Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Разведох жената навън...май трябва да й купя каишка и намордник...нали дзверовете не ги пускат така. Ся седим, тя си лочи доволно от компота, а аз се чудя - аджеба, как да го подфана тоя превод, кат ме мързи толкова...Ма нали е за полза роду...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Клишета. Продължавай да четеш вестниците. И най-важното да си мислиш колко по-умни сме Българите. И вземи се разходи малко до Девин примерно да си поговориш малко с някой и друг човек там, и също така се разходи до разни други местенца в родната ни страна да се увериш в Българското интелектуално превъзходство.

И там има селяни и тъпанари, и тук има... процентното отношение е общо взето същото, само че ние сме 5 милиона без циганите, там са над 300 милиона... можеш ли да смяташ?

ПС: Един пич в казармата след като се опита да ни изюрка (мен и още един колега) след 5 минути приказки така взе да заеква че на въпрос "абе ти как се казваш" не можа да отговори в продължение на 2 минути ъъъ-кай ки. Продължавай да ми говориш с клишета

Знаеш ли, потресен съм колко оглупя в последните години българският народ.

Това не може да отрече факта, че една немалка част от американските деца не са на особено високо ниво на знания, мисля, нито променя факта че там медиите диктуват нещата доста, а за това се изисква и човек да е с промит мозък, също както и яденето в Макдоналдс постоянно доста трудно го разбирам от моя гледна точка.

Мисля си, че що иде реч за знания и мислене, някои от българите все още сме по-напреде от хАмериканците.

Не ми се спори на тази тематика...Обаче, да, смятам, че колкото на запад отидаш, толкова повече изпростяване на средностатистическата класа може да се види.

Разбираш ли, за мен човек с промит мозък, водещ се по медиите,хранещ се във вериги за бързо хранене със синтетична храна, която съсипва здравето тотално и те прави дебел, човек тотален безогледен консуматор на ресурси, който само консумира и консумира, за да може фабриките да бълват още и още боклуци... Изглежда, че за да ядат една немалка част от американците по 3 пъти дневно храна от Макдоналдс, те не са на високо интелектуално ниво, с промит мозък са и не разбират колко си вредят на здравето, водейки се по скапаните реклами...

Не ми се говори повече в този късен час...Да кажем, че много от западните идеологии не ми допадат.Аз съм особен рядък частен случай...

Tи вечно се скатаваш обаче? Та каква е тайната професия? Мда, computers suck, когато нещата не вървят как искаш или как требе, а ти с усилия требе ги вкараш у ред... :P

Абе с две думи машини за гомна са американците,а сега ми става още по интересно от "коледната магия " която завладява хората и като се почне едно веселие,смях,глъч и забава сред хората.

Да не забравяме и истерията покрай подаръците и съревнованието помежду си.

Това не може да отрече факта, че една немалка част от американските деца не са на особено високо ниво на знания, мисля,

Не си бил никога в селата около Девин (примерно), нали? Щото не просто са същата работа ами могат да те изненадат с нови, неподозирани степени на тъпотия.

Не си бил никога сред хора, които не са завършили дори 8ми клас нали? Е аз съм бил при това около 200 такива събрани на едно място. Най-интересното е, че тези хора имат сериозен респект към по-умните от тях...

За думата която одебелих в една от фирмите, в които работех се полагаше глоба. Употребиш ли я в отговор на въпрос от шефа означава, че говориш наизуст неща, които не си проверил и най-вероятно са грешни :)

, мисля, нито променя факта че там медиите диктуват нещата доста, а за това се изисква и човек да е с промит мозък, също както и яденето в Макдоналдс постоянно доста трудно го разбирам от моя гледна точка.

Ами да обсъдим скапаните дюнерджийници плъзнали у нас ако искаш? Щото спрямо тях дори американския МакДоналдс е луксозен, чист и здравословен.

Мисля си, че що иде реч за знания и мислене, някои от българите все още сме по-напреде от хАмериканците.

Не ми се спори на тази тематика...Обаче, да, смятам, че колкото на запад отидаш, толкова повече изпростяване на средностатистическата класа може да се види.

Продължавай да си мислиш и да се самозаблуждаваш. Тя соц-пропагандата явно добре е промила мозъците ни. И не че съм чуждопоклонник (ако бях отдавна да съм си вдигнал гълъбите), просто докато не си извадим главите от задниците няма да се оправим.

