Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Водолазите никога не задържат дъха си. Първо няма нужда и второ да не говорим колко опасно е. Промяна от няколко метра към по - плитко със задържат въздух ти гарантира разкъсване на дробовете. Иначе все пак си правим тренировки без въздух, но те са с цел аварийни ситуации. Тези които издържат много под вода са харпунджийте.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ми вземи се образовай малко тогава.

Това "мъжки" чорапи ли са бе? Баси, то верно, че света е изтрещял, ама не предполагах чак до каква степен. :ph34r:

Ред.: Отворих само първия линк и останалите не посмях. :lol:

Това "мъжки" чорапи ли са бе? Баси, то верно, че света е изтрещял, ама не предполагах чак до каква степен. :ph34r:

Мъжки чорапи са. И то виж на какви марки. Такъв размер и дължина, дамски чорапи няма.

Мъжки чорапи са. И то виж на какви марки. Такъв размер и дължина, дамски чорапи няма.

Пффф... от мазни педерюги като "дизайнерите" на тези марки какво друго да очакваш..., освен да се пробват да изпедерасят колкото се може повече народ...

П.п. И като гледам, май се справят доста добре, щом има хора които искрено вярват, че в тези, да ги наречем - неща, няма нищо нередно...

П.п.2 Ама пък и чичките кат мен са хора и им се полага да имат с какво да си правят кашмер...

Пффф... от мазни педерюги като "дизайнерите" на тези марки какво друго да очакваш..., освен да се пробват да изпедерасят колкото се може повече народ...

П.п. И като гледам, май се справят доста добре, щом има хора които искрено вярват, че в тези, да ги наречем - неща, няма нищо нередно...

П.п.2 Ама пък и чичките кат мен са хора и им се полага да имат с какво да си правят кашмер...

Абе, възрастен човек си. Няма ли да спреш да си налагаш предпочитанията най-накрая? Не си ли се научил, че не е редно. Да почна ли да ти обяснявам защо панталоните с джобове от страни на крачолите не са куул от MC Hammer насам?

Абе, възрастен човек си. Няма ли да спреш да си налагаш предпочитанията най-накрая? Не си ли се научил, че не е редно. Да почна ли да ти обяснявам защо панталоните с джобове от страни на крачолите не са куул от MC Hammer насам?

А аз трябва ли да започна да ти обяснявам през кое точно ми е (освен това съм с доста широк клин в момента, та мога да си го местя от крачол в крачол, колкот си искам), за твоите схващания кое е куул и кое не?

Просто споделям мнение и в никакъв случай не се опитвам да налагам предпочитанията си. Никъде не съм казал, примерно - Спри да носиш дамски чорапи и ризки в меко казано, странни цветове..., нали? Щом те радват чорапки на нежно пастелени, топли райета... ми носи си ги! Все пак хората имат право от време на време и да се посмеят добре...

А аз трябва ли да започна да ти обяснявам през кое точно ми е (освен това съм с доста широк клин в момента, та мога да си го местя от крачол в крачол, колкот си искам), за твоите схващания кое е куул и кое не?

Просто споделям мнение и в никакъв случай не се опитвам да налагам предпочитанията си. Никъде не съм казал, примерно - Спри да носиш дамски чорапи и ризки в меко казано, странни цветове..., нали? Щом те радват чорапки на нежно пастелени, топли райета... ми носи си ги! Все пак хората имат право от време на време и да се посмеят добре...

Е аз да ти обясня ли на мен пък от къде ми е ти как смяташ, че е правилно да се разделят цветовете по полове? Много агресивно го споделяш това мнение. Направо на налагане отива. Налагане на мнение доста се различава от раздаване на заповеди с какво да се обличам аз или който и да било друг.

И се поинтересувай какво е пастелен цвят, защото ярко жълтото и ярко лилавото не са.

И кой ви я наложи тая мисъл, че обратните мъже в БГ се обличат добре не мога да разбера само. Аз където съм видял отявлен гей (било то на живо или по ТВ), все е бил или по "мъжки" облечен с черно, тъмно зелено, тъмно синьо и бежово, или е бил облечен като жена с тигрови/леопардови/зеброви шарки. Да не говорим, че повечето са били доста миризливи и мръсно изглеждащи. 1:1 с форумната представа за истински мъж.

Той един познат също така разправяше докато не отиде с бял прозиращ панталон в Калигула...

