Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Днес закарах колата на сервиз. Равносметката е следната:

1. Загубени пет часа (от 9:00 до 14:00), при положение че приеха колата точно в 9:00 и аз бях единственият клиент.

2. 90 лева за преглед, части и труд.

3. Проблемът, за който закарах колата, все още е налице.

4. В понеделник пак.

FML

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Днес дойдох с колело на работа. Равносметката:

1. Маршрут основно през Борисовата и задни улички.

2. Отне ми 30 минути (към 20-40 с кола ако важат задръстванията).

3. подобрено кръвообръщение, леко раздвижване на мускулатурата.

4. Чувствам се тонизиран и енергизиран.

5. Сутринта забравих да пия кафе. Явно не съм имал такава нужда.

Днес закарах колата на сервиз. Равносметката е следната:

1. Загубени пет часа (от 9:00 до 14:00), при положение че приеха колата точно в 9:00 и аз бях единственият клиент.

2. 90 лева за преглед, части и труд.

3. Проблемът, за който закарах колата, все още е налице.

4. В понеделник пак.

FML

Ела в Пловдив бе, момче, ще те оправим. Хем през това време ще се разходиш laughing.gif

--------------------------------------

Тия дни прогресивно събирам негативи и най-вече нерви... Ако другата седмица продължи по този начин ще има тежки случаи... mad.gif

Тия дни прогресивно събирам негативи и най-вече нерви... Ако другата седмица продължи по този начин ще има тежки случаи... mad.gif

много е гадно, нали? само ти липсва и некой твой "раптор" да се включи и да ти обясни нещата от живота.

споки - не съм аз и нема да съм.

но бъди малко оптимист - винаги може и по-зле да стане :rolleyes:

дотук вече ме научиха на 7 нови начина да се откаже разплащане за извършена работа, без да са описани в договора :) а си мислех че са ми показали предостатъчно в предишните години. тазгодишния ми любимец е този, който иска неустойки поради изтичане на срокове, без да е възложил поръчка и да ги е стартирал :lol:.

много е гадно, нали? само ти липсва и некой твой "раптор" да се включи и да ти обясни нещата от живота.

споки - не съм аз и нема да съм.

но бъди малко оптимист - винаги може и по-зле да стане :rolleyes:

50 бих посрещнал с ракия и вино в сравнение с разправиите на главата ми в момента.

Една от най - любимите ми игри е това. Играл съм всичките части по няколко пъти. Нямам търпение след 2 дена като се прибера да я започна. Пак няма да се спи много първият ден. Как е с продължителността новата част?

Продължителността е каквато ти си я направиш. Ако вървиш само по главните мисии, не повече от 4-5 часа. Да, много е кратка. Но ако изпълняваш странични куестове, правиш си assassin guild и т.н., то тогава времето за превъртане се увеличава тройно. Всяка вечер й отделях по 2-3 часа и я превъртях за около една седмица. И личното ми мнение е, че това е най-слабата част за момента.

Между другото новия скин на youtube яде топки, все едно гледам facebook... :sick

... И личното ми мнение е, че това е най-слабата част за момента.

WTF ???

Между другото новия скин на youtube яде топки, все едно гледам facebook... :sick

Че кой гледа home страницата на youtube изобщо? Освен колкото да пуснеш някакво търсене?

WTF ???

:D

Не ме разбирай погрешно. Играта е идеална, но историята тук не беше много на ниво и донякъде се усещаше, че са си смукали от пръстите Юбисофт, за да изкарат още някой лев преди последната трета част на поредицата. По лична класация ги нареждам така:

1. AC2 - за мен най-добрата

2. AC1

3. Brotherhood

4. Revelations

Бахти как ме мързи да си сглобя единия компютър, че преди малко ми донесоха дъното, но пък от друга страна искам да видя как вървят три карти наведнъж :) 2х6850 и една гтс450 за физика :P

Бахти как ме мързи да си сглобя единия компютър, че преди малко ми донесоха дъното, но пък от друга страна искам да видя как вървят три карти наведнъж :) 2х6850 и една гтс450 за физика :P

Егати гъзара...

http://www.youtube.com/watch?v=aBQalkIeE7s

Сряда и Четвъртък, ей-така, без да искам изпих по 500 гр Black Ram. Снощи се насилих да си легна рано. Днес се качвам на Копривките на фирмен банкет. Склададжиите решили, че за 6 мъже трябват 9 бутилки бърбън...

Плаче ми се...

Не че е невъзможно ама ми се струва кофти идея да смесваш ATI и NVidia карти

Предполагам знаеш, че АТИ картите не поддържат physX? Затова ще ми трябва nvidia-та. Правил съм го преди, но с nvidia (GTX460 + 9800GTX+ за физика), надявам се и сега да стане. :)

http://www.youtube.com/watch?v=w0xRJt8rcmY&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=luSAnouAFJs

http://www.youtube.com/watch?v=-0UBtzKRUKIhttp://www.youtube.com/watch?v=trq6B4anzjM

Леле, колко елементарни са станали хората...От два дни водя спор с трима тиквеника, карайки ги със собствените им думи да се чувстват обидени и засегнати...Мда...А на навремето за къв бяс все пак три пъти бяхме на национално по дебати...

Светът се изроди тотално....а съдът у нас направо си е *бал мамата - 71 регистрации за грабежи и кражби и още се разхожда на свобода! Сигурно чакат да загръгли на 100, та да се поправи сам...:wacko:

Двама закоравели бандити, осъждани и лежали в затвора, и 14-годишно момче са арестувани за зверското убийство на майката на полицая Димитър Каеков в столичния кв. "Люлин", съобщи МВР.

Наглите бандити признали пред униформените, че са пребили жестоко възрастната жена с лопата и след това я обрали.

Полицията влезе в следите на бандитите, след като 68-годишната Генка Каскова бе намерена да лежи мъртва в локва кръв в къщата си в столичния кв. "Люлин" на 22 ноември.

Във фаталния ден около 21 часа я откри синът й, който е служител в "Охранителна полиция" повече от 25 години. Той видя мъртвата си майка да лежи по очи в коридора, а дрехите на жената бяха свалени от кръста надолу.

Всички задържани са от ромски произход. 18-годишният Божидар Стоилов-Божо има 16 регистрации и 4 присъди. Три от тях са пробации, едната е условна. Последната била в срок за явяване за подпис.

Другият арестуван за убийството - 28-годишният Траян Кирилов-Лайката, има 71 регистрации за грабежи и кражби. Освен това, Лайката е с осем присъди, от които седем са ефективни, а едната е условна, но тя е изтекла. Ефективните присъди са за периоди от 8 месеца до 1 година отново за кражби и грабежи.

Третият задържан - 14- годишният Траян, е добре познат в Детска педагогическа стая. Срещу него обаче не е повдигнато обвинение.

Според изготвената по-късно аутопсия е станало ясно, че убийството е извършено между 13 и 15 часа. По това време в района е оживено, но къщата стои малко встрани на самия гръб на зала "Сиконко" в "Люлин", пише "24 часа".

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...