Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Плочки не се правят само с бягане. :)

Ако цял живот си бил шльоко кат нас двамата си тряат протеини, милиони преси, зилиони лицеви и т.н.

... а.к.а първите 45 дни в казармата. laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Да ви имам проблемите!

А някои хора едно достолепно шкембе не могат да си завъдят....

Аз плочки отдавна съм се отказал да правя. Но иначе се гордея, че нямам шкембе. И, да, Иване, въженцето наистина помага адски.

Ангеле, тия Alan Parson's Project има ли ги още? Едно време баща ми ми е пускал тяхна музика. Заедно с Жан Мишел Жар и Tangerine Dream. Май си тръгнал да се връщаш към корените на електронна музика :]

Адашче, радвай се, че не можеш. Де да можех и аз да не напълнявам... Което ми напомня, че трябва да се постегна пак... Тежко е да си една Галя в днешно време.

На мен започнаха да ми тежат циците. Кръстът и гърбът ме убиват напоследък.

Мразя да съм без интернет. А като гледам Близу няма да се сетят да ми се обадят скоро.

Вчера видях един много як джип, каран от една кака. Джипът беше с червен нос над номера и две еленски рога над предните прозорци. Много коледно и топло ми стана като го видях.

Жалко, че с моята работа не мога да усетя празнично настроение на който и да е празник.

Ангеле, тия Alan Parson's Project има ли ги още? Едно време баща ми ми е пускал тяхна музика. Заедно с Жан Мишел Жар и Tangerine Dream. Май си тръгнал да се връщаш към корените на електронна музика :]

Не знам дали ги има. Нищо електронно няма в тяхната музика освен синтезатора :)

Ники, верно пълни глупости, брат. От няколко години насам затлъстяването е най-големият проблем на Америка,

Също така в Германия и О, каква изненада - България също. И се заядох заради поледвалите коментари в стил "ние сме гении всичките, американците са тъпи до последния". И понеже в 2 курорта (Дисниленд и Вегас) също не видях такова изобилие от дебели хора, каквото би се очаквало, съдейки по подобни статии реагирах така. И там има дебели и тука има. Там си имат мексиканци, тук си имаме цигани (които поне не са толкова въоръжени като мексиканците). Не споря, че американците са фиданки, просто се дразня от клишета

Това възклицание винаги ме е радвало. Показва ми, че моята професия не е толкова излишна, колкото понякога си мисля и че без хляб няма да остана...

И коя е твоята професия, защото моята е да умувам, да се чудя защо компютър дава рандом сини екрани, после да видя, че има подути кондензатори на дъното и да си играя да ги сменям, докато си мисля-ех, дано нещо не се прецака, докато разпоявам-запоявам :D А предвид кризата, коя е налегнала, няма лев дори за 1 осцилоскоп...Колко по-лесно щеше да бъде със свястно оборудване...Един Велер, ама нема...

Също така в Германия и О, каква изненада - България също. И се заядох заради поледвалите коментари в стил "ние сме гении всичките, американците са тъпи до последния". И понеже в 2 курорта (Дисниленд и Вегас) също не видях такова изобилие от дебели хора, каквото би се очаквало, съдейки по подобни статии реагирах така. И там има дебели и тука има. Там си имат мексиканци, тук си имаме цигани (които поне не са толкова въоръжени като мексиканците). Не споря, че американците са фиданки, просто се дразня от клишета

Имам вродена омраза към хАмеринакците. Средностатистическият американец е уеко тъп като галош, а нямаше да е дебел, ако не хранилото му не беше основно Макдоналдс.

Гледах научен филм как за 1 месец храна от Макдоналдс състоянието на сърдечносъдовата система на човек се влоши, а той вдигна 10килограма.

Да ти кажа, мисля си и че образователната им система не предразполага към това да станат знаещи...Разбира се, който иска може да потърси допълнителни материали...

И там са ~200 милиона ,a тука са ~1-2 милионa.Ти може да не си ги виждал,но си ги има и не са хич малко.

As much as 64% of the United States adult population is considered either overweight or obese, and this percentage has increased over the last four decades
Взето от Wikipedia

The current U.S.A. population is over 311 million people

И там са ~200 милиона ,a тука са ~1-2 милионa.Ти може да не си ги виждал,но си ги има и не са хич малко.

Взето от Wikipedia

всичко тва убаво, ама тоя процент е за "overweight", т.е. за "над нормата". и понеже статистиката е сляпа математика, то хората наливат бройка в съответния процент дори и да са с по 1 кило над "нормата" за ръста си. а "нормите" от своя страна не са променяни от 70те насам и вместо да следват средното ниво и да отчитат отклонения спрямо него, то генерират подобни абсурдни резултати в статистиката. и тия резултати после сляпо се преписват и разпространяват от журналисти.