Разбираш ли, за мен човек с промит мозък, водещ се по медиите,хранещ се във вериги за бързо хранене със синтетична храна, която съсипва здравето тотално и те прави дебел, човек тотален безогледен консуматор на ресурси, който само консумира и консумира, за да може фабриките да бълват още и още боклуци...

Леко не разбрах дали нямаш предвид нашенците в това горното.. щото тукашните пък какви боклуци правят - направи си усилието да прочетеш какво има в произволно филе (което е филе и е ясно какво е, да не говорим за кренвирши примерно)...

Това е щото дебелите американци много пърдят и от отделените газове се затопля климата. За това е топло. :) :)

Това е щото дебелите американци много пърдят и от отделените газове се затопля климата. За това е топло. :) :)

ХАхахахахха! Добро утро!

Забраих! Честит ден ден на Кольовците!

пък те са над 300 милиона и бая зор вижда озончето, нали :D

Разбираш ли, за мен човек с промит мозък, водещ се по медиите,хранещ се във вериги за бързо хранене със синтетична храна, която съсипва здравето тотално и те прави дебел, човек тотален безогледен консуматор на ресурси, който само консумира и консумира, за да може фабриките да бълват още и още боклуци... Изглежда, че за да ядат една немалка част от американците по 3 пъти дневно храна от Макдоналдс, те не са на високо интелектуално ниво, с промит мозък са и не разбират колко си вредят на здравето, водейки се по скапаните реклами...

Не ми се говори повече в този късен час...Да кажем, че много от западните идеологии не ми допадат.Аз съм особен рядък частен случай...

Много си запознат. Синтетични храни. Глупаци били. Нали знаеш, че един хубав хляб в САЩ струва около 10лв? Не ти се иска да знаеш колко струват хубавите зеленчуци.... За сметка на това, опаковка от 2бр замразени пици по 40-50см са $2.

Рекламите гледали и затова ходели да ядат там.... боже мили.

Tи вечно се скатаваш обаче?
Да го кажем така. Ако по пример на Голгафринчанците* Земята натовари излишната част от човечеството - аз ще съм на първия кораб. Иначе казано - сисадмин.

Да го кажем така. Ако по пример на Голгафринчанците* Земята натовари излишната част от човечеството - аз ще съм на първия кораб. Иначе казано - сисадмин.

Сисадминте не сте част от човечеството. Това е щот не сте хора :laughing:

Не си бил никога в селата около Девин (примерно), нали? Щото не просто са същата работа ами могат да те изненадат с нови, неподозирани степени на тъпотия.

Не си бил никога сред хора, които не са завършили дори 8ми клас нали? Е аз съм бил при това около 200 такива събрани на едно място. Най-интересното е, че тези хора имат сериозен респект към по-умните от тях...

За думата която одебелих в една от фирмите, в които работех се полагаше глоба. Употребиш ли я в отговор на въпрос от шефа означава, че говориш наизуст неща, които не си проверил и най-вероятно са грешни :)

Ами да обсъдим скапаните дюнерджийници плъзнали у нас ако искаш? Щото спрямо тях дори американския МакДоналдс е луксозен, чист и здравословен.

Продължавай да си мислиш и да се самозаблуждаваш. Тя соц-пропагандата явно добре е промила мозъците ни. И не че съм чуждопоклонник (ако бях отдавна да съм си вдигнал гълъбите), просто докато не си извадим главите от задниците няма да се оправим.

Леко не разбрах дали нямаш предвид нашенците в това горното.. щото тукашните пък какви боклуци правят - направи си усилието да прочетеш какво има в произволно филе (което е филе и е ясно какво е, да не говорим за кренвирши примерно)...

Не, не съм бил в селата около Девин...Не знам къде си бил около 200 човека, които нямат дори 8-ми клас.

