RaptoR Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Васе, при тва положение - винце с по-тежко мазно мезенце. Ако виното е в ред няма да имаш проблеми сабаля.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 .... вижда едни ангелски крилца (същите купих на детето!). В следващите стотни се разнася едно звучно " ВЪЙ, КВИ СА УБАВИ!", при което ми причерня... Класика! Аз едно време така отказах на жена на легло.... Щот ми измърка глезено, нещо от рода на - Ни мъ ръпай по гушата, бе... Знаех, че девойчето е от Лом..., поради големият ми мерак, почти не обръщах внимание на приказките и..., ама това ми подейства като чук между очите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Васе, при тва положение - винце с по-тежко мазно мезенце. Ако виното е в ред няма да имаш проблеми сабаля.... Видене, виното е най-гадно на следващия ден от всички питиета. Винаги след вино ми е било най-гадно. Верно зависи колко изпиеш пък и от онова твоето разреденото и 3 литра да изпиеш пак няма да е същото, но по начало прекалиш ли с алкохол (изключвам долни гадни ментета с метилов спирт) най-гадно е ако си прекалил с вино (всъщност най-гадно е шампанското, но него бързо го връщаш обратно). След бутилка вино ми е било по-гадно отколкото след половин бутилка уиски (от моите). От коняк досега не съм посмявал да изпия половин бутилка, но дори след 1 бутилка гадна плиска не ми беше толкова гадно на другия ден колкото ми е било от бутилка и половина вино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Видене, виното е най-гадно на следващия ден от всички питиета. Винаги след вино ми е било най-гадно. Верно зависи колко изпиеш пък и от онова твоето разреденото и 3 литра да изпиеш пак няма да е същото, но по начало прекалиш ли с алкохол (изключвам долни гадни ментета с метилов спирт) най-гадно е ако си прекалил с вино (всъщност най-гадно е шампанското, но него бързо го връщаш обратно). След бутилка вино ми е било по-гадно отколкото след половин бутилка уиски (от моите). От коняк досега не съм посмявал да изпия половин бутилка, но дори след 1 бутилка гадна плиска не ми беше толкова гадно на другия ден колкото ми е било от бутилка и половина вино. Ако пиеш боклуци така е. Ти явно нямаш НИКАКВО понятие от вино. Пикнята ти е разредена на тебе... Виното е такова, защото е от ЧИСТО ГРОЗДЕ и нищо друго. Твой проблем е, че досега не си пил такова и пиеш боклуци, за чиито етикети даваш по 50 лева (примерно). С вино ОТ ГРОЗДЕ може да се напиеш спокойно, а аз съм сигурен, че Васко не отваря бутилка от магазина, а ще пие домашно, най вероятно от...... ГРОЗДЕ. Така че може спокойно да изпие литър без да има НИКАКВИ следи на другия ден от това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Искам да направя подарък книга, някой ще ми препоръча ли книга за Авиацията, не мога да дам нещо по конкретно - Руска, Американска, може и от Български Автор, а може и леко художествено? Въздушната война на Балканите Препоръчвам горещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 PS: Ами не разбирам, просто отчитам кое ми е вкусно а гадното вино от бутилките си е гадно, ама не е от тези за по 50кинта искам да ти кажа (поне не съм уцелвал такова от онези) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Има си цяла тема за алкохолизма бе, спамери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Аз също съм патил от червено вино в бутилка и то лошо съм патил... Вече ти поясних причините. Ако КМ ти се види тънко вино, да ти пратя малко Мерло или от новия Мавруд да видиш какви чудеса са. Опитах и новото розе от Мавруд, което е отлично, но за ценители на розето, тъй като не е толкова меко като розето Кардинал. Да не говорим колко е готин Муската... 5 литра на първо четене заминаха. Докато тези вина са в това си качество, вино от магазин няма да купя. Даже вече предложих бизнес на човека, а той каза следното: "Този капацитет ми е достатъчен. Ако вдигна количеството при тези условия, няма начин да не падне качеството, а аз гарантирам и съм известен с качеството и няма да допусна това да се промени." Ето такива хора харесвам. А по мое лично мнение (и не само) виното му заслужава много по-висока цена. Смятай - 2 пъти ходя - 150 литра вино съм взел. И все повече искат хората. Това какво ти говори? ЕДИТ: Наско, какъв алкохолизъм при Ники??? Той е псевдо пияч - опитвач на алкохоли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Аз също съм патил от червено вино в бутилка и то лошо съм патил... Аз съм патил от всякакъв алкохол и пак ми е сладко!!! Извинявам се за спама и наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Аз съм патил от всякакъв алкохол и пак ми е сладко!!! Извинявам се за спама и наздраве! В тая тема всичко е спам, така че няма за какво да се извиняваш! Тук му е мястото дето се вика. Наздраве! Между другото в близкото ми магазинче докарват едни свински ушички, пекани, за директна консумация. Уникат са просто! Някаква фирма Делфина ги прави - мога само да ги поздравя тия хора. Страхотно мезенце! Леко затоплени, с червено пиперче и оцетец.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 В тая тема всичко е спам, така че няма за какво да се извиняваш! Тук му е мястото дето се вика. Наздраве! Да, да! Тук му е мястото ама дръжки! Я се върни няколко страници по-назад да видиш как дискусията за Уиндоуса беше определена като СПАМ от хората дето не могат да се включат в темата и не им идва на акъла как да намесят казармата и сране, че да се чувстват в свои води. