Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Момче, ти да не си шофирал в задръстването? Щото аз така искам да прегриза нечий врат след като слезна от колата. После ми минава.

А след някое хубаво питие почвам да си мисля колко тъп съм бил да се ядосвам за глупост, а света наоколо е толкова хубав. И най-важното е, че човек никога не оценява колко много има. Ей тъй - 2 ръце и 2 крака. Можеш като ти скимне да се разходиш, да се огледаш, да се порадваш на прости неща като дърветата, реката, в момента и луната, да си поскачаш малко (раздрусвайки сланини), да се обадиш на майка си или друг роднина който да ти помрънка малко. Ей такива глупости, които някои хора никога няма да могат а за други ще е късно...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Лошото е, че когато човек има проблеми, често се задълбава в тях, а не мисли какво има...Сигурно това ми е грешката и на мен, но просто не чувствам нещата равностойни за всички...

Не съм пил на Тодорофф - не знам. Аз показах едно което ми хареса.

Линкът ти го НЕМА - 403.

Вече съм убеден, че грам понятие си нямаш от вино. Правим следното - аз ти подготвям пакет вина, ти ми подготвяш шише около 20-те (в +, някой да не помисли от 1920-та). След това коментираш. И няма да бием приносителя. Готов ли си?laughing.gif

Аз съм вече на

! Ай наздраве на всички!

Ама и дедо един инат, Виден за n-ти път се опитва да го накара да си признае, че нищо не разбира от вино - дедо все върти и суче, обаче не се дава. :P

Eгаси измамата. Рекламата върви, а примоцията в нея е отпреди 2-3месеца, т.е да се набуташ да пратиш SMS и после да прочетеш, че вече е невалидна играта? А дали въобще е била легитимна е друг въпрос...

jdv1324431877l.png

Нищо не вдява бре! От същия човек купих 450 кг грозде, ГРОЗДЕ, което като го видяха полудяха! На 50 ст/кг, НИТО едно развалено зърно на чепка... Дядо ми щом ахна, за мен е показателно... След това 22 захар на глюкомера в бидоните и лепнещите ни пръсти какво да ги коментираме - вода - 0, захар - по 1 кг. на 120 литра джибри да сме сигурни ,че ще ударят 22,5... И кога източиш от собствените си джибри 22 литра, па ги цуцнеш с тежки мезета, как да не уважаваш човека??? Как да не го уважаваш??? Дядо ни попържва още, че сме млатили стока на вино. laughing.gif

А каква ракия се получи!!! Гарантирано, в смисъл ТЕСТВАНО след 500мл си краставица сутрин! Ракия от Мавруд!

Ники е аматьор със силни финанси, но нищо не разбира от пиене... devil.gif

/Рецепта за точене от джибри - PVC тръба, Фи50, нацепена с флекс, затапена в единия край, с уплътнено маркучЕ в другия. Топи се докъдето е бистро, па се СУЧЕ, СУЧЕ хахахахахах/

ЕДИТ: АААААААА - забравих, че тоя аматьор Ники ми обяснява как било разредено... А това, което сами направихме и то ли беше разредено?!?!? Ние си го разредихме с вода!

Добре бе майна, айде признавам - нищо не разбирам от вино, и ВСИЧКО което се продава по магазините от 5 до 55лв са все ментета, щом казваш така е. То аз да съм пил 20тина вина и дотам - омръзна ми. Сега смуча шуменско и карлсберг (което хвана). И пилзенското не е лошо всъщност. Виното ти споделих впечатления - пих едното, пих другото - едното имаше доста по-наситен вкус и аромат. Но верно не е като да съм си правил сам вино, аз съм един гаден консуматор, който нищо не разбира от вино.

ПС: Линка беше към каста рубра другото нещо не мога да го намеря - нещо подобно на това беше. Не знам колко са истински и колко есенция и т.н., но впечатлението с което останах от тях е хубаво. А това последното бях оправил почти цяла бутилка - жена ми изпи 1 чаша и на следващия ден бях кукуряк (като изключим, че трябваше да лъжа жена ми, че съм го разлял, защото и на нея й хареса та ходих да купувам още 1 такова). Та опитвайки последователно от едното после от другото останах с такива впечатления.

Това горното е по-сиво защото заради ПС-а тръгнах да пиша та се отнесах:

ПС: Майната му на виното, някой да ми обясни тия къде да набутали тези 16гб памет. Че още помня как 1гб беше на едни огромни плочки а това вероятно е и по-бързо от онези хем онези бяха ДДР нещо си а това е флаш... ебати технологиите как се развиват.

ПС: Майната му на виното, някой да ми обясни тия къде да набутали тези 16гб памет. Че още помня как 1гб беше на едни огромни плочки а това вероятно е и по-бързо от онези хем онези бяха ДДР нещо си а това е флаш... ебати технологиите как се развиват.

За вино ке причаме, га седнем пак на софра. Не забравяй, че със сигурност виното е измакяно от Македония!

Не си пръв в неандерталството. Аз само преди месец отворих смело капаците на лаптопа и разбрах много неща за пръв път... И гледах като човек, който не разбира от вино дори... ХАХАХ

Годините минават, ние изоставаме...

http://www.youtube.com/watch?v=9de6jeOevi8

Тоя па се спича от едни 16гб...Аз се чудя сега как да оправям куплунзите за светлините на рендето...И вече се оглеждам за чук...excl.gif

Снощи пих вълшебно вино!

Бяло, с някакво много странно име, немски сорт май, даже неможех да го произнеса. А червеното, някакси сладни, не знам от какво е, но е еликсир. Ще заредя 20-ина литра, че направо съм възхитен.

