DON_CHEFO Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Към по-добро...как на къде? :D Както казах...тва е скрито ROSSO CORSA :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Не може да се пускат неконтролируемо тия неща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Имам един клип от оная вечер, където Галя си мята косата, а Стефчо прави едно много специфично движение тип ала "Не, аз не съм пиян" само 11 секудни е в HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Не може да се пускат неконтролируемо тия неща! Видиньейии...., изпедерася тази младеж... Само казарма за тях! ...И марш-на-скок, ама по-често... и нощни стрелби през вечер.... А нарядите..., наряди през ден... и никво сваляне на каските! Щото каската е нещо полезно за кашика. Кашика като го опънат да търчи и след някой друг километър започва да се загрява. Както е известно от физиката, топлината се движи на горе (конвективен пренос му викат) и по този начин достига до черепа. Какво се случва с тела които се загряват? Точно така - започват да се разширяват, един вид увеличават обемът си. След като черепът се загрее, топлината прониква до мозъка и поради тази причина и той започва да увеличава обема си. Да, но тук вече се вижда ползата от каската за келеша който я носи. Понеже каската е от стомана и е плътно стегната с каишка (както е по устав), тя обхваща от всякъде черепа, като по този начин възпрепятства неговото разширяване. Прекият ефект от това е, че тиквата запазва размерът си (относително малък) и по този начин става по-трудна мишена, а и не издава позицията. Вторичният ефект от цялата тази термодинамика е, че след като каската пречи на черепа да се разширява, черепът от своя страна възпрепятства разширяването на мозъка, като пряката полза от този вторичен ефект е, че след като мозъкът не може да увеличава обемът си до безкрайност, кората му започва да се нагъва... и се случва чудото - момъка започва да мисли и разсъждава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Видиньейии...., изпедерася тази младеж... Взимат пример от по - възрастните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Имам един клип от оная вечер, където Галя си мята косата, а Стефчо прави едно много специфично движение тип ала "Не, аз не съм пиян" само 11 секудни е в HD И при мен има подобен Видиньейии...., изпедерася тази младеж... И се гордее с това, което е притеснително! В крайна сметка никой ли не засне емоциите около чорапките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 П.п. Пэк как добре стояхте с Аню един до друг..., той с онези чорапки..., ти в розово... Бааахти, на къде върви този свят... Черни чорапи на въпрос ги направихте. Я си гледай работата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Черни чорапи на въпрос ги направихте. Я си гледай работата... Черни..., ама от горе. А отдолу..., палаво раирани, ама в какви цветове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Черни..., ама от горе. А отдолу..., палаво раирани, ама в какви цветове? Жълто и лилаво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Мда...дет са вика - да ти се роди син, да ти доведе зет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Стига сте закачали Ангел! Наско, искаме сланина!!! --------------------- OMFG!!! Карамански откъде ги вади тия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Загорка Резерва 2011 е много харна бира, изпих 4 дано утре не ме боли глава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Видене, след месец. Като всяко хубаво мезе и това става бавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 OMFG!!! Нещо подобно си поръчах лятото. Уж като грамаж го даваха 300 грама, а то какво излезна... Не знам дали го снимах. Ще погледна утре. Накрая 4 човека едвам го изядохме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Стига сте закачали Ангел! Наско, искаме сланина!!! То пък едно закачане... Скоро ще ме "закачат", че си сменям чорапите и бельото всеки ден. Предубедена работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 OMFG!!! Карамански откъде ги вади тия... Що бре!? Коледно настроение трябва да има... виж ква празнична атмосфера създава тази тава. П.п. Аз викам, ей ся да пробвам едни виенски наденици на скара..., че то и покрай тия илачи дет ги пих, виното бая артиса и ще вземе да цветяса... или да му стане нещо... То пък едно закачане... Скоро ще ме "закачат", че си сменям чорапите и бельото всеки ден. Предубедена работа. Ти пак не си разбрал, Ангеле...! Закачам те за това, че с Галя се оказахте с еднакви чорапки, а нейните със сигурност си бяха дамски...., или поне стояха по-добре на женски крак..., да го еа... П.