За думата, която си удебелил, изразява лична позиция и несигурност на 100%, възможност за оставяне на място за неточности и т.н. Ако шефа ти е глобявал за това, значи е бил някой темерут :P Където работех аз преди, работата зависеше от мен и от моето "мисля". Изглежда мисленето ми не винаги е "неправилно" ;)

Дюнерджийниците верно са понякога с ниски хигиенни условия, но не всички са такива и отгоре на всичкото не ти пробутват "кюфте" без "месо". Прочети по-долу за изследванията на продукти на Макдоналдс... ;)

Соц пропагандата няма нищо общо, просто ми е омръзнало някакви американци да се правят на най-великите, най-добрите и да си бъркат носа в делата на останалите хора и държави. Русия, например след Афганистан не е правила подобни неща...

Консуматорският модел общество е характерно за развитият капитализъм. За да има растеж и да се поддържа системата, хората трябва да консумират продуктите, бълвани във все по-големи количества от фабрики и т.н, които продукти било то техника, обувки и т.н често са със снижено качество...

Ако не знаеш какво говоря, потърси определението за консуматорски тип общество...Аз не съм от посоченият тип.

Да ти кажа, доста тъпа идея ми се вижда да викаш техник, да ти смени крушката....Според мен един средностатистически човек трябва да може да се оправя с елементарните неща. Е, хората в САЩ например...там положението е друго...

Много си запознат. Синтетични храни. Глупаци били. Нали знаеш, че един хубав хляб в САЩ струва около 10лв? Не ти се иска да знаеш колко струват хубавите зеленчуци.... За сметка на това, опаковка от 2бр замразени пици по 40-50см са $2.

Рекламите гледали и затова ходели да ядат там.... боже мили.

Имам позната била там. Тоя хляб, който купуваха и едвам се доближавал до нормален, някаква италианска франзела и подобни, седяла 2 седмици в шкафа да стане по-твърда, без да изсъхне, без да мухляса.

За разлика от техният хляб, а те пряко продукта хляб не го употребяват масово като нас, в нашият хляб има брашно,набухвател, захар и сол и някакъв консервант евентуално. Прави си сметката, за да седи 2 седмици хляба и да става по-мек, да не изсъхне и да не се троши, какъв е..Между другото, познатата ми, която беше в САЩ, казва че там много от видовете хляб сладнели(недопустимо за мен!)...

Това не оправдава посещенията в Макдоналдс, забележете в дюнера слагат някакво си месо и зеленчуци и т.н, които просто са ги купили. Може да са евтини, но са далеч от синтетиките в хамбургер на Макдоналдс. Гледах тест, след 2-3 седмици хамбургера все още не беше мухлясал, нищо..Смятайте, какъв е този хамбургер...Дали има нещо истинско в него, макар и с ниско качество, или е почти и чисто синтетичен. Нали знаете, че кюфтетата на Макдоналдс ги правят специално за тях и имаше едни слухове, че вътре практически няма месо?

Нали знаете, че кюфтетата на Макдоналдс ги правят специално за тях и имаше едни слухове, че вътре практически няма месо?

А факти?

А факти?

Да. Че 3 седмици не се развалят. Хамбургера тоже. Кое нормално кюфте на стайна температура ще издържи 3 седмици?

Имам позната била там. Тоя хляб, който купуваха и едвам се доближавал до нормален, някаква италианска франзела и подобни, седяла 2 седмици в шкафа да стане по-твърда, без да изсъхне, без да мухляса.

За разлика от техният хляб, а те пряко продукта хляб не го употребяват масово като нас, в нашият хляб има брашно,набухвател, захар и сол и някакъв консервант евентуално. Прави си сметката, за да седи 2 седмици хляба и да става по-мек, да не изсъхне и да не се троши, какъв е..Между другото, познатата ми, която беше в САЩ, казва че там много от видовете хляб сладнели(недопустимо за мен!)...

Това не оправдава посещенията в Макдоналдс, забележете в дюнера слагат някакво си месо и зеленчуци и т.н, които просто са ги купили. Може да са евтини, но са далеч от синтетиките в хамбургер на Макдоналдс. Гледах тест, след 2-3 седмици хамбургера все още не беше мухлясал, нищо..Смятайте, какъв е този хамбургер...Дали има нещо истинско в него, макар и с ниско качество, или е почти и чисто синтетичен. Нали знаете, че кюфтетата на Макдоналдс ги правят специално за тях и имаше едни слухове, че вътре практически няма месо?

