Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Винаги съм си мислил, че имам някаква обща представа как изглежда ситуацията в големите интернет магазини като Амазон.ком например, но се оказа, че съм с грешна представа...:blink:

tn.jpg

amazon-0001.jpg

...а пък човек се чуди защо понякога си поръчва едно нещо, а получава друго...:bgrin:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Относно необяснимото главоболие: намалете газогенните храни, особено вечер.

Една от причините за главоболие е повишеното налягане в червата, което притиска определени нерви в областта на таза.

Допускам, че "Гъз глава затрива" е квинтесенция на болезнения жизнен опит на поколенията.

Следователно изводът е, че когато му дойде на човек, той трябва да си освободи напрежението! Така хем му става гот и му олеква, хем извършва превантивни профилактични действия срещу главоболието.

П.п. Теорията ти до някъде обяснява честите пристъпи на "главоболие" при жените. Ми те като едни лоши същества..., зли същества*, стискат и не попръдват, каквото и да им коства това.

* Хубав човек, лоши работи не таи.

Теорията ти до някъде обяснява честите пристъпи на "главоболие" при жените. Ми те като едни лоши същества..., зли същества*, стискат и не попръдват, каквото и да им коства това.

* Хубав човек, лоши работи не таи.

Аз явно не съм жена (респективно лош човек), защото такива мога да ги изкарам, че мръсните чорапи на Наско (примерно) след тридневен престой в някоя пещера, пасти да ядат като миризма.

Тъпо е да се оправдаваш с главоболие за това, че не искаш да пуснеш на мъжа си. Аз съм болезнено искрена и си казвам всичко, що ми е на душата.

да пуснеш на мъжа си.

Винаги ми е било много странно когато някой използва това определение. Какво пускаш и къде не се разбира. Даже ми създава впечатление, че с нежелание "пускат". Толкова е отвратително за жените... Направо нямам думи.

Не ти е лошо пиянството, Танасе, махмурлука ти е лош....Писал съм тука някви неща, даже не помня, че съм ги писал.

Не ти е лошо пиянството, Танасе, махмурлука ти е лош....Писал съм тука някви неща, даже не помня, че съм ги писал.

Това майната му, кога ще донесеш сланина? laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Аз явно не съм жена (респективно лош човек), защото такива мога да ги изкарам, че мръсните чорапи на Наско (примерно) след тридневен престой в някоя пещера, пасти да ядат като миризма.

Тъпо е да се оправдаваш с главоболие за това, че не искаш да пуснеш на мъжа си. Аз съм болезнено искрена и си казвам всичко, що ми е на душата.

хахахахахаах :bowdown:

Но тук съзирам нещо притеснително. Нали уж милите и нежни жени - тези прекрасни феи акат плодчета и цветчета? И като пръцнат ухае на рози?

Сега ако ми кажете, че и Великденския заек, който мъти яйца и кравата Милка, която дава шоколадово мляко не съществуват... :cry

Евалла, адашче - сжимаю руку! Жена която публично признава, че пърди... и освен това капо пръдне смърди на пармезан и спрънджа, заслужава уважение (ся остава да се съгласиш и с останалата част от моето просветление на масата). ЗАрежи ги тия злобари, хич не им се връзвай... гачели, те кат се резнат (в изключително редките случаи когато го правят) и смърди на момина сълза и букет от подбрани индонезийски орхидеи...

Евалла, адашче - сжимаю руку! Жена която публично признава, че пърди... и освен това капо пръдне смърди на пармезан и спрънджа, заслужава уважение (ся остава да се съгласиш и с останалата част от моето просветление на масата). ЗАрежи ги тия злобари, хич не им се връзвай... гачели, те кат се резнат (в изключително редките случаи когато го правят) и смърди на момина сълза и букет от подбрани индонезийски орхидеи...

Ше склониш ли за фанелката или да ходя да режa някоя коронарна артерия? :D :D :D

... или да ходя да режa някоя коронарна артерия? :D :D :D

ХОди си рЕзни макаричките..., то както си тръгнал с такива фланелки, скоро време зарзаватчето ти ще стане непотребно....

ХОди си рЕзни макаричките..., то както си тръгнал с такива фланелки, скоро време зарзаватчето ти ще стане непотребно....

ебасии...бива ли такива работи...чай да го пипна, да го видя добре ли е, че...живо си ме прокълна майна....направо синьо мънисто ще му сложа :D :D

ебасии...бива ли такива работи...чай да го пипна, да го видя добре ли е, че...живо си ме прокълна майна....направо синьо манисто ще му сложа :D :D

Розовко, Стефчо..., розовко, та да е в тон с пуловерчето...

Изключително интересни видеоматериали са заснети... laughing.giflaughing.giflaughing.gif

---------------------------------------------

Бойко Борисов поспрял на един тротоар да помисли нещо и спечелил за Сграда на Годината 2011

ХАХАХАХАХАХ

Изключително интересни видеоматериали са заснети... laughing.giflaughing.giflaughing.gif

---------------------------------------------

ХАХАХАХАХАХ

няква флашка ли, диск по ЕКОНТ ли да пратим :D :D :D...или да дойдем лично хихи :D

едната от снимките лъже МНОГО...сякаш съм мРътво пиян :D :D а не бях :) :)

Тогава на обществено достъпен за всички сървър и линк във форума да точим :) :) : )

Чекай, чекай, бако... Нали знаеш какво гласи член 7-ми, ал. 1-ва?

едната от снимките лъже МНОГО...сякаш съм мРътво пиян :D :D а не бях :) :)

Нее, Стефчо..., беше в розовко. Което ще рече, че беше по-добре да си мъртъв...

П.п. Пэк как добре стояхте с Аню един до друг..., той с онези чорапки..., ти в розово... Бааахти, на къде върви този свят...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...