Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да, запоявам, с подобни неща се занимавам, такива неща съм и учил..

Нищо лошо няма в това, аз се занимавах по практиките едно време с такива работи. Обаче се чудя дали не ти прави проблем на зъбите, че си спомням, че на тоя колофон изпаренията влияеха доста зле

Нищо лошо няма в това, аз се занимавах по практиките едно време с такива работи. Обаче се чудя дали не ти прави проблем на зъбите, че си спомням, че на тоя колофон изпаренията влияеха доста зле

И ние в часовете по практика някога го правехме...Аз се занимавам с поправка поправка на компютри и дребни ремонти по електроники разни...

Не ползвам постоянно поялник, но често се случва...За колофона-не съм забелязал, но знам че изпаренията не са полезни...Гледам да избягвам да дишам изпарения..но не вярвам да оказва сериозно вредно въздействие, освен ако 24/7 не дишаш изпарения в непроветряеми помещения...

Проблем на зъбите..не мисля че ми прави...А и ако съм тръгнал да се занимавам с жичкаджийство просто нямам голям избор...

Толкова ли съм ти интерен, че списъци за мен си почнал да създаваш и попълваш!?

Чак пък списъци. Просто карам по спомени - от хляб не разбираш нищо, от програмиране не много, от операционни системи вдяваш нещо ама повече мрънкаш (и то повече от мене), сега и от музика сам тръгна да обясняваш не разбираш :bgrin:

----------------

Чудя се колко гей трябва да си и колко изперкал трябва да бъдеш за да наденеш подобни дрехи:

1321549823-24175900.jpg

PS: Това е английски сайт. И то за дизайнерски дрехи нещо (нищо кой знае колко скъпо по холивудските стандарти, но непосилно за джоба на обикновен нашенец, че и за доста англичани всъщост).

Не знам откъде жена ми видя реклама на тези изроди, но и французите нещо напоследък доста шалвари правят... Толкова ли кюрди са се преселили там че така... не знам и аз... ебати...

....напоследък доста шалвари правят... Толкова ли кюрди са се преселили там че така... не знам и аз... ебати...

Дедо, в грешка си - тия на лявата снимка не са шалвари,а потури (по-тежкия вариант). Точно по повод шалварите и потурите преди време (в една друга тема май, а и Triti също се беше включила ако си спомняш) бяхме заформили подобна дискусия за това, как някои млади и хубави девойчета правят всичко възможно само и само да изглеждат по-зле...

Чак пък списъци. Просто карам по спомени - от хляб не разбираш нищо, от програмиране не много, от операционни системи вдяваш нещо ама повече мрънкаш (и то повече от мене), сега и от музика сам тръгна да обясняваш не разбираш :bgrin:

Дедо, няма да се разберем...

Не съм съгласен...А за музиката-просто не ми допада и харесвам други стилове. Простичко.

Но "изтъкването" на "компромати" не е хубаво нещо...

Чудя се колко гей трябва да си и колко изперкал трябва да бъдеш за да наденеш подобни дрехи:

PS: Това е английски сайт. И то за дизайнерски дрехи нещо (нищо кой знае колко скъпо по холивудските стандарти, но непосилно за джоба на обикновен нашенец, че и за доста англичани всъщост).

Не знам откъде жена ми видя реклама на тези изроди, но и французите нещо напоследък доста шалвари правят... Толкова ли кюрди са се преселили там че така... не знам и аз... ебати...

Това наистина е доста зле. Нормален човек едва ли би го облякъл и би се изложил с него...

Дедо, няма да се разберем...

Не съм съгласен...А за музиката-просто не ми допада и харесвам други стилове. Простичко.

Но "изтъкването" на "компромати" не е хубаво нещо...

Ами така кажи де! Че да се разберем. И ако вземеш да си признаеш че има и по-хубав от белия хляб (черен със ядки) съвсем ще почнем да се разбираме :P

PS: Ако още не си разбрал, че в този форум само се лигавя като изчаткам от бачкане и не е хубаво да ми се връзваш много.. е сега да те "открехна"..

Дедо, в грешка си - тия на лявата снимка не са шалвари,а потури (по-тежкия вариант). Точно по повод шалварите и потурите преди време (в една друга тема май, а и Triti също се беше включила ако си спомняш) бяхме заформили подобна дискусия за това, как някои млади и хубави девойчета правят всичко възможно само и само да изглеждат по-зле...

Помня помня. Ама там много дълбокомислени разсъждения бяха се заформили.

тва не са ли зле поСтригани жени с малки цици?

АХАХАХАХАХАХА. Чефо е уникален!

Само бяялл хляяяббб!!!! :bgrin:

Баба ти сигурно само виенски хляб е яла!!! :laughing:

п.п Шегувам се...аз да си кажа, че има киселчоци много...

Тия яко са го закъсали, щом им отказвам условията и те пак ме викат на интервю...Ще ида да се погавря. Добро утро :)

Тихо да не те чуе w00x, че веднага ще ти обясни как нищо не разбираш от мода, че това в никакъв случай не са пеераски парцалки и, че всъщност това е последният фалцет в мъжкарската линия... Като в подкрепа на тази си теза ще ти даде линкове към N на брой сайтове за облекла за гейове....

Абе да пуска колкото си иска линкове, само да не почне да показва как чифт камбани се климбуцат зад друг чифт камбани, че тогава вече...

Тихо да не те чуе w00x, че веднага ще ти обясни как нищо не разбираш от мода, че това в никакъв случай не са пеераски парцалки и, че всъщност това е последният фалцет в мъжкарската линия... Като в подкрепа на тази си теза ще ти даде линкове към N на брой сайтове за облекла за гейове....

Тая грозотия няма как да я защитя. Токовете са върха.

През главата ми минава тухла. Бааахти и 9микя декември! Такова размазяване не е бил от 2002-=та насам!

Който каквото сам си го направи...друг не може да му го направи...

Тая грозотия няма как да я защитя. Токовете са върха.

Ужас!!! Това не го бях забелязал. Тия са обули обувки на токчета. Ааааааааа ееееееее ууууууууууууууу брррррррррр!! :sick

Пак се набутах в емоционална дупка. Сам се набутах.... :cry

Шшшшттт.....че ей сега някой ще я определи, че е с розов цвят (емоционалната дупка). :devil

П.П. Наско, знаем, че си спец по дупките, но не така грубо......:bgrin:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...