Дали са били девойки? Доста запознат обаче си с интериора и разположението на заведението ;).

Разрешавам ти, не - настоявам да ми пуснеш куршум ако някой ден ме видиш с подобно облекло... ph34r.gif

Тъй като не съм сляп мога смело да твърдя, че бяха девойки, а съдейки по това, което си въобразяваш почвам да си мисля, че май не си ходил там. То и аз не съм - от около 6-7 години, но ако няма драстични промени - веселба е. tounge.gif

Също така не разбирам какъв е проблема, че се ориентирам в определно помещение и помня кое къде е? laughing.gif

Момчиле, ДЪРЖА да разгледаш и другите линкове... laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Е аз да ти обясня ли на мен пък от къде ми е ти как смяташ, че е правилно да се разделят цветовете по полове? Много агресивно го споделяш това мнение. Направо на налагане отива. Налагане на мнение доста се различава от раздаване на заповеди с какво да се обличам аз или който и да било друг.

И се поинтересувай какво е пастелен цвят, защото ярко жълтото и ярко лилавото не са.

И кой ви я наложи тая мисъл, че обратните мъже в БГ се обличат добре не мога да разбера само. Аз където съм видял отявлен гей (било то на живо или по ТВ), все е бил или по "мъжки" облечен с черно, тъмно зелено, тъмно синьо и бежово, или е бил облечен като жена с тигрови/леопардови/зеброви шарки. Да не говорим, че повечето са били доста миризливи и мръсно изглеждащи. 1:1 с форумната представа за истински мъж.

:JC_golly: :Facepalm: :bowdown:

П.п. Не..., ти верно..., не се усещаш....

Тъй като не съм сляп мога смело да твърдя, че бяха девойки, .........

В днешно време никога не може да бъдеш 100% сигурен.

Ето ти един тест (ама няма да гледаш отговора отдолу) - "Намери девойчето сред групата транссексуални!"

Пламене, земи излез от тия Фишки малко. Всеки разумен човек знае какво да погледне в случай, че има съмнения. Как не тръгнах да съдя по глупостите на Фишки.нет.

Фишките рулз. :punk...особено авто секцията.

П.П. Честно казано изобщо не следя интригата на разговора ви - просто прочетох последните няколко поста...гледам, че пак сте се захванали с чорапите на Ангел...аман вече от чорапи...

Момчиле, ДЪРЖА да разгледаш и другите линкове...

Видене, ако ти харесват тея чорапи, на следващата форОмна сбирка, няма да седя близо до теб....

Момчиле, ДЪРЖА да разгледаш и другите линкове...

Еми разгледах ги - идеални подаръци за жена ми.

image1xl.jpgimage1xl.jpgimage1xl.jpg

Този червения на големите бели точки е супер мъжки чорап. Абе всички са баси мъжката мода та дрънка. :lol:

:JC_golly: :Facepalm: :bowdown:

П.п. Не..., ти верно..., не се усещаш....

Или пък е обратното?
facefoot.jpg

http://images.asos.com/inv/media/7/2/5/6/1956527/red/image1xl.jpg

http://images.asos.com/inv/media/7/2/7/2/1752727/multi/image1xl.jpg

http://images.asos.com/inv/media/2/6/6/2/1752662/purple/image1xl.jpg

Този червения на големите бели точки е супер мъжки чорап. Абе всички са баси мъжката мода та дрънка. :lol:

ООООоооо неееееее :rofl: :rofl: :rofl:

КРАЙ!

-----

Тоя пост не можах да го довърша без притърчане до тоалетната по голям бизнес. Просто смехът, съдържанието на постовете и кафето оказаха своето силно влияние върху перисталтиката и изтласкаха едно средноголямо гюле на бял свят...

Аре за лайна...пардон, за фекалии да си говорим. Аз такова едно накъсано го пуснах...Сигурно от недостатъчно хубавата компресия на газовете, предизвикани от яйца по панагюрски, предшествани от задушено свинско с лук... И смърдеше, господа, смърдеше!

Видене, ако ти харесват тея чорапи, на следващата форОмна сбирка, няма да седя близо до теб....

Сега какво, ще се обиждаме ли? laughing.gif

Класик е! Точно него исках да видиш! А третият е забележи модел ПОКЕР (!!!) laughing.giflaughing.giflaughing.gif

бати смешния youtube :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 не искам нов face/g+ .Развалиха още едно хубаво нещо ...

Що бе мен ме радва.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...