Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ангеле, снощи един ме занимава цяла вечер, та не можах да си пия ракията, тая вечер за малко да се задавя заради тебе! Откъде по дяволите го намери това и какви са тия кудупи?!?!?!

393279_10150523376366834_655561833_10500346_1906731312_n.jpg

Така, че чакай да видим...., да , Ангеле, буквалист си - при това тежък случай!

Ей не спираш да го юркаш, не че не си го търси ама и ти си гаден пич.

Ангеле, една тайна ще ти издам - хората спират да те бъзикат, като престанеш да се връзваш :)

Ти що не и обърса един на опаки и да ходи да шъта?

После взема да ти дойда на гости - едно диванче ще ми намериш ли да преспя там? До към средата на по-идната седмица някъде?

Ами прекалено буквално приемаш всичко подхвърлено по адрес на буквализмът ти. След това прекалено пунктуално обясняваш всъщност как изобщо не си буквалист и защо, аджеба, народа е останал с подобно (буквалистично) впечатление за теб. Като на всичкото отгоре, докато го правиш, буквално, дума по дума "оборваш" отсрещното мнение в което те нарочват за буквалист...

Така, че чакай да видим...., да , Ангеле, буквалист си - при това тежък случай!

Егати буквалиста.

Ангеле, снощи един ме занимава цяла вечер, та не можах да си пия ракията, тая вечер за малко да се задавя заради тебе! Откъде по дяволите го намери това и какви са тия кудупи?!?!?!

Знам ли ги бе. Не виждаш ли, че само си коментирам. :) Някъв приятел ги снимал вчера в Secrets.

После взема да ти дойда на гости - едно диванче ще ми намериш ли да преспя там? До към средата на по-идната седмица някъде?

Толкова ли си зле бе, брат? Ако няокй иска да спи отделно му показваш входната врата на жилището, а не излизаш ти през нея.

тва са студенКи...от прованса...евентуално от ПУ :D

10000% е в нЕкоя чалга!

Ей не спираш да го юркаш, не че не си го търси ама и ти си гаден пич.

Абе по принцип съм душа човек, ама не мога да се въздържа когато видя на нечий задник нарисувана стрелка с надпис "Ритни ме точно Тук"

Знам, че не е много правилно, но е по-силно от мен (въпреки, че се боря с него), и се надявам някога да успея да се справя с това...

Нямаш никакви ядове!

П.п. Само си носи "аптечката" с подбраните сиропи против кашлица...

П.п. Само си носи "аптечката" с подбраните сиропи против кашлица...

Че аз имам готова стая за него направо. И месец може да изкара! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Нали вече ви казах къде е правена снимката. Какво се правите на анализатори.

Ти защо реши, че ние познаваме чалгите из града?!?!?!

Толкова ли си зле бе, брат? Ако няокй иска да спи отделно му показваш входната врата на жилището, а не излизаш ти през нея.

10000% е в нЕкоя чалга!

Е много ясно...на другите стилове са ди джея и сервитьорките :D

аз щИ подскажа...мост....Марица :D

М'да, салфетките по пода показват или ужасно дълбок прованс, или чалга.

Също така, могат да означават тежка форма на хрема, скорошно правене на свирки, стомашно разстройство (изненадало някоя от "дамите") или в най-лошият случай - ненадеен мензис ;)

Трябваше да завършиш с - бе, "техничарю"?

Айде, айде. Недей да минаваш с тоя номер...

Аз съм абсолютно сериозен. Не знам нищо за това Secrets.

Каква листа си заформям в тубата за после, не е истина. Мисля да заформя още една вряла вана и да отнеса и последните признаци на настинка. Така с 5 годишна ракийка и ония вълшебни мариновани лукчета, които Галински добре помни devil.gif

Между другото съм невероятно горд с факта, че дъщеря ми обожава миксовете на Армин! laughing.gif

Да не е firebug това?

Opera Dragonfly, който се явява в общи линии еквивалентен на firebug, но с някои полезни функции отгоре. За това го показах на ДедоМраз :)

Между другото съм невероятно горд с факта, че дъщеря ми обожава миксовете на Армин!

:blink: :blink: :blink:

Така с 5 годишна ракийка и ония вълшебни мариновани лукчета, които Галински добре помни devil.gif

Помня, как да не помня. Аз в момента работя върху един секретен проект свързан с отбраната срещу нападение на инопланетяни или собствени жени, под кодовото название - "Вълчи сърмички". Напоследък се обладаваме с една муза на тема мезелъци (откакто се оказа, че язвата ми е излекувана на 100% и мога да хапвам и пийвам квот си ща) и направо ми иде да си посегна като виждам какви чудеса създавам...

