - в най-големите задръствания са излезли всички учебни коли и задължително всичките обикалят града обратно на часовниковата стрелка....де има ляв завой - отпред има учебна кола, а след нея 1 километър задръстване. Като бонус пак днес, всяка лелка, която не е сядала в кола още откак си е взела книжката по соц-времето, е решила да пазарува и да си направи всичките коледни покупки. Мъкаааа.....:wacko:

Вече излезнах в коледна почивка. Следващият работен ден е 12-ти януари :santa:.

Явно в този форум имало повече педали отколкото си мислех до скоро. Тъкмо ще има повече жени за останалите.

Вече излезнах в коледна почивка. Следващият работен ден е 12-ти януари :santa:.

Явно в този форум имало повече педали отколкото си мислех до скоро. Тъкмо ще има повече жени за останалите.

И това сега що за простотия е!?!?! Точки 1,2? Любо ако го види....laughing.gif

Ние цял ден се опитваме да опазим ДУМОкрацията и да избегнем дискриминацията, а ти - бързаш да пикаеш (цитирам Мамалев)....tounge.gif

Педалииии..., педалииии..., всички са педали. Само w00x не е, той понеже разбира от чорапи е гей, а останалите са си обикновени педерюги.

П.п. Таа мноу арна бре, Танасе! Ако на тази ти отказват компания..., да знаеш, че са абсолютни педали и трябва да внимаваш много, та да не вземеш и ти да прихванеш покрай тях (заразно било, разправят)!

Само w00x не е, той понеже разбира от чорапи е гей, а останалите са си обикновени педерюги.

Мазни и гнусни при това.

И не разбирам само от чорапи.

Колкото и пъти да гледам тая шитня за Ким Мим Глим и т.н дивечи...толкова пъти си казвам, че тоя корейски народ или трябва да си пусне по един куршум, или да погребе цялото ВОЖДОВО семейство...в кратера на някой вулкан. Уж са равни, но вожда е потънал в разкоЖ и си мие петичките в синьо Джони, за да не му се напукат.

...вожда е потънал в разкож и си мие петичките в синьо Джони, за да не му се напукат.

В разкож е точно заради кожата на петичките. :lol:

Васе, нещо притеснява ли те? Не си ли МЕТРОсексуален? Плаши ли те розовото, чорапките на райенца и точки, гей парада? laughing.giflaughing.giflaughing.gif

не само ме плашат а ме ужасяват.... аз съм старомоден , няма толеранс относно педалите ....верно техно решение си е ма мъж който го ебът никога няма да позволя да стои на по-малко от 10 метра до мен.... :ph34r:

В разкож е точно заради кожата на петичките. :lol:

ми...дигнах кръвна захар като ги видя как цвилят на колене пред някой паметник...той им с*ре на главите, они реват за него...

Лично аз не намирам картинката за забавна...Пенсионерите и т.н продават джунджурийки каквито са им е останали, за да добавят нещо към мизерната си пенсийка. Има разлика между уреден пазар, където можеш да се пазариш и пенсионери, които продават на сергийки или на земята по улицата или където е там, за да "има какво да ядат"...

п.п Точно подобни и по-лоши картинки ме вкарват в крайното настроение и желание да хвана Калашника и да раздам малко правосъдие, започвайки от всичката паплач в парламента, но не само...Да, нека плюенето по поста ми започне...сега!

А дали е останал някой юзър да ги чете тия?

Не знам...Най-добре не ме цитирай, без това беше поредната порция bullshit...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...