Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Викаш толкова си доволен, че може пак да го пуснеш от два метра tounge.gif

------------------------

Днес отново ми минава през главата THE AMAZING HORSE... Борисе, пак ти тегля една другарска.... И специално за тебе модифициран вариант:

http://www.youtube.com/watch?v=YD38neSK7ho&feature=related

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Какво е правил лаптопа ти на два метра височина?

Ами явно много съм пораснал без да се усетя. :bgrin:

Не бе, лаптопът падна от около метър, а антената беше сложена нависоко с цел по-добър прием (не съм се изразил много ясно в горния пост - "също"-то е за падането на пода, а не за височината на падане). :))

Аз изписах три абзаца текст в темата за неспособните българи и... реших, че просто няма смисъл... Явно една и съща стрела ни е уцелила в коляното :lol:

На живо ми идва хъса, защото вече виждам повече смисъл, когато противника ми е материализиран. Ще се окаже, че Феранте е псевдоикономист, който работи за 600 лева на месец, а jjjjjk е мултитрилиардер, който се опитва да налее малко акъл на хората и... Спора става различен. :)

Щото не ти е било мерак да ставаш IT спец. в Бургас или мореплавател в Пловдив. :lol: Или щото не са те улучвали със стрела в коляното, докато си бил ПОНЕ 2 месеца в друг град! :lol:

На живо ми идва хъса, защото вече виждам повече смисъл, когато противника ми е материализиран. Ще се окаже, че Феранте е псевдоикономист, който работи за 600 лева на месец, а jjjjjk е мултитрилиардер, който се опитва да налее малко акъл на хората и... Спора става различен. :)

:laughing: :laughing: :laughing:

Kъдето съм работил, все съм бил цял ден пред компютър...Какво мога да направя по въпроса де...Да имам компютър и в промеждутъци, когато няма работа да не се ровя в интернет!? :laughing:

Аз мултимилиардер!? :blink: :laughing: От де тоя късмет... :ph34r:

Не знам, ама това момче явно има страшно много време за хАбене....

Оуу, това беше удар по кръста, май..Ползваш чужди тактики...Да не съм писал само аз във времето между 12 и 5? :laughing: Май други се скатават от работа тоже... :laughing:

Не знам, ма викам Атанас да го направим Куреплавател в София :P

-----

Е*ах са... 10300... "Крадеца вика дръжте крадеца"...

-----

Ако някой ви каже, че има нещо лошо една бира в работно време - не му вЕрвайте :lol:

Не знам, ма викам Атанас да го направим Куреплавател в София :P

-----

Е*ах са... 10300... "Крадеца вика дръжте крадеца"...

-----

Ако някой ви каже, че има нещо лошо една бира в работно време - не му вЕрвайте :lol:

една бира винаги е добре дошла :D

После сигурно са изгребали една дюлгерска количка с лайна от купето на колата....

Минимум толкова. :laughing:

Видене, беше си купил едни безжични слушалки на Сони....Я сподели кое моделче са и дай малко отзиви, че мисля да си спретна един подарък.

Само да не получиш стрела в коляното...

Или щото не са те улучвали със стрела в коляното, докато си бил ПОНЕ 2 месеца в друг град! :lol:

rage_face_sticker-p217949695683782265z85xz_400.jpg

Не стига, че всеки втори пост в тубата е за тия стрели, ами ся и тука се пренесоха!!!!!!!!1111111 :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin :sayjin

Ща черпа само и само да не го ползваш това меме вече, че стрели в коляното започнах да сънувам :laughing:

EDIT Видях, че и скорпиона е бил уцелен със стрела :D

Аз изписах три абзаца текст в темата за неспособните българи и... реших, че просто няма смисъл... Явно една и съща стрела ни е уцелила в коляното :lol:

Бахти..., тва функцията за игнора много скрита са я направили... Ама ся пък рахат. Въпреки, че пак ми се налага да да чета в нечий пост, цитати със съдържание подобно на "Ъъъ...". А в старата версия на борда игнорът важеше и в цитатите... На къде върви този свят, да го еа..., всичко ново е едно добре опорочено старо... и както винаги съм твърдял, най-голямата грешка направена от човечеството е, че е слязло от дърветата... А най-голямата проява на глупост в историята му е, че след като е слезнало и е видяло че долу не е хава (саблезъби, мечки, а-у) не се е качило обратно горе.

I used to rage as well, but then I took an arrow in the knee :lol:

Иначе най-актуалното по темата е "this joke used to be funny, but then it took an arrow in the knee"...

Иначе, въоръжен до зъби с инат, мултицеНт, неподходящ поялник (прекалено дебела човка), инат и твърда решителност си ремонтирах хендсфрийто и сега и двете слушалки работят! Оказа се, че прави лош контакт със спойката на платчицата с микрофона, бутона и волюмето. Избодох си очите, но резултата е на лице и аз съм толкова горд със себе си, че ми иде да си посегна! biggrin1.gif

П.П. Дядо, an arrow in the knee...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...