netrootbg Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Водолазите никога не задържат дъха си. Първо няма нужда и второ да не говорим колко опасно е. Промяна от няколко метра към по - плитко със задържат въздух ти гарантира разкъсване на дробовете. Иначе все пак си правим тренировки без въздух, но те са с цел аварийни ситуации. Тези които издържат много под вода са харпунджийте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Това го знам, но в контекста на разговора и забележката на Виден....За тези от другата страна харпунджия, водолаз, космонавт..все тая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Гадо, много го надроби човек...отщя ми се да отговарям баси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Ми вземи се образовай малко тогава. Това "мъжки" чорапи ли са бе? Баси, то верно, че света е изтрещял, ама не предполагах чак до каква степен. :ph34r: Ред.: Отворих само първия линк и останалите не посмях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Това "мъжки" чорапи ли са бе? Баси, то верно, че света е изтрещял, ама не предполагах чак до каква степен. :ph34r: Ред.: Отворих само първия линк и останалите не посмях. Мъжки чорапи са. И то виж на какви марки. Такъв размер и дължина, дамски чорапи няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Мъжки чорапи са. И то виж на какви марки. Такъв размер и дължина, дамски чорапи няма. Пффф... от мазни педерюги като "дизайнерите" на тези марки какво друго да очакваш..., освен да се пробват да изпедерасят колкото се може повече народ... П.п. И като гледам, май се справят доста добре, щом има хора които искрено вярват, че в тези, да ги наречем - неща, няма нищо нередно... П.п.2 Ама пък и чичките кат мен са хора и им се полага да имат с какво да си правят кашмер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Пффф... от мазни педерюги като "дизайнерите" на тези марки какво друго да очакваш..., освен да се пробват да изпедерасят колкото се може повече народ... П.п. И като гледам, май се справят доста добре, щом има хора които искрено вярват, че в тези, да ги наречем - неща, няма нищо нередно... П.п.2 Ама пък и чичките кат мен са хора и им се полага да имат с какво да си правят кашмер... Абе, възрастен човек си. Няма ли да спреш да си налагаш предпочитанията най-накрая? Не си ли се научил, че не е редно. Да почна ли да ти обяснявам защо панталоните с джобове от страни на крачолите не са куул от MC Hammer насам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Абе, възрастен човек си. Няма ли да спреш да си налагаш предпочитанията най-накрая? Не си ли се научил, че не е редно. Да почна ли да ти обяснявам защо панталоните с джобове от страни на крачолите не са куул от MC Hammer насам? А аз трябва ли да започна да ти обяснявам през кое точно ми е (освен това съм с доста широк клин в момента, та мога да си го местя от крачол в крачол, колкот си искам), за твоите схващания кое е куул и кое не? Просто споделям мнение и в никакъв случай не се опитвам да налагам предпочитанията си. Никъде не съм казал, примерно - Спри да носиш дамски чорапи и ризки в меко казано, странни цветове..., нали? Щом те радват чорапки на нежно пастелени, топли райета... ми носи си ги! Все пак хората имат право от време на време и да се посмеят добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 А аз трябва ли да започна да ти обяснявам през кое точно ми е (освен това съм с доста широк клин в момента, та мога да си го местя от крачол в крачол, колкот си искам), за твоите схващания кое е куул и кое не? Просто споделям мнение и в никакъв случай не се опитвам да налагам предпочитанията си. Никъде не съм казал, примерно - Спри да носиш дамски чорапи и ризки в меко казано, странни цветове..., нали? Щом те радват чорапки на нежно пастелени, топли райета... ми носи си ги! Все пак хората имат право от време на време и да се посмеят добре... Е аз да ти обясня ли на мен пък от къде ми е ти как смяташ, че е правилно да се разделят цветовете по полове? Много агресивно го споделяш това мнение. Направо на налагане отива. Налагане на мнение доста се различава от раздаване на заповеди с какво да се обличам аз или който и да било друг. И се поинтересувай какво е пастелен цвят, защото ярко жълтото и ярко лилавото не са. И кой ви я наложи тая мисъл, че обратните мъже в БГ се обличат добре не мога да разбера само. Аз където съм видял отявлен гей (било то на живо или по ТВ), все е бил или по "мъжки" облечен с черно, тъмно зелено, тъмно синьо и бежово, или е бил облечен като жена с тигрови/леопардови/зеброви шарки. Да не говорим, че повечето са били доста миризливи и мръсно изглеждащи. 