ако 64% са извън нормата, то следва че тя е определена от малцинството от 36%.

Имам вродена омраза към хАмеринакците. Средностатистическият американец е уеко тъп като галош, а нямаше да е дебел, ако не хранилото му не беше основно Макдоналдс.

Клишета. Продължавай да четеш вестниците. И най-важното да си мислиш колко по-умни сме Българите. И вземи се разходи малко до Девин примерно да си поговориш малко с някой и друг човек там, и също така се разходи до разни други местенца в родната ни страна да се увериш в Българското интелектуално превъзходство.

И там има селяни и тъпанари, и тук има... процентното отношение е общо взето същото, само че ние сме 5 милиона без циганите, там са над 300 милиона... можеш ли да смяташ?

ПС: Един пич в казармата след като се опита да ни изюрка (мен и още един колега) след 5 минути приказки така взе да заеква че на въпрос "абе ти как се казваш" не можа да отговори в продължение на 2 минути ъъъ-кай ки. Продължавай да ми говориш с клишета

Клишета. Продължавай да четеш вестниците. И най-важното да си мислиш колко по-умни сме Българите. И вземи се разходи малко до Девин примерно да си поговориш малко с някой и друг човек там, и също така се разходи до разни други местенца в родната ни страна да се увериш в Българското интелектуално превъзходство.

И там има селяни и тъпанари, и тук има... процентното отношение е общо взето същото, само че ние сме 5 милиона без циганите, там са над 300 милиона... можеш ли да смяташ?

ПС: Един пич в казармата след като се опита да ни изюрка (мен и още един колега) след 5 минути приказки така взе да заеква че на въпрос "абе ти как се казваш" не можа да отговори в продължение на 2 минути ъъъ-кай ки. Продължавай да ми говориш с клишета

Еехх..., казармата...

П.п. Ами ако махнеш тамошните цигани..., те колко остават?

П.п.2 Питам заради статистическата точност, де... не за друго...

Водя разговор с брата на едно от емблематичните имена на българската спелеология...И си мисля - колко опошлени, елементарни и ограничени сме днес...

<Гримьор пише какъв здрав и истински българин е>

<Гримьор пише поздравление с 95% псувни>

<Гримьор пише как днешните деца не са като едновремешните>

<Гримьор използва горното за да изтъкне какъв здрав и истински българин е>

<Гримьор използва намалението за да вметне отново как е истински българин, а останалите са изпедерастяли>

<Гримьор пише колко са зле българите днес>

<В случай, че някой не е забелязал, Гримьор пише какъв здрав и истински българин е>

<Ако се наложи - критикува останалите, за да покаже какъв здрав и истински българин е>

...

Абе ако имам участие в едно заведение някой от следващите няколко Петъка, някой иска ли да дойде да го забавлявам :) С музика естествено.

<Гримьор пише какъв здрав и истински българин е>

<Гримьор пише поздравление с 95% псувни>

<Гримьор пише как днешните деца не са като едновремешните>

<Гримьор използва горното за да изтъкне какъв здрав и истински българин е>

<Гримьор използва намалението за да вметне отново как е истински българин, а останалите са изпедерастяли>

<Гримьор пише колко са зле българите днес>

<В случай, че някой не е забелязал, Гримьор пише какъв здрав и истински българин е>

<Ако се наложи - критикува останалите, за да покаже какъв здрав и истински българин е>

...

Изпусна - Гримьор пише какъв здрав и истински българин е.

Еехх..., казармата...

П.п. Ами ако махнеш тамошните цигани..., те колко остават?

П.п.2 Питам заради статистическата точност, де... не за друго...

Балимаааму. Все ми е едно.

ПС: Не беше толкова лошо в казармата - здрав сън, чист въздух, спокойствие (т.е. никой не ме притеснява, защо н'ам си к'во не е готово за преди 2 дена и да очаква героизъм в мирно време като да пропусна да спя и ям следващите 48 часа и да довърша нещо което е станало ултра спешно отпреди 5 минути когато въпросния кретен се е сетил за него). Поне за мен си беше почивка... за мамините синчета може и да е било кофти, но аз влезнах с кеф, въпреки че се дърпах преди това. По едно време обаче се замислих, че поне временно ще се отърва от едни зорни хора и живота ми ще се опрости значително. И имаше повече забавни моменти първите 2 месеца отколкото предните 2 години ебати... Сега ако трябва да изчезна за 6 месеца сигурно една камара неща ще ми се преобърнат и после ще се чудя какво да правя но тогава си беше буквално идеалния момент в живота ми да си направя една "почивка" и да си помисля на спокойствие какво следва да правя и как.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...