Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Страница у Фейсо - Пловдив (Plovdiv) - обявява новината за смъртта на Велко. До момента 63 души харесват това.... Какъв КРЕТЕН трябва да си, че да натискаш Like на такъв анонс?!?!?!? angry1.gif

Видене, откак излезе фейса (в който за моя радост все още нямам ъкаунт), няколко пъти съм казвал, че зомбитата станаха повече от нормалните, а от думата "споделям" вече получавам обриви.

Пламене, много време мина вече, и магаретата се научиха какво да правят в тоя Фейс...Не че няма кретени в световен мащаб...

http://www.youtube.com/watch?v=7SgABnY4occ

ЕДИТ: 4.32 АМ, добро утро, сугань луци недоизпърдяни... laughing.gif

Видене, да му миришеш цвикя! Изпревари ме...Велко е още един от актьорите на една отминала епоха, актьор, какъвто вече едва ли ще се роди. За филмите от тази епоха също няма какво да говорим - няма го духът и идеята на онова време. Поклон.

И между другото - вече пърдя на зла гад...което значи, че нещата се нормализират. И лук не купувам, имам си домашен.

Добър утър.

5D киното е отворило, 5 лъва е билета, имало само 8 седалки,сега чакам само да някой да иде и да го пробва и да каже дали си заслужава, защото предполагам ще се прожектират някакви 15 минутни анимацийки...

Снощи бях - седалките са само 6 от 8. После ще слагали другите 2. Филмчетата са само кратки анимациики - морско дъно,леопардчета,бобслей - разни такива,общо пет на брой. По едно време пускат мехурчета пред екрана , изкуствен сняг, пръскат с вода. Не е нищо особено ,само малко те пораздвижват със седалките :laughing:

За филмите от тази епоха също няма какво да говорим - няма го духът и идеята на онова време.

Но пък сега си имаме 5D и мехурчета пред екрана, а и като бонус те пръскат с вода.

Духът и идеята безвъзвратно са си отишли, заедно с времето и Велко...:sleep:

фейса (в който за моя радост все още нямам ъкаунт),

Мислях, че само аз на тая планета нямам регистрация там...

Мислях, че само аз на тая планета нямам регистрация там...

Много сме, силни сме...

Велко Кънев. Голям актьор. Да почива в мир :cry

Най-накрая интернет. След 10 дни чакане...

Не знам дали някой, освен теб е чакал ;)

Сега си отворих фейса... четири страници с нови снимки от Галя... Мисля директно да спирам уведомленията за нови неща, тамън по-малко да ѝ троля статусите :lol:

Галче, не ги слушай тия лошковци. 100% всеки един от тях е ронил крокодилски сълзи и е питал къде си. :rolleyes:

btw АДМИНА Midex FTW :laughing:

И сега забелязах, че съм станал и аз спамер и флудер, тъй като правя по 0.7 поста на ден, а преди правех по 0.5. :cry

Ангеле, знам, знам :) Срам ги е да си признаят, че съм им липсвала :rolleyes:

Галче, не ги слушай тия лошковци. 100% всеки един от тях е ронил крокодилски сълзи и е питал къде си. :rolleyes:

btw АДМИНА Midex FTW :laughing:

И сега забелязах, че съм станал и аз спамер и флудер, тъй като правя по 0.7 поста на ден, а преди правех по 0.5. :cry

И какво те притеснява това не разбирам? tounge.gif

Sothbiss-a да спре да ме админосва.

А иначе Видене...на exabyte кокошките няма как да му щъкат из двора, понеже той живее в апартамент, а сега му предстои местене в друг - затова е удебелил, че му трябват "носачки" ...да спести хамалите...:lol:

...ейййй, това човек като одъртее и оглупява май....:wacko:

Имам чувството, че само аз си мисля, че AIESEC е баси сектата. Направо се чудя как хората им се връзват на простотиите, честно.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...