1:1 с форумната представа за истински мъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Той един познат също така разправяше докато не отиде с бял прозиращ панталон в Калигула... Дали са били девойки? Доста запознат обаче си с интериора и разположението на заведението . Разрешавам ти, не - настоявам да ми пуснеш куршум ако някой ден ме видиш с подобно облекло... Тъй като не съм сляп мога смело да твърдя, че бяха девойки, а съдейки по това, което си въобразяваш почвам да си мисля, че май не си ходил там. То и аз не съм - от около 6-7 години, но ако няма драстични промени - веселба е. Също така не разбирам какъв е проблема, че се ориентирам в определно помещение и помня кое къде е? Това "мъжки" чорапи ли са бе? Баси, то верно, че света е изтрещял, ама не предполагах чак до каква степен. :ph34r: Ред.: Отворих само първия линк и останалите не посмях. Момчиле, ДЪРЖА да разгледаш и другите линкове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Е аз да ти обясня ли на мен пък от къде ми е ти как смяташ, че е правилно да се разделят цветовете по полове? Много агресивно го споделяш това мнение. Направо на налагане отива. Налагане на мнение доста се различава от раздаване на заповеди с какво да се обличам аз или който и да било друг. И се поинтересувай какво е пастелен цвят, защото ярко жълтото и ярко лилавото не са. И кой ви я наложи тая мисъл, че обратните мъже в БГ се обличат добре не мога да разбера само. Аз където съм видял отявлен гей (било то на живо или по ТВ), все е бил или по "мъжки" облечен с черно, тъмно зелено, тъмно синьо и бежово, или е бил облечен като жена с тигрови/леопардови/зеброви шарки. Да не говорим, че повечето са били доста миризливи и мръсно изглеждащи. 1:1 с форумната представа за истински мъж. П.п. Не..., ти верно..., не се усещаш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 П.п. Не..., ти верно..., не се усещаш.... Или пък е обратното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Тъй като не съм сляп мога смело да твърдя, че бяха девойки, ......... В днешно време никога не може да бъдеш 100% сигурен. Ето ти един тест (ама няма да гледаш отговора отдолу) - "Намери девойчето сред групата транссексуални!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Пламене, земи излез от тия Фишки малко. Всеки разумен човек знае какво да погледне в случай, че има съмнения. Как не тръгнах да съдя по глупостите на Фишки.нет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Фишките рулз. ...особено авто секцията. П.П. Честно казано изобщо не следя интригата на разговора ви - просто прочетох последните няколко поста...гледам, че пак сте се захванали с чорапите на Ангел...аман вече от чорапи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Момчиле, ДЪРЖА да разгледаш и другите линкове... Видене, ако ти харесват тея чорапи, на следващата форОмна сбирка, няма да седя близо до теб.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Момчиле, ДЪРЖА да разгледаш и другите линкове... Еми разгледах ги - идеални подаръци за жена ми. Този червения на големите бели точки е супер мъжки чорап. Абе всички са баси мъжката мода та дрънка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Абе, ние тука молци ли ще въдим, че ги коментираме тия чорапи толкова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 П.п. Не..., ти верно..., не се усещаш.... Или пък е обратното? Еми разгледах ги - идеални подаръци за жена ми.http://images.asos.com/inv/media/7/2/5/6/1956527/red/image1xl.jpg http://images.asos.com/inv/media/7/2/7/2/1752727/multi/image1xl.jpg http://images.asos.com/inv/media/2/6/6/2/1752662/purple/image1xl.jpg Този червения на големите бели точки е супер мъжки чорап. Абе всички са баси мъжката мода та дрънка. ООООоооо неееееее :rofl: КРАЙ! ----- Тоя пост не можах да го довърша без притърчане до тоалетната по голям бизнес. Просто смехът, съдържанието на постовете и кафето оказаха своето силно влияние върху перисталтиката и изтласкаха едно средноголямо гюле на бял свят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Аре за лайна...пардон, за фекалии да си говорим. Аз такова едно накъсано го пуснах...Сигурно от недостатъчно хубавата компресия на газовете, предизвикани от яйца по панагюрски, предшествани от задушено свинско с лук... И смърдеше, господа, смърдеше! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Като каза накъсано...Аз днес добих една отлична и плътна формула, без накъсвания с приличен аромат...и то два пъти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Мм..браво, браво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Видене, ако ти харесват тея чорапи, на следващата форОмна сбирка, няма да седя близо до теб.... Сега какво, ще се обиждаме ли? Еми разгледах ги - идеални подаръци за жена ми. Този червения на големите бели точки е супер мъжки чорап. Абе всички са баси мъжката мода та дрънка. Класик е! Точно него исках да видиш! А третият е забележи модел ПОКЕР (!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 бати смешния youtube :angry1 :angry1 не искам нов face/g+ .Развалиха още едно хубаво нещо ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 бати смешния youtube :angry1 :angry1 не искам нов face/g+ .Развалиха още едно хубаво нещо ... Що бе мен ме радва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.