п.2 Аа.., да. И новия асасинс криид е ебахти и якото нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Ти пак не си разбрал, Ангеле...! Закачам те за това, че с Галя се оказахте с еднакви чорапки, а нейните със сигурност си бяха дамски...., или поне стояха по-добре на женски крак..., да го еа... Нищо "сигурно" в това, че бяха дамски не видях аз. Памучени чорапи. Унисекс. Галя да носи каквото си иска. Щом я кефи да носи мъжки чорапи - да носи. Аз черен памучен дамски чорап не съм виждал. Може да се образоваш от тук например: http://www.asos.com/...ize=200&sort=-1 покажи ми дамски, черен, памучен чорап, с дължина като тази на мъжки чорапи. Ако обичаш. Дамските чорапи са до под коляното почти. Освен ако не са за спорт. Ама за спорт дълъг, черен чорап не знам кой ще сложи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Нищо "сигурно" в това, че бяха дамски не видях аз. Памучени чорапи. Унисекс. Галя да носи каквото си иска. Щом я кефи да носи мъжки чорапи - да носи. Аз черен памучен дамски чорап не съм виждал. ..., или поне стояха по-добре на женски крак..., да го еа...! Черен, черен, амаа... с жълти и лилави райета, широки при това.... Edit: Позволи ми да не съм толкова добре ориентиран като теб в спецификите, нюансите и точната широчина на цветното райе при чорапите, както и в модните тенденции за предстоящата есен-зима 2015... BTW, държа да си остана необразован на тази тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Черен, черен, амаа... с жълти и лилави райета, широки при това.... Нормално. Бяха по-малък номер. Всичко по-малко изглежда по-добре. (за облекло и неоживени предмети говоря) Жълтото и лилавото и те ли станаха гейска комбинация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 П.п.2 Аа.., да. И новия асасинс криид е ебахти и якото нещо... Една от най - любимите ми игри е това. Играл съм всичките части по няколко пъти. Нямам търпение след 2 дена като се прибера да я започна. Пак няма да се спи много първият ден. Как е с продължителността новата част? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Видиньейии...., изпедерася тази младеж... Само казарма за тях! ...И марш-на-скок, ама по-често... и нощни стрелби през вечер.... А нарядите..., наряди през ден... и никво сваляне на каските! Щото каската е нещо полезно за кашика. Кашика като го опънат да търчи и след някой друг километър започва да се загрява. Както е известно от физиката, топлината се движи на горе (конвективен пренос му викат) и по този начин достига до черепа. Какво се случва с тела които се загряват? Точно така - започват да се разширяват, един вид увеличават обемът си. След като черепът се загрее, топлината прониква до мозъка и поради тази причина и той започва да увеличава обема си. Да, но тук вече се вижда ползата от каската за келеша който я носи. Понеже каската е от стомана и е плътно стегната с каишка (както е по устав), тя обхваща от всякъде черепа, като по този начин възпрепятства неговото разширяване. Прекият ефект от това е, че тиквата запазва размерът си (относително малък) и по този начин става по-трудна мишена, а и не издава позицията. Вторичният ефект от цялата тази термодинамика е, че след като каската пречи на черепа да се разширява, черепът от своя страна възпрепятства разширяването на мозъка, като пряката полза от този вторичен ефект е, че след като мозъкът не може да увеличава обемът си до безкрайност, кората му започва да се нагъва... и се случва чудото - момъка започва да мисли и разсъждава! тва що го прочетох...казармата е губене на време и пари и НИЩО повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Винаги ми е било много странно когато някой използва това определение. Какво пускаш и къде не се разбира. Даже ми създава впечатление, че с нежелание "пускат". Толкова е отвратително за жените... Направо нямам думи. Не съм го измислила аз. Просто из обществото се шири идеята, че мъжете искат повече секс от жените и се налага жените да го правят по задължение, само заради мъжките нагони. Груба грешка и невярна градска легенда. хахахахахаах Но тук съзирам нещо притеснително. Нали уж милите и нежни жени - тези прекрасни феи акат плодчета и цветчета? И като пръцнат ухае на рози? Сега ако ми кажете, че и Великденския заек, който мъти яйца и кравата Милка, която дава шоколадово мляко не съществуват... Съществуват, спокс Нали лично си ги гледам у нас Мили жени, аз не съм от тях. То тук станах транссексуална сигурно, покрай вас... Евалла, адашче - сжимаю руку! Жена която публично признава, че пърди... и освен това капо пръдне смърди на пармезан и спрънджа, заслужава уважение (ся остава да се съгласиш и с останалата част от моето просветление на масата). ЗАрежи ги тия злобари, хич не им се връзвай... гачели, те кат се резнат (в изключително редките случаи когато го правят) и смърди на момина сълза и