Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Чефо, що избяга вчера, като са почнали да се събличат курвите?

Гледам през джама - някъв капут с черен мерцедес на 10000 години ми е запушил излаза...Сега си мисля - само фаровете ли да му строша, или да му пръсна и предното стъкло...Аз все ще намеря начин да изляза, ма тоя да му мисли...

IMG0357A.jpg

Мойто ренде е сивото.

ПС: Майната му на виното, някой да ми обясни тия къде да набутали тези 16гб памет. Че още помня как 1гб беше на едни огромни плочки а това вероятно е и по-бързо от онези хем онези бяха ДДР нещо си а това е флаш... ебати технологиите как се развиват.

Минитюаризация... :D

To има и Bluetooth и Wi-Fi модули с подобни размери(само ми е интересно колко е обхвата на Wi-Fi модулчето, като практически няма антенка май-някаква мизерна ще е)...

Десертни вина ... отлично... и аз се занимавам с любител на урина ... Марш у немско да си мерите захарта на пикните laughing.gif

Kво кво? Аз ли не разбирам нещо или ти си прочел написаното от мен по диагонал... или това горното не беше за мен. Аз казвах, че портото е гадост.

ПС: Лягам си вече.

Искам да попитате Чефо Стоте Манекенки (по-известен като Чефо Ферарито) що избяга снощи като започнаха да се събличат ку*вите.... :lol:

Ахахахахахаха както си кашлям тука това направо ме размаза...

ПС: Майната му на виното, някой да ми обясни тия къде да набутали тези 16гб памет. Че още помня как 1гб беше на едни огромни плочки а това вероятно е и по-бързо от онези хем онези бяха ДДР нещо си а това е флаш... ебати технологиите как се развиват.

За 35-36 лева може да ти бъде доставено до Пловдив ;).

edit:

Чефо, защо си избягал от голите каки?

Защото имах силното желание да им пъхна по 500 евро на всяка в гащичките...ама трябваше да са на цветен принтер изкарани :D и имаше много "гангстери" :D

За 35-36 лева може да ти бъде доставено до Пловдив ;).

edit:

Чефо, защо си избягал от голите каки?

42 лева струва кеш ВЕДНАГА на щанда в Адроит! laughing.gif

Купих я преди 3 месеца, А-DATA...

Вярно бе, Стефчо, що така си избягал от голите каки?

Видяхте го с розовия пуловер! Всички го видяхте! Защо задавате тъпи въпроси!?!?!?! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Иване и ти го видя! Другия път му проверявам чорапите! tounge.gif

Чефо е застанал буквално под една от каките. Тя тръгва да се съблича. Чефо спира да гледа към нея. След малко ни местят на масата, която е ДО масата на каките, които се събличат. Чефо казва "не мога, тръгвам си"... И си тръгна. :blink: :confused

ЛИПСВА МУ!!!! КАКВИ КАКИ!?!?!?!

AZIS_071.jpg

ТОВА МУ ДАЙ, ТОВА!!! Мъжко бельо е (г)ей!!!!GayValentine.jpg

laughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.giflaughing.gif

СТЕФЧО,

GayMyspace.jpg

Да вметна тука преди да го счупиме от бъзици Стефчо нЕкои параметри:

1. Иване, "каките" да не бяха травестити, начело с Максимилиана?

2. Иване, "каките" да не беха потни шопари/кудупи?

Че това са възможни оправдания за Стефчо... tounge.gif

Бахти, по-голяма снимка не успя ли да намериш? Да та ева и теб да та ева....

Чефо се притеснявал от хора с ферарита. Не знам защо.

А таз църничката, която те заглеждаше, дет сенда до мен, дойде с чисто нова C класичка. Цяла вечер се оглеждаше за теб. На края дойде и пита "къде е шумахера с пунтото", а аз и казах, че щом не е 93, значи не я бива достатъчно.

42 лева струва кеш ВЕДНАГА на щанда в Адроит! laughing.gif

Цената спадна още малко надолу ;). Последно разликата в цената спрямо Адроит е 21,431 процента по - евтино ;).

Цената спадна още малко надолу ;).

