Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
при условие, че си има точно 1 стериотип за производството на хляб???

Имаш ТИ. Всъщност има хляб с различни видове ядки, от различно брашно направено от различни зърнени култури и т.н. Има ръжен, пшеничен, царевичен.

Мързи ме да споря повече, ако искаш замисли се малко преди да продължиш да ни убеждаваш че щом ти не знаеш за нещо а и си не чул за друго по телевизията или са казали че само такова има, значи това е абсолютната истина. Недей да подражаваш на журналистите.

Eдин научнопопулярен филм не е нещо сериозно, може би е така, но нима смяташ, че храната от Макдоналдс с кюфте, което не плесенясва за седмици, е хубава?

За картофите ставаше дума не за кюфтето!

ПС: Мързи ме да споря повече... отивам да си сипя нещо по-отлежало (ама не вино) :)

---------

Мерси на всички за поздравите! Да ви се връща :)

Еба ми се мамата от пътуване днес...

Честито на нашият именЯк (Ники, визирам теб... и да знаеш, че тази вечер ти е позволено да си сипеш поне три капкомера)

Сисадминте не сте част от човечеството. Това е щот не сте хора :laughing:

Няма да му говориш така!

Пешо е една чувствителна и ранима душа и страшно много се засяга на сисадмин... (помисли за някакви евфемизми)

Да. Че 3 седмици не се развалят. Хамбургера тоже. Кое нормално кюфте на стайна температура ще издържи 3 седмици?

Лееееко си в грешка, ама карай ;)

Ако не ме лъже паметта, всички не продадени сандвичи след дванадесетата минута от сглобяването им.... заминават директно в компактора, като дори и на персонала е забранено да си взима от тях за порцион.

Понякога ми иде така да грабна сопата и върти, върти, върти..Докат не се счупи сопата. И след това вече направо с мегатоновете...

Тва е щот си един корав, голям и здрав българин (трябваше да го споменеш иначе на Пешо теорията ще започне да издиша)

jjjjjk, изцяло подкрепям djadomraz по темата. Няма дори и една дума с която да не се съглася с него. Просто ме е изпреварил и му се е занимавало да пише. Все пак би ли ни споделил колко си пътувал извън страната и на колко места си бил?

И честит имен ден на именниците тук :).

Бел уЕп се прави от пшенична мука, захар, сол, вода, мая. Това е масовият уЕп, който се руча...

Има и други, то и тук си има немалко неща, но масовият уеп е именно бел и типов...

Са, за телевизията, засегна ме, да знаеш. Не съм зомби, което седи до телевизора денонощно и мразя СМИ...Обаче обичам да чета...И не, нямам общо с журналистите!

Аз ти казвам, че имаше и за кюфтето, мисля, видях го кога бях на гости и при един понат...

Във всеки случай, абстрахирайки се от всичко останало, ти лично смяташ ли, че храната от Макдоналдс и синтетичните кюфтета са полезни за здравето, не довеждат до затлъстяване и по един или друг начин постоянната им консумация влошава здравето?

п.п Със закъснение, защото леко не съм в час, Честито на именниците...

Нека му диша теорията, иначе ще каже, че с моите габарити и здравина отнемам от така необходимия и хабитат.

Лееееко си в грешка, ама карай ;)

Ако не ме лъже паметта, всички не продадени сандвичи след дванадесетата минута от сглобяването им.... заминават директно в компактора, като дори и на персонала е забранено да си взима от тях за порцион.

Твоите думи не отричат моите, нали ;)

Русия, Румъния, Молдова, Украйна...Имам познати, които са/били в западна Европа, имам познати чужденци, с които си комуникирам, но на запад не ми се е удавала възможност да ходя...

но на запад не ми се е удавала възможност да ходя...

Т.е. не си бил на запад, само си чувал разни работи и спориш с хора, които реално са били там и са видели? :blink: :blink: :blink:

Ами защо приказваш и даваш оценки тогава? tounge.gif

Защото мога. И защото имам сигурни хора "на запад" Знаех си, че всеки ще се хване за тая част от коментара ми.. ;)

Това не променя доста неща, включително и че храната от Макдоналдс си е направо опасна за здравето...

И защото съм американомразец.

Бел уЕп се прави от пшенична мука, захар, сол, вода, мая. Това е масовият уЕп, който се руча...

T.e. хляб "карина" щото той е най-евтиния и него ядат най-много пенсионерите у нас. Е да ама има още много видове хляб. От много видове брашно. С много видове комбинации ядки в него. Има и скъп има и евтин. У нас пазар за хубав хляб няма. Яде се само евтин. И много хора дори не могат да си представят, че някой може да разбира нещо друго освен "карина" като се каже хляб. Верно те са повечето разни малки питчици, но пак е хляб, не е месо, зеленчуци или пък мусака или друга манджа - хляб е.

