Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И по-големи глупости съм чел.

Дали изобщо има смисъл да ти обяснявам как една шарка изглежда по различен начин на лист А4 и на лист 5м на 5м?

Като се правят модели на обувки и дрехи, те се правят на най-разпространения размер. Дрехите се правят М/Л, обувките се правят 42/43. На по-голям размер, дизайна на обувката/дрехата се разпъва, за да пасне и започва да изглежда по начин, различен от този, който дизайнера е имал на ум докато е проектирал и кроял. Айде помисли сега, колко неща дето са "правени, колкото да паснат" изглеждат добре.

Мноо пеераски изглеждат всичките....huh.gif

Това, че на теб и гадо не ви харесват, не ги прави дамски обаче.

Няма такова нещо! Нелепото си остава нелепо независимо отразмера!

Само не разбрах какво общо има между униформените облекла и всекидневните такива :confused

То и маите работни екипи са черно-оранжев гащеризон и оранжева фланелка, но това съвсем не означава, че бих облякъл подобно нещо в свободното си време.

Ми като няма значение, що не играят с рокли? Дори и униформените облекла се правят с някакъв вкус и се спазва някаква естетика. Какво като са униформени?

Това, че ти не би сложил оранжево, не означава, че е за жени. Нали така? Те жените и черно носят. Кой обяви черното за мъжки цвят?

Абе ти сериозно ли правиш съпоставка между casual и спортно облекло?! Що не си купиш един колоездачен екип и да се разкарваш с него из града? И без това те е*ават за пе*ерастия, би трявало да си свикнал.

Абе ти сериозно ли правиш съпоставка между casual и спортно облекло?! Що не си купиш един колоездачен екип и да се разкарваш с него из града? И без това те е*ават за пе*ерастия, би трявало да си свикнал.

Нали знаеш, че колеездачните екипи също са на кройки за мъже и жени? Що ти не сложиш един дамски колеездачен екип щом няма разлика?

Ебаси....като разгледах това, вече на никакви снимки не вярвам - само лични срещи лице в лице...и най-добре сутрин рано след като стане от леглото....:devil

Ето само малко демо от горния линк на етапите с фотошопа:

girls_animation_03.gif girls_animation_07.gif

Нали знаеш, че колеездачните екипи също са на кройки за мъже и жени? Що ти не сложиш един дамски колеездачен екип щом няма разлика?
Знаеш ли какво му се вика на това - отбягване на темата. Мъжко женско няма нищо общо с въпроса ми. И понеже проявяваш удобна разсеяност, ще ти припомня за съпоставката ти между casual и спортно облекло. Твърдението ти, доколкто разбрах е, че щом дадена цветова комбинация/дизайн се използва в спортно облекло, значи е ОК да се използва в ежедневното облекло? Боже, желанието ти да излезнеш прав за всяка тема и всяка ситуация понякога те поставя в толкова комична ситуация, че идея си нямаш.

Това, че на теб и гадо не ви харесват, не ги прави дамски обаче.

Прав си, прави ги пеераски.

Знаеш ли какво му се вика на това - отбягване на темата. Мъжко женско няма нищо общо с въпроса ми. И понеже проявяваш удобна разсеяност, ще ти припомня за съпоставката ти между casual и спортно облекло. Твърдението ти, доколкто разбрах е, че щом дадена цветова комбинация/дизайн се използва в спортно облекло, значи е ОК да се използва в ежедневното облекло? Боже, желанието ти да излезнеш прав за всяка тема и всяка ситуация понякога те поставя в толкова комична ситуация, че идея си нямаш.

Момко. Запознай се с разговора преди да се включваш. Обяснявах на гадо как такива чорапи дамски - няма. (кройка)

Той ми каза, че не била кройката, а били цветовете. Тогава му показах, че и цветовете не са водещи за това дали дадена дреха е дамска или мъжка.

После му показах, че тия според него "дамски" цветове се използват като цветове на баскетболен отбор и то не водени от спонсорските цветове по логата, както е при колеезденето и други спортове, а защото така са решили.

Човеко, аз ти дадох примера с колоездачното облекло, понеже на доста колоездачи екипите им са с преливащо розово, лилаво и други такива цветове. Освен това са прилепнали плътно по тялото. Да не говорим за крещящите ярки цветове. Не се сещам кой отбор беше, май Парма, резервния им екип е нежно розов. Това не прави розовото облекло по-малко пеераско, както би се изразил Наско.

