Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз съм с MAXTHON и CHROME. Никакви проблеми. Мисля че тавана на Макстон беше 90 таба и знам, че съм го достигал без проблеми. С Хром също проблеми няма - откъде ги вадиш не ми е ясно. Ако отваряш някакви бози, блъскани с флаш, няма браузър който да ги издържи в такива цифри.

Chrome и Opera се държат. Как ще няма браузър дето да издържи.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Chrome и Opera се държат. Как ще няма браузър дето да издържи.

Държат колко минути бе, Ангеле? Ще ми отвориш ти 40 таба сбозясани с флашове и ще държат. Га ма няма. Не ме карай да ти дам един лист адреси да ги отвориш и да водим колко време ще издържи без да блокира произволен браузър. Нямам никакво време за глупости днес.

Държат колко минути бе, Ангеле? Ще ми отвориш ти 40 таба сбозясани с флашове и ще държат. Га ма няма. Не ме карай да ти дам един лист адреси да ги отвориш и да водим колко време ще издържи без да блокира произволен браузър. Нямам никакво време за глупости днес.

Ама защо трябва да има флаш в тях?

Тогава защо мрънкаш и продължаваш да ползваш FF ?

Е браво бе. Ти пък що не вземеш да четеш малко?

IE - шит! Никога няма да го ползвам тоя браузър.

Chrome - Дъни се когато му падне!

Opera - 6 месеца я мъчих и всичко и е ОК, докато не се появи някой сайт, дето просто не иска да върви нормално на нея и това е.

Пак го правите..., да ва бера в пичовете...

Както беше казал големият К. Вонегът в “Бог да ви поживи, мистър Роузуотър“

...Ние не пикаем във вашите пепелници, затова, моля, не хвърляйте фасове в нашите писоари....

Ама защо трябва да има флаш в тях?

Ами нали това ти казвам - дано да няма. Ако има разни реклами и глупости от сорта, никой браузър на тоя свят няма да изкара повече от час-два без краш при такава бройка, примерно.

Ами нали това ти казвам - дано да няма. Ако има разни реклами и глупости от сорта, никой браузър на тоя свят няма да изкара повече от час-два без краш при такава бройка, примерно.

Какво да правя с отворени 30 таба в продължение на 2 часа?

Аз ги отварям моментно, преглеждам каквото ми трябва и ги затварям.

Какво да правя с отворени 30 таба в продължение на 2 часа?

Аз ги отварям моментно, преглеждам каквото ми трябва и ги затварям.

Аз да не съм врачка да знам какво и как правиш. Затова казвам винаги АКО еди какво си. Аз например ако извъртя един по-тежък сърч и изкарам 20-30 резултата, понякога си ги държа и с дни отворени - не ми пречи. Освен в случаи като снощи, естествено!

България, 21 век, снощи от 22 часа и нещо до сутринта към 8 ни оставиха без ток. Каква беше тая авария - така и никой не разбра. Да ви пикая на EVN-a и претенциите - същите бездарни некадърници... ДЕВЕТ ЧАСА! Компания с разни високопарни слогани и нагло самочувствие за това време може да игради цял траф от нулата. Естествено не се пропусна 2-3 пъти посред нощ да вдигнат шалтера, така че да събудят всички... angry1.gif

...Ние не пикаем във вашите пепелници, затова, ....

А може би трябва да започнем? Като ги гледам...май се канят да спорят до Коледа...

А може би трябва да започнем? Като ги гледам...май се канят да спорят до Коледа...

Аз предлагам в титулният пост на темата да бъде указано и, че всякакви спорове на тема софтуеър, автомобили и поместването на програмни кодове и тяхното обсъждане е абсолютно забранено и се наказва строго и безкомпромисно(warn + moderated). При повторно нарушени следва бан, включително по ЕГН и номерът на обувките.

П.п. Видене, а аз мога горещо да ти препоръчам да си пъхнеш средният пръст в устата за да го наплюнчиш и след това да си го пъхнеш в гъза, като на неравноделни периоди сменяш местата.

Аз предлагам в титулният пост на темата да бъде указано и, че всякакви спорове на тема софтуеър, автомобили и поместването на програмни кодове и тяхното обсъждане е абсолютно забранено и се наказва строго и безкомпромисно(warn + moderated). При повторно нарушени следва бан, включително по ЕГН и номерът на обувките.