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ти явно вчера си дошъл, та да ти обясним: Обща тема за свободни дискусии Тук ограничения в тематиката и разговорите няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Аз не казвам, че има. Казвам, че други явно не са наясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Да си го изяснят тогава ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ауе всички сме спамъри тука...Въпроса е, да има толерантност.. Уффф, без да искам се напих.Приятно и качествено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 ...Едно бутонче Like трябва във форума според мен...Трябва да се следва фейсбуук тенденцията... (Шегувам се...) Иначе би било...нелошо(?) да има начин да отбележиш полезен, качествен пост или такъв, който просто те е израдвал. Може би нещо като thank post-s или подобно...Аз само си мисля на глас.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Абе вие двамата да не сте разнояйчни близнаци?? В която и тема да видя пост на единия, моментално след това под него виждам и пост на другия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Да, да! Тук му е мястото ама дръжки! Я се върни няколко страници по-назад да видиш как дискусията за Уиндоуса беше определена като СПАМ от хората дето не могат да се включат в темата и не им идва на акъла как да намесят казармата и сране, че да се чувстват в свои води. Ходи са гръмни, Ангеле!Като не можеш да си намериш душеприказчици за сладък моеабет на тема "мъжки" чорапи, та да се почувстваш в свои води... и нещо взе да се спичаш ми се струва, или? Нека те открехна една незначителна подробност... Теми за дискусии на тема Уиндос, на кой му е по-голям браузъра и кой какви защитни програми ползва, заедно с всичките им сочни и вълнуващи съвсем миниатюрен кръг хора подробности, има бол - дет са вика, на корем. Аз примерно влизам в тях много рядко, понеже не ме вълнува материята, освен това т.н. "дискусии" в тях са абсолютно досадна и жалка история.... Сигурен съм, че това мнение не е само мое и не само на мен тези истории ми се струват досадна и съответно не желана информация! В този ред на мисли и за тази тема, подобни неща май наистина са спам (питай гугъл ако не знаеш какво означава това понятие). Нека те светна и още нещо. Темите се наричат "Теми" точно защото са създадени с цел да се разглеждат въпроси свързани със съответната тематика. Това тук е "Какво ви минава през главата", демек - говорилнята, по-точно тема за де що има не категоризирани хави и най-вече място с относително свободен режим. Когато ме видиш да оспамвам темата (примерно) Андроид ОС с неща свързани с топлотехника, термодинамика или автоматика, тогава си добре дошъл да ми направиш и съответната забележка както и да изкажеш възмущението си и ще си напълно прав. Докато не дойде този момент, учтиво те моля да се въздържаш от спамене в тази тема и да престанеш да се държиш като момиченце на което са му взели куклата и не искат да му я върнат..., а, кво ше кажеш!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ходи са гръмни, Ангеле!Като не можеш да си намериш душеприказчици за сладък моеабет на тема "мъжки" чорапи, та да се почувстваш в свои води... и нещо взе да се спичаш ми се струва, или? Нека те открехна една незначителна подробност... Това е долна лъжа! Както видя, мога да говоря и на други теми. За разлика от *акхм* .. други. И ти сега с това си мнение искаш да ми кажеш, че в темата в която няма определена тематика - има тематика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Абе то и за алкохола си имаме тема... въпреки, че споровете също бяха излишни както и в другата тема за това има ли висока разделителна способност почва у нас или не. А с Виден не мисля че има смисъл да споря. Като му извадя няколко вина, които ми харесват повече ще ми излезе с контра че съотношението цена/качество на едното било било доста по-ниско от другото и като цяло пак не си заслужавало... Другия ми обяснява, че уиски пиели хора дето искали скъпо питие, а не хубаво, като в това време има предвид черно джони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Извади бе, Този, извади - има СЪОТНОШЕНИЕ цена/качество, много е просто. Например Мераклийско си струва лев литъра! Което далеч не значи, че СЪОТНОШЕНИЕТО отговрая на фактите, примерно - вината ТодороФФ - абсолютна пикня на висока цена. Ники - нищо не разбираш от вино, поне от приказките ти така се съди. Не бъркай собствените си вкусове с общите за всяко вино правила. EDIT: Уважаеми главанаци, аз влизам във ваната с кана Мерло, ОТ ГРОЗДЕ. След около два часа ще ви видя какви сте ги дробили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Не съм пил на Тодорофф - не знам. Аз показах едно което ми хареса. Другото което ми хареса май беше ей това: http://www.meik98wines.com/img/OBIAVI/BIG_IMG_12627807296980.jpg... и като цяло стигнах до извода, че предпочитам да пия бира, уиски или хубав коняк. Виното е интересно да опитваш различни защото 2 еднакви няма, ама чак толкова не ми е интересно и нещо загубих интерес да пробвам нови. А спрямо тези онова което ми го нахвали толкова беше като разредено. Освен Ванчо да го е "покръстил" нещо преди да ми го донесе ама той е свястно момче, не вярвам да го е направил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Теми за дискусии на тема Уиндос, на кой му е по-голям браузъра и кой какви защитни програми ползваА няма тема за пиене и пиющи? Това тук е "Какво ви минава през главата", демек - говорилнята, по-точно тема за де що има не категоризирани хави и най-вече място с относително свободен режим.Не разбирам това как по-точно това определение изключва темите за антивирусни, операционни системи и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Нещо твърде много съм му набрал на света и не се знае къде ще му излезе края... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.