Казах "ХУБАВ ХЛЯБ". Тоя дето го описваш е два пъти по-голям от "ХУБАВИЯ ХЛЯБ" и струва 99c. Нали това ти обяснявам? Познатата ти и тя ли е била глупава и с промит мозък, че е взимала тоя сладкия дето седи мек 2 седмици или го е взимала щото е бил по-евтин?

Зарежи го тоя McDonalds. Нормално е да си правят кюфтетата специално за тях. Все пак са най-голямата верига за бързо хранене в света. Да не очакваш да работят с доставчици? Има и други вериги за бързо хранене.

Истинската храна в САЩ е скъпа. Затова хората ядат синтетичната храна и тази от заведенията за бързо хранене.

Ти ядеш ли изцяло органични продукти и сирене за по 15-20лв/кг или си взимаш от сиренето за 7-8лв? Същото и с кашкавал, и различните видове салами.

Да. Че 3 седмици не се развалят. Хамбургера тоже. Кое нормално кюфте на стайна температура ще издържи 3 седмици?

Един хамбургер е 99ст. Иди си купи един и си направи теста сам. Да видиш за 3 седмици на какво ще прилича.

Явно не си гледал FOOD inc. Там е обяснено как се прави месото на Хамбургерите.

Ама тука и съвсем да се закопаме, пак ще обясняваме, как всички са по-тъпи от нас, ама ние им ядем гомната на всичките и живеем в пъти по-зле.

Явно, обаче си имаме утеха - НИЕ СМЕ НАЙ-УМНИТЕ!!! Просто страхотно... немам думи!

Легенди за страстта....

Не че нещо, но ми се иска да спомена, че това за хляба и кюфтетата не е истина. Да не се заблуждавате...

Сисадминте не сте част от човечеството. Това е щот не сте хора :laughing:
Все пак населяваме Земята. Демек - ще имам място на кораба :D

Казах "ХУБАВ ХЛЯБ". Тоя дето го описваш е два пъти по-голям от "ХУБАВИЯ ХЛЯБ" и струва 99c. Нали това ти обяснявам? Познатата ти и тя ли е била глупава и с промит мозък, че е взимала тоя сладкия дето седи мек 2 седмици или го е взимала щото е бил по-евтин?

Зарежи го тоя McDonalds. Нормално е да си правят кюфтетата специално за тях. Все пак са най-голямата верига за бързо хранене в света. Да не очакваш да работят с доставчици? Има и други вериги за бързо хранене.

Истинската храна в САЩ е скъпа. Затова хората ядат синтетичната храна и тази от заведенията за бързо хранене.

Ти ядеш ли изцяло органични продукти и сирене за по 15-20лв/кг или си взимаш от сиренето за 7-8лв? Същото и с кашкавал, и различните видове салами.

Един хамбургер е 99ст. Иди си купи един и си направи теста сам. Да видиш за 3 седмици на какво ще прилича.

Тя не е взимала сладникавият. Но трудно е намирала нормален хляб. Това и ми каза.

Не че нещо, но ми се иска да спомена, че това за хляба и кюфтетата не е истина. Да не се заблуждавате...

Е сега, колко човека трябва да го кажат. Като се почне от разни научни и научнопопулярни филми, разни учени и тестове до предавания като Миторазбивачите по Дискавъри..Все нещо вярно ще има ;)

А познатата ми няма сметка да ме лъже..Между другото, възмущаваше се, че кафето им там не е особено хубаво, ама...

Вие ке ме изядете бе, момци... :D

Все пак населяваме Земята. Демек - ще имам място на кораба :D

Eлее, ти па Сисадмин ли си... :D Някой ден ке ти изям лепа, да знаеш...Ама не днес...

Аа, няма да те ядем, канибализма все още е забранен....Все още у нас де.. Но кафето им е наистина гнусно. А братовчед ми се оправя, като си купува брашно от производител и си пекат сами хляб.

Вярно е. С евтин хляб карах по 1 седмица. Първите дни ми залепваше по небцето като го отхапвах. Толкова беше мек.

Но кафето им е наистина гнусно.

И как няма да е като пият шварц... sick1.gif

Те затова пият по една кана...

Вярно е. С евтин хляб карах по 1 седмица. Първите дни ми залепваше по небцето като го отхапвах. Толкова беше мек.

Ти правиш ли разлика между седмица и две седмици?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...