Grimjaur Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Да, всичко е от малко пиене, затова. Я Виден колко рядко е в депресия с неговия битохолизъм. В тоя ред на мисли - днес имах малко работа край ДАНС и понеже ми е белалия окото, забелязах, че наблизо има една много удобна сграда, отдето двама души с малко "Шмель"-ове с термобарични заряди такива поразии могат да направят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Баси макята...все съм си засрещал пръст ама като тва днеска....не е било, още ми пулсира пръста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Да, всичко е от малко пиене, затова. Я Виден колко рядко е в депресия с неговия битохолизъм. Браво бе, тиквеник! --------------------------------------------------- Стефче, аз ли да ти казвам къде трябва да го мушнеш и да постои малко там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Тва е палеца да го еВа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Попаднах на страхотен канал в Ютуб - Epic Rap Battles of History! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Попаднах на страхотен канал в Ютуб - Epic Rap Battles of History! Добро попадение Grimjaur, стига с това пиенье...Има хора, които са хепи и без него..Изглежда проблема не е в това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Ами...в 00 тогава ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Да не си нарушил схемата?!?!?!? Да. Но смятам пак да я подновя и тоя път да е завинаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Пак се набутах в емоционална дупка. Сам се набутах.... Доколкото успях да се ориентирам по писаниците във форума за какво става дума, мога само да ти напомня да се сетиш за стария лаф "всяко зло за добро". Хем помага в подобни моменти хем е много ама наистина много верен. Все повече народ взема да се депресира... Изглежда...причина има... Я па тоя. Всеки има периоди когато не му е до песни и танци, ама има и хубави моменти в живота. И ако тръгнеш да търсиш причини и да вадиш статистики то отиде та се невидЕ Да, всичко е от малко пиене, затова. Я Виден колко рядко е в депресия с неговия битохолизъм. аПцолютно вярно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Тва да си ползаш гаранцията на даден уред в България е най-противното нещо. Супер цигани са всичките фирми без изключения. Отивам да си взимам днеска ексбокс-а , естествено чакам 20 минути некомпетентните служителки да ми обърнат внимание. Предават ми бокса и.... шах и мат - бележка от официалният сервиз - Стикера е отлепен , гаранцията отпада. :confused Тая и викам къде е тоя стикер - никва идея , почва се звъняне в София разговор с техника ..... стикера бил незнам си къде вътре естествено аз няма как да видя дали е отлепен ако не е отворена конзолата - версията аз съм си я отворил ми я пробутват супер бързо. Естествено се почва скандал , викане , мърморене от малоумните "отдел специалисти" пълни неграмотници и те , накрая разговор с шеф някъв който ми каза "момче ако стане нещо поемам отговорсност аз - обещавам ти"..... :confused След 10 минутно викане и обеждаване и заплаха за КЗП ми върнаха гаранцията , доволен прибирам се пускам играта и ооооооооооооооооооо изненада ОТНОВО ЕДИН ГОЛЯМ кор ЗАВРЯН В ЛИЦЕТО НА ГАРАНЦИОННОТО ОБСЛУЖВАНЕ !!!! :angry1 :angry1 Играта я оставям на 17-ти , на 30 ми се обаждат че нищо и няма викам , аре аз съм объркал нещо екстра .... макар че не работеше на 2та ми телевизора включително и на телевизора в сервиза. 8 дни им отне да я пратят от София и утре пак отново. :angry1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Конзоли съкс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Много са си хубави. Който го отрича не е реалист , играеш същите игри само че на 50" плазма с фулл ХД картина..... а да не забравяне - вървящи 2325 пъти по-мазничко едно такова чак топло ти става на душата. Мога ли да искам подмяна директно след като я връщам на другият ден след като съм я взел за същият проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Аз го отричам, защото съм имал вкъщи Playstation 3 и съм сравнявал графиката на конзолите и на компютъра. Пълна помия е за конзоли графиката. Ако имаш хубав компютър пак ще ти върви мазно и 100 пъти по-красиво. Конзолите "ставаха" допреди 3 години. Сега са догонващи отвсякъде и хората чакат новото поколение. Лошото е, че от време на време излизат наистина невероятни конзолни заглавия, които не виждат бял ден за PC и може би само заради това си заслужават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Конзоли съкс! Това май важеше допреди 7-8 години - напоследък доста дръпнаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Конзолите "ставаха" допреди 3 години. Сега са догонващи отвсякъде и хората чакат новото поколение. Ти вземи компютър на цена на конзола пък да си говорим. На цена на конзола може да си купиш видеокарта примерно. Тогава ще вървят игрите при това по-добре и с по-хубава графика. Ама като сложиш останалите чаркалъци и то хубави и сметката излиза към 3но спрямо конзолата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Не съм казал, че е евтино Но и ти го знаеш, че кефа цена няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Аз не съм чааак такъв огромен ценител на графиката. В смисъл , харесвам хубавата и детайлна графика ама като цяло големината на образа ми е определяща...