gado Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 ..ейййй, това човек като одъртее и оглупява май.... Ш'съ сетиш..., аз от кога ти го казвам това, ама ти ми не вярваш... ------------------------------------------------------------------------------------ Иначе поради ред причини, през главата ми цял ден се върти това. http://www.youtube.com/watch?v=950bEPNNlQk Медленно ракеты уплывают вдаль Встречи с ними ты уже не жди. И хотя Америки немного жаль У Европы это впереди. Ядерный фугас летит качается От него хорошего не жди Даже если в землю закопаешься, От волны ударной не уйти. Скатертью-скатертью хлорциан стелется И забивается под противогаз. Каждому-каждому в лучшее верится, Падает, падает ядерный фугас. Засияло солнце над землёю вдруг, А над головою дым стоит. только что шагал с тобою рядом друг - А теперь он жареный лежит. Водородным солнцем выжжена трава, Кенгуру мутируют в собак. Вновь аборигены обрели права, Над Канберрой вьётся красный флаг. Скатертью-скатертью дифосген стелется, И забивается в ухо, нос и глаз. Каждому-каждому в лучшее верится, Но не у каждого есть противогаз. Может мы обидели кого-то зря, Сбросили пятнадцать мегатонн. А теперь горит и плавится земля Там где был когда-то Пентагон. Танки США отлично плавятся. И зачем их впустил завод. Ах как жаль что этот взрыв кончается. Лучше бы он длился целый год.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Maker's Mark - that's the stuff! Така хубаво влиза, че бутилката неусетно се изпразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Имам чувството, че само аз си мисля, че AIESEC е баси сектата. Направо се чудя как хората им се връзват на простотиите, честно. Споко не си сам, и аз съм със същата идея още от първата (и единствена) тяхна презентация на която съм бил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Това вече ме разби от смях. Тези хора не са нормални просто!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Жена ми направи най-яките гювечета на света. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Кога се оженихте, че и не почерпихте!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Може ли един свестен браузър да няма бе ееееееееееееееееее! С какво ги тестват тия боклуци като ги правят? Отворил съм 8 таба във ФФ и ми лагва компютъра! Единия е фейсбук и тва е. Другите са си нормални сайтове. Пълна шега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Има бе. Ползвай ИЕ. Или Хром. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Може ли един свестен браузър да няма бе ееееееееееееееееее! С какво ги тестват тия боклуци като ги правят? Отворил съм 8 таба във ФФ и ми лагва компютъра! Единия е фейсбук и тва е. Другите са си нормални сайтове. Пълна шега! Taя тема с браузерите... Виж как е с Opera или IE.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 ... Или Хром. Мълчи дан'тъ чуе Виден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Taя тема с браузерите... Виж как е с Opera или IE.. IE - шит! Никога няма да го ползвам тоя браузър. Chrome - Дъни се когато му падне! Opera - 6 месеца я мъчих и всичко и е ОК, докато не се появи някой сайт, дето просто не иска да върви нормално на нея и това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Хром ползвам откакто е излязъл. Никакъв проблем. Гадолине, баджанака мое да мине в сряда към Плд, та може по него да ти пратя там сичките карантии...Че аз имам Общо събрание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Хром ползвам откакто е излязъл. Никакъв проблем. Явно не отваряш по 30-40 таба. Страшно много ми завлачва системата и започват да крашват на поразия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Хром ползвам откакто е излязъл. Никакъв проблем. Гадолине, баджанака мое да мине в сряда към Плд, та може по него да ти пратя там сичките карантии...Че аз имам Общо събрание... Хуу бре! Пък аз може да му дам онези другите хави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Може ли един свестен браузър да няма бе ееееееееееееееееее! С какво ги тестват тия боклуци като ги правят? Отворил съм 8 таба във ФФ и ми лагва компютъра! Единия е фейсбук и тва е. Другите са си нормални сайтове. Пълна шега! От facebook-а е аз редовно като си въртя между табовете никви проблеми и само цъкам върху facebook и целия FF замръзва за 2-3 секунди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Да. И тоя проблем го има само с ФФ. С другите браузъри го няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Учудвам се на това колко тъп код мога да изпиша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 За това спрях да ползвам FF. Макар и да е сякаш по-функционален от Хрома, яде ужасно много памет. Въпреки всичките си ъпдейти и тупания в гърдите как са го оправили - не са. Лаком е и такъв ще си остане. Въпрос на предпочитания и приоритети. Винаги имам един FF инсталиран, за всеки случай, но го ползвам ужасно рядко и основно за тестове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Всички основни браузъри имам и всичките са пумия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Всички основни браузъри имам и всичките са пумия. Кои са по-точно тия "основни" браузери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera и евентуално Safari (което е почти същото като Chrome - т.е. WebKit engine). И не знам каква е тази мания да държите по 50 таба отворени. 1,2,3 - 5... айде максиум 10 да. За останалите си има букмаркове. Гледаш един, максимум 2-3 таба ако превключваш между тях нещо. За чий чеп са ти 30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Питай Теди, той ще ти разясни...компютърът му за последно беше изключен по време на режима на тока през 90-те. К'во стана с това момче, че не го виждам напоследък.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 И аз се сетих за него - същата работа като Ангел. Иначе Теди е жив и здрав, последно ми честити именния ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Вуксе, пише се с "о". Дубрутру. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Явно не отваряш по 30-40 таба. Страшно много ми завлачва системата и започват да крашват на поразия. Аз съм с MAXTHON и CHROME. Никакви проблеми. Мисля че тавана на Макстон беше 90 таба и знам, че съм го достигал без проблеми. С Хром също проблеми няма - откъде ги вадиш не ми е ясно. Ако отваряш някакви бози, блъскани с флаш, няма браузър който да ги издържи в такива цифри. За това спрях да ползвам FF. Макар и да е сякаш по-функционален от Хрома, яде ужасно много памет. Въпреки всичките си ъпдейти и тупания в гърдите как са го оправили - не са. Лаком е и такъв ще си остане. Въпрос на предпочитания и приоритети. Винаги имам един FF инсталиран, за всеки случай, но го ползвам ужасно рядко и основно за тестове. НИКОГА не бих сложил този боклук на машината си.... Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera и евентуално Safari (което е почти същото като Chrome - т.е. WebKit engine). И не знам каква е тази мания да държите по 50 таба отворени. 1,2,3 - 5... айде максиум 10 да. За останалите си има букмаркове. Гледаш един, максимум 2-3 таба ако превключваш между тях нещо. За чий чеп са ти 30? Ангел явно отваря 10 сайта за мъжки розови ризи, 10 за мъжки чорапи на райета, точки и т.н. и т.н. и подбира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.