charmock Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Аз през сълзи да попитам кой е тоя? Някой от вождовете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Напълно възможно е. В 9gag имаше брутален колаж, няколко сцени на плачещи корейци, и след това "The StarCraft servers are down" Иначе за WoW - доста добра игра е. Не мога да си кривя душата. А за зомбирането - то си е до човека. Не можеш да обвиняваш наркотика за слабата воля на човека, решил да му се отдаде. И в тоя ред на мисли, мисля остатъка от следобеда да ми е подчинен на the Prodigy. http://www.youtube.com/watch?v=-Fz85FE0KtQ&feature=BFa&list=AVGxdCwVVULXdGa4VEZiiEveHmSs_wfiOi Тамън да си спомня миналия уикенд как изригнах на т'ва парче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Нали северно корейския им лидер умря тези дни. Представям си как нашия Бойко - тиквата е умрял и ние сме се наредили всички и ревем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Нали северно корейския им лидер умря тези дни. Представям си как нашия Бойко - тиквата е умрял и ние сме се наредили всички и ревем. Първите 10 минути от работния ден, строени пред сградата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Че сериозно ми. Ако мислиш, че една игра може да е опасна сама по себе си, значи преди години си прекалил с гледането на филми по темата. А и след като не си я играл, не съм сигурен, че си в позиция да говориш. Абе...така..може и да съм...Ама да си кажа, нещо не ми допадна... Аз съм повече по пуцането по извънземни(Oт типа-Halo) и правенето на армии от конкистадори(AOE2 The Conquerors). Той просто няма какво да прави. И говори за всичко. Навсякъде. Има Ама имам и лаптоп...А ти изглежда няма какво да правиш тоже, щом си намерил да се драпаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 За корейците е нормално. Когато един народ, свикнал да му бъде сочена правилната посока, правилния начин на мислене остане без човека, който сочи тази посока, лицето, лидера - нормално е да се паникьоса... Ако на едно стадо овце му умре овчаря - сигурно и то ще се паникьоса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 ...Тя дори и Северна Корея е по-добре от България...С още малко "напъни и усилия" от страна на управляващите ще си дойдем ние до нивото на Хаити... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 ...Тя дори и Северна Корея е по-добре от България... Ти в опита си да кажеш нещо умно, казваш нещо тъпо. Еври сингъл тайм, майна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Това, Иване, е основната причина да го сложа в игнор листа си. Но защо, защо, ЗАЩОООООООО всяко негово мнение трябва да се цитира!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 За корейците е нормално. Когато един народ, свикнал да му бъде сочена правилната посока, правилния начин на мислене остане без човека, който сочи тази посока, лицето, лидера - нормално е да се паникьоса... Ако на едно стадо овце му умре овчаря - сигурно и то ще се паникьоса... Моя братовчедка скоро се върна от южна Корея и до колкото ми е разказвала за културата на хората там, може би са искрени в мъката си. Там култа към лидера е на много високо ниво. Независимо дали става дума за политически лидер или работодател. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Защото като ме попитат след 10 години: -Наистина ли е живял такъв индивид? А всички са го игнорирали и няма как да се проследи гейният му, то аз ще им отговоря: - АЗ ГО ЦИТИРАХ, ЗА ДА ЗНАЯТ И СЛЕПИТЕ, ЩО Е ТО JJJJK И ЩО Е СЛОВО, ЩО Е ГЕЙНИЙ, ЩО Е БОКОБОКО2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Това, Иване, е основната причина да го сложа в игнор листа си. Но защо, защо, ЗАЩОООООООО всяко негово мнение трябва да се цитира!?! Щото много хора пишат и няма как да се покаже на кой отговаряш, бе, Петре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Петре. Петре?Петре?Петре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Наистина не очаквах нашето БВП да е по-високо от това на Северна Корея, няма шега... Извинявам се... п.п Айде някой модератор да ми удари Del, че изглежда не съм за тука... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 България не е чак толкова зле, колкото всички мрънкат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Nope, Chuck Testa... Edit: @__smirnoff__ http://www.youtube.com/watch?v=JgGA-hHWxtA Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Големия майстор трябва да работи на точно такъв тезгях!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 ... Ти май не ме разбра. Иронизирах нещо написано. Как се коментира Северна Корея и всякакви други, но не си гледаме ние в какви лайна сме затънали. Тва, че похватите ми на иронизиране понякога са дразнещи и противни-така е. Това по-умно ли ти звучи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ти имаш ли 21 години?! Ти не правиш разлика между "дразнещи и противни" и "абсолютно идиотски". Толкова ли не разбра, че почти всички във форума (с малки изключения) караме Бентлита, имаме яхти с размерите на малки държави и т.н. А като дойдат наще на власт, няма да имаме само яхти, а ще си купим и по някое друго градче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Аз карам бентлита само по абитуриентските. Иначе съм с Порша. Just sayin'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 На мен колелото ми е Порше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 ...Ти имаш ли 21 години?... Ти толкова ли не разбра, че целта на иронизирането принципно не е да е симпатично някому? Ако толкова те интересува на колко съм точно, колко пломби имам, какъв е номера, цвета, марката и модела на колата ми, какъв е лаптопа, колко съм богат или други екзестенциални въпроси, с радост ще ти отговоря. Само попитай. Нищо лично. Аз лично не мисля никому нищо отрицателно. Искрено се надявам, че ще се разберем като бели хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Питам: колко си точно, колко пломби имаш, какъв е номера, цвета, марката и модела на колата ти, какъв е лаптопа, колко си богат или други екзестенциални въпроси, с радост ми отговори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Нали северно корейския им лидер умря тези дни. Представям си как нашия Бойко - тиквата е умрял и ние сме се наредили всички и ревем. И аз си го представям как се случва. Само че ние ще ревем от щастие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.