Midex Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Винаги съм си мислил, че имам някаква обща представа как изглежда ситуацията в големите интернет магазини като Амазон.ком например, но се оказа, че съм с грешна представа... ...а пък човек се чуди защо понякога си поръчва едно нещо, а получава друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Относно необяснимото главоболие: намалете газогенните храни, особено вечер. Една от причините за главоболие е повишеното налягане в червата, което притиска определени нерви в областта на таза. Допускам, че "Гъз глава затрива" е квинтесенция на болезнения жизнен опит на поколенията. Следователно изводът е, че когато му дойде на човек, той трябва да си освободи напрежението! Така хем му става гот и му олеква, хем извършва превантивни профилактични действия срещу главоболието. П.п. Теорията ти до някъде обяснява честите пристъпи на "главоболие" при жените. Ми те като едни лоши същества..., зли същества*, стискат и не попръдват, каквото и да им коства това. * Хубав човек, лоши работи не таи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Има ли някой с ъплоуд права в замунда ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Теорията ти до някъде обяснява честите пристъпи на "главоболие" при жените. Ми те като едни лоши същества..., зли същества*, стискат и не попръдват, каквото и да им коства това. * Хубав човек, лоши работи не таи. Аз явно не съм жена (респективно лош човек), защото такива мога да ги изкарам, че мръсните чорапи на Наско (примерно) след тридневен престой в някоя пещера, пасти да ядат като миризма. Тъпо е да се оправдаваш с главоболие за това, че не искаш да пуснеш на мъжа си. Аз съм болезнено искрена и си казвам всичко, що ми е на душата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 да пуснеш на мъжа си. Винаги ми е било много странно когато някой използва това определение. Какво пускаш и къде не се разбира. Даже ми създава впечатление, че с нежелание "пускат". Толкова е отвратително за жените... Направо нямам думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 или жена да се похвали в булфорум колко миризливо пърди....нЕам думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Аз явно не съм жена (респективно лош човек), защото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Отново брутално лого на Гугъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Не ти е лошо пиянството, Танасе, махмурлука ти е лош....Писал съм тука някви неща, даже не помня, че съм ги писал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 http://blog.dzhuvinov.com/?p=1119 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Не ти е лошо пиянството, Танасе, махмурлука ти е лош....Писал съм тука някви неща, даже не помня, че съм ги писал. Това майната му, кога ще донесеш сланина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 http://blog.dzhuvinov.com/?p=1119 Глупости на търкалета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Аз явно не съм жена (респективно лош човек), защото такива мога да ги изкарам, че мръсните чорапи на Наско (примерно) след тридневен престой в някоя пещера, пасти да ядат като миризма. Тъпо е да се оправдаваш с главоболие за това, че не искаш да пуснеш на мъжа си. Аз съм болезнено искрена и си казвам всичко, що ми е на душата. хахахахахаах Но тук съзирам нещо притеснително. Нали уж милите и нежни жени - тези прекрасни феи акат плодчета и цветчета? И като пръцнат ухае на рози? Сега ако ми кажете, че и Великденския заек, който мъти яйца и кравата Милка, която дава шоколадово мляко не съществуват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Аз явно не съм жена (респективно лош човек), защото такива мога да ги изкарам, че мръсните чорапи на Наско (примерно) след тридневен престой в някоя пещера, пасти да ядат като миризма. Тъпо е да се оправдаваш с главоболие за това, че не искаш да пуснеш на мъжа си. Аз съм болезнено искрена и си казвам всичко, що ми е на душата. Евалла, адашче - сжимаю руку! Жена която публично признава, че пърди... и освен това капо пръдне смърди на пармезан и спрънджа, заслужава уважение (ся остава да се съгласиш и с останалата част от моето просветление на масата). ЗАрежи ги тия злобари, хич не им се връзвай... гачели, те кат се резнат (в изключително редките случаи когато го правят) и смърди на момина сълза и букет от подбрани индонезийски орхидеи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Евалла, адашче - сжимаю руку! Жена която публично признава, че пърди... и освен това капо пръдне смърди на пармезан и спрънджа, заслужава уважение (ся остава да се съгласиш и с останалата част от моето просветление на масата). ЗАрежи ги тия злобари, хич не им се връзвай... гачели, те кат се резнат (в изключително редките случаи когато го правят) и смърди на момина сълза и букет от подбрани индонезийски орхидеи... Ше склониш ли за фанелката или да ходя да режa някоя коронарна артерия? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 ... или да ходя да режa някоя коронарна артерия? :D ХОди си рЕзни макаричките..., то както си тръгнал с такива фланелки, скоро време зарзаватчето ти ще стане непотребно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 ХОди си рЕзни макаричките..., то както си тръгнал с такива фланелки, скоро време зарзаватчето ти ще стане непотребно.... ебасии...бива ли такива работи...чай да го пипна, да го видя добре ли е, че...живо си ме прокълна майна....направо синьо мънисто ще му сложа :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 ебасии...бива ли такива работи...чай да го пипна, да го видя добре ли е, че...живо си ме прокълна майна....направо синьо манисто ще му сложа :D Розовко, Стефчо..., розовко, та да е в тон с пуловерчето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 щом казваш...аз отивам в "Офиса"(Даяна)...сполай ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Изключително интересни видеоматериали са заснети... --------------------------------------------- Бойко Борисов поспрял на един тротоар да помисли нещо и спечелил за Сграда на Годината 2011 ХАХАХАХАХАХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Прати малко някак си на лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Големи обеми са Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Тогава на обществено достъпен за всички сървър и линк във форума да точим :) : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Изключително интересни видеоматериали са заснети... --------------------------------------------- ХАХАХАХАХАХ няква флашка ли, диск по ЕКОНТ ли да пратим :D ...или да дойдем лично хихи едната от снимките лъже МНОГО...сякаш съм мРътво пиян :D а не бях :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Тогава на обществено достъпен за всички сървър и линк във форума да точим :) : ) Чекай, чекай, бако... Нали знаеш какво гласи член 7-ми, ал. 1-ва? едната от снимките лъже МНОГО...сякаш съм мРътво пиян :D а не бях :) Нее, Стефчо..., беше в розовко. Което ще рече, че беше по-добре да си мъртъв... П.п. Пэк как добре стояхте с Аню един до друг..., той с онези чорапки..., ти в розово... Бааахти, на къде върви този свят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.