Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Специално се логнах, за да дам своя отрицателен вот.

Злобар. :bgrin:

П.П. Баси...3 поста в 1 минута. :P...което ме подсеща да отида да си направя един Якобс 3 в 1...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз не скачам като ощипана госпожица, когато ме сложат в спам листи :lol:

Ти трябва да си много зУе, ако не си разбрал, че се шегувах...cool.gif

Винаги ми е било интересно как хора с по 7-10К постове оприличават на спамери хора с по 200-1000поста...Както беше станало по-рано в друга тема...или тук беше...

Какво съм бил активен изведнъж и т.н..Загрижили се спамери с по 10К поста за големината на базата данни... :D

Винаги ми е било интересно как хора с по 7-10К постове оприличават на спамери хора с по 200-1000поста...

Няма нищо интересно. Някой са тук от 2002-2003г. Ти си от лани. С темпа ти от последните дни през 2018 ще си към 15-16к. Един вид проста логика и математика.

laughing.giflaughing.giflaughing.gif

КЛАСИКА!!!

В Германия/Австрия съм сигурен, че някои игри може да ударят до 3 минути геймплей! tounge.gif

Интересното е не броя на постовете, а че спамер на спамер спамер вика... :D

Не че нещо, но ти да не познаваш в детайли хилядите постове на хората тук, че да даваш оценки спам ли са?

А това, което ти казах и явно не искаш или не можеш да разбереш, е че хора с 10к поста и 8 години присъствие, по проста математика са писали средно по 3-4 поста на ден. Ти днес имаш 17. laughing.gif

---------------------------------------------------------------------------

Понеже съм настинал от няколко дни, преди малко ми хрумна нова рецепта за греяно вино... Взимам си гарафката, пълня си каничката и влизам във ваната, която съм напълнил предварително със соли и силно вряла вода.... Пийкам си - виното се грее директно! laughing.gif

Заформил съм си много елегантен микс на тая девойка:

206586_163261917060697_100001306704115_307579_2056429_n.jpg

По име е Tamara Hunkeler и е .. швейцарка laughing.gif

Девойката прави НЕВЕРОЯТЕН прогресив хаус и транс!:

http://www.youtube.com/watch?v=2VL6pLHrUVM&feature=bf_prev&list=AV4oVf-d_DwKC9f4QMSR1_-hDNvo7y7a1z&lf=list_related

Парчето е и за всички, които посетиха Какао Бийч през август тази година! music.gif

Съдейки по това, което изръси до момента, по-скоро си някъде около 63.

36 по-скоро...Най-много ме радват язвителните мнения без аргументация :)

Изглежда трябва да съм retard, за да имам мнение и да не харесвам нещо или някого :lol:

Просто понякога обичам да споря...

п.п Да не се засегнеш, шегувам сеее!! :)

По име е Tamara Hunkeler и е .. швейцарка laughing.gif

Девойката прави НЕВЕРОЯТЕН прогресив хаус и транс!:

Парчето е и за всички, които посетиха Какао Бийч през август тази година! music.gif

Тази Tamara - Dinka ли е? Аз и бях на парти в плазма тая година. Успа публиката тая жена с тия вокали и паузи в ритъма през 5 минути. Егати скоростното влакче.

И какво раздаваш поздрави, като ти и на едно парти не се разписа? :) Аз на цели 2 бях.

Съдейки по това, което изръси до момента, по-скоро си някъде около 63.

Ни тъ и сТрам! Нарушаваш 1,2,3 laughing.gif

Тази Tamara - Dinka ли е? Аз и бях на парти в плазма тая година. Успа публиката тая жена с тия вокали и паузи в ритъма през 5 минути. Егати скоростното влакче.

И какво раздаваш поздрави, като ти и на едно парти не се разписа? :) Аз на цели 2 бях.

Страхотна е девойката. Ти между другото прибери Теди или произволна от тоя калибър, направи дете и заведи всички, заедно с бабите и дядовците на море. След това ще те питам на колко партита си бил. КеУеш.

Да натъртя - девойката е отлична!

След това ще те питам на колко партита си бил. КеУеш.

:D :D :D

Още по-лошо. Виж колко много хора са били. Щяха да се справят без теб за 1-2 вечери.

Ставаше дума СЛЕД като се роди бебето... Ако изобщо успееш да се наспиш кат' бял човек над 1-2 пъти в месеца (имало и такива случаи чувам, аз не съм от тях) така ще ти е до партита особено пък ако отидеш с роднини на море. Не за друго - ти на парти ще идеш, после обаче ще те гледат на кръв и урина всичките.

То човек се научава да не му пука особено, ама пак не е приятно дори да са от кротките (като моите) и само да те гледат лошо. Щото другите или почват с мрънкането "как може да си такъв - да зарежеш семейството и да ходиш по барове, дрън дрън" или направо си те увикват...

Та прав е Виден искам да ти кажа. И аз си мислех - че какво толкова ще се промени като се оженя и ни се роди бебе - голяма работа - оставяме го при родителите и айде на кръчма... е да ама не...

Та прав е Виден искам да ти кажа. И аз си мислех - че какво толкова ще се промени като се оженя и ни се роди бебе - голяма работа - оставяме го при родителите и айде на кръчма... е да ама не...

.. and an idiot wraps the candybar... laughing.gif

Ники, остави ги децата, ще потретя - че ги питам. tounge.gif

Като знам какво се случва в разстояние на 72 часа по време на такива партита, дистанцията между мен и семейството трябва да е минимум 500км или още 24 часа отгоре, ако ивента е наблизо... laughing.giflaughing.giflaughing.gif

А нЕкои пикаят на шумка да им тропа... tounge.gif

-----------------------

Румене - тия паяци са в графата нечовеци.... laughing.gif

Невероятно кръчма. Собственика - бивш пещерняк. Управителя - бивш пещерняк. Сряда - жива музика с орк. Изумруд. Четвъртък - руска вечер. И всичко е на ниво. Е, намерих си нов дом...Пак biggrin1.gif

Ха-ха...Не че нещо, ама чисто и просто си злорадствам... :D

п.п Кат типаж, дека залита към рок/метал тука една музика дето се коментрираше е уеко непонятна за мен...

Кат типаж, дека залита към рок/метал тука една музика дето се коментрираше е уеко непонятна за мен...

И за чий чеп викаш се обади? laughing.gif

Ха-ха...Не че нещо, ама чисто и просто си злорадствам... :D

п.п Кат типаж, дека залита към рок/метал тука една музика дето се коментрираше е уеко непонятна за мен...

Не залитай, че ше паднеш.

И за чий чеп викаш се обади? laughing.gif

Че за злорадстването трябва да има причина ли?

Аз съм си добре..не че пари имам..ама поне жена и деца нямам... :lol:

Не залитай, че ше паднеш.

Добре..."Клоня" :P

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...