Дай да правим бизнес вече, споделям твоята идея и аз. beer.gif

/моята е маркова и има диско осветление в синьо laughing.giflaughing.giflaughing.gif/

Оле, Стефчооо, олееее..... На тва (как беше) Корсо росо..., хич не му е чист косъма, шъ знайш! Ся остава сано една вечеря на свещи с Ваньо и w00x (без значение анални или не) и работата е ясна. Ама то и с това катанче си вървелка, та няма да се оплачеш от липса на мющерии, мда....

П.п. Все още само менкаш бордюрите или вече окончателно си на отатъшния?

П.п.2 Специален по-здрав за Стефчо!

http://www.youtube.com/watch?v=nuyY9WjNpgs

То, точно това е и причината и ти да не го разбираш..., но за сметка на това да си добре осведомен за модните тенденции в чорапите за следващият зимен сезон...

За сметка на това мога да съм осведомен и за чорапите, и за блузите, и за връхните дрехи, и за анти-вирусните, и за Уиндоуса, и за телефоните, и за една камара други неща. Явно от казармата само тесни специалисти са ви напускали.

Ей тия каки бяха. Без пича. Ако пича беше там, щях да поканя в00кс. :lol:

Защо бе Иване? Да те държа да не му се нахвърлиш? Аз си харесах тая къдравата.

-----------------------------

Тая седмица съм едноок, а днес в частност съм като пират. :)

Почна да ме боли врата от гледане. :D

Танцьорките бяха от сой. :)

Не ми се седеше повече щото така или иначе никоя от тия танцьорки нямаше да ме изпрати до нас :D

Само не искам да се плашункате и спокойно да си боцкате от ТУРШията и да си бичите айляче. :)

Тая седмица съм едноок, а днес в частност съм като пират. :)

АнгИле, туй ти ли беше бре? :blink:

Мернах един с превръзка на главната и си казах - "-На тоя трябва да му погледна чорапите..."...майтапче...:lol:....та казах си "-Тоя много ми прилича на Ангел, ама кой ли пък ще да го е осакатил така...", а и вече отминаваше с бавна и нещастна походка и в гръб не беше удобно да се провиквам из главната...

АнгИле, туй ти ли беше бре? :blink:

Мернах един с превръзка на главната и си казах - "-На тоя трябва да му погледна чорапите"...майтапче...:lol:....та казах си "- Тоя много ми прилича на Ангел, ама кой ли пък ще да го е осакатил така...", а и вече отминаваше с бавна и нещастна походка и в гръб не беше удобно да се провиквам из главната...

Аз бях. Вървях бавно, че не мога да си преценям стъпката без усещане за дълбочина :)

В тона на шегите от днешния ден, за да няма обидени (примерно една гнасна проскубана брантия от типа на Милена Фучеджиева може да ни заклейми като убийци на свободата и дискриминатори), правя едно колажче "IF WE WERE GAY", подобно на онова с маймуните, когато ни нарекоха такива.

Започваме разбира се с героя на деня:

Стефчо:

ferrari-guy-1.jpg

Ангел:

02303790.interactive.b.jpg

Галин:

1392544817_70f8d20477.jpg

Иван:

Health.jpg

Aз:

Bear+With+Beer.jpg

Жоро:

gay_bears.jpg

Пешо:

2632774432_27dd0f478f_z.jpg

Наско:

6a01156e9cba4c970c01348.jpg

И разбира се всички заедно:

gay-men4774n.jpg

post-12-1236941130.gif

БЪАХЙХЙК ХЙК$Х АХААХАХАХЙ К№$ХЙК АХ$Й КАХ$ ЙКА№Х$ КА№Х$ ЙКХАХАХАХ

BTW, няма ташак - така искам да изглеждам някой ден. За т'ва скачам на въже. А после ще полазя теб изотзадзе. Твърде зает си да държиш други неща и ще си лесна жертва.

Само не искам да се плашункате и спокойно да си боцкате от ТУРШията и да си бичите айляче. :)

post-12-1236068663.gif

Аз бях. Вървях бавно, че не мога да си преценям стъпката без усещане за дълбочина :)

Ангеле, дори това обяснение е гей! Заради тебе пробвах и с ляво, и с дясно затворено око последователно да обикалям, пусто никакви дълбочини не ми се губят... laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Между другото много ша та замола да обърнеш внимание на Стефчо - ето така се приемат бъзици.

---------

Ваньо, ако визираме колажа, както си ми епилиран с тва клинче, ако пусна кега сеш'са ко стаа?!?!? pirate.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...