Са, за телевизията, засегна ме, да знаеш. Не съм зомби, което седи до телевизора денонощно и мразя СМИ...Обаче обичам да чета...И не, нямам общо с журналистите!

Ми защо им подражаваш? И досега всичко, което казваш е "аз съм чувал", "...чел", "...гледал", "приятели са ми казвали". Та какво се учудваш на моите (и не само) коментари?

Във всеки случай, абстрахирайки се от всичко останало, ти лично смяташ ли, че храната от Макдоналдс и синтетичните кюфтета са полезни за здравето, не довеждат до затлъстяване и по един или друг начин постоянната им консумация влошава здравето?

Не естествено - вредна е по ред причини. То и дюнерите са вредни дори ми миришат ужасно когато минавам покрай тях и трябва да съм изключително изгладнял за да си помисля че нещо миришещо така може да се яде. Но хората ги нагъват... пък са и евтинки...

ПС: Защо изобщо продължавам не мога да си обясня. Айде :beer:

Защото мога.

Въпрос - ако можеше да си оближеш задника дали щеше...? :) Какво ли питам - всички дето могат го правят - кучета, котки.... :lol:

Защото мога. И защото имам сигурни хора "на запад" Знаех си, че всеки ще се хване за тая част от коментара ми.. ;)

Това не променя доста неща, включително и че храната от Макдоналдс си е направо опасна за здравето...

И защото съм американомразец.

То няма нищо лошо да спориш без да си видял или бил лично, но при положение, че ти казвам, че не е така, защо ми игнорираш коментарите?

Опитвала се твоята позната... Нали знаеш, че във всеки щат има поне 1 верига супермаркети, която я няма в другите щати? И тая верига супермаркети си зарежда определена стока, която и отива на клиентелата. Твоята позната ако е била в град с 6000 човека население в който транспорта без автомобил е невъзможен, нормално е да няма хляб за 10лв, който е на половина на размера на този от 99c. Просто няма кой да го купи. Та тя колкото и да търси... все тая.

Доживях жена да ми завиди, че имам повече дрехи от нея...blink.gif А реално погледнато гардеробът ми се събира в една 80литрова раница. За сравнение - на жената и трябват 3 120литрови чувала...

T.e. хляб "карина" щото той е най-евтиния и него ядат най-много пенсионерите у нас. Е да ама има още много видове хляб. От много видове брашно. С много видове комбинации ядки в него. Има и скъп има и евтин. У нас пазар за хубав хляб няма. Яде се само евтин. И много хора дори не могат да си представят, че някой може да разбира нещо друго освен "карина" като се каже хляб. Верно те са повечето разни малки питчици, но пак е хляб, не е месо, зеленчуци или пък мусака или друга манджа - хляб е.

Ми защо им подражаваш? И досега всичко, което казваш е "аз съм чувал", "...чел", "...гледал", "приятели са ми казвали". Та какво се учудваш на моите (и не само) коментари?

Не естествено - вредна е по ред причини. То и дюнерите са вредни дори ми миришат ужасно когато минавам покрай тях и трябва да съм изключително изгладнял за да си помисля че нещо миришещо така може да се яде. Но хората ги нагъват... пък са и евтинки...

ПС: Защо изобщо продължавам не мога да си обясня. Айде :beer:

Въпрос - ако можеше да си оближеш задника дали щеше...? :) Какво ли питам - всички дето могат го правят - кучета, котки.... :lol:

Добре бе, ти какъв проблем имаш с хляба и все набутваш някакъв с ядки и прочие. Ми ако не искам хляб с ядки? Ти сандвича с хляб с бадеми, орехи и стафиди ли ще си го направиш!?

Хляб "Карина" въобще не съм чувал, честно ти казвам. Знам масовият бял, типов и ръжен, като масово рапространени типове хляб в България...Евтин хляб, ти какво точно очакваш, след като българите от стотици години си правят хляба по един основен начин!? Има си разни обредни питки, козунаци и прочие, но всекидненият хляб не се е променил от сигурно 200години особено много. Баба ти не е ли правила хляб с мая/или еквивалент/, брашно, вода, сол и захар? Традицията е такава.

Аз едно не мога да разбера, това че човек чете, е нещо вредно, а прочетената информация задължително грешна?Извинявай, ама ти какви по-точно източници на информация за света, различен от този под носа ти имаш, освен книгите и техните еквиваленти, както и това, което казват хора, които са били еди къде си? Айде моля ти се, свободни спекулации...

Аз съм на мнение, че Макдоналдс продуктите са опасни за общественото здраве и съм на мнение, че специално кюфтетата им едва ли съдържат някакво месо. Смея да го твърдя, защото съм видял факти, потвърждаващи това.

