RaptoR Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Викаш толкова си доволен, че може пак да го пуснеш от два метра ------------------------ Днес отново ми минава през главата THE AMAZING HORSE... Борисе, пак ти тегля една другарска.... И специално за тебе модифициран вариант: http://www.youtube.com/watch?v=YD38neSK7ho&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Какво е правил лаптопа ти на два метра височина? Ами явно много съм пораснал без да се усетя. Не бе, лаптопът падна от около метър, а антената беше сложена нависоко с цел по-добър прием (не съм се изразил много ясно в горния пост - "също"-то е за падането на пода, а не за височината на падане). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Аз се чудех дали не си си играл "catch" с лаптопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Много обичам чл.171 от ДОПК! Много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 На 6 пъти почвам да пиша пост в темата за парите и на 6 пъти се спирам. Нямам кураж, явно. Загубил съм си искрата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Аз изписах три абзаца текст в темата за неспособните българи и... реших, че просто няма смисъл... Явно една и съща стрела ни е уцелила в коляното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Много добър стрелец. Не... Сериозно. Хората говорят странни работи, които не разбират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Не знам, ама това момче явно има страшно много време за хАбене.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Не знам порастване ли е, или остаряване, но не усещам едновремешната си страст и неспирно желание да споря по всяка тема... Аре, поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=0BpfydZdTE0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 На живо ми идва хъса, защото вече виждам повече смисъл, когато противника ми е материализиран. Ще се окаже, че Феранте е псевдоикономист, който работи за 600 лева на месец, а jjjjjk е мултитрилиардер, който се опитва да налее малко акъл на хората и... Спора става различен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Аз загубих интерес към ония спор. Явно живея в различен свят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Щото не ти е било мерак да ставаш IT спец. в Бургас или мореплавател в Пловдив. Или щото не са те улучвали със стрела в коляното, докато си бил ПОНЕ 2 месеца в друг град! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 На живо ми идва хъса, защото вече виждам повече смисъл, когато противника ми е материализиран. Ще се окаже, че Феранте е псевдоикономист, който работи за 600 лева на месец, а jjjjjk е мултитрилиардер, който се опитва да налее малко акъл на хората и... Спора става различен. Kъдето съм работил, все съм бил цял ден пред компютър...Какво мога да направя по въпроса де...Да имам компютър и в промеждутъци, когато няма работа да не се ровя в интернет!? Аз мултимилиардер!? От де тоя късмет... :ph34r: Не знам, ама това момче явно има страшно много време за хАбене.... Оуу, това беше удар по кръста, май..Ползваш чужди тактики...Да не съм писал само аз във времето между 12 и 5? Май други се скатават от работа тоже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Не знам, ма викам Атанас да го направим Куреплавател в София ----- Е*ах са... 10300... "Крадеца вика дръжте крадеца"... ----- Ако някой ви каже, че има нещо лошо една бира в работно време - не му вЕрвайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Не знам, ма викам Атанас да го направим Куреплавател в София ----- Е*ах са... 10300... "Крадеца вика дръжте крадеца"... ----- Ако някой ви каже, че има нещо лошо една бира в работно време - не му вЕрвайте една бира винаги е добре дошла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 После сигурно са изгребали една дюлгерска количка с лайна от купето на колата.... Минимум толкова. Видене, беше си купил едни безжични слушалки на Сони....Я сподели кое моделче са и дай малко отзиви, че мисля да си спретна един подарък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Някакви странни неща се случват днес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Няма да откажа името на песничката....рано сутрин ще ми идва дюшеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Само да не получиш стрела в коляното... Или щото не са те улучвали със стрела в коляното, докато си бил ПОНЕ 2 месеца в друг град! Не стига, че всеки втори пост в тубата е за тия стрели, ами ся и тука се пренесоха!!!!!!!!1111111 :sayjin :sayjin :sayjin Ща черпа само и само да не го ползваш това меме вече, че стрели в коляното започнах да сънувам EDIT Видях, че и скорпиона е бил уцелен със стрела Аз изписах три абзаца текст в темата за неспособните българи и... реших, че просто няма смисъл... Явно една и съща стрела ни е уцелила в коляното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Jack. GentleMan Jack. Инак - It's raining arrows, hallejuah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Бахти..., тва функцията за игнора много скрита са я направили... Ама ся пък рахат. Въпреки, че пак ми се налага да да чета в нечий пост, цитати със съдържание подобно на "Ъъъ...". А в старата версия на борда игнорът важеше и в цитатите... На къде върви този свят, да го еа..., всичко ново е едно добре опорочено старо... и както винаги съм твърдял, най-голямата грешка направена от човечеството е, че е слязло от дърветата... А най-голямата проява на глупост в историята му е, че след като е слезнало и е видяло че долу не е хава (саблезъби, мечки, а-у) не се е качило обратно горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=K215TJ9Rs9o Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Абе какви са тия стрели? Я ме светнете и мен стария човек, че явно изоставам нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 http://rlv.zcache.com/rage_face_sticker-p217949695683782265z85xz_400.jpgI used to rage as well, but then I took an arrow in the knee Иначе най-актуалното по темата е "this joke used to be funny, but then it took an arrow in the knee"... Иначе, въоръжен до зъби с инат, мултицеНт, неподходящ поялник (прекалено дебела човка), инат и твърда решителност си ремонтирах хендсфрийто и сега и двете слушалки работят! Оказа се, че прави лош контакт със спойката на платчицата с микрофона, бутона и волюмето. Избодох си очите, но резултата е на лице и аз съм толкова горд със себе си, че ми иде да си посегна! П.П. Дядо, an arrow in the knee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Много ме радва, как трудът ми дава плод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.