Mockingbird Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Аз пък имам два мерцедеса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Аз пък имам два мерцедеса... Още не си ме возил на по-интересния A тия корейци си еВали капаците. Цяла сутрин ги гледам как цвилят за човека забраняващ де що благинки има на тоя свят...ебахти живота дето го живее тва стадо там. Благодаря ти ГОСПОДИ, че съм си в БГ, а не в ония гнусен карцер. Ани Хоанг...HD....ше пОметна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Още не си ме возил на по-интересния И това ще стане. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Аз през сълзи да попитам кой е тоя? Някой от вождовете? Как, кой бе, Този!?! Това е отрочето на Великият Ким Ир Сен и е наследил държавата на баща си... А да видиш неговото синче... remove - remove.... Те го Паржу: Големия майстор трябва да работи на точно такъв тезгях!!! Бъърррр...., тва мноо Клъсто, бре! Ако тая те згази, после три месеца ще оригаш на мандра и гранясала лой... Бах таа трътка, майна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Бъърррр...., тва мноо Клъсто, бре! Ако тая те згази, после три месеца ще оригаш на мандра и гранясала лой... Бах таа трътка, майна! Ще ти се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ще ти се... Хич не ми се ще даже... Като видя подобна гайда да се тръска в някой клип и не знам що, ама винаги пред очите ми се мярка..., как отнася един ритник в лоищата от крак обут в кубинка... П.п. Даже май имаше и диагноза за подобни гъзища... Стеатопигия, ако се не лъжа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Обаче явно това си е от расата, защото трътката е огромна, но пък няма грам целулит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Да ти търся ли клипчета, в които от целулитни чудовища Фотошоперите правят мацка, от която целия да станеш кор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Как, кой бе, Този!?! Това е отрочето на Великият Ким Ир Сен и е наследил държавата на баща си... А да видиш неговото синче... remove - remove.... Синчето го видях на видеоклип - уникално е! И тоя ще държи ключовете на ядрените ракети... Всеобщата печал в Северна Корея е разбираема - навремето и за Сталин е имало такова всеобщо рев̀ане. Въпреки, че част от тях искрено скърбят за Вожда, друга част го правят просто по задължение, защото трябва да демонстрират скръбта към Великия - около севернокорейците (също както тук преди доста години) има доста "наблюдаващи". Но така е, когато дълго време живееш в тотална изолация, пропагандата е на ниво, което дори и тук е трудно да си представим, децата там още от най-малка възраст се отглеждат и възпитават по "доста особен начин" и култът към личността прогресира и разцъфтява....малко е тъжно, но такава е действителността там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Прасе ли се моткаше из краката на водещия на времето по Нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Каничка вино наблъскана с ябълки или 2 малки водки със сельодка.... мразя такива избори Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Каничка вино наблъскана с ябълки или 2 малки водки със сельодка.... мразя такива избори начи работата е ясна, че ще думнеш и двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Каничка вино наблъскана с ябълки или 2 малки водки със сельодка.... мразя такива избори Вместо да разваляш виното, хакни водчица със сельодка, както си требе! http://www.youtube.com/watch?v=X2F932ZbuVs Поздрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Каничка вино наблъскана с ябълки или 2 малки водки със сельодка.... мразя такива избори Водка със сельодка за диджестивче..., а след хапването - каничка или две с винце. The problem is solved! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Аз не съм ценител на виното , даже хич просто ми се пие чат пат .... така че развалянето при мен го няма Варианта за 2те отпада , утре е работен ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ти в опита си да кажеш нещо умно, казваш нещо тъпо. Еври сингъл тайм, майна! It appears to be some special kind of maxed gift/spec/skill! Това, Иване, е основната причина да го сложа в игнор листа си. Но защо, защо, ЗАЩОООООООО всяко негово мнение трябва да се цитира!?! Няма начин, затова и игнорирането в един момент е безпредметно - все четеш, щеш не щеш... п.п Айде някой модератор да ми удари Del, че изглежда не съм за тука... :ph34r: Никой няма да направи такова нещо, тъй като причини засега няма. Големия майстор трябва да работи на точно такъв тезгях!!! Обаче явно това си е от расата, защото трътката е огромна, но пък няма грам целулит. ДА БЕ ДА!!! Каничка вино наблъскана с ябълки или 2 малки водки със сельодка.... мразя такива избори Ако виното е хубаво не слагай ябълки в него. И всичко зависи от това какво си решил да правиш, за колко време и какво ще правиш утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Вместо да разваляш виното, хакни водчица със сельодка, както си требе! Поздрав! те ТАВА са песни Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Кво против виното с абълки имате ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Няма начин, затова и игнорирането в един момент е безпредметно - все четеш, щеш не щеш... Да, бе, да... А в старата версия на форума как игнора важеше и в цитатите,а? Твърдя го, а мога и да се хвана и на бас, че беше така... Известно време бях игнорирал един образ, че много ме избиваше на агресия от простотията му и когато някой го цитираше в цитата си се мъдреше онова - Вие избрахте да игнорирате Едикойси, желаете ли все пак да прочетете това? П.п. Кво против виното с абълки имате ? Ябълките скапват доброто вино. Развалят вкусът и съсипват аромата му. Обаче за някое калпаво... вършат работа, прикриват доста от недостатъците му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Пияч на вино може и да се съгласи , за мен разлика няма а виното е много много добро познат го прави за съжаление е скъпичко и го няма из България много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ябълките скапват доброто вино. Развалят вкусът и съсипват аромата му. Обаче за някое калпаво... вършат работа, прикриват доста от недостатъците му. И обират разни танини и утайки. Голям ташак е да накараш някой да яде от тях. ---------------------------- Днес заради детето отидох до Джъмбо и направих груба грешка... След 17 часа всичкото село е там! Ужас просто... Викам си поне тук там се мяркат разни златца и курволини, така да се разсее човек... В един момент мернах една такава засукана синеока и тъкмо я загледах, идва на рафта с разни коледни курвенски прашки, сутиенчета и т.н., казва на едни пъпчиви пубери около нея как щяла да си вземе такива и.... вижда едни ангелски крилца (същите купих на детето!). В следващите стотни се разнася едно звучно " ВЪЙ, КВИ СА УБАВИ!", при което ми причерня и казах на жената да поеме директен курс към касите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Варианта за 2те отпада , утре е работен ден Че то това е нищо малко водка и малко вино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Искам да направя подарък книга, някой ще ми препоръча ли книга за Авиацията, не мога да дам нещо по конкретно - Руска, Американска, може и от Български Автор, а може и леко художествено? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Че то това е нищо малко водка и малко вино. Проблема е че водките никога не са само 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Проблема е че водките никога не са само 2 Това вече е друг проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.