п.п Не, не бих си облизал..Но от друга страна "Въпрос на вкус, казало кучето и го направило"

То няма нищо лошо да спориш без да си видял или бил лично, но при положение, че ти казвам, че не е така, защо ми игнорираш коментарите?

Опитвала се твоята позната... Нали знаеш, че във всеки щат има поне 1 верига супермаркети, която я няма в другите щати? И тая верига супермаркети си зарежда определена стока, която и отива на клиентелата. Твоята позната ако е била в град с 6000 човека население в който транспорта без автомобил е невъзможен, нормално е да няма хляб за 10лв, който е на половина на размера на този от 99c. Просто няма кой да го купи. Та тя колкото и да търси... все тая.

Северната част на съединените американски щати..Сещай се около онези..."езера"? Повече няма да кажа :)

Казвала, че в местните магазини трудно може да се намери нещо свястно, въпреки че е търсила...трудно е намирала...А, и да..от хамерикано закуската със някакви сухи яйца бъркани в мазнина или нещо такова, бекон и т.н, която я сервирали на хората, там къде била/работила/ се надебелявало за отрицателно време.

Не виждам какво ви притеснява:

Колата нито е кой знае колко скъпа, нито е нещо фрапиращо. За сметка на това е хибрид и е екологична. Погледнете за сравнение лимузините на нашите хубавци в Пловдив, начело с Николай.

Стефче, колко БМВ-та изпи по тия кръчми?!?!? laughing.giflaughing.giflaughing.gif

За 35 000 долара има много по-интересни решения. :D Тва хибриди и тролеи :( :( :( Лоша работа...представям си Падрето в М5 и сучи към Бачково :D :D :D

Не съм бре...аз тънко го раздавам в тая Даяна :D

Северната част на съединените американски щати..Сещай се около онези..."езера"? Повече няма да кажа :)

Казвала, че в местните магазини трудно може да се намери нещо свястно, въпреки че е търсила...трудно е намирала...А, и да..от хамерикано закуската със някакви сухи яйца бъркани в мазнина или нещо такова, бекон и т.н, която я сервирали на хората, там къде била/работила/ се надебелявало за отрицателно време.

Ами значи в крайна сметка се оказвам прав, че нейната информация не може да ти говори за целите САЩ.

Ами значи в крайна сметка се оказвам прав, че нейната информация не може да ти говори за целите САЩ.

Да, отчасти спекулирам по този начин. Човек, ако иска да спекулира, събира факти само в негова полза и ги изкарва наяве...

Не харесвам американците и честно казано, във всеки случай бих се опитвал да изкарам най-лошото от най-лошото.

Доживях жена да ми завиди, че имам повече дрехи от нея...blink.gif А реално погледнато гардеробът ми се събира в една 80литрова раница. За сравнение - на жената и трябват 3 120литрови чувала...

Лошо! Гледай скоро и ти да не започнеш да си бръснеш задника....

Пешо е една чувствителна и ранима душа и страшно много се засяга на сисадмин... (помисли за някакви евфемизми)
:lol:

Забрави за състрадателната душа на поета :]

Имам познати...
Аз имам и приятели, които са били къде ли не. Защо тогава, след като не си бил в щатите, говориш като човек, който е обиколил света и е видял какво ли не, след като информацията ти е от агенция "ЕПК" (един приятел ми каза) и средствата за масово промиване на мозъци (медии)? Щото не знам даваш ли си сметка, как изглеждаш отстрани, като спориш с хора, които наистина са били там, и то не за ден-два. Все едно аз да тръгна да споря с теб какъв точно е проблема на компютъра, който ремонтираш в момента. Щото имам приятели, които редовно ремонтират компютри.

:lol:

Забрави за състрадателната душа на поета :]

Аз имам и приятели, които са били къде ли не. Защо тогава, след като не си бил в щатите, говориш като човек, който е обиколил света и е видял какво ли не, след като информацията ти е от агенция "ЕПК" (един приятел ми каза) и средствата за масово промиване на мозъци (медии)? Щото не знам даваш ли си сметка, колко си смешен, като спориш с хора, които наистина са били там, и то не за ден-два. Все едно аз да тръгна да споря с теб какъв точно е проблема на компютъра, който ремонтираш в момента. Щото имам приятели, които редовно ремонтират компютри.

Aз съм щокиран!!! Очаквах един системен администратор да разбира от компютърна техника, софтуер, хардуер и програмиране повече от мен :D

Системните администратори, това са чудновати създания... :D Само дето не те разбрах, ти специално защо си тъй кисел постоянно.

Аз имам достатъчно причини да не харесвам американците, от синтетичните хамбургери на Макдоналдс, преь шпионирането на собствените им граждани, до промиването на мозъци от СМИ на същите тия граждани, нивото на интелекта/статистики!!!!/ до това, че се бъркат там където не им е работа и се мислят за най-великата нация, а реално те не съществуват като такава-сбирщина от англичани, холандци, французи, колонизатори всекакви и затворници...

