Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

хахахаха....ГЕЙ ама с 360 МОДЕНА. ахахахаххаха ама пък гей...кофти избор :D :D :D

Ся...нещо снощи просто ми се беше убил мерака. Естествено няма как някой друг освен аз да знам защо беше така. :)

Как по дяволите се прави такава преса? Не мога да спра биричката, свинското и другите такива благинки :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

След като вече всичко е ясно предлагам да прекръстим форума на ГЕйФорум, а този раздел на "Той и Той"

Ангеле, дори това обяснение е гей! Заради тебе пробвах и с ляво, и с дясно затворено око последователно да обикалям, пусто никакви дълбочини не ми се губят... laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Бяха ме упоили също така. Венозно. И аз си мислех, че няма проблем с едното око, но ти не си пробвал за по-дълго време. Преди малко щях да сипя кола на бюрото, а преди това щях да си изрежа пръстите, докато режех хляб.

Крива поста си е. И лидокаина започна да пуска, та започна и да ме дразни. Ужас ще настане след няколко часа ми се струва...

Предполагам, че е заради предстоящите празници, но в града е ужас - всеки хвърчи нанякъде, трафикът е на пълни обороти и почти няма къде да се спре. Колите с PA, X и всякакви други буквени извращения бяха на макс. Баси ужаса.

Ваньо, ако визираме колажа, както си ми епилиран с тва клинче, ако пусна кега сеш'са ко стаа?!?!? pirate.gif

Отговора е много прост.

Секс!

:lol:

ЕДИТ:

Аз не съм купил подарък за никой. А така като гледам - няма и да купя за никой.

Аз бях. Вървях бавно, че не мога да си преценям стъпката без усещане за дълбочина :)

И това е защото не си бил в казармата! Ако беше бил..., то тогава може би щеше да можеш дори да дъвчиш дъвка и да вървиш (едновременно). Е, да вярно, нямаше да си такъв моден експерт по отношение дълготрайните тенденции при мъжките чорапи и изявен, широк експерт по всичкология... ама пък нямаше и да си толкова нефелен.

Как по дяволите се прави такава преса? Не мога да спра биричката, свинското и другите такива благинки :D

Лятото щи покажа мойта! Ям от всичко и по колкото има, ама можеш да питаш Виден, каква ми е средната скорост на придвижване и действие из базата :rolleyes: Някак не се получава номера хем да си култивираш расови маясъли на някой стол цял ден, хем да имаш корем като дъска....

П.п. А Виден, Ваньо, няма да го пипаш! Аз съм му отдавнашен фен на циците и по старшинство съм преди теб.

Солено такова... :lol:

П.П.Чефич, нема да се разберем.Така да си правиш редакция на поста и да ми се губи смисъла на моя...Нье. :laughing:

Или на АЗ и АЗ.

не ми хареса идеята :D Имаше двусмислица хахахах

Отговора е много прост.

Секс!

:lol:

ЕДИТ:

Аз не съм купил подарък за никой. А така като гледам - няма и да купя за никой.

по неправилен начин обаче :D :D :D :D

И това е защото не си бил в казармата! Ако беше бил..., то тогава може би щеше да можеш дори да дъвчиш дъвка и да вървиш (едновременно). Е, да вярно, нямаше да си такъв моден експерт по отношение дълготрайните тенденции при мъжките чорапи и изявен, широк експерт по всичкология... ама пък нямаше и да си толкова нефелен.

Лятото щи покажа мойта! Ям от всичко и по колкото има, ама можеш да питаш Виден, каква ми е средната скорост на придвижване и действие из базата :rolleyes: Някак не се получава номера хем да си култивираш расови маясъли на някой стол цял ден, хем да имаш корем като дъска....

П.п. А Виден, Ваньо, няма да го пипаш! Аз съм му отдавнашен фен на циците и по старшинство съм преди теб.

ген му се вика...аз за да изкарам такава преса...не трябва да излезна от фитнеса и да се спукам от правилни диети...мааааалко ме мързи обаче :D :D

не ми хареса идеята :D Имаше двусмислица хахахах

Чак пък двусмислици.... В съвсем прав текст си го беше казал, че курецът бил сладичък!

Чак пък двусмислици.... В съвсем прав текст си го беше казал, че курецът бил сладичък!

ето заради тва го махнах...някоЙ ще вземе да се подведе и айдеее :D :D :D

Така ли бе, Чефе? Снощи ти докарах на крака курви, а ти си падаш по кор само. Само ако знаех... В мед щях да го омажа, особено както си се обръснал. Идеален си. :lol:

усещам смущение в Силата, а от всеобщия фон се откроява полуистерична тритиева молитва:

Моля те, господи, нека не е истина. Те не са наистина геюве - нека е шега. Това е шега, НАЛИ?!!!

и решавам да проверя кво става.

миг-миг. пул-пул. :blink:

извращенци, проявете милост и не чупете сърцата на фенките с подобни груби шеги.

Да бе. Те в казармата са ви вадели очите и са ви карали да вървите през препятствията. Теб за какво са те обучавали? За джедай?

Така ли бе, Чефе? Снощи ти докарах на крака курви, а ти си падаш по кор само. Само ако знаех... В мед щях да го омажа, особено както си се обръснал. Идеален си. :lol:

най-много да беше привлякал някоя карпатsка мечка или пчела :D :D :D

Да бе. Те в казармата са ви вадели очите и са ви карали да вървите през препятствията. Теб за какво са те обучавали? За джедай?

:laughing: :laughing: :laughing:

п.п След тия постове на гейска тематика верно се замислих дали да не се маам от тука...

БУАХАХАХАХАХАХАХАХХА

Нямам против да проимам такава фигура. Ама надали, хич не ме влече идеята за фитнеса, а май там се правят так'виз телеса. Та, да, благодаря за колажа, посмях се добре :D

Видене, пропуснал си ония с джейовете и кейовете. Примерно...

best_tattoo.jpg

... Теб за какво са те обучавали? За джедай?

Мне, за шеф на отдел "Личен състав", който наема джедаите... Освен това ме обучаваха как да пикая в паница, ама да не разплисквам ;)

Как бе! Точно джедаи сме си! Разбира се след като 45 дни сме били падуани! laughing.gif

Мое сме сЕкви, но едно е сигурно - чорапи на ярки райенца нЕма турим, както и ХХХ росо!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...