Midex Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Майтапа настрана, ама вече наистина се осрахте. Моля следващият, който реши да си мери табовете и браузерите - да се премести в 'специализираната тема за мерене на къси неща'! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 .... да се премести в 'специализираната тема за мерене на къси неща'! Така ли ше си говорим вече, бе!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Да бе...то пък щото ще разбере....оф, да зема да свърша малко полезни неща ли... Хахаха аз се опитах да свърша много полезни неща,но винаги има някой,който иска да ги осуети И разбира се отивам в приемното време на преподавателя и изненада него го няма.Това може да се случи само в ТУ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Това може да се случи само в ТУ Не е само там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Както беше казал големият К. Вонегът в "Бог да ви поживи, мистър Роузуотър" ...Ние не пикаем във вашите пепелници, затова, моля, не хвърляйте фасове в нашите писоари.... Мама я има тази книга. Заслужава ли си четенето? Аз съм захванала "Детективи" на Хейли, ама не мога да се нарадвам на нета и не ми остава време да и обърна внимание. Иначе "Банкери" е убийствено яка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Всичко от Вонегът си заслужава четенето, адашче... Стига естествено да можеш да го сдъвчеш, щото не е от най-леките писатели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 И аз така знам. Но мисля, че ще се справя. А субтитри за "Закуска за шампиони" отнякъде? Или се разбира и на EN? Брей, и тях ги намерих. Едно време много търсих, а нямаше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Така ли ше си говорим вече, бе!? За късите неща ли? ...Пак се разминахме с тебе и после ще кажеш, че моливът ти бил къс, че бил изсъхнал и др. такива. Сега отивам до митницата, после ще прескоча до Еконт и след това заминавам, но пък след 2 дена се връщам (надявам се) за много време - ако не ти е увехнал молива дотогава...ела да ти го дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 За късите неща ли? ...Пак се разминахме с тебе и после ще кажеш, че моливът ти бил къс, че бил изсъхнал и др. такива. Сега отивам до митницата, после ще прескоча до Еконт и след това заминавам, но пък след 2 дена се връщам (надявам се) за много време - ако не ти е увехнал молива дотогава...ела да ти го дам. Ок, бе... както кажеш... П.п. Навит ли си вместо Кола да ти докарам четвъртинка Виагра, та да спреш да си опикаваш пантофите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Песента, която ме запали по dubstep: http://www.youtube.com/watch?v=EZxeJV-G9kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 В името на тоя 'музикален' стил има едно изпуснато 'm'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Аз дори не съм си направил и труда да го чуя...Даже името ми звучи тъпо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Тв'а парче стаа', даже е добро, ама една голяма част....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 This post is hidden because you have chosen to ignore posts by jjjjjk . View it anyway? За един по-добър форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Ок, бе... както кажеш... П.п. Навит ли си вместо Кола да ти докарам четвъртинка Виагра, та да спреш да си опикаваш пантофите? Четвъртинка не ме оправя...най-малко половинка, понеже не ходя с пантофи, а с открити чехли и така направо си опикавам краката. Ама все пак донеси и к̀oла де, че да има с какво да я преглътна тая половинка... П.П. Деба и тая митница, деба - не ми дадоха пакета, защото на фактурата от пейпал нямало конкретно описание на стоката, нищо че иначе имало транзакцията, идентификационния номер, цялото преобразуване от левове в долари и др.......все едно аз ги печатам тия фактури.... Ама това е понеже митото ми е малко - ако трябваше да им платя 10 пъти по-голямо мито, малко ме съмнява, че щяха да са толкова прецизни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Midex, явно заради възрастта имаш проблеми с паметта. Какво съм ти казал за пратки с мито ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 П.П. Деба и тая митница, деба - не ми дадоха пакета, защото на фактурата от пейпал нямало конкретно описание на стоката, нищо че иначе имало транзакцията, идентификационния номер, цялото преобразуване от левове в долари и др.......все едно аз ги печатам тия фактури.... Ама това е понеже митото ми е малко - ако трябваше да им платя 10 пъти по-голямо мито, малко ме съмнява, че щяха да са толкова прецизни. Отиваш след 2 дена, носиш леко преработена страница от PayPal в която си дописал на ръка необходимите неща в Word, и се извиняваш, че си я разпечатал от email-a а е трябвало от самата страница. Може да допишеш произволни неща, както и да бъзикнеш леко сумите ако искаш. Да не мислиш че някой може да провери. На тях лист с печат би им вършил най-добра работа. Да те светна ли как се рисува печат с powerpoint, че и леко размазан може да го докараш Един ден някакъв тъпак се заяде, че нямало печат на фактурата. Иди обяснявай, че онези нямат печати... вместо това му казах че ще им поискам да ми сканират оригинал фактура с печат, на следващия ден му занесах такава. ОригиналдЪ ама от най оригиналните просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 П.п. Навит ли си вместо Кола да ти докарам четвъртинка Виагра, та да спреш да си опикаваш пантофите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 За един по-добър форум. +1 http://www.youtube.com/watch?v=HdNfjF2TiU4 това повече ме кефи от Nympho-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Това е чисто като приспивна песничка. Аз харесвам по-filthy неща с мазни дропове Нещо такова: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Какво съм ти казал за пратки с мито ! Не, просто не искам да те занимавам за всяка глупост, дето се сетя....а аз се сещам за "глупости" доста често... .... Днес като попитах онази в митницата дали не може да сравни стойността, написана на митническата декларация, с тази от фактурата - отговори ми, че не била написана стойност, което направо ме озадачи от гледна точка на това как са ми сметнали митото тогава...сигурно "на око". По твоя метод излиза, че аз мога да си напиша в този случай произволна стойност...но не искам да стигам дотам, едно че е рисковано да фалшифицираш документи, а и второ, че държавата все пак се изхранва с тия мита и ДДС-та и затова винаги съм си плащал каквото е трябвало (сигурно и затова често съм без пари ). Абе май онази не беше на кеф, защото още като влезнах почти ме изгони с думите "Ейййй, една вода не може да изпие човек, изчакайте 5 минути!" - определено не беше много адекватна, тъй като предишни пъти лично тя ме е карала да сядам на компютъра й, за да види и отпечата директно някаква фактура от сайт, а когато днес й предложих същото...ми отговори "Не може, какво ще стане ако всеки започне да се рови в компютъра ми, това е служебен компютър...". Подозирам, че ако на мое място беше Васко (Zlobil) - днес в митницата щеше да има един счупен компютър в повече. Един друг клиент пък днес питаше как е възможно да му искат налог за стока на стойност $20 и му беше отговорено, че сигурно пътните на стоката му са много. Когато го открехнах, че принципът у нас е такъв - да те цакат с мито + ДДС на база стойността на стоката + стойността на доставката, оня остана като гръмнат ; аз не...защото мен няколко пъти вече са ме цакали за стоки на стойност под $20, но с $30 доставка (примерно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Само при мен ли Inhatch.com ми дава на всеки един канал This channel is temporarily suspended.It will be available soon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Само при мен ли Inhatch.com ми дава на всеки един канал Да...и при мен е така в момента. Ама пък флаша си работи, така че все тая - пак може да гледаш същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Да...и при мен е така в момента. Ама пък флаша си работи, така че все тая - пак може да гледаш същото. Какъв флаш? Не разбрах нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.