Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

А какви са според теб 99.9999999999999999999999999% процента от обществото, щом няма обществена позиция по въпроса? .....

.

не че нещо, ама по последно преброяване сме към 7500 000, ако приложим посочения от теб процент, то не остава и половин човек извън условната ти извадка.

всъщност така като чета, дори и ти нямаш ясна обществена позиция. искаш репресии, ама ти да ги вършиш? със същия кеф ли ще ги посрещнеш ако се приложат по твой адрес? или "око за две, зъб за чене" трябва само ти да го прилагаш?

погледни хубаво препратките към предишния случай - двамата 15 годишни са били атакувани преди 4 дни, но са надделяли някак си в схватката срещу 6 по-възрастни ( е само с по 1 година, но все пак) . единия от нападнатите тогава 15-годишни е извършителя на второто тежко деяние, за което бива и разследван в момента. случайността в нападението е в това че жертвата във втория случай не е била замесена в първия. все още не е изяснено дали не е имало и друга предистория преди 1вия регистриран случай.

изобщо не оправдавам действията на извършителя, но защо пък да отговаря сам?! има и родители, има и съучастници, има и опит да бъде прикрит/омаловажен инцидент от училищните власти.

не че нещо, ама по последно преброяване сме към 7500 000, ако приложим посочения от теб процент, то не остава и полчин човек извън условната ти извадка.

всъщност така като чета, всъщност дори и ти нямаш ясна обществена позиция.

Така е.

Време е за коледния скин и в този ред на мисли, дали е възможно някой да оправи обратното броене до 2012 г.

Оправих го. F5 в главната страница и би трябвало да виждаш вече броенето до 2012-та.

Индия си намери талант ....:D

А тъпите цигани докато кльопаха луминисцентките..., дали са знаели, че парите които ще вземат, трябва да ги изхарчат по най-бързия начин, понеже срещу отравянето с луминофор... все още няма антидот?

П.п. да не коментирам пък какво количество луминофор издишаха и те, както и журито, а и цялата присъстваща публика...

Оня дето изби почти 100 човека в Норвегия нямало да лежи в затвора - бил невменяем. :blink:

Да му е честито...

4f8477672fe92dc608b4af6754da4c69.jpg

Че и по време на процеса лежа в луксозна единична "килия" с TFT срещу леглото си.

Има нещо сбъркано в цялата морална система на съвременната цивилизация....а колко хубаво си беше едно време като имаше смъртно наказание...

Мисля си - ако човек продължи и за вбъдеще да еволюира, специално на българския пешеходец ще му покарат криле, защото няма един тротоар кат' за свят, а пък го и ма и предизвикателството бебешка/детска количка. :wacko:

Оня дето изби почти 100 човека в Норвегия нямало да лежи в затвора - бил невменяем. :blink:

Да му е честито...

Че и по време на процеса лежа в луксозна единична "килия" с TFT срещу леглото си.

Има нещо сбъркано в цялата морална система на съвременната цивилизация....а колко хубаво си беше едно време като имаше смъртно наказание...

Ако зависеше от мен, бих му изкарал червата през гъза. Ама не зависи...

http://www.youtube.com/watch?v=a2dcCdwNG2o&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=L0UVCsyqaP8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=JCKYP-I0_5k&feature=related

Ей такива неща ми минават през главата.... Крайно време е да замезя!

Ами като се позамислиш, психично здрав човек няма как да извърши подобно нещо. Друг е въпроса защо невменяемите минават метър. Вменяем или не, всеки трябва да носи отговорност за постъпките си.

Смъртното наказание е много милостив акт, доживотен без право на помилване, облагородяван от анадолски манафи всеки ден до края на живота е по-добро наказание.

Смъртното наказание е много милостив акт, доживотен без право на помилване, облагородяван от анадолски манафи всеки ден до края на живота е по-добро наказание.

Само дето в Норвегия не са чували за такъв вид облагородяване, за каквото говориш....

да ме боли, да ме боли, колко па да ме боли таа глава?!

още едва-две безсънни нощи и ще дойде истината. търпение и оптимизъм.

Веднъж без видима причина ме боля 3 дни глава... кат' болно прасе бях. Даже се притесних, че съм вдигнал кръвно... жена ми (тогава още не беше) ми го мери 5 пъти - не само че нямах ами си беше просто идеално. И така и не разбрах кога точно ми мина, понеже бях толкова скапан след 3 дни кофти спане че заспах на стола пред компютъра. Главата спря да ме боли, ама се бях схванал целия и ме болеше всичко останало...

Дубрютру, Танасе :)

Относно необяснимото главоболие: намалете газогенните храни, особено вечер.

Една от причините за главоболие е повишеното налягане в червата, което притиска определени нерви в областта на таза.

Допускам, че "Гъз глава затрива" е квинтесенция на болезнения жизнен опит на поколенията.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...