букет от подбрани индонезийски орхидеи... Аз винаги съм заслужавала уважение. Ти сега ли го разбираш това? Просто претърпях трансформации откакто съм тук. Имам един клип от оная вечер, където Галя си мята косата, а Стефчо прави едно много специфично движение тип ала "Не, аз не съм пиян" само 11 секудни е в HD Искам си клипа... Само да се добера до Скайп скоро И при мен има подобен И се гордее с това, което е притеснително! В крайна сметка никой ли не засне емоциите около чорапките? Трябва да има клип на твоята камера. Няма ли? Емоцията беше супер яка... Ангеле, стига с тия мъжки чорапи... Не знам да има мъжки чорапи с цикламено и лилаво... (каквито бяха моите) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Ангеле, стига с тия мъжки чорапи... Не знам да има мъжки чорапи с цикламено и лилаво... (каквито бяха моите) Ми вземи се образовай малко тогава. http://www.asos.com/Paul-Smith-Jeans/Paul-Smith-Multi-Stripe-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1955911&cid=4030&Rf900=1578&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Pink http://www.asos.com/Paul-Smith-Jeans/Paul-Smith-Poker-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1752662&cid=4030&Rf900=1578&sh=0&pge=1&pgesize=200&sort=-1&clr=Purple http://www.asos.com/Paul-Smith-Jeans/Paul-Smith-Block-Buster-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1957312&cid=4030&Rf900=1578&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Pink http://www.asos.com/Happy-Socks/Happy-Socks-Large-Spot-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1956527&cid=4030&Rf900=1578&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Red http://www.asos.com/Burlington/Burlington-Knee-High-Argyle-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1779301&cid=4030&Rf900=1578&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Red http://www.asos.com/Pantone/Pantone-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1862831&cid=4030&Rf900=1578&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Purple http://www.asos.com/Paul-Smith-Jeans/Paul-Smith-Multi-Stripe-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1752727&cid=4030&Rf900=1578&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Multi http://www.asos.com/Lyle-Scott/Lyle-and-Scott-Marl-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1772486&cid=4030&Rf900=1578&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Red http://www.asos.com/Pantone/Pantone-Chunky-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1864507&cid=4030&Rf900=1578&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Red http://www.asos.com/Paul-Smith-Jeans/Paul-Smith-Mononuke-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1749009&cid=4030&Rf900=1578&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Pink http://www.asos.com/Lyle-Scott/Lyle-and-Scott-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1772675&cid=4030&Rf900=1578&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Pink http://www.asos.com/Burlington/Burlington-Argyle-Socks/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1779553&cid=4030&Rf900=1578&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Pink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Мноо пеераски изглеждат всичките.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Нормално. Бяха по-малък номер. Всичко по-малко изглежда по-добре. (за облекло и неоживени предмети говоря) Няма такова нещо! Нелепото си остава нелепо независимо отразмера! Жълтото и лилавото и те ли станаха гейска комбинация? Само не разбрах какво общо има между униформените облекла и всекидневните такива То и маите работни екипи са черно-оранжев гащеризон и оранжева фланелка, но това съвсем не означава, че бих облякъл подобно нещо в свободното си време. Една от най - любимите ми игри е това. Играл съм всичките части по няколко пъти. Нямам търпение след 2 дена като се прибера да я започна. Пак няма да се спи много първият ден. Как е с продължителността новата част? Ами казват, че сингълплея бил около 15 часа, което ще рече, че с моите темпове на игра, времето ще се закръгли на около 7-10 дена... Аз също неколкократно съм превъртал всички части и личното ми мнение е, че от тази са разкарани повечето циклажи и са добавени сумати нови елементи (инвентар, способности и пр.), което я прави нещо наистина уникално добро. П.п. За графиката и атмосферата изобщо няма да коментирам, защото както знаем..., в нито една от частите тези неща не са куцали, а в тази са още по пипнати и реалистични (на моменти ми се струва, че гледам филм) П.п.2 Да. И ако човек е с някоя по съвременна нВдивия и съответните очила..., може да се наслади на наистина уникално 3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.