Между другото съм невероятно горд с факта, че дъщеря ми обожава миксовете на Армин! laughing.gif

И аз бях така едно време, че щерката се разцепваше на The Doors, AC/DC, Iron Maiden, симфонични изпълнения и прочее праведни музики. После осъзнах, че вкъщи нищо друго не се пуска и, че детето просто свиква с тези неща. В което нищо лошо няма, понеже на един по-късен етап щяха да и втълпят някакви бълвочи като чалгата. Мисля, че съм ти разказвал какви циркове съм правил в яслата и как щяха да викат полиция щото съм ги бил нападнал и се чувствали заплашени за живота и здравето си, трътлестите лелки и кухоглавите възпитателки там...

Opera Dragonfly, който се явява в общи линии еквивалентен на firebug, но с някои полезни функции отгоре. За това го показах на ДедоМраз :)

:blink: :blink: :blink:

В Chrome е същото

"Вълчи сърмички"

Да не са кюфтенца, завити в тънко начукани пържолки а те пък завити в тънко беконче? Чак ми се стекоха лиги докато го пишех

И аз бях така едно време, че щерката се разцепваше на The Doors, AC/DC, Iron Maiden, симфонични изпълнения и прочее праведни музики. После осъзнах, че вкъщи нищо друго не се пуска и, че детето просто свиква с тези неща. В което нищо лошо няма, понеже на един по-късен етап щяха да и втълпят някакви бълвочи като чалгата. Мисля, че съм ти разказвал какви циркове съм правил в яслата и как щяха да викат полиция щото съм ги бил нападнал и се чувствали заплашени за живота и здравето си, трътлестите лелки и кухоглавите възпитателки там...

Така си е. Но не ми пречи да се радвам. beer.gif

А тия лукчета са лудница и трябва да измислим с какво да ги комбинираме. Нещо различно от огурцы... laughing.gif

Това сега го видях... Не ставай буквалист и ти.. Първо че се лигавех и второ (и по-важно), че никога не бих посегнал на жена. Най-много да изръмжа нешо и да пръдна по-силно...

Тая вечер ще се наблегне на MANGO. Страхотно релаксираща, отпускаща музика! Отлично за разкисване във ваната. Мечтая си някой ден да имам баня със стъклен таван и да гледам небето докато се излежавам.... devil.gif

http://www.youtube.com/watch?v=VtR-ZRXvxyg&feature=related

Да не са кюфтенца, завити в тънко начукани пържолки а те пък завити в тънко беконче? Чак ми се стекоха лиги докато го пишех

Тооопло, тоопло..., ама не е баш това. Къв секретен проект щеше да бъде, ако просто така се познаваше за какво иде реч!? Това, Ники, е доразработване и надграждане на един мой предишен проект, наречен "Шиш със среден обсег" (за който онзи бай х♚й, Виден, се изцепи така прибързано - Ъмф... шиш кат шиш... <Кръъъъъвввв...>). Само, че сега се освобождаваме от шишът-носител и добавяме допълнителни пропъртийз за да увеличим поразяващото и възпиращо действие на тази галимация.

А тия лукчета са лудница и трябва да измислим с какво да ги комбинираме. Не що различно от огурцы... laughing.gif

Никви дертове! Че го измислим, бре! Само сгоден случай да падне.

Тооопло, тоопло..., ама не е баш това. Къв секретен проект щеше да бъде, ако просто така се познаваше за какво иде реч!? Това, Ники, е доразработване и надграждане на един мой предишен проект, наречен "Шиш със среден обсег" (за който онзи бай х♚й, Виден, се изцепи така прибързано - Ъмф... шиш кат шиш... ). Само, че сега се освобождаваме от шишът-носител и добавяме допълнителни пропъртийз за да увеличим поразяващото и възпиращо действие на тази галимация.

Никви дертове! Че го измислим, бре! Само сгоден случай да падне.

Стига си повтарял за оня куц шиш вече де! Разбрахме се! laughing.gif

Ники, имай предвид, че може да е завил скариди с филе от сьомга, опашки от лангусти, скариди Махарджа и накрая омари. Достатъчно сме щури и това да направим! laughing.gif

Кучки! Няма по-щастлив от мен! В мола до вкъщи отвориха еърсофт стрелбище и магазин. Ще си изкарам карта...Ебал съм го в плуването, ше се пуцам с пичовете ph34r.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...