DON_CHEFO Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 А пък аз за пачки..., вкарвам торти в Чефо! РождениЧки скоро...? Иска ти се...ама НЯМАААА :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Крайно време е да замериш някой с нещо, за да може после той да те замери с пачки. Пробвал ли си да замериш някой със знания и можене? Абе ти си бил нож с 2 остриета...Значи спрямо мненията и позицията ми изведнъж почна да ми даваш наклон на...живота? Ще ви разочаровам, другарю Psihar, отдавна съм направил посочените неща... Просто искам на тия след мен да им е...малко по-леко, ако имат желание...А аз имам желание да не бъда част от матрицата, а да я разруша не бе Иване той ти дава тоалетна хартия Аууу, ако твоята я имаш за това, то моята си я ценя...Написаното вътре реално е оправдано. Ни повече, ни по-малко. К'ви са тия хейтърски коментари не разбрах... п.п Май следващата книга, която ще чета ще е The Sink: Terror, Crime and Dirty Money in the Offshore World на Jeffrey Robinson. Ще е адЦки полезна в българската действителност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Иска ти се...ама НЯМАААА :D Чукни, Стефчо! http://www.youtube.com/watch?v=oKk-2Pu2N8g&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Хаха аз още нямам,но като я получа със сигурност ще си я ценя Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Хаха аз още нямам,но като я получа със сигурност ще си я ценя А не кат мен да замерваш хората за щяло и нещяло с нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Форума ми се вижда скучен...Може би е заради многото кофеин в кръвта ми... И ЩО НИКОЙ, ПОДЯГОДИТЕ, НЕ ЩЕ ДА ДОЙДЕ ДА ПИЕ С МЕН? Не ми е толкова лошо пиянството, бе хора.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Егаси "свободата на словото", дай да убием тоя, дето има различно собствено мнение... Имай си. Мъчех се да ти отворя очите но ти предпочиташ да се цамбуркаш в локвата от самосъжаление и да мрънкаш че системата ти е виновна. Много сте, силни сте! Аз отивам да си гледам кефа ПС: Дори не съм дочел онова от темата за книгите. Аз каквото имах да кажа го казах. Няма смисъл да се повтарям. Ти ако искаш препрочети темата наново, ако искаш като свършиш Капитала захвани събраните съчинения я на Ленин я на Георги Димитров, я на някой друг виден партиец - всеки има право на избор, а ти твое гледам си направил и вече си пределно наясно кой е виновен за положението в което си (защото ти определено не си в състояние да го промениш към по-добро по независещи от теб причини) Форума ми се вижда скучен...Може би е заради многото кофеин в кръвта ми... И ЩО НИКОЙ, ПОДЯГОДИТЕ, НЕ ЩЕ ДА ДОЙДЕ ДА ПИЕ С МЕН? Не ми е толкова лошо пиянството, бе хора.... Първо си много далече и второ малко рано почваш. Към 4-5 мога да ги кажа едно наздраве форумно ако си още буден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Щеее видим..Между другото, Дедо, Капитала си е хубава утопична философия. НО! Само и докато е на книга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Форума ми се вижда скучен...Може би е заради многото кофеин в кръвта ми... И ЩО НИКОЙ, ПОДЯГОДИТЕ, НЕ ЩЕ ДА ДОЙДЕ ДА ПИЕ С МЕН? Не ми е толкова лошо пиянството, бе хора.... Махмурлукът ти е лош, Танасеее, махмурлукът... То и моя хич не е цвете за мирисане, ама нейсе. И, ей го, на.... кат гледам, май пак се заигравам... П.п. А, наздраве. http://www.youtube.com/watch?v=wzNjmIWbns4 Ако познаеш кой е тоя убавец, пИчелиш топче пъпен мъх. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Наздраве, ма някой капут ми изпука бирата...сега ще си сготвя агнешките чръва/ скарата е скапана и ги правя малко по-инак/ и засядам на ракийца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Щеее видим..Между другото, Дедо, Капитала си е хубава утопична философия. НО! Само и докато е на книга. Много неща звучат добре, за съжаление видяхме как се израждат подобни хубави идеи а това обезсмисля по-нататъшното им коментиране за мен. Просто мъртвородена е тази идея и всякакво залитане в онази посока следва да се наказва с публично линчуване по гол гъз според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Имай си. Мъчех се да ти отворя очите но ти предпочиташ да се цамбуркаш в локвата от самосъжаление и да мрънкаш че системата ти е виновна. Много сте, силни сте! .... Въййй, начи чуек ти не си ме разбрал нещу...Чувешкият фактор е съществен и съм 100% съгласен, но освен негу има и прилежащи условия, които или подпомагат или пречат. Главната идея ма мойта мисъл е да направим така, че да намалим влиянието на условията, които пречат и да докараме баланса до неутралност, а защо не в известна степен да го направим положителен? Многократно съм се справял въпреки условията, но съм на мнение че ако може условията да се подобрят, това в никакъв случай не би било нещо отрицателно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Бях го забравил тоя трак. Някой друг помни ли го? http://www.youtube.com/watch?v=49i5XuHtouQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Въййй, начи чуек ти не си ме разбрал нещу...Чувешкият фактор е съществен и съм 100% съгласен, но освен негу има и прилежащи условия, които или подпомагат или пречат. Главната идея ма мойта мисъл е да направим така, че да намалим влиянието на условията, които пречат и да докараме баланса до неутралност, а защо не в известна степен да го направим положителен? Многократно съм се справял въпреки условията, но съм на мнение че ако може условията да се подобрят, това в никакъв случай не би било нещо отрицателно Как? Конкретни идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 поздрави от първо районно Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 поздрави от първо районно Кой нападна ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Как? Конкретни идеи? Чуек, начи кат си ме зааапааал и не искаш да ме пускаш...Ни искам 100 теми да пълня с едно и също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Всъщност ми откраднаха колелото. Градското (да чукам на дърво). Колкото и да знам, че е causa perdutta, реших на инат да пусна жалба и да направя всичко по силите ми за да задвижа машината. Ама ся, както им горят главите покрай тия, дето се топлят на коли - едва ли някой ще ми обърне грам внимание. Дреме ми. Аз знам, че съм постъпил, както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Поздрави с "ей каква хубава песничка" от моя син http://www.youtube.com/watch?v=7o2jSgBtFc8&feature=related Може да няма 6 години, но се кефеше на жицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Постъпил си много ясно, води им се най-малкото неразкрито престъпление. На баща ми му крадат от колата чанта с документи и пари, чакат 2 часа да доиде дознател и после най-нагло го питат, ще подаваш ли сигнал за кражба, щото така или иначе няма да ги хванем, добре че човек я намерил захвърлена (без парите естествено) но всички документи вътре. Относно подаването на жалби и сигнали официално заведени, си мърдат трътките, не че нещо правят ама, поне симулират дейност и им се водят неразкрити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Лелеее...как брутално се порязах, докато се бръснах...То веднъж става..ама като стане поразията...Повече никакви фалшиви ножчета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 My link Мъка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Чукни, Стефчо! Порядъчно фиркан съм и...лягам да спинкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Днес офиса беше нападнат от летящи акули. http://www.youtube.com/watch?v=AXEDyHFoink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Днес офиса беше нападнат от летящи акули. Още преди месец-два мислех да си взема такава (имаше и една жълта, дето не ми хареса) - бяха по 20-тина долара...ама като си представих, че трябва да търся хелий, за да я напълня, а и в стаята ми няма много пространство за маневри, се отказах. Иначе гледайки клипчето, доста добре лети/плува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.