примерно ми се вижда нелогично да играя Call of Duty на 20-30" монитор..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Ти вземи компютър на цена на конзола пък да си говоримДа отворим темата за цените на телевизорите? Щото за парите за една 50" плазма смятам, че ще мога да си взема доста добра щайга. А за мен телевизора е излишност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Аз не съм чааак такъв огромен ценител на графиката. В смисъл , харесвам хубавата и детайлна графика ама като цяло големината на образа ми е определяща...примерно ми се вижда нелогично да играя Call of Duty на 20-30" монитор..... На мен ми се вижда нелогично да играя Call Of Duty с Gamepad. Няма такава мъка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Щото на теб не ти харесва следва да е тъпо... Не така мислят обаче милионите юзъри направили COD най-продаваната конзолна игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Щото на теб не ти харесва следва да е тъпо... Не така мислят обаче милионите юзъри направили COD най-продаваната конзолна игра Тая генерализация ти я правиш. Аз казах собственото си мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Аз играх Mortal Kombat на PS3 и си умрях от кеф. А телевизора го ползвам за да гледам Clone Wars за 20 мин / седмица Не мога да си обясня след като ми се прецака нещо и то доста скъпо как така не се притеснявам ама грам? Скапа ми 30"-вия монитор 1 ден след като го получих - просто ми беше досадно, че пак трябва да го прибирам в кашона а тъкмо бях разместил всичко. Сега пък SSDто ще трябва да го пращам на тайванците. И понеже знаех че са по-афифни архиви имам, та само ми е досадно че ще трябва да се разправям. Явно защото не съм ги купувал от нашенски търговци да тръгнат да и обясняват, че това не е гаранционен проблем, а хората са изключително любезни и отзивчиви, не като нашите цървули да купуват техника без гаранция за малко по-евтино и да гледат да изклинчат откъм гаранции и винаги да ти обясняват как си изпусна ти техниката или си я отварял като при zlobil. Нвкой случайно да има спомен да е върнал техника (или какво да е друго) обратно в магазина и да са му върнали парите? Щото жена ми редовно си връща покупките обратно (поправка - аз ги връщам и плащам за пощенските естествено) и си получава парите обратно без хър мър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Нвкой случайно да има спомен да е върнал техника (или какво да е друго) обратно в магазина и да са му върнали парите? Щото жена ми редовно си връща покупките обратно (поправка - аз ги връщам и плащам за пощенските естествено) и си получава парите обратно без хър мър... А понякога дори няма нужда да връщаш стоката, която си закупил онлайн - достатъчно е да ги убедиш, че има дефект или не е това, което си очаквал...пак ще ти върнат парите (стига да не става дума за нещо много скъпо). Иначе досега и аз не съм имал проблеми - някои неща съм изпращал и са ми ги заменяли със същото друго ; други по-дребни не съм изпращал и пак са ми връщали парите или са ми изпращали друга бройка ; трети само съм снимал как са пристигнали в смачкан от нашите пощи или отварян от нашите митници пакет и пак е ставала работата - в най-лошия случай са ми обръщали сумата във ваучер за друга покупка от тях. Въобще с 2 думи...доста по-напред са с отношението към клиентите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Ония "белите" хора са ясни. Аз за тука питах - примерно купуваш си хладилник от техномаркет, пускаш го и след 2 дена тръгваш да го връщаш понеже бръмчи повече отколкото ти е кеф или сивото на инокса не е точно същото като на печката ти и не го искаш този а искаш да си купиш от технополис или друг магазин а не да го замениш с друго от този магазин и то по-скъпо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Много са си хубави. Който го отрича не е реалист , играеш същите игри само че на 50" плазма с фулл ХД картина..... а да не забравяне - вървящи 2325 пъти по-мазничко едно такова чак топло ти става на душата. Мога ли да искам подмяна директно след като я връщам на другият ден след като съм я взел за същият проблем. Васе, законът казва - 3 еднакви повреди в срока на гаранцията = подмяна на стоката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.