п.п Компютъра да му е#% май^^ата...Без повече коментар...

http://www.youtube.com/watch?v=bm7JH1FT_yM

Aз съм щокиран!!! Очаквах един системен администратор да разбира от компютърна техника, софтуер, хардуер и програмиране повече от мен :D

Системните администратори, това са чудновати създания... :D Само дето не те разбрах, ти специално защо си тъй кисел постоянно.

Аз имам достатъчно причини да не харесвам американците, от синтетичните хамбургери на Макдоналдс, преь шпионирането на собствените им граждани, до промиването на мозъци от СМИ на същите тия граждани, нивото на интелекта/статистики!!!!/ до това, че се бъркат там където не им е работа и се мислят за най-великата нация, а реално те не съществуват като такава-сбирщина от англичани, холандци, французи, колонизатори всекакви и затворници...

п.п Компютъра да му е#% май^^ата...Без повече коментар...

Знаеш, че Американците ги шпионират, само защото ако не им кажат, а те в последствие разберат, държавата ще фалира от загубените съдебни дела, които ще се заведат срещу нея. Затова са им казали.

Ти не знаеш кой те шпионира теб, защото никой не ти е казал.

Там, редом с глупавите хора има и умни такива. И те като бройка са доста повече от населението на България. Като процент сигурно също са повече. В САЩ, сигурно поне едно 10% са имигранти. 30 000 000 човека. И те ли спадат към "тъпите промити Американци" само защото имат гражданство и живеят в САЩ?

Знаеш, че Американците ги шпионират, само защото ако не им кажат, а те в последствие разберат, държавата ще фалира от загубените съдебни дела, които ще се заведат срещу нея. Затова са им казали.

Ти не знаеш кой те шпионира теб, защото никой не ти е казал.

Там, редом с глупавите хора има и умни такива. И те като бройка са доста повече от населението на България. Като процент сигурно също са повече. В САЩ, сигурно поне едно 10% са имигранти. 30 000 000 човека. И те ли спадат към "тъпите промити Американци" само защото имат гражданство и живеят в САЩ?

Не съвсем...Не вярвам в процентно съдържание умните да са повече от тук, честно ти казвам.И за образователната им система нямам добро мнение.

Да ти кажа ли, образът на средностатистическият американец какво представлява в моите очи-човек с ниско IQ, манипулиран от правителството, от рекламите, купуващ и употребяващ ненужни количества продукти, защото така са му втълпили рекламите, живеещ на кредит, овца, постоянно следена, тъпчеща се с бърза храна от Макдоналдс и в общият случай-с наднормено тегло... Да кажем, че съм направил гротеска на най-лошото и не съм прав, как ще ме убедиш, че средностатистическият американец има IQ над 95-97? :)

п.п Да, голям идиот съм...спор няма... :D

В нищо няма да те убеждавам. Живей в частична заблуда щом ти е кеф. Аз нямам намерение да защитавам Американците. А освен това, твоята дефиниция за "умен" може да е различна от моята. Аз тук познавам много малко "умни" хора. Прекалено малко.

В нищо няма да те убеждавам. Живей в частична заблуда щом ти е кеф. Аз нямам намерение да защитавам Американците. А освен това, твоята дефиниция за "умен" може да е различна от моята. Аз тук познавам много малко "умни" хора. Прекалено малко.

Ами аз съм си казал, че съм проЗ, така че.. :)

Интелигентен/умен и знаещ не са едно и също...Може би все пак имаш огромно право и представите ми са изкривени от постсоциалистическата действителност, в която живеем.

Например, за мен е непонятно това някой да извика техник, за да му смени крушката, непонятно ми е да извикаш водопроводчик, да смени кранчето и т.н и т.н...

И все пак имам някакво усещане, че средностатистическият американец е воден някак за носа...А един мой близък приятел живее в Португалия от доста време твърди, че образователната система там е на много по-ниско ниво на знания от българската, например...Да, не съм бил и видял, но... Имам странното усещане, че на запад нещата и там в някои аспекти не вървят както трябва въобще..Или се провежда вредна политика в някои области...Например, в някои западни държави връщат времето назад...трафик лимит, Fair Usage Policy, скъп и бавен интернет и подобни работи...Неща, съвсем обикновени, но парадоксалното е, че в България са по-добре, отколкото в развити държави...

Редакция-Да, тук условията са кофти, но мисля че българинът не е чак толкова прост, но има друг вид проблеми, които не позволяват да излезем напред, цакането на дребно, например...Мисля си и че запада далеч обаче не е раят и мястото на неограничените възможности, утопията, която се опитват да представят някои хора. Аз съм коректив на това с точно обратната позиция. Извинявам се, ако съм засегнал някого и т.н

Редакция2...Среднощни монолози...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...