Grimjaur Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Ей тъй - само да подразня народа - почвам налагането на новата сланинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 А какви са според теб 99.9999999999999999999999999% процента от обществото, щом няма обществена позиция по въпроса? ..... . не че нещо, ама по последно преброяване сме към 7500 000, ако приложим посочения от теб процент, то не остава и половин човек извън условната ти извадка. всъщност така като чета, дори и ти нямаш ясна обществена позиция. искаш репресии, ама ти да ги вършиш? със същия кеф ли ще ги посрещнеш ако се приложат по твой адрес? или "око за две, зъб за чене" трябва само ти да го прилагаш? погледни хубаво препратките към предишния случай - двамата 15 годишни са били атакувани преди 4 дни, но са надделяли някак си в схватката срещу 6 по-възрастни ( е само с по 1 година, но все пак) . единия от нападнатите тогава 15-годишни е извършителя на второто тежко деяние, за което бива и разследван в момента. случайността в нападението е в това че жертвата във втория случай не е била замесена в първия. все още не е изяснено дали не е имало и друга предистория преди 1вия регистриран случай. изобщо не оправдавам действията на извършителя, но защо пък да отговаря сам?! има и родители, има и съучастници, има и опит да бъде прикрит/омаловажен инцидент от училищните власти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 не че нещо, ама по последно преброяване сме към 7500 000, ако приложим посочения от теб процент, то не остава и полчин човек извън условната ти извадка. всъщност така като чета, всъщност дори и ти нямаш ясна обществена позиция. Така е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Време е за коледния скин и в този ред на мисли, дали е възможно някой да оправи обратното броене до 2012 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Време е за коледния скин и в този ред на мисли, дали е възможно някой да оправи обратното броене до 2012 г. Оправих го. F5 в главната страница и би трябвало да виждаш вече броенето до 2012-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8jQZRCg3S5M Индия си намери талант .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Индия си намери талант .... ...а Чък Норис нервно си гризеше ноктите, докато наблюдаваше от последния ред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Индия си намери талант .... А тъпите цигани докато кльопаха луминисцентките..., дали са знаели, че парите които ще вземат, трябва да ги изхарчат по най-бързия начин, понеже срещу отравянето с луминофор... все още няма антидот? П.п. да не коментирам пък какво количество луминофор издишаха и те, както и журито, а и цялата присъстваща публика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Оня дето изби почти 100 човека в Норвегия нямало да лежи в затвора - бил невменяем. Да му е честито... Че и по време на процеса лежа в луксозна единична "килия" с TFT срещу леглото си. Има нещо сбъркано в цялата морална система на съвременната цивилизация....а колко хубаво си беше едно време като имаше смъртно наказание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Такъв като горния не заслужава тая чест да бъде съден и осъден на смърт.....тия скандинавци ги е препрал яко тока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Да го пратят в български затвор.Наистина след това ще е невменяем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Мисля си - ако човек продължи и за вбъдеще да еволюира, специално на българския пешеходец ще му покарат криле, защото няма един тротоар кат' за свят, а пък го и ма и предизвикателството бебешка/детска количка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5Vk0j3-NLEY&feature=related Мислих нещо на AC/DC да си пусна ама не ми върви на PADDY-то да ге Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Оня дето изби почти 100 човека в Норвегия нямало да лежи в затвора - бил невменяем. Да му е честито... Че и по време на процеса лежа в луксозна единична "килия" с TFT срещу леглото си. Има нещо сбъркано в цялата морална система на съвременната цивилизация....а колко хубаво си беше едно време като имаше смъртно наказание... Ако зависеше от мен, бих му изкарал червата през гъза. Ама не зависи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Soundtrack-a на NFS:The Run кърти мивки Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a2dcCdwNG2o&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=L0UVCsyqaP8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=JCKYP-I0_5k&feature=related Ей такива неща ми минават през главата.... Крайно време е да замезя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Оня дето изби почти 100 човека в Норвегия нямало да лежи в затвора - бил невменяем. Ами като се позамислиш, психично здрав човек няма как да извърши подобно нещо. Друг е въпроса защо невменяемите минават метър. Вменяем или не, всеки трябва да носи отговорност за постъпките си. Смъртното наказание е много милостив акт, доживотен без право на помилване, облагородяван от анадолски манафи всеки ден до края на живота е по-добро наказание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Смъртното наказание е много милостив акт, доживотен без право на помилване, облагородяван от анадолски манафи всеки ден до края на живота е по-добро наказание. Само дето в Норвегия не са чували за такъв вид облагородяване, за каквото говориш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 да ме боли, да ме боли, колко па да ме боли таа глава?! още едва-две безсънни нощи и ще дойде истината. търпение и оптимизъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Веднъж без видима причина ме боля 3 дни глава... кат' болно прасе бях. Даже се притесних, че съм вдигнал кръвно... жена ми (тогава още не беше) ми го мери 5 пъти - не само че нямах ами си беше просто идеално. И така и не разбрах кога точно ми мина, понеже бях толкова скапан след 3 дни кофти спане че заспах на стола пред компютъра. Главата спря да ме боли, ама се бях схванал целия и ме болеше всичко останало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Ооо, колко си прост! Наистина - колко са елементарни хората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Дубрютрю http://www.youtube.com/watch?v=DD7bCRG3CG0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Е, аз си знам, че съм си прост. Даже се старая да достигна нови висини в това отношение ден след ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Дубрютру, Танасе Относно необяснимото главоболие: намалете газогенните храни, особено вечер. Една от причините за главоболие е повишеното налягане в червата, което притиска определени нерви в областта на таза. Допускам, че "Гъз глава затрива" е квинтесенция на болезнения жизнен опит на поколенията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 А, не. По-скоро - глава гъз затрива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.