Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ще обработвам за пръв път кварц...Вярно, не е от най-най-твърдите камъни, ма пак си е твърдичък...

Тя Петя вече гледа на мен като изпаднал психопат-убиец с прогресивни ментални отклонения, който за доброто на обществото трябва да се убие с камъни :lol:

Говоря за случая, в който човек отива и си купува чисто нов компютър/лаптоп от магазина. 4 ядра. 8ГБ рам. модерно дъно, нова видеокарта. Прибира се в къщи и слага Windows XP 64бит щото му е свикнал и е "по-готин".

Това за мен е нелепо.

A не мога да разбера какъв етикетировчик си и кое за кого било нелепо. Всеки си избира за себе си, нали така?

Абе ти добре ли се чувстваш? Вземи да четеш ако искаш да се изказваш. Не са ми толкова дълги мненията.

Абе то си пише, ама те толкова се заяждаха в последно време, та се чудя дали съвсем "случайно" не обърка първите 2 букви...:woot

Неее...Модераст е нарицателно на модератор, използвано от форумните рецидивисти ;)

Абе знам аз какво е, ама и ви видях колко се заяждахте...и не само с него...

Ами понякога..тъй кът станат нещата...и така си стават...

Нямам за цел да се заяждам...обикновено...просто се получават спорове понякога...

п.п Скапа ми се батерията на лаптопа..егаси..нова батерия, държеше по 3 часа и за 4 месеца до такава степен се скапа, че държи по има-няма 10 минути...Б*хти...A няма и 10 цикъла.

За Пловдив е първи...

Да ама по принцип не е. Не разбираш. Индивидуално на всеки трябва да се пожелава в зависимост от това къде се намира и къде е ходил от лятото до момента на пожеланието.

Искам едни много снежни празници...И една поредна "изненада" за хората, които ловят снежинките... :laughing: Тях зимата все ги изненадва... :lol:

ухххххх

edit:

Mobo, що даваш с мнения от 2009 година...

защото те ми изскочиха на първо търсене, па чак после видях датника, апа после проверявах дали часовника на форума не е побъркан, па след тва се заех с ново търсене и накрая заебах и спрях да се занимавам.

иначе ако настоявате - справка от НИМХ ли да вадим че е имало сняг в пловдив ноемрви месец?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...