Ангеле, тая гама чорапки, която си постнал, чудесно се връзва с тия панталонки над глезена - така че да се виждат райенцата, точиците и прочее. С едно такова екипче си готов за среднощен рейд в Калигула. laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Като спомена рейд, просто си го представям Ангел, с няколко танка, хилъра (тоест, други розоводрешки), дебнат Азис да spawn-не в Калигула :lol:

Хич не е за смях, гледал съм я тая картинка на живо, един приятел го посиниха от пощипване... laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Оооо, а пък Стефчо с розовото пуловерче и катинарчето и обезкосмените гърдички.... tounge.gif

Хич не е за смях, гледал съм я тая картинка на живо, един приятел го посиниха от пощипване... laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Оооо, а пък Стефчо с розовото пуловерче и катинарчето и обезкосмените гърдички.... tounge.gif

Казваш, че на живо си гледал. Дали не си участавал и ти, но просто те е срам да си признаеш? Вече от коя страна на пощипванията си бил също трябва да се изясни :lol:.

Човеко, аз ти дадох примера с колоездачното облекло, понеже на доста колоездачи екипите им са с преливащо розово, лилаво и други такива цветове. Освен това са прилепнали плътно по тялото. Да не говорим за крещящите ярки цветове. Не се сещам кой отбор беше, май Парма, резервния им екип е нежно розов. Това не прави розовото облекло по-малко пеераско, както би се изразил Наско.

Зарежи. Няма какво да го обсъждаме. Да обяснявам на пещерния човек и чичото с дамската прическа, че мъжете могат да носят и други цветове, различни от земни, без да са обратни - е безсмислено.

Казваш, че на живо си гледал. Дали не си участавал и ти, но просто те е срам да си признаеш? Вече от коя страна на пощипванията си бил също трябва да се изясни :lol:.

Аз нямам нито вид, нито излъчване на член на крайно лЕвата група. И съответно на дансинга не ме изненадват в гръб. laughing.giflaughing.giflaughing.gif

За да бъда точен, в тия моменти си пиех уискито до клетка, в която танцуваха еротично две девойки и си обменяха ласки. Чак на дугата сутрин колегата успя да си изкаже мъката от получения abuse по време на танците... tounge.gif

Ванка, ако те разберат че си водолаз, много внимание ще събереш в тоя бар wink.gif

Да обяснявам на пещерния човек и чичото с дамската прическа
АХАХАХАХАХАХАХАХ

Толкова жалък опит за язвителност не бях виждал, откакто един пекинез ми се нахвърли :lol:

Толкова жалък опит за язвителност не бях виждал, откакто един пекинез ми се нахвърли :lol:

Изобщо не знам за какво говориш. Това си беше просто едно изречение.

Айляк е кво :D :D...па и тва си е единственото по така странно като цвят. Признавам обаче, че такива чорапи като в линковете на миналата страница бих обул само ако загубя бас или ми обещаят кинти :)

Kaтинара ще си заминава по дестинацията, че ми писнА майна :) :)

Няма да се плашите, ножа е дРъвен :D

Аз нямам нито вид, нито излъчване на член на крайно лЕвата група. И съответно на дансинга не ме изненадват в гръб. laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Той един познат също така разправяше докато не отиде с бял прозиращ панталон в Калигула...

За да бъда точен, в тия моменти си пиех уискито до клетка, в която танцуваха еротично две девойки и си обменяха ласки.

Дали са били девойки? Доста запознат обаче си с интериора и разположението на заведението ;).

Ванка, ако те разберат че си водолаз, много внимание ще събереш в тоя бар wink.gif

Това пък защо?

Ангеле, тая гама чорапки, която си постнал, чудесно се връзва с тия панталонки над глезена - така че да се виждат райенцата, точиците и прочее. С едно такова екипче си готов за среднощен рейд в Калигула. laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Неее..., просто когато отиваш да пасеш дренки, барабар с мечките... доста разумна идея е да не го правиш с намазан с мед задник!

Мхъхъм...,ще си приказваме на кой какво му е обезкосмено ли!?

Зарежи. Няма какво да го обсъждаме. Да обяснявам на пещерния човек и чичото с дамската прическа, че мъжете могат да носят и други цветове, различни от земни, без да са обратни - е безсмислено.

Хааахахахаха..., честно тва с прическата мноо ме развесели... Понякога в нефелните си опити за язвителност ставаш доста забавен...

П.п. И все пак..., как пък се случи така, че ти и Галя бяхте с такива еднакви чорапки..., на жълти и цикламени райета?

Изобщо не знам за какво говориш. Това си беше просто едно изречение.

Релакс..., извади си бастуна, знам, че можеш повече!

Признавам обаче, че такива чорапи като в линковете на миналата страница бих обул само ако загубя бас или ми обещаят кинти :)

Или ако си един, наистина много смел мъж с доста разкрепостени разбирания за нещата от живота....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...