П.п. Видене, а аз мога горещо да ти препоръчам да си пъхнеш средният пръст в устата за да го наплюнчиш и след това да си го пъхнеш в гъза, като на неравноделни периоди сменяш местата.

Аз пък предлагам да се добавят пърдене, сране, КАЗАРМАТА и пиене на алкохол.

Аз пък предлагам да се добавят пърдене, сране, КАЗАРМАТА и пиене на алкохол.

По далеч от истината, просто няма как да си, Ангеле! Както винаги ти отново нищо, ама НИЩО не си разбрал.

Темата е за споделяне на странни мисли, казионно пишкомерене и спортно дрънкане на глупости, ей така FTW.

По далеч от истината, просто няма как да си, Ангеле! Както винаги ти отново нищо, ама НИЩО не си разбрал.

Темата е за споделяне на странни мисли, казионно пишкомерене и спортно дрънкане на глупости, ей така FTW.

А замислял ли си се, че можеби ти си тоя дето винаги нищо не е разбрал? Food for thought.

Ми ние практикуваме пишкомерене с браузърите де. Така че се успокой и дишай.

А замислял ли си се, че можеби ти си тоя дето винаги нищо не е разбрал? Food for thought.

Ми ние практикуваме пишкомерене с браузърите де. Така че се успокой и дишай.

Мдаа..., който няма какво да си мери..., използва приапи. Как го каза... аха - Food for thought.

Мислиш ли, че знае какво са приапите и кое е"божеството на храма в руини", а Гадине?

Мдаа..., който няма какво да си мери..., използва приапи. Как го каза... аха - Food for thought.

Естествено, че имам какво да си меря. Нали съм момченце. И нещо Алцхаймера те е подхванал. Цитираш ме и се чудиш после как е репликата.

Мислиш ли, че знае какво са приапите и кое е"божеството на храма в руини", а Гадине?

Е..., ти пък ся... Винаги може го изгугълира, то и без това му е любим спорт...

Естествено, че имам какво да си меря. Нали съм момченце. И нещо Алцхаймера те е подхванал. Цитираш ме и се чудиш после как е репликата.

Инсинуации и с нищо непотвърдени твърдения, мен ако питаш....

Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera и евентуално Safari (което е почти същото като Chrome - т.е. WebKit engine).

И не знам каква е тази мания да държите по 50 таба отворени. 1,2,3 - 5... айде максиум 10 да. За останалите си има букмаркове. Гледаш един, максимум 2-3 таба ако превключваш между тях нещо. За чий чеп са ти 30?

Ами, примерно ако отворя 6 различни форума и 2 клипчета в youtube, после отворя 2 таба с търсене в Google и още 3 таба, в които да отворя някой сайт да изтегля някоя програма и т.н и т.н...И се натрупват...А след това понякога дори затварям браузера от TaskManager, защото при малко бавният ми хард докато изчисти едно 40 таба от кеша, се бави...а на мен не ми се чака...Ама и харда си е бавен, трябва когато има жълтици да взема един 7,200 оборотен.

Opera държи, имал съм 35 таба, 6 от които клипчета в YouTube, които си ги менках, а на другите други неща. Няма крашване, но тъй като имам само 1GB RAM, след някакъв период отварянето на някои рядко използвани табове се забавя. Сигурно ги прехвърля от паметта в swap файла или незнам къде, за да не пречат ужким...

Аз да не съм врачка да знам какво и как правиш. Затова казвам винаги АКО еди какво си. Аз например ако извъртя един по-тежък сърч и изкарам 20-30 резултата, понякога си ги държа и с дни отворени - не ми пречи. Освен в случаи като снощи, естествено!

България, 21 век, снощи от 22 часа и нещо до сутринта към 8 ни оставиха без ток. Каква беше тая авария - така и никой не разбра. Да ви пикая на EVN-a и претенциите - същите бездарни некадърници... ДЕВЕТ ЧАСА! Компания с разни високопарни слогани и нагло самочувствие за това време може да игради цял траф от нулата. Естествено не се пропусна 2-3 пъти посред нощ да вдигнат шалтера, така че да събудят всички... angry1.gif

Ние седяхме сигурно 2 дни без ток...Пак на EVN, кога бяха бурите...Погледни го положително, поне не е като EON, с токовите удари по мрежата...Както на хора от Варна им беше изгоряла цялата къща и живели в плевня!? половин година, осъдят EON да им плати обезщетение(100,000лв)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...