Psihara^^ Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=85272 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Заплашвам - в сряда ще дойда до Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Сигурно защото уча от детската градина английски език, така и не се погодих с руския, а и него го изучавах 3 години в училище като втори език. A пък ние каква яка учителка по руски имахме в гимназията. Като се облечеше с една бяла ризка и застанеше до прозореца и как хубаво й се виждаха циците а те бяха хем хубави хем не носеше сутиен... никакъв руски не научих заради зяпането... май е само аз.. и още си я спомням - току-що завършила беше - абе страхотна мацка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Заплашвам - в сряда ще дойда до Пловдив. Към колко часа ще тръгваш ? Че мисля в сряда да заверявам и да се прибирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Определено фишките се скапаха в много отношения, но има и много интересни неща. Незнаещите руски губят. Вицовете понякога са много ценни, жалко, че повечето са непреводими на български. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Заплашвам - в сряда ще дойда до Пловдив. BE AFRAID, BE VERY AFRAID! Носи сланина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Току-що синтезира радостите в живота ми. Иначе вече, който ми каже, че имало огромна разлика м/у hdmi кабел от 20 и от 70 лева, направо ще го поканя да ми полигави трътката, тъй като преди малко се убедих, че такова нещо немА. И за да не питам в темата за "Нестандартните въпроси" - да ми препоръчате добри двуслойни двд дискове, на които да вървят записани от нета игри - главно за xbox360 говоря . Не знам кои са тия от 20лв, но имаше едни много смотани кабели, 2 от които изхвърлих (може да са били по 5лв) - просто не работеха. А на сони едни за към 40-50лв ги взех от деком отзад буксата можеше да се върти да стане на Г или права. Имаше и някакви по-бързи и по-бавни - едното беше HDMI 1.0 другото 1.2 поне в техномаркет видях такива. Аз го гледам да изглежда добре направен и дотам. Едните най-китайските бяха гадни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Не знам кои са тия от 20лв, но имаше едни много смотани кабели, 2 от които изхвърлих (може да са били по 5лв) - просто не работеха. А на сони едни за към 40-50лв ги взех от деком отзад буксата можеше да се върти да стане на Г или права. Имаше и някакви по-бързи и по-бавни - едното беше HDMI 1.0 другото 1.2 поне в техномаркет видях такива. Аз го гледам да изглежда добре направен и дотам. Едните най-китайските бяха гадни. Ся..., ако ми кажеш, че можеш и да си разбереш какво си написал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Видене, сланина няма - свърши! Споко, пак ще направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Да не почваме да говорим какво става при голям метраж. Добре че случих след проучване на 10 метровия, че там провала е болезнен... Видене, сланина няма - свърши! Споко, пак ще направя. ------------------------------------------------------------- Мисля си какви невероятни реклами имаше едно време в началото на 90-те.... Първите мечоци на Кока Кола (на един приятел баба му - стара родопчанка от смолянско - все питаше жената как са ги научили тия мечки да пият от бутилките....). Впоследствие мечоците станаха любимци на всички: http://www.youtube.com/watch?v=jPoM2o9kIBM&feature=related За мен лично - най-добрата коледна реклама на Кока Кола: http://www.youtube.com/watch?v=ogetBqMgau0 Най-великата според мен реклама на този тип продукти: http://www.youtube.com/watch?v=awjLH-nBXHs Уморих се и затова прекратявам търсенето на още две култови реклами. Ако някой ги открие ще е е много добре. Едната е на Johnnie Walker - лодка с гости преминава през езеро, докато домакинът отваря бутилка и налива в чаши. Другата е уникална реклама на Marlboro - каубоят, който слиза от планината с елха върху втория кон....Естествено тези, които ги помнят тези реклами са над 30 годишни... Страхотни реклами - това обстановка, това атмосфера, това музика - нищо такова не правят днес.... Поздрав за всички със Stiltskin от рекламата на дънките: http://www.youtube.com/watch?v=VuTVKO0RScI Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Ся..., ако ми кажеш, че можеш и да си разбереш какво си написал... Идеално си го разбирам. Вероятно защото още помня какво исках да кажa Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Да подразня малко Стефчо: Got an awesome present for Christmas from the from wifey - A Ferrari or a Lamborghini Drive on a closed course! Which one should I take for a spin? Цитирам един познат - симпатичен младеж, 84-ти набор, суъченик и приятел на брат ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Шматкииии, толкова много шматкиии, навсякъдеееее... п.п Недидия MX440 са егаси боклука...имам 4 броя с еднакъв дефект... п.п2 Говориме си сами в 3 през нощта...not very good... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Не си си пил хаповете? Дубрутру, овчички. Ред. http://www.youtube.com/watch?v=SGLnaK0JUng Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Да подразня малко Стефчо: Цитирам един познат - симпатичен младеж, 84-ти набор, суъченик и приятел на брат ми. Интересен подарък. После ще върви като ранен самолет като се качи в неговата кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Дубрутру, овчички. http://www.youtube.com/watch?v=2up7su7CeMU Добро да е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 дедо, кабелите, които взех, са някакви noname китайчета и вадят перфектна картина. Единият е 10 м., другия - 2. И ги купих за колосалната сума от 22 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Не си си пил хаповете? Не, просто работя по никое време...Хапчета не пия...Все още... А когато на другият ден те събуди нещо по никое време, направо искаш да убиваш... п.п За кво все се занимаам с простии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 п.п За кво все се занимаам с простии... Ми влече те явно :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 O боже... от преди да имам WoW акаунт заради подозрителни действия ме заплашваха с бан. Аре, тогава имах близардски акаунт. Сега ме заплашват със бан за игра, за която не бях чувал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 WoW е опасен за вашето здраве! Знам хора, които така се бяха зомбирали, че за друго практически не говореха и не правеха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 WoW е опасен за вашето здраве! Знам хора, които така се бяха зомбирали, че за друго практически не говореха и не правеха. Нищо опасно няма. Супер готин е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ти сериозно ли? Както и да е, почитател на стратегиите и FPS съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ти сериозно ли? Както и да е, почитател на стратегиите и FPS съм... Че сериозно ми. Ако мислиш, че една игра може да е опасна сама по себе си, значи преди години си прекалил с гледането на филми по темата. А и след като не си я играл, не съм сигурен, че си в позиция да говориш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 А и след като не си я играл, не съм сигурен, че си в позиция да говориш. Той просто няма какво да прави. И говори за всичко. Навсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.