Видене, зариби ме с тея вина, сега няма вечер да падна под бутилка... :lol:

П.С. Ще ти подаря аз малко мостри, да видиш, че и други вина има много хубави, не искам да си щраус... :D

/Рецепта за точене от джибри - PVC тръба, Фи50, нацепена с флекс, затапена в единия край, с уплътнено маркучЕ в другия. Топи се докъдето е бистро, па се СУЧЕ, СУЧЕ хахахахахах/

Сме ни си PVC тръбата с PPR тръба.

Тоя па се спича от едни 16гб...Аз се чудя сега как да оправям куплунзите за светлините на рендето...И вече се оглеждам за чук...excl.gif

Въпроса е в размера бе майна. Тъй като го гледаш чипа според теб къде са го ръгнали?

Снощи пих вълшебно вино!

Бяло, с някакво много странно име, немски сорт май, даже неможех да го произнеса. А червеното, някакси сладни, не знам от какво е, но е еликсир. Ще заредя 20-ина литра, че направо съм възхитен.

Видене, зариби ме с тея вина, сега няма вечер да падна под бутилка... :lol:

П.С. Ще ти подаря аз малко мостри, да видиш, че и други вина има много хубави, не искам да си щраус... :D

Аз да питам - ти онова прехваленото неговото опитвал ли си го?

ПС: Имах (може и още да имам ако не съм го изхвърлил) оригинално португалско порто. Сладни ама ужас. Такава гадост не бях пил скоро. Нито вино нито сладък сироп. А обичам сладки питиета по принцип но това си беше гадно

Аз да питам - ти онова прехваленото неговото опитвал ли си го?

ПС: Имах (може и още да имам ако не съм го изхвърлил) оригинално португалско порто. Сладни ама ужас. Такава гадост не бях пил скоро. Нито вино нито сладък сироп. А обичам сладки питиета по принцип но това си беше гадно

Опитвал е два вида дори. Ти що си буден? Хахахахахахах

Десертни вина ... отлично... и аз се занимавам с любител на урина ... Марш у немско да си мерите захарта на пикните laughing.gif

Жоре, ти ли беше ценител на Розето? Трябва да опиташ новото! devil.gif

Видене ако ходиш да зареждаш скоро 5 кила КМ и 5 кила Розе да го порбваме, щото до сега ми е харесало само 1 розе, та да видим на твоя човек за кво иде реч.

http://www.meik98wines.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BB__63#cont

Специално за Дядо: следващият път като пазариш от Лекси там има повечето от вината на в линка, взимай гаранция няма да има проблеми с главата

Старото КМ свършва! Има ново, никак не лошо. Розетата вече са две - от Кардинал е по-лекото, от Мавруд е по-серт. Преценете. Аз и двете ги харесвам.

Ах, колко приятни са тия деца...

http://www.youtube.com/watch?v=TaK8w6XVy9k

ЕДИТ: Сега погледнах линка - да ви взема ли от Муската? Много съм доволен от него и моля не давайте такива пари за потенциална пикоч, това е приоритет на дядо ви Ники....

Да беше казал "добро утро" ли първо, кришнар? laughing.gif
/me се смее като професор Вучков

:rofl:

Задача: Представете си Атанас как пее "харе кришнааа, харе кришна..." и се полюшва в такт, дрънкайки на дайрето!

Старото КМ свършва! Има ново, никак не лошо. Розетата вече са две - от Кардинал е по-лекото, от Мавруд е по-серт. Преценете. Аз и двете ги харесвам.

ЕДИТ: Сега погледнах линка - да ви взема ли от Муската? Много съм доволен от него и моля не давайте такива пари за потенциална пикоч, това е приоритет на дядо ви Ники....

Ако има от старото - вземи от него, ако не от новото. Розето от Кардинал ще го пропусна и ще минем на това от Мавруд.

Виж за вината на Старосел да кажеш такова нещо, явно не си запознат с продукцията. Аз съм опитал доста от нещата и досега оплаквания нямам

Тотален кришнар! Представи си дрънкалките на дайренцето да са шплентове и може да се появи картинката...

От друга страна ти не си бил в казарма - не знаеш що е шплент... Което е още по-весело! Баш кришнар! tounge.gif

ЕДИТ: Няма проблеми, момчета, преди празниците ще ходя за поредно зареждане. За тази партида КМ ще е последно. Новото е не по-малко пивко. Има налично Мерло и Мавруд - ако сте като дядо ви Ники, на който трапезното вино му било "разредено".

Абе...почнах да си го представям...някъде и един ръждясал чаршаф имаше, мое за расо да го пригодя.

Не разбирам това как по-точно това определение изключва темите за антивирусни, операционни системи и т.н.

Няма да разбереш, щото не си ходил в казарма.

Не разбирам това как по-точно това определение изключва темите за антивирусни, операционни системи и т.н.

Апфф... ще взема да отворя една тема в която ще давам лични консултации на недоразбралите. Мисли бе, момче... мисли! Знам, че не е лесно, ама един път като му хванеш цаката и после вече не е трудно...

Въпроса е в размера бе майна. Тъй като го гледаш чипа според теб къде са го ръгнали?

Кое ти е странно бе, майна? Последната ми Нокия (N900) си имаше вътрешна памет 32ГБ с възможност за още толкова външна. Освен, че беше с тач скрийн си имаше и хардуерна клавиатура (слайд) и въпреки всичко не надвишаваше с много размерите на кутия 100 милиметрови цигари...

Няма да разбереш, щото не си ходил в казарма.

То, точно това е и причината и ти да не го разбираш..., но за сметка на това да си добре осведомен за модните тенденции в чорапите за следващият зимен сезон...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...